PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهیابی 50اثرمستند به بخش مسابقه جشن خانه سینما

NeshaNi
31st July 2010, 12:37 AM
راهيابي 50 اثر مستند به بخش مسابقه جشن خانه سينما
خبرگزاري فارس: 50 اثر مستند به بخش مسابقه چهاردهمين جشن سينماي ايران راه يافتند.
http://media.farsnews.com/Media/8812/Images/jpg/A0812/A0812231.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي چهاردهمين جشن سينماي ايران، هيات انتخاب بخش مستند جشن سينمايي ايران آثار انتخابي‌ اين بخش را معرفي كرد.
براساس اين گزارش، هيات انتخاب بخش مستند مركب از محمدرضا مقدسيان، مهرداد زاهديان، سيدحسين حقگو، محمد رسول‌اف، اميد روحاني، حميد دهقانپور و سركار خانم ديكرانوحي هواكيميان پس از بررسي 580 اثر متقاضي بخش مسابقه سينماي مستند جشن سينماي ايران را به شرح زير معرفي كردند:
پارسه (محسن رمضان‌زاده)، پارك مارك (بكتاش آبتين)، جاي خالي آقا يا خانم ب (فيما امامي، رضا دريانوش)، چه سرسبز بود دره من (فرشته جغتايي)، خاك حافظه (مسعود اميني تيراني)، دختر فرمانفرما (محمدحسن دامن‌زن)، زندگي در كسوف (فتح‌الله اميري)، زنده رود (جمال اسكوئي)، طلب خير (محمدصادق جعفري)، اسكو (محمدعلي هاشم‌زهي)، خاطره ني‌آوران (هادي آفريده)، عكس ناتمام (تورج رباني)، مرغ سحر (مهدي باقري)، ايران دخت (آيدا پناهنده)، پرو آخر (رضا حائري)، خواب خورشيد (ناصر صفاريان)، روياي زندگي (محمد خليل‌زاده)، سيوا (مهدي منيري)، شيوه شاه‌غلام (اميد عبدالهي)، صفر بيست و يك (محمد شيرواني)، غفاري از زبان غفاري (سعيد نوري)، فالگوش (محمدرضا فرزاد)، نماهاي كه ناپديد شد (حميد جعفري)، ايستگاه (فرهاد و رهرام)، باژ و برسم (حسن نقاشي)، قاتلين سرخ (علي عبدي‌پور)، مير بودن (كاوه بهرامي‌مقدم)، نقش جان (عليرضا سبحاني)، اتاق نيمه تاريك پنجره نيمه روشن (رويا مجدنيا)، با انگشت‌هاي دستم زندگي مي‌كنم (ناهيد شمس - سپيده شمس)، پروانه سفيد (بابكم مجيدي)، تاب آب (سيدماني ميرصادقي)، دستها و نجواها (بابك بهداد)، ديلمان بهشت گمشده (فرهاد مهرانفر)، روياي گمشده (احسان معصوم)، گوش جان (بابك سراب)، مرثيه‌اي براي جنگل تنها (همايون امامي)، مينور ماژور (عليرضا رسولي‌نژاد)، هزار دستان امير جاهد (منوچهر مشيري)، رستاخيز (محمدعلي فارسي)، رقص گندم (رفيع رفيعي)، فارس شكر است (محسن سوهاني)، مردود به (كيوان كريمي)، مشترك مورد نظر (لقمان خالدي)، من يك نشانه‌ام (ميثم شاه‌آبادي)، نقاره (عليرضا قاسم‌خان)، جور ديگر بدن (رضا مجلسي)، كوه‌نشينان (محسن نظري)، نويز (بابك مجيدي)، سعدي شاعر مصلح (پژمان مظاهري‌پور).
لازم به ذكر است براساس تبصره 11 مقررات چهاردهمين جشن بخش مستند فيلم‌هايي كه عوامل اصلي آم كارگردان و تهيه كننده در هيات انتخاب يا داوري حضور داشتند مورد بازبيني قرار نگرفته‌اند عبارتند از:
14 روز جزيره،‌ پنجشنبه بازار، تا نقره نيست نشود، نقره باشد، سرزمين من جهان من، سورنا، صورتها، عاشقانه‌هاي سرزمين من، فصل وصل، گسل تبريز، مرزهاي زبان من، ملايه، نقطه صرف، با رمضان.
منبع:خبرگزاری فارس

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد