PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر چاي به اندازه آب براي جبران كم آبي بدن مفيد است

Mina_Mehr
5th August 2010, 02:01 AM
تحقيقات نشان مي‌دهد كه چاي به اندازه آب براي جبران از دست رفتن آب بدن، در روزهاي داغ تابستان، مفيد است.

محققان اين افسانه را كه چاي ادرارآور است، رد كردند و در واقع در اين پژوهش دريافته‌اند كه چاي بيش از آب، مثانه را تحت فشار قرار نمي‌دهد.
كري روكستون، محقق اصلي اين پژوهش اظهار داشت: اگر ترجيح مي‌دهيد كه در روز گرم تابستان يك فنجان چاي بنوشيد، هيچ مانعي ندارد، چون يك فنجان چاي به اندازه يك ليوان آب مي‌تواند كم آبي در بدن را جبران كند.
اين تحقيق روي 12 مرد انجام شد كه پس از نوشيدن چاي و آب به طور جداگانه خون و ادرار آنها مورد آزمايش قرار گرفت.
به گزارش روزنامه‌ ديلي ميل، دكتر روكستون تصريح كرد: يك باور عمومي غلط حاكيست كه نوشيدن چاي خطر از دست رفتن آب بدن را افزايش مي‌دهد و علت آن وجود كافئين موجود در چاي است، اما اين پژوهش جديد نشان داد كه هيچ مدرك علمي ثابت شده‌اي اين باور اشتباه را تاييد نمي‌كند.
وي خاطرنشان كرد: نوشيدن مقدار متوسط چاي روزانه مثلا چهار فنجان در روز، مي‌تواند آب بدن را در روزهاي گرم تامين كند.
www.salamatnews.com (http://www.salamatnews.com)

AvAstiN
8th August 2010, 08:44 AM
این پژوهش خیلی به نظرم نمی تونه اون همه مدرک و پژوهش قبلی رو رد کنه
همون طور که میدونیم ، چای باعث دفع نمک های معدنی بدن می شه و همراه نمک هم آب دفع می شه
پس تشنگی رخ می ده
در عین حال تجربه هم این موضوع رو ثابت کرده
از طرفی بهترین نوشیدنی ای که متخصصین تغذیه برای رفع تشنگی توصیه می کنند ، آب هست .

*مینا*
8th August 2010, 03:53 PM
تحقیق جدید می گه روزانه 4 فنجان چای بخورید
تحقیق قبلی می گه نوشیدن چای باعث از دست دادن آب بدن میشه
[nishkhand]
داره ماه رمضان شروع می شه ها

مامان من گاهی وقتی کار می کنه ، خسته که می شه دلش چایی می خواد ، می گه تشنمه ، می گم آب بیارم ؟ می گه نه چایی می خوام

من خودم وقتی چایی می خورم احساس رفع تشنگی نمی کنم ، ازاون جایی که مامانم بعد از این که کار کرد و خسته شد دلش چایی می خواد تا الان فکر می کردم به این دلیل دلش چایی می خواد که به دلیل وجود کافئین تو چایی تا حدودی احساس خستگی رو از بین می بره [soal]

AvAstiN
8th August 2010, 04:22 PM
تحقیق جدید می گه روزانه 4 فنجان چای بخورید
تحقیق قبلی می گه نوشیدن چای باعث از دست دادن آب بدن میشه
[nishkhand]
داره ماه رمضان شروع می شه ها

مامان من گاهی وقتی کار می کنه ، خسته که می شه دلش چایی می خواد ، می گه تشنمه ، می گم آب بیارم ؟ می گه نه چایی می خوام

من خودم وقتی چایی می خورم احساس رفع تشنگی نمی کنم ، ازاون جایی که مامانم بعد از این که کار کرد و خسته شد دلش چایی می خواد تا الان فکر می کردم به این دلیل دلش چایی می خواد که به دلیل وجود کافئین تو چایی تا حدودی احساس خستگی رو از بین می بره [soal]

تحقیقات جدید و قدیم هر دو می گن چای تشنگی رو رفع نمی کنه
ولی خب این تحقیقی که دوستمون گذاشتن رو 12 نفر انجام شده و شرایط تحقیق هم ذکر نشده پس چیزی رو ثابت نمی کنه

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد