PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حامد بهداد:"خسرو شکیبایی"نگفت ولی من بلند می گویم که خوبم

NeshaNi
18th July 2010, 01:19 AM
حامدبهداد: «خسرو شكيبايي» نگفت ولي من بلند مي‌گويم كه خوبم خبرگزاري فارس: حامد بهداد شب گذشته در برنامه تلويزيوني هفت با بيان اين كه من سطح فرهنگ بازيگري را بالا بردم و بازيگري را در نسل جوان خودم، به مرحله بعدي بردم و نيم نمره به آن اضافه كردم، گفت: «خسرو شكيبايي» داد نزد كه بازيگر خوبي است ولي من داد مي‌زنم.
http://media.farsnews.com/Media/8903/Images/jpg/A0868/A0868609.jpg
http://www.farsnews.com/shares/img/wm_icon2.gif (http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8904261331#sounds)
-------------------------------
به گزارش خبرنگار سينمايي فارس، شب گذشته در برنامه سينمايي «هفت»، گفت‌وگوي «حامد بهداد» بازيگر فيلم سينمايي «هفت دقيقه تا پاييز» با «احسان ظلي‌پور» پخش شد.
اين بازيگر سينما در پاسخ به سوال خبرنگار هفت مبني بر اينكه قبول داري بازيگر تنبلي هستي و نقش‌هاي كوتاه ايفا مي‌كني و پول خوب مي‌گيري، بيان داشت: من پول خوب مي‌گيرم، چون حق من است. چون يكي از بهترين‌ بازيگرهاي اين مملكت هستم. من نقش كوتاه را طوري بازي مي‌كنم كه قيمت پيدا كند. دستمزد ما بازيگرها به مراتب از دستمزد خيلي خيلي از ورزشكارها كمتر است.
وي اضافه كرد: چه كسي مي‌تواند روي بازي هنري من قيمت بگذارد؟ مگر من سر بازي در «روز سوم» چقدر پول گرفتم. مي‌‌توان روي اين بازي قيمت گذاشت؟ مگر «خسرو شكيبايي» در فيلم هامون چقدر پول گرفته است؟ آيا گوهري كه در خاطرات مردم جاودانه مي‌شود، قيمت دارد؟ آيا من جلوي دوربين رقصيدم؟ آيا من آواز خواندم و دلقك بازي كردم؟ آيا من در سينماي مبتذل شركت كردم؟ من سطح فرهنگ بازيگري را بالا بردم. من بازيگري را در نسل جوان خودم، به مرحله بعدي بردم و نيم نمره به آن اضافه كردم. چون من يك جوانم و مي‌گويم من خوبم و اعتماد به نفس دارم با مذمت و شماتت روبرو مي‌شوم. «خسرو شكيبايي» داد نزد كه من خوبم ولي من مي‌گويم.
حامد بهداد اضافه كرد: سوپراستارهاي كذايي كه فقط به خاطر فروش‌ فيلم‌ها حاضر مي‌شوند، ميليون ميليون پول مي‌گيرند ولي من كه تماشاگر را از خانه‌اش بيرون مي‌آورم و او را دچار هيجان مي‌كنم، نبايد پول نخواهم.
وي ادامه داد: آيا دستمزد من با دستمزد بازيگرهايي كه تكرار سوپراستارهاي قبل از انقلاب هستند، برابري مي‌كند؟ اگر دستمزد من زياد است بايد بياييم راجع به پول تهيه‌كننده‌ها، سرمايه‌گذارها و علي‌الخصوص كساني كه در پخش اين سينما فعاليت مي‌كنند، حرف بزنيم. بياييد اين موضوع را علني كنيم تا ببينيم چه كسي پول به جيب مي‌زند. كساني كه سينما را يك سال اجاره مي‌‌كنند تا هر فيلمي را كه دل‌شان خواست پخش كنند و هر فيلمي را كه نخواستند، پخش نكنند. اين‌ها پول دارند و به ما زور مي‌گويند.
اين بازيگر در ادامه تصريح كرد: من تنبل نيستم. من بي‌انگيزه‌ام. من هميشه حقم به ناحق خورده شد. يكي از آن‌ها هم در همين فيلم «هفت دقيقه تا پاييز» بود.
وي در اين برنامه درخصوص اختلافش با هديه تهراني گفت: من هيچ اختلافي با خانم هديه تهراني نداشتم، ندارم و نخواهم داشت.
وي افزود: ما بازيگريم، ما همكاريم، ما آرتيستيم. ما بحث مي‌كنيم و حرف مي‌زنيم. دعوا مي‌كنيم ولي سر يك چيزي كه اسمش را مي‌گذاريم «اصل». ما سر فيلم‌هاي «آب‌دوغ‌خياري» كه سينما را به امروز كشانده، حرف نزديم. ما بحث مي‌كنيم براي اينكه خروجي خوبي داشته باشيم. من بحث مي‌كنم، نه سر فيلم‌هاي كشك و مبتذل، سر يك فيلم فرهنگي.
بهداد ادامه داد: من اگر با يك كارگردان بحث مي‌كنم، به خاطر اين است كه او يك استاد است مثل مسعود كيميايي، ناصر تقوايي، عباس كيارستمي، بهرام بيضايي و داريوش مهرجويي. اين‌‌ها سينماي صحيح را براي ما آوردند. من دانشجوي اين سينما هستم. من دانشجوي سينماي «نصف مال من، نصف مال تو» نيستم. من از اين سينما متنفرم. اين سينما به سينماي مملكت ما صدمه زده است.
منبع:خبرگزاری فارس

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد