PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نقش واحد های دوست نداشتنی در محیط واقعی کار

ساناز فرهیدوش
2nd August 2010, 06:11 PM
در حالیکه کتاب قطور خلاصه ی پزشکی و روان پزشکی رو محکم بغل کرده بودم فکر می کردم این مطالب که در عین حال می تونه خیلی مفید و کاربردی باشه واقعا به چه درد من می خوره !
رشته ی مدیریت رو به چه تشخیص بیماری و دارو ؟
اخه با 7 واحد بهداشت عمومی کجای این این علمو می گیره !
ریاضی و واحد های نازنینش کم بود اینم شده بود برای ما یک درس کاملا متفاوت .
در اینجا به اندازه ی حروف های بیماریهای کتاب فدای دانشجویان علوم پزشکی شدم.
سوای از بیماری های روانی بخش روان شناسی و این ها وا.
زبان تخصصی ، حسابذ=داری و کامپیوتر که الهی براش له شوم.
من تو رشته ایی قبول شده بودم که گلچین تمام رشته ها بود از هر بوستان گلی در ان روییده بود .
مثل فیلم های سینمایی : یک سال بعد .....

وقتی برای خرید خارجی انگلیسی بلد باشی . صورت رو ایمیل کنی .
در عین حال حواست باشعه حسابدار و حساب رست چه می کنند .
می خوای امر رو براش نمودار بکشی !
مهم تر از همه وقتی کسی می خواد مرخصی بگیره تشخیص بدی تمارض می کنه یا واقعا حالش بده یا رو دارو هاش حدس بزنی چیزی رو از شما پنهان می کنه یا نه !
اینه ا تنها بخشی از کار برد دروسم تو محیط کار بود .
اما کاش برای درس روابط انسانی بیش از دو واحد می گذاشتند و چه قدر جایش در سایر رشته ها خالی است .

تازه اگر من چارت اموزشی می کشیدم در تربیت بدنی 2 واحد ورزش های رزمی هم به مدیریت مالی اضافه می کردم تا وقتی کشی شما را می خواهد جای چکش به پول تبدیل کند شما هم توانمند باشید !
الان دو سال ار کارشناسی من گذشته .درس هایی که برایم آنقدر نا خوشایند بودند ار تک تک شان بهره می برم.
حتی آمار که در پایان نامه ی محترم خوش می درخشد .

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد