PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چشمهاي باراني مهران مديري به قلم رشيدپور

maysam.z
7th August 2010, 01:29 PM
وقتي روي صحنه آمد تما م سالن به احترامش به پا خواستند از جوان گرفته تا پيشكسوتها صحنه ي با شكوهي بود خداوند هركس را بخواهدعزيز مي گرداند. به مردم تعظيم كردوپشت ميكروفن نشست در صدايش آرامش خاصي جاري بود .سلام كرد نگاهش كمي باران داشت.چند جمله اي به ياد ماندني گفت: استاد مشايخي براي من بسيار قابل احترام
است آن ديالوگ زيبا در كمال الملك را هرگز فراموش نمي كنم وقتي استاد نقاش به ناصرالدين شاه گفت:در ممالك ديگر هنرمند چون من فراوان است وآنها همه را به غايت تكريم مي كنند.اما در اينجافقط من يك نفر هستم وشما بامن چه كرديد

http://uc-njavan.ir/images/frco4xj5utfxaakfkldj.jpg

با شنيدن اين جمله ها حسي شبيه اندوه به دلم زخم زد.ياد خيلي ها افتادم,قلب هاي شكسته,چشمهاي بي سو,حرمتهاي تكه پاره....فضاي احساسي مراسم بسيار سنگين بود وكمتر كسي به عمق حرف هاي مهران مديري دقت كرد.او مثل هميشه كوتاه گفت وتلخ شايد كمي آزرده بود نه اشتباه كردم حتما كمي آزرده بود بهتر بگويم حتما آزرده بود.

ستاره ی قطبی
8th August 2010, 09:05 PM
ارزش هنرمند اونم از نوع ایرانیش خیلی بالاست منتها ماها تکریم درست کردن بلد نیستیم و آدمای نالایقو ارزش میذاریم[golrooz]
به امید پیشرفت روز افزون ایرانی هنرمند

ya300
13th August 2010, 02:26 PM
من نمیدونم چی شده میشه تو ضیح بدید چرا ناراحته؟

maysam.z
14th August 2010, 02:00 PM
در مورد اختلاف پيش اومده با صداوسيما در مورد سريال قهوه تلخ و عدم نمايش اين سريال ,وتا االان هر چي سريال ساخته به تريج قباي يه عده بر خورده!

ya300
15th August 2010, 11:28 PM
اونا اول برن خودشونو درست کنن بعد [shaad]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد