PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : صلوات شعبانیه؛ توصیه ای از امام سجاد(ع)

آبجی
17th July 2010, 04:08 PM
http://www.aftab.ir/news/2010/jul/17/images/60e659dd1506fdddbf3784e12cf7cfc9.jpg

برای هر روز از ماه شعبان در وقت ظهر و در شب نیمه آن صلواتی از امام سجاد(ع) نقل شده که به صلوات شعبانیه از آن یاد می شود.

برای هر روز از ماه شعبان در وقت ظهر و در شب نیمه آن صلواتی از امام سجاد(ع) نقل شده که به صلوات شعبانیه از آن یاد می شود.

● اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد، شَجَرَهِٔ النُّبُوَّهِٔ، وَمَوْضِعِ الرِّسالَهِٔ،
▪ خدایا درود فرست بر محمّد و آل محمّد درخت نبوت و جایگاه رسالت

● وَمُخْتَلَفِ الْمَلائِکَهِٔ، وَمَعْدِنِ الْعِلْمِ، وَاَهْلِ بَیْتِ الْوَحْیِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی
▪ و محل رفت و آمد فرشتگان و معدن دانش و خاندان وحی خدایا درود فرست بر

● مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد، اَلْفُلْکِ الْجارِیَهِٔ فِی اللُّجَجِ الْغامِرَهِٔ، یَأْمَنُ مَنْ رَکِبَها،
▪ محمّد و آل محمّد کشتی جاری در اقیانوسهای بیکران ایمن شود هر که سوار آن کشتی گردد

● وَیَغْرَقُ مَنْ تَرَکَهَا، اَلْمُتَقَدِّمُ لَهُمْ مارِقٌ، وَالْمُتَاَخِّرُ عَنْهُمْ زاهِقٌ، وَاللاّزِمُ
▪ و غرق شود کسی که آن را واگذارد، هر که بر ایشان تقدم جوید از دین بیرون رفته و کسی که از ایشان عقب ماند به نابودی گراید

● لَهُمْ لاحِقٌ، اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد، اَلْکَهْفِ الْحَصینِ،
▪ ولی ملازم ایشان به حق خواهد رسید خدایا درود فرست بر محمّد و آل محمّد آن پناه گاه محکم

● وَغِیاثِ الْمُضْطَرِّ الْمُسْتَکینِ، وَمَلْجَأِ الْهارِبینَ، وَعِصْمَهِٔ الْمُعْتَصِمینَ،
▪ و فریادرس بیچاره درمانده و پناه گریختگان و دستاویز محکم برای وسیله جویان

● اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد، صَلاهًٔ کَثیرَهًٔ تَکُونُ لَهُمْ رِضاً، وَلِحَقِّ
▪ خدایا درود فرست بر محمّد و آل محمّد درود بسیاری که موجب خشنودی ایشان گردد و حق

● مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد اَدآءً وَقَضآءً، بِحَوْل مِنْکَ وَقُوَّهٔ یا رَبَّ الْعالَمینَ، اَللّهُمَّ
▪ محمّد و آل محمّد اداء گشته و انجام وظیفه ما شده باشد به جنبش و نیروی تو ای پروردگار جهانیان خدایا

● صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد، اَلطَّیِّبینَ الاَْبْرارِ الاَْخْیارِ، اَلَّذینَ اَوْجَبْتَ
▪ درود فرست بر محمّد و آل محمّد آن پاکان نیکوکار برگزیده آن کسانی که

● حُقُوقَهُمْ، وَفَرَضْتَ طاعَتَهُمْ وَوِلایَتَهُمْ، اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ
▪ حقوقشان را واجب کردی و اطاعت و دوستیشان را فرض نمودی خدایا درود فرست برمحمّد و آل

● مُحَمَّد، وَاعْمُرْ قَلْبی بِطاعَتِکَ، وَلا تُخْزِنی بِمَعْصِیَتِکَ، وَارْزُقْنی مُواساهَٔ
▪ محمّد و آباد کن دل مرا به اطاعت خود و به وسیله نافرمانیت رسوایم مکن و روزی من گردان که

● مَنْ قَتَّرْتَ عَلَیْهِ مِنْ رِزْقِکَ، بِما وَسَّعْتَ عَلَیَّ مِنْ فَضْلِکَ، وَنَشَرْتَ عَلَیَّ
▪ کمک مالی دهم بر کسی که روزیت را بر او تنگ کردی بوسیله آنچه بر من فراخ گرداندی از فضل خویش و گستردی بر من

● مِنْ عَدْلِکَ، وَاَحْیَیْتَنی تَحْتَ ظِلِّکَ، وَهذا شَهْرُ نَبِیِّکَ سَیِّدِ رُسُلِکَ، شَعْبانُ
▪ از عدل خویش و مرا در زیر سایه ات زنده داشتی و این ماه پیمبرت و آقای رسولانت ماه شعبان است که

● الَّذی حَفَفْتَهُ مِنْکَ بِالرَّحْمَهِٔ وَالرِّضْوانِ، اَلَّذی کانَ رَسُولُ اللهِ صَلَّی اللهُ
▪ اطراف آن را به رحمت و خشنودی خود پوشاندی آن ماهی که رسول خدا صلی اللّه

● عَلَیْهِ وَالِه وَسَلَّمَ، یَدْاَبُ فی صِیامِهِ وَقِیامِهِ، فی لَیالیهِ وَاَیّامِهِ، بُخُوعاً لَکَ
▪ علیه و آله و سلم کوشش بسیار داشت در روزهو شب زنده داریش هم در شبها و هم در روزهایش بخاطر فروتنی

● فی اِکْرامِهِ وَاِعْظامِهِ اِلی مَحَلِّ حِمامِهِ، اَللّـهُمَّ فَاَعِنّا عَلَی الاِْسْتِنانِ
▪ در برابر تو در مورد گرامی داشتن و بزرگداشتنش هم چنان تا هنگام مرگش خدایا پس ما را کمک ده تا

● بِسُنَّتِهِ فیهِ، وَنَیْلِ الشَّفاعَهِٔ لَدَیْهِ، اَللّـهُمَّ وَاجْعَلْهُ لی شَفیعاً مُشَفَّعاً،
▪ روش او را در این ماه پیروی کنیم و به شفاعتی که نزد اوست برسیم خدایا قرار ده او را برای من شفیعی پذیرفته

● وَطَریقاً اِلَیْکَ مَهْیَعاً، وَاجْعَلْنی لَهُ مُتَّبِعاً، حَتّی اَلْقاکَ یَوْمَ الْقِیمَهِٔ عَنّی
▪ و راهی بسویت که همواره باشد و مرا پیرو او گردان تا به جایی که در روز قیامت تو را در

● راضِیاً، وَ عَنْ ذُنُوبی غاضِیاً، قَدْ اَوْجَبْتَ لی مِنْکَ الرَّحْمَهَٔ وَالرِّضْوانَ،
▪ حالی دیدار کنم که از من خشنود باشی و گناهانم را نادیده گیریو برای من واجب کرده باشی از جانب خود رحمت و خشنودی را و

● وَاَنْـزَلْتَنی دارَ الْقَـرارِ، وَ مَحَـلَّ الاَْخْیـارِ.
▪ مرا در خانه همیشگی (بهشت جاویدان) و منزلگاه نیکان فرود آری.

خبرگزارى مهر (www.mehrnews.com (http://njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.mehrnews.com))

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد