PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال اگه 5 روز دیگه بمیری...

چامه
8th July 2010, 12:14 PM
اگه قرار باشه خدایی نا کرده پنج روز و فقط پنج روز دیگه بمیری...
توی این پنج روز عمرت چه می کنی؟؟؟؟
[soal][soal][soal]

چامه
8th July 2010, 12:15 PM
خودم :
میرم مثلث برمودا چون برم و نرم می میرم پس بهتره یه جای نا شناخته و خطرناک بمیرم

سفیر 1389
8th July 2010, 12:39 PM
هیچی مثل بقیه روزها میگذرونمش

andy
8th July 2010, 02:01 PM
خوشحال میشم خیلی خوشحال

Outta_Breathe1020
8th July 2010, 07:10 PM
نمیدونم.
ولی احتمالا از یه فرد که خیلی خیلی برام عزیزه میخوام که حلالم کنه.
و احتمالا تا بتونم تو این 5 روز شادی میکنم و خوش میگذرونم. در واقع سعی میکنم توی حال باشم. آینده رو بیخیال شم[nishkhand]

بانوثریا
9th July 2010, 05:55 PM
حلالیت میطلبم [shaad]

چامه
9th July 2010, 10:08 PM
اما 5 روز برای حلالیت طلبیدن خیلی کمه[tafakor]

بانوثریا
9th July 2010, 10:31 PM
خوب لاقل اگه ازم بپرسن میگم سعی خودمو کردم مهم اینه که سعی کنم

امین_بد
12th August 2010, 02:56 PM
من این 5 روز رو تقسیم می کردمروز اوّل خوش میگذروندمروز دومو خوش میگذروندم.توی روز سوم برای اینکه کار تازه ای انجام بدم خوش میگذروندمروز چهارممو می خوام متفاوتترش کنم پس وش میگذروندم.برای آخرین روز میرفتم توی یه گوشه و مینشستم تا.........خوش بگذرونم

AHB
12th August 2010, 03:46 PM
زود تر خودمو میکشم که زودتر راحت شم .

ساناز فرهیدوش
12th August 2010, 06:09 PM
می خواهم به جایی بروم که چیزی را که هیچ وقت نداشتم تجربه کنم .در پوست خود نمی گنجم.
دلم هیچ نمی خواهد میلاد کوچکم را در آغوش می گیرم تا به یاد آورم خداوندی که او را بدین شیرینی افریده مرا با خود می برد .
برای خود جایی مناسب انتخاب می کنم و برای خود در کمال افتخار دعا می خوانم. تنها داراییم را درآن می گذارم . تکه یاسینی و مهری تنها همدم شب های تنهایی من.
گلستانم را به دوست خوبم می دهم تا مخدوم را از بحر محبوب نخواند.
از دوستان خوبم خداحافظی می کنم .
به دیدن مزار شهدا می روم و شفاعت می کنم .
ته مانده ی حسابم را به .... می دهم وام قرض الحسنه بدهد .
از جان دل همه را می بخشم تا مرا ببخشند .
دلم می خواهد برای .... و .... بنویسم که دنیا محل گذر است پس بیایید از هم بگذریم .دیدی منم رفتم !
حالا چه 5 روز دیگه چه 50 سال دیگه طوری سعی می کنم زندگی کنم کار زیادی برای انجام دادن نداشته باشم .

AHB
13th August 2010, 02:24 PM
واقعا بهترینش خودکشیه دیگه . موافق نیستین ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!

امین_بد
13th August 2010, 09:46 PM
99.99% آره.ولی 0.01% نه چون که پنج روز دیگه میمیری چرا خودتو اذیّت می کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سکوت شب
13th August 2010, 10:13 PM
دستای مادرمو میگیرم وبا تمام وجودم بهش میگم چه قدر دوستش داشتم بهش میگم منوببخشه به خاطر اذیتام بعد یه روز تمامو با خواهر زاده هام سر میکنم بعد از تمام کسایی که برام زحمت کشیدن تشکر میکنم بعد از بعضیها طلب حلالیت میکنم واز همه مهمتر بر دستان داداشم بوسه میزنم به خاطر زحمتهاش

*FATIMA*
14th August 2010, 12:18 AM
وقتم را با یادگیری میگذروندم تا در جاهلیت نمیرم[tafakor]

a.javad12
14th August 2010, 02:20 AM
به تنها چیزی که نمی اندیشیدم همین 5 روزه بود، سخته از سختم سخت تره ولی انجامش میدادم

ElaBel
14th August 2010, 06:03 AM
اگه بدونم 5 روز دیگه میمیرم
اولین کاری که میکنم اینه که از همه یا هر کسی که فکر میکنم بهش بدی کردم حلالیت می طلبم طلب آمرزش از خدا هم میکنم

دومی اگه از بهترین فرد زندگیم مسئله ای رو پنهون کرده باشم بهش حقیقت رو میگم
میشینم بقیه رو نگاه میکنم و تا میتونم گریه میکنم

هیچ وقت خود کشی نمیکنم چون من قراره بمیرم چرا خودمو مستقیم راهی جهنم کنم ؟؟؟؟؟(قابل توجه اونایی که گفتن خودکشی میکنیم )

LILIH
14th August 2010, 11:36 AM
نمی رم سر کار میشینم خونه و اون یکی هارو هم نمیزارم برن سر کار شب و روز بهشون نگاه میکنم مخصوصاً مسعود ( خواهر زادم ) و ایلیا ( برادرزادم ) مامان و بابامو هم که دیگه نگو.من هم خودکشی نمی کنم.تا جرمم پیش خدا بیشتر از این نباشه .

چامه
15th August 2010, 12:34 PM
نمی دونم ولی همون جور که قبلا گفتم عاشق اینم که در راه کشف یه چیزی بمیرم ....
قبلا گفتم میرم برمودا اگه توانایی رفتن به اونجا رو نداشتم می تونم حتی در کمال تنگدستی به منطقه ی حفاظت شده ی نزدیک شهرمون برم و از طبیعت و حس ترس توام با کنجکاوی لذت ببرم... البته قبل از رفتن یه روز رو به خانوادم تعلق می دهم.

AHB
15th August 2010, 01:49 PM
اگه بدونم 5 روز دیگه میمیرم
اولین کاری که میکنم اینه که از همه یا هر کسی که فکر میکنم بهش بدی کردم حلالیت می طلبم طلب آمرزش از خدا هم میکنم

دومی اگه از بهترین فرد زندگیم مسئله ای رو پنهون کرده باشم بهش حقیقت رو میگم
میشینم بقیه رو نگاه میکنم و تا میتونم گریه میکنم

هیچ وقت خود کشی نمیکنم چون من قراره بمیرم چرا خودمو مستقیم راهی جهنم کنم ؟؟؟؟؟(قابل توجه اونایی که گفتن خودکشی میکنیم )

خوب خودکشی نمیکنم. به همونی که اومد گفت 5 روز دیگه میمیرم بهش میگم همین الآن منو بکش این 5 روز برا خودت. [bamazegi]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد