PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قانون جاذبه

امین_بد
2nd August 2010, 10:47 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز.

دلیل این که من این تایپک رو گذاشتم بود که دوست داشتم زندگی همتون که این تایپک رو خوندین از این رو به اون رو بشه.[taajob][taajob][taajob]

باور ندارین؟؟؟؟؟؟[soal][soal][soal]
توی این چند تا جلسه باشین تا با هم حرف بزنیم و تا اینکه زندگی تون عوض بشه هر کی دوست داره عضو بشه 2 تا کار انجام بده.[tashvigh]
1) پیام خصوصی بده.
2) اگه پیام رو داد یا به امتیاز من اضافه کنه و یا تشکر کنه.
ممنون می شم[tashvigh]

امین_بد
3rd August 2010, 10:52 AM
به اولین جلسه راز موفقیت خوش آمدید.
در این جلسه ما به پیش نیاز ها خواهیم پرداخت.
شما برای اینکه به موفقیت دست پیدا کنید باید به آنچه که در نظر دارید فکر کنید و با خود بگویید که من می توانم(البته در جلسات آینده به همین موضوع خواهیم پرداخت)
پس اگر برای مثال دوست دارید جرّاح قلب شوید; کافیست به آن فکر کنید و صحنه آن را به طور کامل در ذهن خود مجسّم کنید(در همین مورد هم صحبت خواهیم کرد)
تمرین برای جلسه بعد
برای جلسه بعد( شنبه)کافیست این کار را انجام دهید.
حداکثر 10 تا از اهداف مهم خود را لیست کرده و در همین جا بگذارید.
وعده دیدار شنبه16/5/1389

امین_بد
8th August 2010, 10:33 AM
سلام
امروز جلسه دوم راز موفقیّت را شروع می کنیم.
در جلسه قبل به شما گفتم که لیستی را تهیه کنید(و امیدوارم تهیه کردید)که شامل 10 تا از اهداف مهمتان باشد.
زمانی که لیست خود را برای اینکه چه می خواهید تنظیم می کنید; در نظر داشته باشید که تنها چیزهایی را که واقعاً می خواهید بنویسید. زیرا; ذهن شما فقط به موضوعاتی که مطرح می کنید، اهمّیِت می دهد و اینکه آیا آن را دوست دارید و یا نه برایش فرقی ندارد.برای مثال می توانید به دو جمله کلیدی زیر دقت کنید.
من زیبایی را دوست دارم.(زیبایی را جذب خواهید کرد)
من زشتی را دوست ندارم.(زشتی را جذب خواهید کرد)

در جمله اول که می گویید زیبایی را دوست دارید احساس خاصّی دارید چون تمام زیبایی ها در ذهن شما تصویر می شوند.مانند; خانه های زیبا، انسان های زیبا، ماشین های زیباو غیره.
بنابراین ذهن شما از تصاویر زیبا پر میشوند.
در جمله دوم از زشتی ها صحبت می کنید مانند: خیابان های کثیف، خانه های ویران، انسان های بد و ... در ذهن شما تصویر می شوند.(در مورد تصویر و قدرت آن در جلسه بعدی صحبت خواهیم کرد)
در این مرحله قانون جاذبه وارد عمل میشود چون ذهن شما، احساسات شما را از خود منتشر می کند. این فرکانس های منتشر شده فرکانس های مشابه را پیدا خواهد کردو بسمت شما جذب می کند.
در دو جمله بالایی کلمات من مشابهند و افعال دوست دارم و دوست ندارم نیز تنها انرژی شما را بیان می کنند. اما تعیین نمی کنند مه این انرژی از کجا مطرح می شود. امّا واژه زیبایی تصاویر زیبا و واژه زشتی تصاویر زشت را بیان می کنند.
یعنی در جمله اول با تکرار این جمله زیبایی ها به خود دعوت خواهید کرد. پس مهم است که چه موضوعی را مطرح می کنید و اصلاً مهم نیست که آن را دوست دارید یا نه.
پس انسانی که برای زندگی خود ارزش قائل است اصولاً به چیزهیی فکر می کند که نمی خواهد فکر نمی کند و تنها چیز هایی را طرح می کند که واقعاً می خواهد.

جلسه بعدی
شنبه 23/5/1389
منتظر باشید و از این مطلب نکات کلیدی بردارید.
موفق هستید پس خداحافظ.

امین_بد
14th August 2010, 02:24 PM
به دلیل مشکلاتی که کامپیوتر من سایت علمی نخبگان جوان ایران را بد نشان می دهد این موضوع تا اطلاع ثانوی تعطیل است.مشکل: وقتی اینتر را می زنم در زمانی که تایپک یا پیام یا موضوعی را ارسال می کنم آنها را به همدیگر می چسباند.مشکل دوم: هیچ یک از ابزار های ارسال کار نمی کنند.با عرض معذرت.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد