PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال ایا میدانید قبر امیر کبیر کجاست؟

pini
7th August 2010, 01:52 PM
هرکس این سوال را جواب بدهد به 2 پست ان امتیاز میدهم.

قبر امیر کبیر کجاست؟

تا روز شنبه مورخ 16/5/1389 فرصت دارید.

کاوه
7th August 2010, 01:55 PM
كربلا

Victor007
7th August 2010, 01:57 PM
كربلا
منم فکر کنم کربلا

*مینا*
7th August 2010, 02:30 PM
امیر کبیر که تو حمام فین کاشان کشته شده
چرا جسدش و بردن کربلا ؟[soal]

آبجی
7th August 2010, 02:42 PM
امیر کبیر که تو حمام فین کاشان کشته شده
چرا جسدش و بردن کربلا ؟[soal]

امیر کبیر صدر اعظم ایران تو دوره ناصرالدین شاه بود که تو حمام فین کاشان به قتل رسید [nadidan] و در کربلا کشور عراق به خاک سپرده شد ، اما خب اینجوری که من میدونم و اطلاع دارم اولاش تو همون کاشان ایشون رو دفن کردن اگه دقیق هم یادم باشه تو امامزاده حبیب ابن موسی کاشان دفن شدن چونکه اون موقع ها اگه میخواستن کسی که فوت شده رو جابجا کنند خب سخت بوده مثل امروز که امکانات نبوده امبولانس و هلی کوپتر و ... برای همین ایشون رو یه مدت تو کاشان دفن کردند برای اینکه اگه میخواستن منتقلشون کنند که وسیله ای نبوده و جسد بو میگرفته [negaran] و مابقی قضایا تا به قولی اب بدنشون کشیده بشه و دیگه به مشکل برنخورن .

که بعد از چند ماه به درخواست همسرشون جسدشون منتقل میشه به کربلا و اون جور که داییم میگفتن تو یه اتاقی نزدیک صحن اما حسین ( ع ) هست .

میگفتن یه شعر زیبایی هم روی سنگ مزارشون هست . این هم دلیل انتقالشون [shaad]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد