PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گبرلو:فشارها,موجب عقب نشینی معاونت سینمایی ازطرح جدول اکران شد

NeshaNi
11th July 2010, 11:01 PM
گبرلو: فشارها، موجب عقب‌نشيني معاونت سينمايي از طرح جدول‌ اكران شد
خبرگزاري فارس: يك منتقد گفت: فشارهايي از درون بدنه سينما به معاونت سينمايي باعث عقب‌نشيني مسئولان سينمايي از طرح جدول‌بندي اكران شد.
http://media.farsnews.com/Media/8502/Images/jpg/A0191/A0191259.jpg

«محمود گبرلو» منتقد سينما در گفت‌و‌گو با خبرنگار سينمايي فارس در مورد توقف طرح جدول‌بندي توسط معاونت سينمايي، به اظهارنظر پرداخت.
وي گفت: به طور طبيعي بحث اكران فيلم‌ها طبق يك آئين‌نامه در بخش خصوصي مصوب مي‌شود و به اجرا در مي‌آيد اما اگر در اين مواقع بحراني ايجاد شود، دولت به عنوان نماينده مردم و مسئول اصلي اين نوع كار، مي‌تواند در شرايط بحران دخالت كند و آرامش نسبي را برقرار كند.
وي در ادامه تاكيد كرد: به نظر من طرح جدول‌بندي كه توسط آقاي «سجادپور» به عنوان مديركل اداره ارزشيابي و نظارت معاونت سينمايي ترسيم شد، حركتي درست و منطقي بود اما متاسفانه نمي‌دانم چه علتي موجب شد تا اين طرح لغو شود (يا به گفته آقايان به تعويق بيفتد) و سبب شود در اين شرايط ، باز هم بحران‌هاي موجود در بطن و پيرامون سينماي ايران، همچنان سرجاي خود باقي بماند.
گبرلو تصريح كرد: به نظر من دستور لغو طرح جدول‌بندي را مي‌توان از دو منظر مورد بررسي قرار داد. اول: مي‌توان اين كار را يك تاكتيك مديريتي سينمايي لقب داد كه معاونت سينمايي بر اثر شواهد و مدارك موجود دستور لغو طرح جدول‌بندي را صادر كرده است و در نگاه دوم، مي‌توان به اين بحث رسيد كه فشارهايي از درون بدنه سينما به معاونت سينمايي باعث عقب‌نشيني مسئولان سينمايي از اين طرح شده است.
اين منتقد در ادامه افزود: به نظر من در لغو طرح جدول‌بندي، شرايط دوم بيشتر حاكم است و مي‌توان به اين برداشت رسيد كه اين فشارها، در مقابل اقدام معاونت سينمايي، بي‌انصافي است.
وي اظهار داشت: اين دسته از اهالي سينماي ايران بيشتر تابع منافع شخصي خودشان هستند. در ظاهر حرف‌هاي خوبي مي‌زنند و مي‌گويند در سيستم اكران سينماها مافيايي وجود دارد اما در عمل بازخوردها و واكنش‌ها نسبت به اجراي اين طرح چيز ديگري به ما نشان مي‌دهد.
اين منتقد گفت: چنين رفتاري كار معاونت سينمايي را دچار خدشه مي‌كند و اين در حالي است كه معاونت سينمايي دلسوزانه دارد به كار خود در بدنه سينما ادامه مي‌دهد.
گبرلو در پايان گفت‌و‌گو با فارس خاطرنشان كرد: به نظر من در اين شرايط خانه سينما به عنوان متولي جامعه صنفي سينماي ايران، بار ديگر بايد عملكرد خود را مورد بازبيني قرار دهد. خانه سينما بدور از هر گونه غرض‌ورزي نسبت به معاونت سينمايي، دست در دست متوليان دولتي سينماي ايران، مي‌تواند اين سينما را به سمت دستيابي به رونق ياري دهد.
منبع:خبرگزاری فارس

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد