PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حامد بهداد اختلاف باهدیه تهرانی راتکذیب کرد

NeshaNi
18th July 2010, 05:37 PM
حامد بهداد اختلاف با هدیه تهرانی را تكذیب كرد

http://www.aftab.ir/news/2010/jul/18/images/2733d19ffc342c5b9feb9f7052510d19.jpg

در تازه ترین برنامه هفت، حامد بهداد اختلاف خود با هدیه تهرانی را رد كرد. محسن تنابنده به مسعود فراستی توصیه كرد تنها فیلم نفد كند. ضیاءالدین دری هم اظهار امیدواری كرد دیدگاه های رهبری؛ تئوریزه و عملی شود. http://www.aftab.ir/images/news/break.gif

برنامه سینمایی هفت در ۲۷ تیرماه درحالی روی آنتن رفت كه فضای نقد آن تبدیل به یك جدل بین منتقد حاضر در برنامه و چند نفر از عوامل فیلم هفت دقیقه تا پائیز شد.
برنامه هفت در دومین قسمت از سری جدید خود بعداز بازی های جام جهانی؛ به دیدار اخیر هنرمندان سینما با مقام معظم رهبری اختصاص داشت.
ضیاءالدین دری كه به عنوان مهمان در برنامه حاضر بود؛ با اشاره به دیدار صمیمانه هنرمندان سینما با مقام معظم رهبری ابراز امیدواری كرد كه بتوان دیدگاه های ایشان را تئوریزه و عملی كرد.
در ادامه برنامه، بخش هایی از مصاحبه حامد بهداد پخش شد. بهداد در گفتگوی خود با اشاره به حضورش در فیلم هفت دقیقه تا پائیز گفت: طرحی از فیلمنامه را خواندم و بعد گروهی درباره آن صحبت كردیم.
وی با اشاره به تغییرات انجام شده روی فیلم گفت: هرچند طرح فیلم تغییر كرد اما از محصول كار راضی هستم و این فیلم برگ جدیدی در كارنامه من است.
بهداد با تكذیب اختلاف خود با هدیه تهرانی گفت: با وی اختلافی ندارم. گاهی بر سر یك كار بحث هایی انجام می شود كه هدف آن بهتر شدن خروجی فیلم است.
وی با اشاره به دستمزد بازیگران گفت: من خوب بازی می كنم و دستمزد خوب هم می گیرم اما باید بگویم كه دستمزد ما از ورزشكاران بسیار كمتر است. معتقدم نمی توان روی كار هنری قیمت گذاشت شاید كارنامه من پر از خطا باشد اما در بازیگری خوب كار كردم.
درادامه، با حضور مسعود فراستی و علیرضا امینی، فیلم سینمایی هفت دقیقه تا پائیز نقد و بررسی شد.
امینی با اشاره به صحبت های بهداد گفت: فیلمنامه این فیلم یك كارگروهی بود البته هدیه تهرانی فیلمنامه را خواندند ولی حامد بهداد فیلمنامه را نخوانده است.
محسن تنابنده نیز در تماس با برنامه هفت گفت: از یك دوره ای به دلیل زیاد شدن نظرات در فیلمنامه از نوشتن ادامه فیلمنامه صرف نظر كردم.
وی همچنین با انتقاد از مجری برنامه هفت گفت: ای كاش من هم در برنامه حضور داشتم تا بتوانم از حقوق خود دفاع كنم هرچند می دانم كه كارگردان فیلم اعلام كرد بود كه اگر من حضور داشته باشم؛ وی نمی آید.
تنابنده خطاب به فراستی كه از وی خواسته بود تا در صحبت های خود غلو و اغراق نكند زیراسابقه درخشانی در فیلمنامه نویسی ندارد، گفت: بهتر است فراستی به جای توصیه اخلاقی به نقد فیلم بپردازد و اگر معتقد است كه فیلمنامه موجود بوده است چرا این فیلم تاكنون ساخته نشده است.
فریدون جیرانی نیز با اشاره به صحبت های تنابنده گفت كه از موضوعی كه وی مطرح می كند هم اكنون مطلع شده است .
منبع:خبرگزاری مهر

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد