PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لیام یسون ازبازی درنقش"ابراهام لینکلن"انصراف داد

NeshaNi
1st August 2010, 10:24 AM
ليام نيسون از بازي در نقش «آبراهام لينكلن» انصراف داد
خبرگزاري فارس: «ليام نيسون» كه از چند سال پيش بعنوان اولين گزينه براي بازي در نقش «آبراهام لينكلن» به كارگرداني «استيون اسپيلبرگ» مطرح شده، به‌‌دليل سن بالا ديگر قادر به بازي در اين نقش نخواهد بود.
http://media.farsnews.com/Media/8905/Images/jpg/A0890/A0890633.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از سايت سينمايي هاليوود ريپورتر، در حالي كه از چند سال پيش اعلام شد كه «استيون اسپيلبرگ» قرار است فيلم زندگينامه «آبراهام لينكلن» با بازي «ليام نيسون» را جلوي دوربين ببرد، به دليل مشغله زياد «اسپيلبرگ» اين پروژه همچنان معلق مانده تا آنجا كه «ليام نيسون» روز گذشته اعلام كرد كه ديگر قادر به بازي در اين نقش نخواهد بود.
«نيسون» در كنفرانسي مطبوعاتي كه در لندن برگزار شد، گفت: من حقيقتا ديگر نقش لينكلن را بازي نخواهم كرد، مدتي قرار بود كه اين كار را انجام دهم ولي گذر زمان همه چيز را عوض كرد.
وي افزود: من نمي‌توانم خودم را معطل پروژه‌اي كنم كه به نظر مي‌رسد كه «اسپيلبرگ» چندان براي ساخت آن جدي نيست، شايد از دست دادن چنين پروژه‌اي چندان خوب نباشد ولي شايد بهتر باشد كه من به چيزي كه همه ما يك جورايي مي‌دانيم كه هيچ‌وقت به وقوع نمي‌پيوندد دل نبنديم.
به گزارش مطبوعات خارجي، اينكه «نيسون» ديگر از انتظار كشيدن خسته شده و يا اين كه براي اين نقش پير شده، چندان مشخص نيست ولي احتمالا دليل اصلي انصراف «نيسون» از اين پروژه هر دوي اينها باشد، چون لينكلن زماني كه مرد، تنها 56 سال سن داشت در حالي كه «نيسون» اخيرا 58 ساله شده و در فيلمي كه قرار است بيشتر بخش‌هاي زندگي «لينكلن» به تصوير كشيده شود، «نيسون» براي چنين نقشي زيادي پير شده است.
منبع:خبرگزاری فارس

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد