PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر 400 كبوتر، قرباني عشق به دختر

Z a H r A
12th July 2010, 02:17 PM
400 كبوتر، قرباني عشق به دختر

مرد جوان براي رسيدن به دختر مورد علاقه‌اش، 400 كبوتري كه سال‌ها از آنها نگهداري مي‌كرده است و ارزش آنها به 12ميليون تومان مي‌رسيد، را از دست داد.

مرد جواني مدعي شد دوستش 400 كبوتري را كه سال‌ها نگهداري كرده است را ربوده و حاضر به بازگرداندن آنها نيست.

اين مرد جوان گفت: از كودكي علاقه خاصي به نگهداري پرنده مخصوصاً كبوتر داشتم و حتي زماني كه مشغول به كار شدم، بخشي از زمان خود را به نگهداري كبوتران اختصاص دادم.

وي ادامه داد: تمام موارد بهداشتي را براي نگهداري آنها رعايت مي‌كردم و حتي هر چند وقت يك‌بار، ضمن واكسينه كردن، مشكلات آنها را با دامپزشك در ميان مي‌گذاشتم.

اين مرد جوان درباره علت از دست دادن كبوترانش گفت: مدتي قبل به خواستگاري رفتم و موضوع علاقه به پرندگان را هم به آن دختر گفتم ولي حرفي از نگهداري آن نزدم.

وي افزود: يك روز در مغازه دوستم نشسته بودم كه متوجه شدم خانواده دختر مورد علاقه‌ام براي تحقيق به محل آمده‌اند. از دوستم خواستم به خانه ما برود و همه كبوترانم را از خانه ببرد.

مرد جوان گفت: فرداي آن روز از دوستم خواستم كبوترانم را به من برگرداند ولي او مدعي شد به دليل آن كه جايي براي نگهداري آنها نداشته،‌ آنها را به شهرستان برده است.

وي با بيان اينكه قصد شكايت و ايجاد درگيري با دوستش را ندارد،‌ گفت: كمترين قيمتي كه روي كبوترانم مي‌توان گذاشت حداقل 12ميليون تومان بود ولي شايد قسمت اين بود كه من اين گونه آنها را از دست بدهم.

lمنبع : www.fararu.com/vdchk-nm.23nzidftt2.html

LaDy Ds DeMoNa
12th July 2010, 05:09 PM
آخه مجبور بود دروغ بگه !!!!!!!!!!

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد