PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : البوم تصویری"این فصل را بخوان"منتشر می شود

NeshaNi
25th July 2010, 12:46 AM
آلبوم تصويري «اين فصل را با من بخوان» منتشر مي‌شود
خبرگزاري فارس:آلبوم تصويري سوئيت‌سمفوني «اين فصل را با من بخوان» به آهنگسازي و رهبري مجيد انتظامي به زودي در بازار موسيقي منتشر مي‌شود.
http://media.farsnews.com/Media/8606/Images/jpg/A0333/A0333666.jpg

به گزارش خبرنگار موسيقي فارس، اين اثر كه به صورت تصويري از سوي انجمن موسيقي ايران منتشر مي‌شود علاوه بر ارائه كامل اثر اجرا شده در تالار وحدت ، مستند پشت صحنه آن نيز ارائه شده است.
سوئيت‌سمفوني اين فصل را با من بخوان تركيبي از موسيقي و حركات نمايشي است كه شامل موسيقي‌هاي روز واقعه، كرخه تا راين، بوي پيراهن يوسف، آژانس شيشه‌اي و سمفوني ايثار است.
كارگرداني بخش نمايشي اين اثر بر عهده حسين پارسايي است و بازيگراني چون عزت‌الله انتظامي، حبيب رضايي و مريلا زارعي به ايفاي نقش پرداخته‌اند.
«اين فصل را با من بخوان» به زودي از سوي انجمن موسيقي ايران، به صورت تصويري منتشر مي‌شود منبع:خبرگزاری فارس

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد