PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چپ دستها دستشان بالا!

NeshaNi
8th July 2010, 01:12 PM
چرا قلم را دست چپت میگیری؟ خوب نیست با دست چپت بنویسی،تمرین کن راستدست باشی. خیلی از چپدستها این جمله را از اطرافیانشان در کلاس اول دبستان شنیده اند ولی چپدستی را معمولا نمیتوان تغییر داد. جالب است بدانید بسیاری از هنرمندان طراز اول دنیا که دستی هنرآفرین داشتهاند، چپ دست بودهاند.میکلآنپ، لئوناردو داوینچی، رامبراند و پیکاسو چپدست بودهاند. باخ، بتهوون، انیشتین، چارلی چاپلین، فرد آستر و... را هم باید جزو بزرگان چپدستی در دنیا به شمار آورد.

1 مردان چپ دست ترند
آمارها نشان میدهد ۹۰ درصد مردم که روی این کره خاکی زندگی میکنند از دست راست خود بیشتر برای انجام کارهای روزمره استفاده میکنند ولی چپدستها هم کم نیستند. نتایج یک مطالعه که در سال ۱۹۹۲ انجام شده است نشان میدهد مردان بیشتر از زنان چپدست هستند و همچنین آسیاییها و اسپانیاییها کمتر از سفیدپوستان، سیاهپوستان و یا بومیان آمریکای شمالی چپدست هستند.

2 دنیای جالب چپ دست ها
شما چپدست هستید؟ اگر چپدست هستید حتما میدانید دنیا برای چپدستها چه شکلی است و در چه موقعیتهایی با چه دردسرهایی برخورد میکنند. اگر راستدست هستید بد نیست لحظاتی را از چشم چپدستان ببینید:
- در هنگام روبوسی کردن، انتخاب گونه اول برای بوسیدن بین چپدستها و راستدستها فرق میکند و همین باعث میشود در هنگام روبوسی بینیهای یک فرد چپدست با راستدست تصادف کند.
- در مهمانیها اگر بغلدستی شما راست دست باشد و شما چپدست باشید در استفاده از قاشق و چنگال با مشکل مواجه خواهید شد و دست بغلدستی هنگام غذا خوردن شما را اذیت خواهد کرد. بنابراین اگر چپدست باشید در مهمانی ترجیح میدهید در صندلیای بنشینید که صندلی کناریتان خالی باشد. گاهی نیز لیوان بغلدستیتان را اشتباها برمیدارید.
- اگر بخواهید کنکور بدهید یا در جلسات امتحان مدرسه و دانشگاه شرکت کنید نشستن روی صندلیهای تکی مخصوص افراد راستدست برایتان دشوار است و باید درون آن برعکس بنشینید. پیدا کردن صندلی تکی ویژه چپدستها نیز دشوار است.

3چپ دستم، راست مغز
محققان میگویند افرادی که چپدست هستند نیمکره راست مغزشان بیش از نیمکره چپ مغزشان فعال است. مغز دو نیمکره دارد؛ نیمکره راست مغز مرکز پردازش اطلاعات بصری و دیداری، فضایی، حس و ادراک مستقیم،موسیقی، هنر و قدرت نبوغ است. نیمکره چپ مرکز پردازش و کنترل زبان، استدلال، برهان و کلام و سخنگویی است. هر نیمکره، نیمه مخالف بدن را کنترل میکند.
منبع:مجله قاصدک شهرک

آبجی
8th July 2010, 10:52 PM
2 دنیای جالب چپ دست ها
شما چپدست هستید؟ اگر چپدست هستید حتما میدانید دنیا برای چپدستها چه شکلی است و در چه موقعیتهایی با چه دردسرهایی برخورد میکنند.

دنیاشون [nishkhand] خیلی قشنگ و زیبا sh_dokhtar10 نه بابا چه دردسری چه مشکلی ؟؟؟

- در هنگام روبوسی کردن، انتخاب گونه اول برای بوسیدن بین چپدستها و راستدستها فرق میکند و همین باعث میشود در هنگام روبوسی بینیهای یک فرد چپدست با راستدست تصادف کند.
نه بابا سخت نیست که فرقی هم نداره [tafakor] کی میگه مطمئنی این متن رو یه فرد چپ دست نوشته چون به نظر من همه اش اشتباه هست و دید یه راست دست هست من تو دوستای چپ دستم هم دیدم چنین مشکلاتی که اینجا نوشته رو نداشتن [nadanestan].

- در مهمانیها اگر بغلدستی شما راست دست باشد و شما چپدست باشید در استفاده از قاشق و چنگال با مشکل مواجه خواهید شد و دست بغلدستی هنگام غذا خوردن شما را اذیت خواهد کرد. بنابراین اگر چپدست باشید در مهمانی ترجیح میدهید در صندلیای بنشینید که صندلی کناریتان خالی باشد. گاهی نیز لیوان بغلدستیتان را اشتباها برمیدارید.

[taajob]من که تا بحال به این مشکل برنخوردم اما یادمه یه سریالی بود داشت این مدلی نشون میداد [nishkhand]

- اگر بخواهید کنکور بدهید یا در جلسات امتحان مدرسه و دانشگاه شرکت کنید نشستن روی صندلیهای تکی مخصوص افراد راستدست برایتان دشوار است و باید درون آن برعکس بنشینید. پیدا کردن صندلی تکی ویژه چپدستها نیز دشوار است.

یعنی چی درون ان برعکس بنشینید مگه این امکان هم وجود داره ؟؟؟ نه استفاده از صندلی های راست دست ها هم زیاد مشکل نیست بیشتر برای خود راست دستها سخته چون اگه یه چپ دست کنارشون باشه به هیچ وجه نمیتونند تقلب کنند [sootzadan] این هم از یه طرف مزیته از یه طرف یکی از معایب هست اینا نظر من بود نمیدونم بقیه چپ دستها چه نظری دارند اما فکر نکنم به غیر این باشه

NeshaNi
8th July 2010, 11:37 PM
{loser}ماشاء...شما (چپ دست)کم نمیاریدا

MR_Jentelman
8th July 2010, 11:49 PM
دست چپ ها باهوش ترن[porenerji][labkhand]

آبجی
9th July 2010, 12:53 AM
{loser}ماشاء...شما (چپ دست)کم نمیاریدا

[nishkhand] چطور ؟؟؟ چی شد که اینو گفتی [labkhand]

آبجی
9th July 2010, 12:56 AM
دست چپ ها باهوش ترن[porenerji][labkhand]

اون که بله شکی در اون نیست [nishkhand]

نیمکره راست مغزشان بیش از نیمکره چپ مغزشان فعال است. نیمکره راست مغز مرکز پردازش اطلاعات بصری و دیداری، فضایی، حس و ادراک مستقیم،موسیقی، هنر و قدرت نبوغ است

اینو هم خودم اضافه میکنم که فوق العاده در دروسی مثل ریاضی و فیزیک تبحر دارند [porenerji] (( فوق العاده هستن[cheshmak] ))

NeshaNi
9th July 2010, 01:02 AM
اخه هرچی نوشتم شما یه جوابی بهش دادی[labkhand][labkhand]

آبجی
9th July 2010, 01:09 AM
اخه هرچی نوشتم شما یه جوابی بهش دادی[labkhand][labkhand]

نه خب دلایلم رو به عنوان یه چپ دست گفتم [nishkhand] در ضمن من هم چپ دست و هم راست دست بودم [khejalat][labkhand]

Helix
9th July 2010, 12:17 PM
من چپ دستم!sh_omomi20

به عنوان يه چپ دست اين مشكلاتي كه ميگين واسه من به اون صورت پيش نيومده.

واسه كنكورم اگه گزينه "چپ دست هستم " رو بزنين واسه تون صندلي چپ دست ها رو ميگذارن.
واسه من كه اينطوري بودsh_dokhtar17

shabnamshirin
9th July 2010, 02:23 PM
چرا قلم را دست چپت میگیری؟ تمرین کن راستدست باشی. خیلی از چپدستها این جمله را از اطرافیانشان در کلاس اول دبستان شنیده اند ولی چپدستی را معمولا نمیتوان تغییر داد.

آره من دوم دبستان که بودم با هر دو تا دست مینوشتم
ولی بعد دوباره به همون چپ رو آوردم

در هنگام روبوسی کردن، انتخاب گونه اول برای بوسیدن بین چپدستها و راستدستها فرق میکند و همین باعث میشود در هنگام روبوسی بینیهای یک فرد چپدست با راستدست تصادف کند.

آره واسه من میشه پس بگو چرا..[khande][khande]

در مهمانیها دست بغلدستی هنگام غذا خوردن شما را اذیت خواهد کرد.
گاهی نیز لیوان بغلدستیتان را اشتباها برمیدارید

آره همیشه مواظبم جایی بزارم که اشتباه نشه [nadidan]

واسه كنكورم اگه گزينه "چپ دست هستم " رو بزنين واسه تون صندلي چپ دست ها رو ميگذارن.

اتفاقا من تو تقاضانامه کنکور گزینه چپ دستو پر کرده بودم ولی از صندلی خبری نبود تا دو روز گردن درد داشتم [sar dard]
ولی فرداش سر زبان انقد دادبیداد کردم تا برام آوردن [nishkhand]

آآره به قول آبجی فقط خوبیش اینه که هیچکی نمیتونه از روت تقلب کنه [khande]

shabnamshirin
9th July 2010, 02:31 PM
دنیاشون [nishkhand]

نه بابا سخت نیست که فرقی هم نداره [tafakor] کی میگه مطمئنی این متن رو یه فرد چپ دست نوشته چون به نظر من همه اش اشتباه هست و دید یه راست دست هست من تو دوستای چپ دستم هم دیدم چنین مشکلاتی که اینجا نوشته رو نداشتن [nadanestan].

[taajob]من که تا بحال به این مشکل برنخوردم [nishkhand]

آبجی یخورده از اون راهکارات بگو.......
چجوری موقع روبوسی کله ت تصادف نمیکنه؟[negaran]
.
.
.
آها فک کنم اول میزاری طرف شروع کنه [khanderiz][nishkhand]

آبجی
9th July 2010, 04:20 PM

اره یادش بخیر برای منم اورده بودن اما جالبش اینجا بود از هر دو نوع ولی باز من رو صندلی دست راستی ها نشستم [khande] مراقب ها هم میومدن یکی یکی صندلی رو تست میکردن ببین چطوری [khanderiz]

آبجی
9th July 2010, 04:21 PM
آبجی یخورده از اون راهکارات بگو.......
چجوری موقع روبوسی کله ت تصادف نمیکنه؟[negaran]
.
.
.
آها فک کنم اول میزاری طرف شروع کنه [khanderiz][nishkhand]

[taajob] نه بابا اخه خیلی عجیبه من تا بحال این مشکل رو نه دیدم نه شنیدم [nadanestan]
.
.
.

ولی خب الان هم دیدم هم خوندم [sootzadan] جدا تصادف میکنی ؟؟؟ [kootak]

shabnamshirin
10th July 2010, 01:31 PM
جدا تصادف میکنی ؟؟؟ [kootak]

به اینصورت[kootak] نه

ولی خب طرف سرگیجه میگیره نمیدونه اینورو میخوام ماچ کنم یا اونور[khande][khande]
[khejalat][labkhand]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد