ElaBel
19th July 2010, 07:27 PM
مطالعات نشان داده اند که خوردن منظم سير باعث کاهش احتمال ابتلا به سرطان هاي مري، معده و روده بزرگ مي شود.
http://shahr.ir/Images/jpg/all/20559La.jpg
سير با داشتن آنزيم هاي طبيعي به جذب بهتر غذا کمک مي کند. از طرفي به عنوان يک ضد نفخ عالي و يک ماده ضد انگل و کرم هاي روده اي شناخته شده است. مصرف سير يکي از بهترين درمان ها براي سرفه هاي شديد است. و معمولا از شربت سير براي درمان آن استفاده مي شود.
بنابر اين گزارش، سير داراي ترکيبات ضد باکتري و ضد قارچي است و مي بتواند با انواع عفونت ها مبازه کند بدين منظور مي توان از آن هم به صورت استعمال خوراکي و هم موضعي براي درمان قارچ ها و عفونت هاي باکتريايي پوست استفاده نمود.
تحقيقات متعددي نشان مي دهد که سير مي تواند از سيستم قلبي و عروقي محافظت نمايد زيرا مي تواند ميزان کلسترول و تري گليسريد در خون را کاهش داده و تجمع پلاکت ها را مهار نموده و ميزان فيبرينوليز را که لخته را از بين مي برد، افزايش دهد.
از سير همچنين به عنوان يکي از درمان هاي کاهنده فشار خون ياد شده است زيرا مي تواند مويرگ هاي ريز را باز کرده و ريتم قلب را تنظيم کند. مطالعات نشان داده اند که خوردن منظم سير باعث کاهش احتمال ابتلا به سرطان هاي مري، معده و روده بزرگ مي شود.
اين اثرات به اين علت است که سير از تشکيل مواد سرطانزا جلوگيري مي نمايد. سير حاوي ترکيبات سولفور داري است که از رشد تومور هاي سرطاني خصوصا در سينه و پوست جلوگيري مي نمايد.
مهمترين اثر جانبي سير خوراکي ، ايجاد بوي بد در تنفس و بدن است. مصرف بيش از حد سير با معده خالي باعث ناراحتي هاي گوارشي مي شود. همچنين گزارش هايي مبني بر واکنش هاي آلرژيک در اثر استفاده زياد سير خام وجود دارد. تهيه سير به صورت پودر باعث مي شود عصاره آن به فرم خالصتر در اختيار مصرف کننده قرار گيرد. همچنين استفاده از سير به صورت کپسول مي تواند از ايجاد بوي بد در دهان جلوگيري و بلع آن را آسانتر کند.
سير بر متابوليسم داروها تاثيري ندارد اما بهتر است که از مصرف همزمان مقدار زياد آن با داروهاي ضد انعقاد اجتناب کرد. همچنين بهتر است 10-7 روز پيش از اعمال جراحي نيز از مصرف سير زياد خودداري شود زيرا زمان خونريزي را افزايش مي دهد.
مصرف مقدار کم سير در دوران شيردهي و بارداري مجاز است اما به علت تاثيري که بر بو و طعم شير دارد برخي نوزادان را ناراحت مي کند. بنابراين بهتر است از مصرف سير در دوران شيردهي اجتناب شود.
گفتني است سير داراي غلظت بالاي مواد سولفور دار است و ماده اي به نام آليسين ماده فعال سير را تشکيل مي دهد که اکثر خواص سير را به آليسين نسبت مي دهند. آليسين زماني در سير توليد مي شود که حبه سير خورد شده يا جويده شود در اين صورت ترکيب سولفور داري به نام آليين (alliin) تحت تاثير آنزيمي به نام آليناز به آليسين تبديل مي شود . به علت اينکه آليناز در اثر گرما از بين ميرود سير پخته شده اثرات درماني کمتر ي دارد. اثر بخشي سير بدون بو در بسياري از منابع بحث انگيز است و اغلب مطرح مي شود که شفابخشي سير مربوط به ترکيباتي است که بوي زننده سير را توليد مي کنند.
منبع : سايت يك پارس
http://shahr.ir/Images/jpg/all/20559La.jpg
سير با داشتن آنزيم هاي طبيعي به جذب بهتر غذا کمک مي کند. از طرفي به عنوان يک ضد نفخ عالي و يک ماده ضد انگل و کرم هاي روده اي شناخته شده است. مصرف سير يکي از بهترين درمان ها براي سرفه هاي شديد است. و معمولا از شربت سير براي درمان آن استفاده مي شود.
بنابر اين گزارش، سير داراي ترکيبات ضد باکتري و ضد قارچي است و مي بتواند با انواع عفونت ها مبازه کند بدين منظور مي توان از آن هم به صورت استعمال خوراکي و هم موضعي براي درمان قارچ ها و عفونت هاي باکتريايي پوست استفاده نمود.
تحقيقات متعددي نشان مي دهد که سير مي تواند از سيستم قلبي و عروقي محافظت نمايد زيرا مي تواند ميزان کلسترول و تري گليسريد در خون را کاهش داده و تجمع پلاکت ها را مهار نموده و ميزان فيبرينوليز را که لخته را از بين مي برد، افزايش دهد.
از سير همچنين به عنوان يکي از درمان هاي کاهنده فشار خون ياد شده است زيرا مي تواند مويرگ هاي ريز را باز کرده و ريتم قلب را تنظيم کند. مطالعات نشان داده اند که خوردن منظم سير باعث کاهش احتمال ابتلا به سرطان هاي مري، معده و روده بزرگ مي شود.
اين اثرات به اين علت است که سير از تشکيل مواد سرطانزا جلوگيري مي نمايد. سير حاوي ترکيبات سولفور داري است که از رشد تومور هاي سرطاني خصوصا در سينه و پوست جلوگيري مي نمايد.
مهمترين اثر جانبي سير خوراکي ، ايجاد بوي بد در تنفس و بدن است. مصرف بيش از حد سير با معده خالي باعث ناراحتي هاي گوارشي مي شود. همچنين گزارش هايي مبني بر واکنش هاي آلرژيک در اثر استفاده زياد سير خام وجود دارد. تهيه سير به صورت پودر باعث مي شود عصاره آن به فرم خالصتر در اختيار مصرف کننده قرار گيرد. همچنين استفاده از سير به صورت کپسول مي تواند از ايجاد بوي بد در دهان جلوگيري و بلع آن را آسانتر کند.
سير بر متابوليسم داروها تاثيري ندارد اما بهتر است که از مصرف همزمان مقدار زياد آن با داروهاي ضد انعقاد اجتناب کرد. همچنين بهتر است 10-7 روز پيش از اعمال جراحي نيز از مصرف سير زياد خودداري شود زيرا زمان خونريزي را افزايش مي دهد.
مصرف مقدار کم سير در دوران شيردهي و بارداري مجاز است اما به علت تاثيري که بر بو و طعم شير دارد برخي نوزادان را ناراحت مي کند. بنابراين بهتر است از مصرف سير در دوران شيردهي اجتناب شود.
گفتني است سير داراي غلظت بالاي مواد سولفور دار است و ماده اي به نام آليسين ماده فعال سير را تشکيل مي دهد که اکثر خواص سير را به آليسين نسبت مي دهند. آليسين زماني در سير توليد مي شود که حبه سير خورد شده يا جويده شود در اين صورت ترکيب سولفور داري به نام آليين (alliin) تحت تاثير آنزيمي به نام آليناز به آليسين تبديل مي شود . به علت اينکه آليناز در اثر گرما از بين ميرود سير پخته شده اثرات درماني کمتر ي دارد. اثر بخشي سير بدون بو در بسياري از منابع بحث انگيز است و اغلب مطرح مي شود که شفابخشي سير مربوط به ترکيباتي است که بوي زننده سير را توليد مي کنند.
منبع : سايت يك پارس