PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مصرف جوش شیرین درنان ها موجب کم خونی می شود



NeshaNi
25th July 2010, 01:58 PM
http://www.ideallife.ir/uploads/A0871016_3915.jpgمصرف جوش شيرين در نان‌ها موجب كم‌خوني مي‌شود
يك متخصص تغذيه گفت: مصرف جوش شيرين در طبخ غذاها به خصوص در تهيه نان‌ها، بارداري‌هاي مكرر يا سقط جنين بدون رعايت فاصله‌گذاري مي‌تواند موجب كم‌خوني شود.
سيد ضياءالدين مظهري در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، افزود: كم‌خوني ناشي از فقر آهن از بيماري‌هاي شايعي است كه در كشور ما در ميان افراد مشاهده مي‌شود و گروه‌هاي مختلف سني را درگير مي‌كند.
وي گفت: شايع‌ترين كم‌خوني كه در جامعه ما ديده مي‌شود كم‌خوني ناشي از كمبود ‌آهن است كه به اصطلاح به آن «كم‌خوني فقر آهن» گفته مي‌شود.
اين متخصص تغذيه افزود: اولين اقدام براي پيشگيري و درمان كم خوني، ريشه يابي و شناخت عوامل تاثيرگذار آن است. چرا كه با شناخت علت و رفع آن مي‌توان كم‌خوني را درمان كرد.
مظهري گفت: در شناخت عوامل و زمينه‌هاي ايجاد كننده كم‌خوني‌ها بررسي‌هاي متعددي در سطح كشور و جهان به عمل آمده و به طور كاملاً دقيقي موارد متعددي مشخص شده است كه مي‌توان به عادات و الگوي غلط تغذيه روزانه، عدم دريافت آهن به مقدار لازم از منابع غذايي طبيعي، بكارگيري جوش شيرين در طبخ غذاها به خصوص در تهيه نان‌ها، بارداري‌هاي مكرر يا سقط جنين بدون رعايت فاصله‌گذاري، عدم تغذيه نوزادان با شير مادر و ابتلاي مكرر به بيماري‌هاي عفوني، ريوي و گوارشي اشاره كرد.
وي افزود: نقش تغذيه متعادل، متناسب و متنوع در پيشگيري از كم‌خوني‌ها بسيار مؤثر است و به طور عمده 4 راهكار براي پيشگيري از فقر آهن وجود دارد كه مي‌توان به مصرف مكمل، تغذيه مناسب، رفع عادات و الگوهاي غلط تغذيه روزانه و كنترل بيماري‌هاي عفوني و انگلي اشاره كرد.
منبع فارس

نازخاتون
25th July 2010, 02:28 PM
بنده بالشخصه اعتقادم بر اين است كه اكثر بيماريهاي موجود عصر حاضر در ايران بر اثر مصرف نانهاي سرشار از جوش شيرين مي باشد.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد