PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وقتی نقش عطا را به امیر جعفری سپردیم به توانایی‌های او مطمئن بودیم

neginekimiya
6th August 2010, 07:28 PM
تهیه‌کننده مجموعه تلویزیونی «زیر هشت» از ویژگی‌های کار می‌گوید
وقتی نقش عطا را به امیر جعفری سپردیم به توانایی‌های او مطمئن بودیم

تهیه‌کننده مجموعه تلویزیونی «زیر هشت» تاکید کرد مخاطبان از دیدن فضاهای تکراری سریال‌های آپارتمانی خسته شده‌اند، اما «زیر هشت» از فضاهای تکراری به این شکل دوری کرده است.

الهام غفوری، تهیه‌کننده مجموعه تلویزیونی «زیر هشت» به کارگردانی سیروس مقدم که هر شب از شبکه یک پخش می‌شود درباره تهیه این سریال گفت: «دلیل تهیه مجموعه «زیر هشت» قصه خوب آن بود، چرا که فضای آن برای مخاطبان تکراری نبود. به نظرم مخاطب دیگر از دیدن فضاهای تکراری در مجموعه‌های آپارتمانی و کافی‌شاپی خسته شده است، اما «زیر هشت» از این فضاهای تکراری فاصله گرفته و به همین دلیل احساس کردم ترسیم چنین فضایی برای مخاطبان جذابیت دارد.»

وی درباره تک بعدی و شعاری بودن شخصیت عادل که نقش آن را آرش مجیدی بازی می‌کند به ویژه در سکانسی که قرار بود از منیژه (پانته‌آ بهرام) خواستگاری کند، گفت: «به نظرم یکی از ویژگی‌های مجموعه «زیر هشت» این است که اطلاعات را خیلی سریع به مخاطب می‌دهد. درباره شخصیت عادل هم نویسنده و کارگردان توضیح بهتری می‌دهد، ولی در مجموع شخصیت عادل تک بعدی یا به قول شما شعاری نیست، چرا که او هم مثل هر فرد دیگری نقاط ضعفی دارد. با پیشرفت قصه متوجه روحیات و ویژگی‌های دیگر این شخص هم می‌شوید.»

این تهیه‌کننده درباره اینکه چرا مرتب کارهایی را تهیه‌ می‌کند که همسرش سیروس مقدم کارگردان است؟ گفت: «دلیل اینکه من وارد کار تهیه و تولید شدم، به خاطر آرامش همسرم است تا با فراغ بال و بدون هیچ دغدغه‌ای کارگردانی کند. در واقع سعی می‌کنم شرایط بهتری را برای آقای مقدم فراهم کنم. علاوه بر آن هرگز به این موضوع فکر نکردم که بخواهم با کارگردان دیگری کار کنم.»

غفوری درباره این سئوال که در پخش مجموعه تلویزیونی «زیر هشت» با ممیزی رو به رو شدید یا خیر ؟ گفت: «تا به الان بدون هیچ مشکلی مجموعه پخش شده است.»

وی درباره انتخاب امیر جعفری برای نقش جدی عطا، در حالی که این روزها او را بیشتر در نقش‌های کمدی می‌بینیم، توضیح داد: «امیر جعفری از بازیگران خوب تئاتر است و هر نقشی را به خوبی ایفا می‌کند. او در مجموعه «چاردیواری» به خوبی بازی کرده است. البته وقتی سعید نعمت‌الله فیلمنامه «زیر هشت» را می‌نوشت از ابتدا برای نقش عطا، جعفری را در نظر داشت و او را به سیروس مقدم پیشنهاد داد که مقدم هم استقبال کرد.»

این تهیه‌کننده خاطرنشان ساخت: «وقتی نقش عطا را به امیر جعفری سپردیم به توانایی‌های او مطمئن بودیم، چرا که قابلیت‌های زیادی دارد. ما باید عادت مخاطبان را بشکنیم. ممکن است مخاطب عادت کرده باشد جعفری را در نقش‌های طنز ببیند، اما این ما هستیم که مخاطب را به چیزی عادت می‌دهیم و می‌توانیم این عادت را تغییر دهیم. مطمئن باشید وقتی بازیگری نقش را به خوبی ایفا کند، مخاطب هم او را می‌پذیرد. انتخاب بازیگران به عهده سیروس مقدم و مشورت‌های سعید نعمت‌الله بود و من هم پیشنهادهای خودم را می‌دادم.»

خبر آنلاین

LaDy Ds DeMoNa
6th August 2010, 07:37 PM
واقعا بازی اش فوق العاده و زیباست. . .

Arash.All
6th August 2010, 07:56 PM
شخصاً بازی امیر جعفری رو خیلی دوست دارم ، خیلی طبیعی ایفای نقش میکنه .

LaDy Ds DeMoNa
6th August 2010, 08:31 PM
شخصاً بازی امیر جعفری رو خیلی دوست دارم ، خیلی طبیعی ایفای نقش میکنه .

ایشون هم در نقش های طنز هم در نقش های جدی نمره خیلی خوبی گرفتند . . .

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد