PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث بیماری های روانی از کودکی یا بزرگسالی؟

AvAstiN
29th July 2010, 08:12 PM
سلام عزیزان ؛ [golrooz]
معمولا وقتی یه آدم افسرده رو می بینیم یا یکی که خیلی مضطربه ، این فکر به ذهنمون میاد که حتما دوران کودکیش هم پر اضطراب بوده
این تصور در مورد بیماران اسکیزفرنی و آلزایمر و ... هم پیش میاد

می خوایم باهم بررسی کنیم ببینیم این تصور واقعا ریشه علمی داره ؟ واقعا کسی که کودکی پر اضطرابی داشته ، در آینده بیماری روانی خاصی رو پیش رو داره ( یا برعکس یعنی یه بیمار روانی آیا واقعا کودکی پر اضطربی رو پشت سر گذاشته؟ )
در مورد دوران بزرگسالی چی؟ آیا دوران بزرگسالی و اضطراب ها و استرس هاش رو بیماریهای روانی تاثیر داره؟
به نظرتون تاثیر کدوم دوران بیشتره ؟

منتظر نظرات دوستان هستم [entezar2]

hengameh
29th July 2010, 08:22 PM
سلام
به نظره من بیشتر بیماریا و مشکلات روانی ریشه تو کودکی داره[labkhand]

آبجی
29th July 2010, 08:25 PM
ممنون به خاطر تاپیک اما نظر من در این مورد

واقعا کسی که کودکی پر اضطرابی داشته ، در آینده بیماری روانی خاصی رو پیش رو داره ( یا برعکس یعنی یه بیمار روانی آیا واقعا کودکی پر اضطربی رو پشت سر گذاشته؟ )

تاحدودی درسته ، ممکنه که یه فرد در دوران کودکی هیچ استرس و مواردی مثل اون رو نداشته باشه و کودکیش کاملا در ارامش سپری شده باشه اما وقتی که بزرگ میشه دچار تنش میشه و مشکلات زیادی دچار میشه متاسفانه فکر کنم این مورد خیلی بیشتر از مورد اول باشه . یعنی بعدا در مراحل بعد از کودکی دچار تنش بشن .

اما اگه تو دوران کودکی یه مشکلی داشته باشه اگه رفع نشه مطمئنن تا بزرگ سالی همراهش خواهد بود .

فکر کنم وسواس هم جز این بیماری ها باشه درسته ؟؟؟ [soal]

AvAstiN
29th July 2010, 08:32 PM
سلام
به نظره من بیشتر بیماریا و مشکلات روانی ریشه تو کودکی داره[labkhand]

ممنون از نظر خوبت [golrooz]
یعنی بزرگسالی نقشی نداره؟ اگه داره نقش کدوم بیشتره؟
به نظرت کودک پر استرس چطور یه بیماری روانی (از خفیف تا حاد رو در نظر بگیر ) میگیره؟ چه ارتباطی می تونه باشه بین اینا؟

Helix
29th July 2010, 08:33 PM
به نظر من فراي از تصور باشه .
يعني مشكلات و اختلالات دوران كودكي بي ربط به مشكلات دوران جواني و بزرگسالي نيستند.
يكي از مهم ترين مشكلاتي كه خيلي مشهود هستش ، كمبود اعتماد به نفس و بالتبع مشكلات مربوط به اونه در بعضي افراده كه اگه در كودكي اين باورها شكل گرفت ، ممنكه حتي تا بزرگسالي هم نشه اين باور رو تغيير داد!

AvAstiN
29th July 2010, 08:36 PM
ممنون به خاطر تاپیک اما نظر من در این مورد

تاحدودی درسته ، ممکنه که یه فرد در دوران کودکی هیچ استرس و مواردی مثل اون رو نداشته باشه و کودکیش کاملا در ارامش سپری شده باشه اما وقتی که بزرگ میشه دچار تنش میشه و مشکلات زیادی دچار میشه متاسفانه فکر کنم این مورد خیلی بیشتر از مورد اول باشه . یعنی بعدا در مراحل بعد از کودکی دچار تنش بشن .

اما اگه تو دوران کودکی یه مشکلی داشته باشه اگه رفع نشه مطمئنن تا بزرگ سالی همراهش خواهد بود .

فکر کنم وسواس هم جز این بیماری ها باشه درسته ؟؟؟ [soal]

یعنی نظرت اینه که کلا از بچگی یه سیری شروع می شه که ختم شدنش بروز بیماری در بزرگسالیه؟
وسواس هم یه جور بیماری روانیه [labkhand]
نقش بزرگسالی رو بیشتر می دونی پس [shaad]
به نظرت چه ارتباطی بین این تنش ها و بیماری روانی می تونه باشه ؟ [entezar2]

AvAstiN
29th July 2010, 08:39 PM
به نظر من فراي از تصور باشه .
يعني مشكلات و اختلالات دوران كودكي بي ربط به مشكلات دوران جواني و بزرگسالي نيستند.
يكي از مهم ترين مشكلاتي كه خيلي مشهود هستش ، كمبود اعتماد به نفس و بالتبع مشكلات مربوط به اونه در بعضي افراده كه اگه در كودكي اين باورها شكل گرفت ، ممنكه حتي تا بزرگسالي هم نشه اين باور رو تغيير داد!

به نظرت نقش بزرگسالی بیشتره یا کودکی؟
کمبود اعتماد به نفس می تونه منجر به بیماری روانی بشه؟

A.L.I
29th July 2010, 08:49 PM
Placebo جان یک سرچی بکن در مورد این مطلب دکتر هلاکویی خیلی قشنگ توضیح داده من یادم نیست لینکش چیه
شکی نیست که مشکلات روحی روانی در بزرگسالی ناشی از اتفاقات و رویدادهایی است که در کودکی برای شخص رخ میده اونم بدلیل تاثیرپذیری ضمیر ناخودآگاه که فروید اونو اثبات کرده بود پس از این جهت مشکل سندیت علمی نداره.

Helix
29th July 2010, 08:53 PM
به نظر من تنش ها و فشارهاي روحي و رواني و مشكلات بزرگسالي نقش بيشتري دارند.

اما بعضي از مسائلي كه تو دوران كودكي پيش ميان ،‌ تاثير گذارند.

مثلا بعضي از عوامل محيطي .

سفیر 1389
29th July 2010, 08:59 PM
این مشکلات از دوران کودکی شکل میگیره که در دوران بزرگسالی بیشتر میشه

AvAstiN
29th July 2010, 09:01 PM
Placebo جان یک سرچی بکن در مورد این مطلب دکتر هلاکویی خیلی قشنگ توضیح داده من یادم نیست لینکش چیه
شکی نیست که مشکلات روحی روانی در بزرگسالی ناشی از اتفاقات و رویدادهایی است که در کودکی برای شخص رخ میده اونم بدلیل تاثیرپذیری ضمیر ناخودآگاه که فروید اونو اثبات کرده بود پس از این جهت مشکل سندیت علمی نداره.

ALI جان
اول می خوام نظرات دوستان رو بدونم و در موردش بحث کنیم بعدش نتایج یه تحقیق رو بذارم [shaad]

آبجی
29th July 2010, 09:27 PM
یعنی نظرت اینه که کلا از بچگی یه سیری شروع می شه که ختم شدنش بروز بیماری در بزرگسالیه؟
وسواس هم یه جور بیماری روانیه [labkhand]
نقش بزرگسالی رو بیشتر می دونی پس [shaad]
به نظرت چه ارتباطی بین این تنش ها و بیماری روانی می تونه باشه ؟ [entezar2]

ببین منظورم این بود که ممکنه کسی تو دوران کودکی هیچ مشکلی نداشته باشه اما تو بزرگسالی صد در صد این مشکلات براش پیش میاد حالا چه کم چه زیاد ، ولی خب حساب کن اگه یه بچه تو دوران کودکی از یه چیزایی محدود بشه یا یه اتفاقی براش بیافته ناگوار هم باشه هیچ وقت نمیتونه اونو فراموش کنه و مدام تو ذهنش به اون شاخ و بال میده .

یادمه چند وقت پیش تو روزنامه خوندم که نوشته بودن کودکانی که تو دوران کودکی مورد ازار و اذیت و رفتارهای بدی قرار میگیرن وقتی بزرگ میشن دو برابر دچار بیماری روانی میشن متاسفانه ، حالا بیایم حساب کنیم که چه ضربه هایی تو همون دوران میخوره که دو برابر اون هم تو بزرگ سالی . . . [nadidan]

ولی یه چیزی [tafakor] من تا بحال وسواس رو تو کودکان ندیدم نمیدونم مقدارش چقدر هست (( منظورم امار مبتلایان )) و به چه نحو هست !!!

فکر کنم افسردگی تو دوران کودکی خیلی خطرناک تره درسته ؟؟؟ [soal]

ساناز فرهیدوش
29th July 2010, 09:53 PM
اثرات اظطراب به روی جسم و روان از نظر کسی پوشیده نیست. اختلالات روانی می توانند از طریق ژنتیک منتقل شوند و اثرات محیطی می توانند زمینه ساز بروز و بسط چنین اختلالاتی شوند .
اظطراب در دراز مدت سبب بروز افسردگی می شود . در عین حال اگر فردی در کودکی دچار چنین تنش هایی شده باشد می تواند آگاهانه به مدد خود بشتابد واما چنین نگرشی مستلزم آموزش و آگاهی به افراد است که در نهایت منجر به فرهنگ سازی جایگاه خدمات مشا وره و، روان درمانی و حتی استفاده از دارو در مانی می شود.

Helix
29th July 2010, 10:29 PM
کمبود اعتماد به نفس می تونه منجر به بیماری روانی بشه؟

به نظر من مشكلاتي مثل ترس ، خشم و ... مي تونه تو بزرگسالي هم مشكل ساز بشه.
بعضي از افرادي كه دائما مضطرب و نگران اند ، مدام با خودشون درگيرن و از بودن با جمع و صحبت كردن در جمع دوري مي كنند و... وقتي حالت هاي شديدتري به خودشون بگيرن ، مي تونه منجر به بيماري هاي رواني هم بشه !
به نظرم مشكلاتي از اين قيبل ، ريشه در كودكي فرد دارند.

AvAstiN
30th July 2010, 10:07 AM
ببین منظورم این بود که ممکنه کسی تو دوران کودکی هیچ مشکلی نداشته باشه اما تو بزرگسالی صد در صد این مشکلات براش پیش میاد حالا چه کم چه زیاد ، ولی خب حساب کن اگه یه بچه تو دوران کودکی از یه چیزایی محدود بشه یا یه اتفاقی براش بیافته ناگوار هم باشه هیچ وقت نمیتونه اونو فراموش کنه و مدام تو ذهنش به اون شاخ و بال میده .

یادمه چند وقت پیش تو روزنامه خوندم که نوشته بودن کودکانی که تو دوران کودکی مورد ازار و اذیت و رفتارهای بدی قرار میگیرن وقتی بزرگ میشن دو برابر دچار بیماری روانی میشن متاسفانه ، حالا بیایم حساب کنیم که چه ضربه هایی تو همون دوران میخوره که دو برابر اون هم تو بزرگ سالی . . . [nadidan]

ولی یه چیزی [tafakor] من تا بحال وسواس رو تو کودکان ندیدم نمیدونم مقدارش چقدر هست (( منظورم امار مبتلایان )) و به چه نحو هست !!!

فکر کنم افسردگی تو دوران کودکی خیلی خطرناک تره درسته ؟؟؟ [soal]

طبق گزارش انجمن روانپزشكان آمريكا تقريباً از هر ۲۰۰ كودك و يا نوجوان، يك نفر دچار اختلال وسواس فكری عملی است.

آمار نشان می‌دهد در 25 سال گذشته آمار کودکان 2 تا 5 سالی که در سراسر جهان به افسردگی مبتلا شده‌اند 40 درصد افزایش یافته است.

بحث در مورد بیماریهای روانیه به طور کلی نه یه بیماری خاص
شما در نظر بگیرین که با یه پیرمرد 70 ساله مواجه میشین که آلزایمر گرفته ، برای بررسی علت بیماریش به گذشته دورش برمی گردین یا نزدیک؟

mohamadaliv
30th July 2010, 10:09 AM
واقعا کسی که کودکی پر اضطرابی داشته ، در آینده بیماری روانی خاصی رو پیش رو داره ( یا برعکس یعنی یه بیمار روانی آیا واقعا کودکی پر اضطربی رو پشت سر گذاشته؟ )
در مورد دوران بزرگسالی چی؟ آیا دوران بزرگسالی و اضطراب ها و استرس هاش رو بیماریهای روانی تاثیر داره؟
[entezar2]

با سلام
ممنون كه من رو به اين بحث دعوت كرديد.
من فكر مي‌كنم ريشه بيشتر نابه‌ساماني‌هاي دوره جواني و نوجواني را بايد در كودكي جستجو كرد. چراكه اين دوره حساس زندگي، دوره پي‌ريزي زندگي جواني و بزرگسالي افراد است.

AvAstiN
30th July 2010, 10:09 AM
اثرات اظطراب به روی جسم و روان از نظر کسی پوشیده نیست. اختلالات روانی می توانند از طریق ژنتیک منتقل شوند و اثرات محیطی می توانند زمینه ساز بروز و بسط چنین اختلالاتی شوند .
اظطراب در دراز مدت سبب بروز افسردگی می شود . در عین حال اگر فردی در کودکی دچار چنین تنش هایی شده باشد می تواند آگاهانه به مدد خود بشتابد واما چنین نگرشی مستلزم آموزش و آگاهی به افراد است که در نهایت منجر به فرهنگ سازی جایگاه خدمات مشا وره و، روان درمانی و حتی استفاده از دارو در مانی می شود.

رکسانا جان به نظرت نقش بزرگسالی بیشتره یا کودکی؟ چرا ؟ چه ارتباطی با بیماری روانی در ینده می تونه داشته باشه ؟

AvAstiN
30th July 2010, 10:12 AM
به نظر من مشكلاتي مثل ترس ، خشم و ... مي تونه تو بزرگسالي هم مشكل ساز بشه.
بعضي از افرادي كه دائما مضطرب و نگران اند ، مدام با خودشون درگيرن و از بودن با جمع و صحبت كردن در جمع دوري مي كنند و... وقتي حالت هاي شديدتري به خودشون بگيرن ، مي تونه منجر به بيماري هاي رواني هم بشه !
به نظرم مشكلاتي از اين قيبل ، ريشه در كودكي فرد دارند.

می خوایم به طور جنرال بحث کنیم
بیماری های روانی یه طیف وسیعه از یه حالت عصبانیت تا یه جنون از افسردگی تا پارکسینون
بیشتر تمرکز رو بیماریهایی مثل آلزایمر ، پارکیسنون ، دو قطبی بودن و .... داشته باشیم به نظرم بهتر به نتیجه بحث برسیم [shaad][golrooz]

AvAstiN
30th July 2010, 10:14 AM
با سلام
ممنون كه من رو به اين بحث دعوت كرديد.
من فكر مي‌كنم ريشه بيشتر نابه‌ساماني‌هاي دوره جواني و نوجواني را بايد در كودكي جستجو كرد. چراكه اين دوره حساس زندگي، دوره پي‌ريزي زندگي جواني و بزرگسالي افراد است.

منم ممنونم که در این بحث شرکت کردین [golrooz]
منشا بیماریهایی که در دوره میانسالی و پیری هست به کدوم دوران بیشتر برمی گرده؟
ارتباطی که بین بیماری های بزرگسالی و کودکی گفتین ، چی می تونه باشه ؟

shabnamshirin
30th July 2010, 01:15 PM

برای هیچیک نمیتونیم یک جواب قاطع بگیم
چون ممکنه فرد کودکی خوبی نداشته باشه ولی با مشکلات مبارزه کرده باشه و حالا که بزرگ شده یک فرد کاملا با اراده و با ویژگیهای مثبت زیادی باشه
و از طرفی فردی که در حال حاضر دچار همچین بیماری ای هست ممکنه در بزرگسالی به خاطر اتفاقات و مشکلات (که با طرز برخورد غلط خود فرد تشدید میشن) دچار این بیماری شده باشه
به هر حال من نقش بزرگسالی رو پررنگتر میبینم.
منتظر ادامه بحث توسط دوستان هستم

Outta_Breathe1020
30th July 2010, 01:15 PM
من میگم هم بزرگسالی هم بچگی.
ولی بچگی تاثیرش بیشتره. یعنی بیشتر اینجور بیماری ها به کودکی برمیگرده تا فقط به مشکلات بزرگسالی.
مرسی پلاسبو[shaad]

ساناز فرهیدوش
30th July 2010, 10:47 PM
بستگی به نوع بیماری داره .بعضی بیماری ها واقعا ارثی اند درست مثل بیماری های جسمی .
دوم عامل محیطی نقش پررنگی داره .مادر و پدر افسرده با رفتارشون و جوی که به وجود می آورند به غیر از عامل ژنتیک تاثیر گذارند.
در بزرگسالی این تاثیرات خودشون رو به شیوه های مختلف نشون میده .غابا افرادی که کودکی نا خوشایندی داشته اند سعی در جبران اون دارند. مثل سندرم افراد قربانی در سازمان. افرادی که برای کسب رضایت دیگران و محبوبیتشان خیلی کار می کنند .

kamanabroo
31st July 2010, 01:08 AM
تا جايي كه من به اين مسئله فكر كردم و ديدم ، كودكي نقش خيلي بسزا و مستقيمي در رفتار هاي بزرگسالي داره.
چه از نظر رواني، چه از نظر اجتماعي و ....

البته خيلي اتفاقات هستند كه مي توانند مسير زندگي و فكر انسان رو به كلي عوض كنند
اما اين اتفاقات هميشگي نيستند و غالبا پيش نمي آيند

چيزي كه براي همه هست اينه كه دوران كودكي رو همه پشت سر مي گذارند تا بزرگ مي شن
روح لطيف و ظريف و همچنين حافظه كودك توانايي داره كه بسياري از صحنه هاي خوب و بد رو براي هميشه بخاطر بسپره. و مسلما اين صحنه هاي خوب و بد نقش مهمي در نوع تصميمات و حركات و ... در آينده دارند.

اما يه چيز ديگه هم هست و اون
اراده هست

نقش اراده رو نميشه نديده گرفت
چه بسيار كساني كه با اراده قوي توانسته اند تاثيرات منفي دوران كودكي و اطراف رو تا حد زيادي از خودشون دور كنند يا در نهان خانه دل مخفي كنند كه اثراتش ظاهر نشه.

AvAstiN
1st August 2010, 06:53 AM
خب اگه دوستان نظر دیگه ای دارن منتظریم وگرنه بحث رو جمع بندی کنیم [labkhand]

AvAstiN
3rd August 2010, 07:44 AM
خب بحث رو جمع بندی می کنم
از تمامی دوستانی که در این بحث شرکت کردند ممنونم [golrooz]

تحقیقات زیادی در این زمینه که نقش عوامل محیطی در ایجاد بیماری روانی چقدره ، انجام شده در همه این تحقیقات یه نتیجه مشترکه :

عوامل محیطی یکی از موارد و عواملی هست که در ایجاد بیماری روانی نقش داره (حالا در یه بیماری بیشتر در یکی کمتر )

در یه تحقیقی که در آلمان صورت گرفت ، مشخص شد که استرس های دوران کودکی و بعد از دوران قبل از بلوغ ، در ایجاد چند بیماری ( شامل افسردگي شديد، اسكيزوفرني، اعتياد به مواد‌مخدر و اختلال شخصيتي ) نقش دارد .
از طرفی داشتن زندگي پراسترس و تنش در دوران بزرگسالي، رابطه مشخصي با ابتلا به بيماري‌هاي روانپزشكي نشان نداد!
البته همون طور که گفتیم این استرس دوران کودکی می تونه یکی از عوامل موثر در ابتلا به بیماریهای روانی باشه .
نتايج این تحقیق نشان مي‌ده كه گذراندن يك دوران شاد و كم‌دغدغه براي كودكان تا چه اندازه اهميت داره و محروميت آنها از چنين دوراني، تا چه حد مي‌تونه زندگي آنها را دستخوش مشكلات و بيماري‌ها بکنه .

ممکنه که کودکانی که دچار استرس هستند اهمیت کمتری به سلامتی خودشون بدن و این روند تا بزرگسالی هم ادامه داشته باشه و فرد رو مستعد تر کنه

البته نقش استرسهای دوران بزرگسالی هم رد نشده ولی تایید هم نشده

hamed civil1
14th August 2010, 10:48 PM
بسمه تعالی

خداوند می فرماید : انسان اشرف مخلوقات است .
انسان همواره در طول زندگی با مشکلات و فراز و نشیب های زیادی رودر رو بوده و خواهد بود
در مورد این مسائل نظری قطعی و علت یابی دقیق نمی توان کرد زیرا روح ادمی از پیچیدگی های زیادی برخوردار می باشد .
کسانی که به بیماریهای روانی دچار می شوند افرادی هستند که در عمق فکر و اندیشه خود به بن بست و پوچی رسیده اند این امراض راه درمان خاصی ندارد و فقط خود فرد می تواند ان را درمان کند البته یکسری از این امراض ژنتیکی بوده طوری که بعضی از افراد حساس هم در معرض این خطر است این امراض اکثرا به خاطر عوامل محیطی بوده طوری که به علت شرایط خاص این افراد و اسیب پذیری روح انها کوچکترین انرژی منفی اعمال بد ما در جامعه گریبان گیر این انسانها می شود
جالبه بدونید اکثر این افرادی که ما خیلی راحت کلمه روانی را برای انها بکار می بریم افرادی بسیار با استعدادند که خود من در دانشگاه با این افراد بسیار رفت و امد داشته و در عمق فکری انها بوده ام
این افراد بسیار مودب و با اخلاق و مهربان ولی به علت پاره ای شرایط نتوانسته اند با محیط نه چندان دلخواه خود ارتباط بر قرار کنند
تجربه نشان داده که تغییر محیط باعث تحولی شگرف در این گونه افراد می شود
هر کس بتوانئد از این دوره غم گسار و سنگین جان سالم ببرد من قول به شما میدهم که میتوان او را عجوبه ای نامید
این افراد پس از این دوره ها بسیار مسلط بر خود و افکار خود و احساساست خود هستند
سخن درباره این موضوع زیاد است اما به این مسئله بسنده کنیم که پرداختن به این موضوع از حیطه تخصص و ادراک ما خارج است طوری که بسیاری موارد بوده که افراد متخصص روان شناس از معالجه برخی بیماران روانی عاجز بوده اند اما این افراد توانسته بودند که خود را با توکل به خدا و پاره ای موارد درمان نمایند
اتفاقا یکی از صمیمی ترین دوستان من که واقعا انسانی برجسته می باشد یکی از این افراد بوده که 4 تا 5 سال دچار این دوره سخت شده ولی توانسته خود را از ان خارج و درمان نماید
فقط این را بگویم که اگر این افراد از مهلکه خود سالم بمانند می توان با عده قلیلی از انها کار های خارق العاده کرد

لپ کلام : این امراض از پیچیدگی های روح ادمی بوده و هیچ کس تا به حال نتوانسته در مورد منشا اصلی این بیماریها نظری بدهد .

پژواک
25th August 2010, 03:08 PM
زیگموند فروید گفته شخصیت افراد تا 4 سالگی شکل میگیره.مثالهای زیادی در این مورد هست مثلا هیتلر که یک نانوای یهودی پولش رو میندازه تو تنور و اونم سعی میکنه از یهودیا انتقام بگیره و ...
ولی هر آدمی میتونه با اراده شخصیتشو تا حدی تغییر بده .در هر صورت کودکی خیلی مهمه.

AvAstiN
25th August 2010, 03:15 PM
زیگموند فروید گفته شخصیت افراد تا 4 سالگی شکل میگیره.مثالهای زیادی در این مورد هست مثلا هیتلر که یک نانوای یهودی پولش رو میندازه تو تنور و اونم سعی میکنه از یهودیا انتقام بگیره و ...
ولی هر آدمی میتونه با اراده شخصیتشو تا حدی تغییر بده .در هر صورت کودکی خیلی مهمه.

بله همین طور که می فرمایین ، تغییر می تونه ایجاد بشه ولی باید خیلی مواظب دوران کودکی بچه های خودمون و اطرافیانمون باشیم

Adrenalin
25th August 2010, 05:03 PM
سلام
در مورد این دوست ما که گفت هیتلر دشمن یهودیا بوده باید بگم که بدون تحقیق از صحت چیزی مطلب نزنید
هیتلر اصلا دشمن یهودیا نبوده فقط در برابر اونا از خودش دفاع کرد
تاریخ جنگ جهانی اول متاسفانه توسط یهودیا تحریف و در اون سعی شده هیتلر گناه کار شناخته شود من در این مورد تو سایت مطلب می گذارم تا شما متوجه شوید
اگر زندگی نامه هیتلر را خوانده باشید می بینید که ایشان در طول زندگی چقدر پاک زندگی کردند

پژواک
30th August 2010, 05:56 PM
مطمئنا این قدر هم قطعی نیست مثلا باید از نظر ژنتیکی بررسی بشه مثلا شیوع اسکیزوفرنی در خانواده هایی که در بستگان درجه اولشون فرد مبتلا دارن 70% بیشتره که ربطی به شرایط بزرگ شدن نداره.آزمایش دوقلوهای جداشده
اما مشکلی مثل کمبود اعتماد به نفس یا خجالتی بودن حتما تحت تاثیر رفتار های نامناسب در کودکی هست.هرچند تحقیقاتی درباره ژن اعتماد به نفس شده.
حالا اصلا بدون جامعه آماری و تحقیق و حتی اختصاصی کردن موضوع واقعا سودی هم داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[tafakor]

AvAstiN
31st August 2010, 09:59 AM
مطمئنا این قدر هم قطعی نیست مثلا باید از نظر ژنتیکی بررسی بشه مثلا شیوع اسکیزوفرنی در خانواده هایی که در بستگان درجه اولشون فرد مبتلا دارن 70% بیشتره که ربطی به شرایط بزرگ شدن نداره.آزمایش دوقلوهای جداشده
اما مشکلی مثل کمبود اعتماد به نفس یا خجالتی بودن حتما تحت تاثیر رفتار های نامناسب در کودکی هست.هرچند تحقیقاتی درباره ژن اعتماد به نفس شده.
حالا اصلا بدون جامعه آماری و تحقیق و حتی اختصاصی کردن موضوع واقعا سودی هم داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[tafakor]

همون طور که اشاره شد ، تحقیق صورت گرفته و اصلا ، هدف ایجاد این بحث هم همون تحقیق و نتایج اون بوده که بعد از تبادل نظر نتایج تحقیق هم گذاشته شد

پژواک
31st August 2010, 03:23 PM
همون طور که اشاره شد ، تحقیق صورت گرفته و اصلا ، هدف ایجاد این بحث هم همون تحقیق و نتایج اون بوده که بعد از تبادل نظر نتایج تحقیق هم گذاشته شد
شاید من خوب متوجه نشدم از پاسختون ممنون.منظور من اینه که بحث درمورد ژنتیک باید تا حدی اختصاصی تر باشه تا نتیجه گیری قابل اعتماد باشه.[golrooz]

پژواک
31st August 2010, 03:28 PM
سلام
در مورد این دوست ما که گفت هیتلر دشمن یهودیا بوده باید بگم که بدون تحقیق از صحت چیزی مطلب نزنید
هیتلر اصلا دشمن یهودیا نبوده فقط در برابر اونا از خودش دفاع کرد
تاریخ جنگ جهانی اول متاسفانه توسط یهودیا تحریف و در اون سعی شده هیتلر گناه کار شناخته شود من در این مورد تو سایت مطلب می گذارم تا شما متوجه شوید
اگر زندگی نامه هیتلر را خوانده باشید می بینید که ایشان در طول زندگی چقدر پاک زندگی کردند

راستش من خیلی قصد جسارت به برادر هیتلر جان رو نداشتم.چطوره مثالم رو عوض کنم شاگرد فروید هوسرل
خودتون تحقیق کنید راجع بش میفهمید چرا روانشناس شده یا حتی خود فروید منابع انگلیسی معتبرترند.

ساناز فرهیدوش
31st August 2010, 06:05 PM
راستش من خیلی قصد جسارت به برادر هیتلر جان رو نداشتم.چطوره مثالم رو عوض کنم شاگرد فروید هوسرل
خودتون تحقیق کنید راجع بش میفهمید چرا روانشناس شده یا حتی خود فروید منابع انگلیسی معتبرترند.

روان شناساس مختلف هر کدام دارای نظریان مختلفی هستند که نتیجه ی سال ها فعالیت و پزوهش علمی و عملی هستند .
در عین حال این نظریات ارزشمند گاهی در نقطه مقابل یکدیگر قرار می گیرند.
هیچ کدام از این نظریان صدر در صد درست یا غلط نیستند .

پژواک
31st August 2010, 10:33 PM
روان شناساس مختلف هر کدام دارای نظریان مختلفی هستند که نتیجه ی سال ها فعالیت و پزوهش علمی و عملی هستند .
در عین حال این نظریات ارزشمند گاهی در نقطه مقابل یکدیگر قرار می گیرند.
هیچ کدام از این نظریان صدر در صد درست یا غلط نیستند .

من کاری به نظرشون نداشتم پدر این آقای روانشناس یه مشکل روانی داشتن که مطمئنا بی تاثیر در انتخاب رشته آقای دکتر نبوده.
انتخاب رشته ماهاهم بعضی وقتا تحت تاثیرکودکیمونه

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد