توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دعوت از تمامی نخبگان علمی و استعداد های برتر علمی در تمامی رشته ها
Admin
7th July 2010, 09:02 PM
با سلام خدمت تمامی کاربران عزیز سایت علمی نخبگان جوان ( سامانه ملی علوم و تحقیقات جوانان )
با توجه به همکاری های شکل گرفته با شبکه های صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در رابطه با حمایت های معنوی از نخبگان جوان ایرانی و استعداد های برتر علمی در کشور
از تمامی نخبگان ایرانی و استعداد های برتری که در کشور و جهان دارای مقام های مختلف علمی در تمامی رشته ها هستند دعوت می کنیم در صورت علاقه مندی به شرکت در مصاحبه حضوری در برنامه های مختلف صدا و سیما هستند ، مدارک درخواستی سایت رو به مدیریت کل سایت ارائه دهند تا پس از بررسی مدارک ارسالی عزیزان اقدامات لازم نسبت به معرفی نخبگان و استعداد های برتر جوان کشور به همگان فراهم شود.
مدارک لازم: ( نکات یاد شده ی قرمز تنها به ایمیل مدیریت کل سایت ارسال شود )
لطفا تمامی موارد ذکر شده در این بخش رو رعایت کرده و همکاری کاملی با سایت در این زمینه داشته باشید
1. اعلام آمادگی شرکت در همین تاپیک به همراه معرفی خود جهت آشنایی با نام کاربری فرد مربوطه و اطلاع تمامی عزیزان ( در همین تاپیک )
2. اسکن صفحه اول شناسنامه و کارت ملی ( ارسال به ایمیل یاد شده در همین بخش )
3. شرح کامل مدارج علمی کسب شده ( در همین تاپیک )
4. ارائه اطلاعات فردی به مدیر کل سایت ( ارسال به ایمیل یاد شده در همین بخش )
5. ارائه مدارکی در جهت تایید ادعاهای فرد مذکور نسبت به مدارج علمی ذکر شده و همچنین کسب مقام های کشوری و جهانی ( ارسال به ایمیل یاد شده در همین بخش )
ارسال ایمیل به آدرس ایمیل سایت ---> njavan.com@gmail.com
نکته مهم: سایت علمی نخبگان جوان علاوه بر حمایت کامل از افرادی که در مصاحبه ها شرکت می کنند ، آرشیوی از برنامه های پخش شده در سایت به نمایش می گذارد.
همچنین به تمامی عزیزان لوح تقدیر به همراه عنوان استعداد برتر سایت اهدا خواهد شد.
با آرزوی موفقیت و شاد کامی برای تمامی عزیزان
کادر مدیریت سایت علمی نخبگان جوان [golrooz]
--------------------------------------------------------
قابل توجه همه ی کاربران که برنامه ی شور نوجوانی به اتمام رسیده و به زودی برنامه ی جایگزین دیگری در رابطه با نخبگان و استعدادهای برتر شروع خواهد شد.
برای همین تمامی کسانی که مدارکی برای سایت ارسال کردند و نوبت بهشون نرسید مطمئنا در برنامه ی جدید شرکت داده خواهند شد و از این عزیزان هم در صورت داشتن شرایط دعوت به عمل خواهد آمد.
همچنین تمامی دوستانی که جزو استعدادهای برتر و نخبگان به حساب می آیند حتما اطلاعات مربوط به خودشون رو به ایمیل سایت ارسال کنند.
درخواستی از تمامی عزیزان
با توجه به موقعیت های پیش آمده کادر مدیران سایت از تمامی افراد منتخب کاملا حمایت کرده و انتظار حمایت این عزیزان از سایت رو هم داریم.
چرا که همین حمایت معنوی به نفع کل نخبگان و استعداد های برتر در کشور می باشد که امیداست به زودی به ثمر نشسته و با گسترش فعالیت هایی در این زمینه بتوانیم کمک بزرگی به نخبگان داخل و خارج از ایران بکنیم ... انشاء الله
لذا سایت به تمامی افرادی که به صورت منتخب از طرف سایت به برنامه ی مذکور معرفی می شوند نیز در سایت عنوان عضو افتخاری سایت رو اهدا کرده و در کنار این عنوان علاوه بر اضافه نمودن مصاحبه های انجام شده در آرشیو فیلم های سایت ( در آینده ) ، در ارائه و کمک به این عزیزان از هیچ کمکی دریغ نخواهد کرد.
لذا امیدوارم این عزیزان نیز با حضور مداوم در سایت علمی نخبگان جوان که صادقانه قدم در حمایت این عزیزان گذاشته و فضایی جهت انتقال اطلاعات علمی نخبگان به سایر دوستان را در فضای مجازی فراهم نموده ، نخبگان نیز در این مسیر سبز صادقانه سایت رو حمایت کنند.
با آرزوی ایرانی آباد برای تک تک جوانان ایرانی
aminmath
7th July 2010, 09:45 PM
با سلام
اینجانب امین دانشمند ملایری با مشخصات مندرج در زیر آمادگی خویش را جهت شرکت در برنامه مذکور اعلام می دارم:
1- عضو تیم المپیاد دانش آموزی استان همدان طی دو سال متوالی 1382 و 1383
2- محقق برگزیده باشگاه پژوهشگران جوان واحد ملایر در سال 1388
3- جوانترین سخنران همایش نرم افزارهای سازمانی و دولت الکترونیک در سال 1387 و ارایه برترین مقاله
4- عضو رابط انجمن انفورماتیک ایران
5- نماینده استانی موسسه بین المللی تحلیل کسب و کار- شعبه ایران
6- سفیر موسسه ux آمریکا در ایران (طراحی بر پایه تجربیات کاربران)
7- دارای مقالات متعدد علمی و پژوهشی و مندرج در سایت های بین المللی ieeeو isi
8- عضو بیش از 10 انجمن علمی بین المللی
9- عضو کمیته داوران آکادمی علمی wseasو waset
Admin
7th July 2010, 10:04 PM
با سلام
اینجانب امین دانشمند ملایری با مشخصات مندرج در زیر آمادگی خویش را جهت شرکت در برنامه مذکور اعلام می دارم:
1- عضو تیم المپیاد دانش آموزی استان همدان طی دو سال متوالی 1382 و 1383
2- محقق برگزیده باشگاه پژوهشگران جوان واحد ملایر در سال 1388
3- جوانترین سخنران همایش نرم افزارهای سازمانی و دولت الکترونیک در سال 1387 و ارایه برترین مقاله
4- عضو رابط انجمن انفورماتیک ایران
5- نماینده استانی موسسه بین المللی تحلیل کسب و کار- شعبه ایران
6- سفیر موسسه ux آمریکا در ایران (طراحی بر پایه تجربیات کاربران)
7- دارای مقالات متعدد علمی و پژوهشی و مندرج در سایت های بین المللی ieeeو isi
8- عضو بیش از 10 انجمن علمی بین المللی
9- عضو کمیته داوران آکادمی علمی wseasو waset
با تشکر از شما دوست عزیز
لطفا مدارک تکمیلی را برای بنده پیام خصوصی یا به ایمیل مربوطه ارسال کنید.
ارسال پیام خصوصی در سایت به مدیریت کل سایت --> ارسال (http://www.njavan.com/forum/private.php?do=newpm&u=1)
موفق باشید
saras
7th July 2010, 11:52 PM
پسرم 4 سالشه و نابغه است میتونه شرکت کنه؟تقریبا تمام مدلهای ماشینها را بلده و 54 کلمه را میخونه و بعضی هارا می نویسه!!
cn.khademian
7th July 2010, 11:54 PM
باسلام
بنده ، مصطفي خادميان هستم از استان سمنان
پاره فعاليتي دارم ناقابل كه در بانك ملي نخبگان ثبت و محفوظ است و براي شما هم به همراه مدارك خواسته شده فرستاده ميشود
باشد كه مورد عنايت قرار گيرد
باتشكر
مصطفي خادميان
Admin
8th July 2010, 12:04 AM
پسرم 4 سالشه و نابغه است میتونه شرکت کنه؟تقریبا تمام مدلهای ماشینها را بلده و 54 کلمه را میخونه و بعضی هارا می نویسه!!
اگر اثبات کنید چرا که نه.
این برنامه در دو بخش کودکان و نوجوانان ارائه میشه ، باید با تهیه کننده ی برنامه و روابط عمومی هماهنگ بشه.
در صورت تایید بهتون اطلاع داده میشه.
نکته مهم: اولویت اصلی با افرادی است که دارای مدارج علمی بالا ، رتبه های داخلی و خارجی می باشد.
باسلام
بنده ، مصطفي خادميان هستم از استان سمنان
پاره فعاليتي دارم ناقابل كه در بانك ملي نخبگان ثبت و محفوظ است و براي شما هم به همراه مدارك خواسته شده فرستاده ميشود
باشد كه مورد عنايت قرار گيرد
باتشكر
مصطفي خادميان
با تشکر از شما.
Amir
8th July 2010, 12:09 AM
شامل مديران هم ميشه يا نه؟ [cheshmak].. فرصت خيلي جالبيه
Admin
8th July 2010, 12:15 AM
شامل مديران هم ميشه يا نه؟ [cheshmak].. فرصت خيلي جالبيه
بله شامل همه میشه. [shaad]
armin.br
8th July 2010, 02:06 AM
سلام
من دانشجوی سال اخر مهندسی عمران امیر کبیر
عضو گروه المپیاد شیمی زمان دبیزستان
چندین مقام کشوری در ورزش اتومبیل رانی
جوانترین فردی که در سال 88 به روی سکو در این ورزش رفت
اینا برا شرکت کافیه؟
Admin
8th July 2010, 07:17 AM
سلام
من دانشجوی سال اخر مهندسی عمران امیر کبیر
عضو گروه المپیاد شیمی زمان دبیزستان
چندین مقام کشوری در ورزش اتومبیل رانی
جوانترین فردی که در سال 88 به روی سکو در این ورزش رفت
اینا برا شرکت کافیه؟
مدارک را ارسال کنید.
همچنین شما الان چیکار می کنید ؟
هنوز هم در این رشته ها فعالیت می کنید ؟ ( شیمی و اتومبیل رانی )
moji5
8th July 2010, 09:52 AM
والا اینقد تو نت فرو رفتیم نشد به رویاهامون برسیم البته کم نیستن مدیرانی که رویاشون همین انجمن بوده
پس نمونه کار اکثر مدیرانی که فعالیت شخصی داشتن و مطلب از خودشون میزدن میشه همین انجمن
پس مدرکمون هم موجوده
میمونه کرم مدیریت
البته اگه عجله نکنن ما هم چندتا طرح و اختراع داریم ثبت میکنیم اون موقع میترسم وقت نکنم بیام شبکشون
نازخاتون
8th July 2010, 11:16 AM
اجازه بدهيد قبل از آغاز كلام تشكري ويژه ابلاغ نمايم ... بدين جهت كه تا كنون در اكثر همايش ها، طرحها، كشف استعدادهاي برتر و نخبگان غيره از مخترعين، المپياديها اعم از رياضي شيمي فيزيك و ... استفاده مي شد و ساير رشته ها و عرصه ها محروم و كشف نشده و ناشناخته باقي مي ماندند... يعني جوانان را بر اين گمان فرو خواهد مي برد كه براي برتر، نخبه شدن، و خودي نشان دادن حتما يا بايد اختراعاتي داشته باشند و يا در المپياد رتبه كسب كرده باشند...حال با اجراي اين طرح اين اميد در دل ساير عرصه ها نيز بوجود خواهد آمد. مجددا از شما سپاسگزارم.[golrooz][golrooz][golrooz]
بنده نيز موفقيتهايي را در زمينه حرفه اي، پژوهشي، تاليفاتي (تاليف و ترجمه چند كتاب، مقالات علمي، فرهنگي، تخصصي و ... )، فعاليتهاي اجتماعي و ... داشته ام.
اگر اين طرح شامل بنده نيز مي شود موافقت خود را مبني بر ارسال مداركم اعلام فرمائيد.[khejalat][khejalat][khejalat]
mariy
8th July 2010, 11:50 AM
سلام,
من کنکور ندادم و تونستم با معدل بالام در دانشگاه ابوظبى ( ازدانشگاه های برتر خاورمیانه ) بورسیه کامل بگیرم و الان دانشجوي سال دوم مهندسي عمران هستم.
ايا من هم ميتوانم در اين برنامه شركت كنم؟
متشكرم
Admin
8th July 2010, 12:31 PM
تمامی دوستان تمامی سابقه خودشون رو برای بنده ارسال کنند.
اگر مدارکی در جهت اثبات توانایی علمی که دارن می تونن ارائه بدن به ایمیل مربوطه یا بصورت پیام خصوصی برای من ارسال کنند.
چون وقت برنامه محدوده سعی می کنیم بیشترین استفاده رو از تک تک عزیزانی که شرایط کامل رو دارند بکنیم.
منتها کسانی که مدارکی ارائه نمی دهند کنار گذاشته می شوند ، پس لطفا مدارکی هم مبنی بر ادعای خود برای بنده بفرستید.
با تشکر از تک تک عزیزان
Choas
8th July 2010, 01:49 PM
سلام
رتبه اول جشنواره مبتکرین 87
مدیر مسئول نشریه سازه
پشتیبانی رسمی و بین المللی یک cms
المپیاد شیمی (علوم آزمایشگاهی) تا مرحله کشوری
جشنواره خوارزمی دانش آموزی 84
nariman1ir
8th July 2010, 02:19 PM
با سلام
من داراي مدرک مهندسي برق گرايش الکترونيک هستم .داراي 14 سال سابقه کار در نيروگاه برق در بخش ابزار دقيق .چهار پروژه تحقيقاتي و ساخت تجهيزات نيروگاهي را به پايان رسانده ام.3بار بعنوان کارگر نمونه استاني و يک بار نمونه کشوري انتخاب شده ام.
آيا مي توانم در مصاحبه جام جم شرکت کنم؟
A.L.I
8th July 2010, 02:32 PM
والا اینقد تو نت فرو رفتیم نشد به رویاهامون برسیم
عادت بد ماها هم همینه فقط حرف میزنیم ولی عمل نمی کنیم. الان این کاری که مصطفی کرده به نظر من خیلی خوبه و کاش زودتر از اینا انجام میشد من خودم به شخصه میخوام با بچه های واقعاً تحصیل کرده ( نه اونایی که اسماً رفتن دانشگاه ) در ارتباط باشم و ازشون چیزهای مفید یاد بگیرم و بکار ببرم.
A.L.I
8th July 2010, 02:41 PM
سارا خانم به شما تبریک میگم
کار پدر و مادر عزیزی که به آینده فرزندشان واقعاً اهمیت میدهند ستودنی است و باید به عنوان یک ارزش در فرهنگ جامعه ما جا بیوفته جهان امروز بسیار متغیر و پیچیده شده و کسانی که از سنین کودکی در هر زمینه ای که مستعد یادگیری هستند اگر حمایت والدین یا مربیانشون بدرقه راهشون باشه نه تنها برای خودشون مفید و ارزشمند خواهند شد بلکه برای جامعه میهنی و حتی دنیا نیز ارزشمند و موثر واقع میشوند.
aminfeghhi
8th July 2010, 02:50 PM
بنده دانشجوی دکترای مکانیک هستم....
میتونم تو این برنامه شرکت کنم؟؟؟
Admin
8th July 2010, 04:58 PM
با سلام
من داراي مدرک مهندسي برق گرايش الکترونيک هستم .داراي 14 سال سابقه کار در نيروگاه برق در بخش ابزار دقيق .چهار پروژه تحقيقاتي و ساخت تجهيزات نيروگاهي را به پايان رسانده ام.3بار بعنوان کارگر نمونه استاني و يک بار نمونه کشوري انتخاب شده ام.
آيا مي توانم در مصاحبه جام جم شرکت کنم؟
سلام دوست من
بله می توانید.
مدارک درخواست شده را برای مدیریت سایت ارسال کنید
موفق باشید
بنده دانشجوی دکترای مکانیک هستم....
میتونم تو این برنامه شرکت کنم؟؟؟
اگر دارای مقام خاصی هستید و یا در کشور به عنوان فرد نمونه در هر شاخه ای انتخاب شده اید مدارک مربوطه را به ایمیل سایت ارسال کنید.
موفق باشید
Admin
8th July 2010, 05:01 PM
همچنین درخواستی که از تک تک دوستان بخصوص افرادی که به عنوان نخبه و استعداد برتر شناخته می شوند دارم.
با توجه به موقعیت های پیش آمده کادر مدیران سایت از تمامی افراد منتخب کاملا حمایت کرده و انتظار حمایت این عزیزان از سایت رو هم داریم.
چرا که همین حمایت معنوی به نفع کل نخبگان و استعداد های برتر در کشور می باشد که امیداست به زودی به ثمر نشسته و با گسترش فعالیت هایی در این زمینه بتوانیم کمک بزرگی به نخبگان داخل و خارج از ایران بکنیم ... انشاء الله
لذا سایت به تمامی افرادی که به صورت منتخب از طرف سایت به برنامه ی مذکور معرفی می شوند در سایت نیز عنوان عضو افتخاری سایت رو اهدا کرده و در کنار این عنوان علاوه بر اضافه نمودن مصاحبه انجام شده در آرشیو تصاویر ( در آینده ) در ارائه و کمک به این عزیزان از هیچ کمکی دریغ نخواهد کرد.
لذا امیدوارم این عزیزان نیز با حضور مداوم در سایت علمی نخبگان جوان که صادقانه قدم در حمایت این عزیزان گذاشته و انتقال اطلاعات علمی خود به دوستان دیگر در این مسیر سبز صادقانه سایت رو حمایت کنند.
با آرزوی ایرانی آباد برای تک تک جوانان ایرانی [golrooz]
Amir
8th July 2010, 11:26 PM
بله شامل همه میشه. [shaad]
ينم سوابق اينجانب
مقام اول كشوري سال 78و 79 در پژوهش و تحقيقات كشور
طرح برگزيده جشنواره خوارزمي سال 79
مقام اول استاني ساخت و طراحي
عضو بنياد پژوهشهاي علمي و صنعتي
طراحي و ساخت دوازده طرح كه در حال ارائه و ثبت ميباشد
tasooji
9th July 2010, 12:29 AM
اینجانب محمد تسوجی دانشجوی دکتری تخصصی رشته علوم و صنایع چوب و کاغذ دانشگاه تهران هستم.
دارای دو اختراع ثبت شده با عناوین " ساخت رزین اپوکسی سویای آکریلیکی"
و " تخته خرده از کاه گندم و رزین اپوکسی سویای آکریلیکی با مقاومتهای فیزیکی و مکانیکی بالا" می باشم.
اختراع دومی دارای گواهی تاییدیه از سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی و همچنین مورد تایید بنیاد ملی نخبگان است.
لازم می دانم جهت آشنایی دوستان با اختراع دومی توضیحی خلاصه وار را ارائه دهم:
تخته خرده از کاه گندم و یا همان نئوپان از کاه گندم که موفق به ساخت آن شدیم نوع خاصی از نئوپان است این نئوپان که با استفاده از ذرات کاه گندم خالص به همراه رزین اپوکسی سویای آکریلکی﴿ که آن را نیز برای اولین بار تولید کردیم﴾ ساخته شده است از نظر مقاومتهای فیزیکی و مکانیکی کاملا قابل جایگزین با نئوپانهای چوبی است. از آنجایی که کارخانجات تولید کننده نئوپان کشور با مشکل کمبود ماده اولیه چوبی مواجه هستند و از آنجایی که کاه گندم به مقدار فراوان یافت می شود جایگزین نمودن این نوع نئوپان با نئوپان چوبی راه حلی برای مشکل کمبود ماده اولیه چوبی خواهد بود. از مزایای دیگر این محصول عدم وجود ترکیب سمی و سرطان زای فرمالدهید است که در نئوپان نوع چوبی وجود دارد . لازم به ذکر است که نئوپانی که در خانه ها وجود داشته و جهت ساخت میز و کمد از آن استفاده می شود دارای گاز سمی و سرطان زای فرمالدهید است این گاز به مرور زمان در خانه های ما پخش می شود و بسیار برای سلامتی مضر است.
این محصول مزایای بسیار دیگری را نیز داراست که توضیحات آن در این بحث نمی گنجد.
اینجانب دارای چندین مقاله علمی - پژوهشی داخلی ، همایش و isi نیز هستم.
Haredes
9th July 2010, 02:29 AM
من عضو استعدادهای درخشان باشگاه پژوهشگران جوان، باشگاه پژوهشگران دانشجو، باشگاه مهندسین ایران، انجمن نخبگان علمی ایران، گروه or/ms، کارگروه معین تخصّصی اقتصادی ـ تولیدی سازمان ملی جوانان، انجمن لجستیک ایران، انجمن بین المللی سیستمهای دینامیکی و ... هستم. دانش آموخته رتبه اوّل دانشکده فنی در مقاطع تحصیلات تکمیلی کلیه ی رشته ها در واحد علوم و تحقیقات تهران، دانشجوی نمونه واحد، شرکت کننده در المپیادهای مختلف دانش آموزی داخلی، نفر اوّل مقاله نویسی مجلات دانشجویی سراسر کشور در رشته مهندسی صنایع، داوری مقاله در کنفرانس های مختلف، ارایه دهنده ی ایده ی برتر در معاونت مهندسی ناجا، دارای مقالات مختلف علمی ـ پژوهشی و غیره و ... هستم و می خواستم در این طرح شرکت کنم.
با تشکّر [entezar2]
ghafas
9th July 2010, 03:21 AM
اینجانب داشنجوی دکتری رشته شیلات دانشگاه تهران
متولد 1364
دارای 1 مقاله علمی پژوهشی داخلی..4 مقاله آی اس آی
10 مقاله همایشی داخلی و 10 مقاله همایش بین المللی
همکار 4 طرح تحقیقاتی
عضو بنیاد ملی نخبگان
رتبه 1 کنکور ارشد
دانشجوی ممتاز مقطع کارشناسی و ارشد در دانشگاه تهران
دانشجوی نمونه دانشگاه تهران در سال 1387
دانشجوی نمونه رشته
تالیف 1 عنوان کتاب
آمادگی شرکت را دارم
Admin
9th July 2010, 09:43 AM
سلام
دوستانی که در اینجا خودشون رو معرفی می کنن لطفا اطلاعات اسم و فامیل خودشون رو هم بدهند.
مثلا دوستمون ghafas (http://www.njavan.com/forum/member.php?u=63572)
همچنین باقی دوستان لطفا مدارک رو ایمیل کنند تا بررسی بشه
با تشکر
ghafas
9th July 2010, 11:40 AM
سلام
دوستانی که در اینجا خودشون رو معرفی می کنن لطفا اطلاعات اسم و فامیل خودشون رو هم بدهند.
مثلا دوستمون ghafas (http://www.njavan.com/forum/member.php?u=63572)
همچنین باقی دوستان لطفا مدارک رو ایمیل کنند تا بررسی بشه
با تشکر
ضمن تشکر از شما
به ایمیل شما
اطلاعات اینجانب ارسال شد
zarrokh
9th July 2010, 02:18 PM
با سلام
من هم مي خواستم در اين طرح شركت كنم. رتبه 77 كنكور سراسري در سال 82 هستم و از دانشگاه تهران ليسانس گرفتم. اخيراً كارشناسي ارشد خودم رو در رشته حقوق جزا و جرم شناسي كسب كردم و وكيل دادگستري نيز هستم. يك مقاله isi دارم و چند مقاله علمي در مجلات خارجي و همايش هاي بين المللي و نيز داوري مقالات در چند مجله خارجي در رشته حقوق. و البته چندين و چند مقاله در مجلات معتبر داخلي دارم. و دو سالي هم مي شه كه به طور پاره وقت با مركز پژوهش هاي مجلس شوراي اسلامي همكاري مي كنم و طرح تحقيقاتي براشون انجام دادم.
مداركم رو واستون از طريق ايميل مي فرستم.
Admin
9th July 2010, 05:14 PM
با تشکر از تمامی دوستان.
اگر دوستان یه معرفی کامل در این بخش کنن به علت زیاد بودن درخواست ها بهتر می توانیم افراد رو بشناسیم و از هم متمایز کنیم.
موفق باشید
gavnbakht
9th July 2010, 06:50 PM
دانش آموز 11 ساله تهرانی مدرک ICDL گرفت (http://www.topiranian.com/topnews/archives/005654.html)
جوان ترین دارنده مدرک مهندسی شبکه (mcse) از مایکروسافت (http://mcse.iranictnews.ir/T_89965_____%DA%AF%D9%81%D8%AA-%D9%88%DA%AF%D9%88-%D8%A8%D8%A7-%D8%AC%D9%88%D8%A7%D9%86-%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%86%D8%AF%D9%87-%D9%85%D8%AF%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%87%D9%86%D8%AF%D8%B3%DB%8C-%D8%B4%D8%A8%DA%A9%D9%87-mcse-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%A7%DB%8C%DA%A9%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%A7%D 9%81%D8%AA.htm)
نوجوان 13 ساله مدرک MCP گرفت (http://www.developercenter.ir/forum/showthread.php?t=7354)
گفت وگو با جوان ترين دارنده مدرك مهندسى شبكه (MCSE) (http://fanavari-it.ir/index.php?option=com_content&task=view&id=1758&Itemid=113)
Admin
9th July 2010, 11:53 PM
دانش آموز 11 ساله تهرانی مدرک icdl گرفت (http://njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3a%2f%2fwww.topiranian.com %2ftopnews%2farchives%2f005654.html)
جوان ترین دارنده مدرک مهندسی شبکه (mcse) از مایکروسافت (http://njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3a%2f%2fmcse.iranictnews.i r%2ft_89965_____%25da%25af%25d9%2581%25d8%25aa-%25d9%2588%25da%25af%25d9%2588-%25d8%25a8%25d8%25a7-%25d8%25ac%25d9%2588%25d8%25a7%25d9%2586-%25d8%25aa%25d8%25b1%25db%258c%25d9%2586-%25d8%25af%25d8%25a7%25d8%25b1%25d9%2586%25d8%25af %25d9%2587-%25d9%2585%25d8%25af%25d8%25b1%25da%25a9-%25d9%2585%25d9%2587%25d9%2586%25d8%25af%25d8%25b3 %25db%258c-%25d8%25b4%25d8%25a8%25da%25a9%25d9%2587-mcse-%25d8%25a7%25d8%25b2-%25d9%2585%25d8%25a7%25db%258c%25da%25a9%25d8%25b1 %25d9%2588%25d8%25b3%25d8%25a7%25d9%2581%25d8%25aa .htm)
نوجوان 13 ساله مدرک mcp گرفت (http://njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3a%2f%2fwww.developercente r.ir%2fforum%2fshowthread.php%3ft%3d7354)
گفت وگو با جوان ترين دارنده مدرك مهندسى شبكه (mcse) (http://njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3a%2f%2ffanavari-it.ir%2findex.php%3foption%3dcom_content%26task%3d view%26id%3d1758%26itemid%3d113)
سلام
دوست من خودتون رو در این بخش معرفی کامل کرده و مدارک مربوطه رو به همراه شماره تماس ایمیل کنید
موفق باشید
پیمان 2
10th July 2010, 03:35 PM
با سلام
اینجانب پیمان بیگ محمدی
24 ساله از استان ایلام
دارای چندین اختراع ثبت شده و در حال ثبت می باشم
دارای چندین مقام کشوری و جهانی
منتظر پیغام شما عزیزان هستم
با تشکر از زحمات فراوان شما عزیزان
y.azizi
10th July 2010, 05:44 PM
با سلام
بنده تا بهار 1390 انشاالله 4 کتاب علمی چاپ شده خواهم داشت. هم اکنون هم دانشجوی مقطع ارشد مهندسی برق- مکاترونیک دانشگاه امیرکبیر هستم. رتبه ی کنکور ارشد بنده هم 22 بود.
تألیف 3-4 کتاب برای شرکت کافی است ؟
ممنون
Admin
10th July 2010, 06:34 PM
با تشکر از تمامی دوستان
مدارک لازم رو به ایمیل مربوطه ارسال کنید
با تشکر
hamidcm
11th July 2010, 11:23 AM
با سلام
اینجانب حمید حیدرآبادی با مشخصات مندرج در زیر آمادگی خویش را جهت شرکت در برنامه مذکور اعلام می دارم:
1- کارگر نمونه استان کرمان در سال 1377 و 1388
2- کارگر نمونه کشور در سال 1388
3- ارائه دهنده چهار مقاله در کنفرانسهای نگهداری و تعمیرات (آنالیز ارتعاشات)
4- کارگر نمونه بسیجی در سال 1388
5- نماینده نگهداری و تعمیرات شرکت سیمان کرمان درشرکت سرمایه گذاری بانک ملی ایران
6- رییس برنامه ریزی نگهداری و تعمیرات سیمان کرمان
7- نوآوری و طراحی در انجام آنالیز ارتعاشات در کشور
Admin
11th July 2010, 12:38 PM
با تشکر از تمامی عزیزانی که مدارک خود را برای ما ارسال کردند.
افرادی که مدارک اونها تکمیل میشه به شبکه ارسال شده و پس از هماهنگی های انجام شده از طرف شبکه با این عزیزان تماس گرفته خواهد شد.
همچنین به رسم یادبود به تمامی این عزیزان از طرف سایت نیز لوح تقدیری اهدا خواهد شد.
با تشکر از همگی
مصطفی
Arash.All
11th July 2010, 07:34 PM
سلام .
آرش.آ ،
رتبه اول جشنواره و مسابقات مهارتی ، پروهشی کامپیوتر در شاخه های طراحی نرم افزارهای بانک اطلاعاتی ، طراحی الگوریتم های ساختمان داده و شبکه .
عضو مرکز تحقیقات بین المللی ویروس های رایانه ای
سخنرانی با موضوع امنیت اطلاعات پیرامون کدهای مخرب ، روشهای هجوم سازمان یافته و دفاع سایبری و ... در دانشگاه های معتبر (دانشگاه اصفهان ، شاخه دانشجویی انجمن رمز ایران)
اولین طراح ایرانی نرم افزار تخصصی مبارزه با بدافزارهای موسوم به Rootkit ها در دنیا
اگه کاری از دستم بر بیاد خوشحال میشم انجام بدم و همچنین بتونم توضیحاتی رو توی برنامه مذکور ارائه کنم .
petrol2010@gmail.com
11th July 2010, 09:42 PM
سلام من امین هستم میخام رزومه ام را برای شما ارسال کنم .از gmail این کار را بکنم؟ یا صفحه بخصوصی دارید؟
Victor007
11th July 2010, 09:51 PM
مدارک لازم: ( نکات یاد شده ی قرمز تنها در پیام خصوصی به مدیریت کل سایت ارسال شود )
1. اعلام آمادگی شرکت در همین تاپیک ( در همین تاپیک )
2. اسکن صفحه اول شناسنامه و کارت ملی ( در پیام خصوصی به مدیریت کل سایت یا ارسال به ایمیل یاد شده در همین بخش )
4. ارائه اطلاعات فردی به مدیر کل سایت ( در پیام خصوصی به مدیریت کل سایت یا ارسال به ایمیل یاد شده در همین بخش )
5. ارائه مدارکی در جهت تایید ادعاهای فرد مذکور نسبت به مدارج علمی ذکر شده و همچنین کسب مقام های کشوری و جهانی ( در پیام خصوصی به مدیریت کل سایت یا ارسال به ایمیل یاد شده در همین بخش )
ارسال پیام خصوصی در سایت به مدیریت کل سایت --> ارسال (http://www.njavan.com/forum/private.php?do=newpm&u=1)
ارسال ایمیل به آدرس ایمیل سایت ---> njavan.com@gmail.comسلام
امیدوارم موفق باشید [golrooz]
Admin
11th July 2010, 10:05 PM
سلام .
آرش.آ ،
رتبه اول جشنواره و مسابقات مهارتی ، پروهشی کامپیوتر در شاخه های طراحی نرم افزارهای بانک اطلاعاتی ، طراحی الگوریتم های ساختمان داده و شبکه .
عضو مرکز تحقیقات بین المللی ویروس های رایانه ای
سخنرانی با موضوع امنیت اطلاعات پیرامون کدهای مخرب ، روشهای هجوم سازمان یافته و دفاع سایبری و ... در دانشگاه های معتبر (دانشگاه اصفهان ، شاخه دانشجویی انجمن رمز ایران)
اولین طراح ایرانی نرم افزار تخصصی مبارزه با بدافزارهای موسوم به Rootkit ها در دنیا
اگه کاری از دستم بر بیاد خوشحال میشم انجام بدم و همچنین بتونم توضیحاتی رو توی برنامه مذکور ارائه کنم . سلام
مدارک مربوطه را به همراه شماره تلفن خود ارسال کنید.
اسکن مدارک کافیست.
سلام من امین هستم میخام رزومه ام را برای شما ارسال کنم .از gmail این کار را بکنم؟ یا صفحه بخصوصی دارید؟
ضمن معرفی خود در این بخش به آدرس ایمیل سایت ارسال کنید
mkhm
12th July 2010, 12:18 AM
سلام
مجتبی خدادادی هستم دانشجوی سال اول کارشی دانشگاه صنعتی اصفهان دارای مدارج زیر:
1-رتبه دوم جشنواره خوارزمی سال 88 در رشته کامپیوتر
2-عضو بنیاد ملی نخبگان
3-مدرس دانشگاه صنعتی اصفهان
4-شاغل در مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی اصفهان به عنوان برنامه نویس حرفه ای کامپیوتر (3 سال سابقه)
zahraramezani
12th July 2010, 01:39 AM
سلام من در دوره ي دبيرستان در دوره ي اول المپياد فيزيك توانستم قبول شوم و همچنين در دوره ي راهنمايي در دوره ي مسابقات واترلو كاناد در انجمن رياضي دانان جوان شركت كرده و تا مرحله دوم آن پيش رفتم و در نهايت رتبه چهارم جهاني را از آن خود كردم
آيا اينها براي شركت كافي هست ؟
Admin
12th July 2010, 01:46 AM
سلام من در دوره ي دبيرستان در دوره ي اول المپياد فيزيك توانستم قبول شوم و همچنين در دوره ي راهنمايي در دوره ي مسابقات واترلو كاناد در انجمن رياضي دانان جوان شركت كرده و تا مرحله دوم آن پيش رفتم و در نهايت رتبه چهارم جهاني را از آن خود كردم
آيا اينها براي شركت كافي هست ؟
در هر سطحی که هستید مدارک رو ارسال کنید ... [cheshmak]
پس از بررسی اولویت بندی خواهد شد.
موفق باشید
pariya titi
12th July 2010, 06:45 PM
با سلام
من پریا طایفه 20 ساله دانشجوی شیمی کاربردی ترم 5 هستم ک در المپیاد شیمی دانش آموزی در کشور رتبه 14 اوردم الان هم شاغلم هم دانشجو
مدیر فروش در نمایندگی ایران خودروام و در زمینه پرورش شترمرغم فعالیت دارم .تا 2ماه دیگم تافل زبان انگلیسیمو می گیرم مسلط به عکاسی و فیلم برداری به طور کامل هستم.
armin.br
13th July 2010, 12:44 AM
مدارک را ارسال کنید.
همچنین شما الان چیکار می کنید ؟
هنوز هم در این رشته ها فعالیت می کنید ؟ ( شیمی و اتومبیل رانی )
الان چون رشته دانشگاهم با شیمی زیاد در ارتباط نیست اونو گزاشتم کنار
اما اتو مبیل رانی رو هنوز اذامه میدم
Admin
13th July 2010, 01:13 AM
الان چون رشته دانشگاهم با شیمی زیاد در ارتباط نیست اونو گزاشتم کنار
اما اتو مبیل رانی رو هنوز اذامه میدم
مشکلی نداره
هر مدرکی که دارید ارسال کنید.
تصمیم گیری نهایی با مسئولان شبکه است.
موفق باشید
masoodanatomy
13th July 2010, 08:45 AM
سلام
میخواستم بدونم من چطوری میتونم در مصاحبه شبکه جهانی جام جم مصاحبه ای داشته باشم؟من رتبه اول کارشناسی ارشد کشوری رشته علوم تشریح وزارت بهداشت هستم ومدیر عامل ورییس هیئت مدیره شرکت تحقیقات وفناوری آرمان پژوهان پیشرونیز هستم.چندتاطرح ملی وبزرگ هم دارم.
ممنون میشم ماراراهنمایی بفرمایید.
atashak
13th July 2010, 09:00 AM
سلام من هم افتخارات ناقابلي دارم در صورت نياز بفرماييد تا رزومه ام را ارسال كنم
Admin
13th July 2010, 09:13 AM
سلام من هم افتخارات ناقابلي دارم در صورت نياز بفرماييد تا رزومه ام را ارسال كنم علاوه بر معرفی خودتون در این بخش
مدارکتون رو ارسال کنید تا بررسی بشه
با تشکر
h81heshmati
14th July 2010, 06:44 PM
با سلام وتشكر از زحماتتان
لطف فرماييد و يك ايميل خصوصي تر اعلام نماييد تا ما مشخصاتمون رو به اونجا ارسال كنيم.
در ضمن بنده براي اين طح اعلام آمادگي مي نمايم و منتظر پيام شما عزيزان هستم.
ايميل من اين هست h81_heshmati@yahoo.com (h81_heshmati@yahoo.com)
Admin
14th July 2010, 09:57 PM
با سلام وتشكر از زحماتتان
لطف فرماييد و يك ايميل خصوصي تر اعلام نماييد تا ما مشخصاتمون رو به اونجا ارسال كنيم.
در ضمن بنده براي اين طح اعلام آمادگي مي نمايم و منتظر پيام شما عزيزان هستم.
ايميل من اين هست h81 (h81_heshmati@yahoo.com)
در پست اول همین تاپیک ایمیل خصوصی سایت داده شده که شخص خودم فقط بهش دسترسی دارم
مدارک رو ارسال کنید
موفق باشید
IQ2000
15th July 2010, 09:00 AM
باسلام
فاطمه احمدی نسب هستم
با ارائه فعالیت های زیر خواستار شرکت در این برنامه را دارم
1) سال اول دبسرستان المپیاد ریاضی قبول شدم
2)سال دوم دبیرستان المپیاد زیست ششم کشور شدم
3)مسابقات کشوری مهر در رشته زبان انگلیسی دوم شدم
4) مسابقات کشوری کامپیوتر نوجوان دوم شدم
5)عضو انجمن زیست شناسی باشگاه دانش پژوهان
و مسابقات تشریح اول شدم
Admin
15th July 2010, 12:14 PM
باسلام
فاطمه احمدی نسب هستم
با ارائه فعالیت های زیر خواستار شرکت در این برنامه را دارم
1) سال اول دبسرستان المپیاد ریاضی قبول شدم
2)سال دوم دبیرستان المپیاد زیست ششم کشور شدم
3)مسابقات کشوری مهر در رشته زبان انگلیسی دوم شدم
4) مسابقات کشوری کامپیوتر نوجوان دوم شدم
5)عضو انجمن زیست شناسی باشگاه دانش پژوهان
و مسابقات تشریح اول شدم
مدارکتون رو ارسال کنید به ایمیل سایت
موفق باشید
zolgadr
15th July 2010, 06:18 PM
با سلام
اینجانب محسن ذوالقدر با مشخصات مندرج در زیر آمادگی خویش را جهت شرکت در برنامه مذکور اعلام می دارم:
1_عضو آکادمی ملی روباتیک
2_مخترع :سیستم هوشمند مدیریت الکترونیکی قفل ترمز ( eblms) برای نخستین بار در جهان
3 _مخترع: سیستم هوشمند هواگیری ترمز چهار کاناله با قابلیت هواگیری چهار مدار هیدرولیکی هم زمان و یا هواگیری هر مدار هیدرولیکی تک به تک و کمبود روغن در منبع در موقع لزوم بصورت اتوماتیک (afabs) برای نخستین بار در سطح جهان
4 _مخترع : سیستم هوشمند سه گانه چراغ ترمز عقب (برای نخستین بار در سطح جهان)
5_ و بیش از ده اختراع دیگر در دست اقدام برای ثبت در اداره مالکیت صنعتی دارم که همه آنها برای نخستین بار در جهان توسط اینجانب ارائه می گردد.
Admin
16th July 2010, 09:59 AM
سلام
مدارکتون رو برای ما ارسال کنید
موفق باشید
Akhsham
18th July 2010, 09:48 PM
به چقد نخبه داريم تو مملكت؟! راستي من بعد از اينهمه وقت هنوز نفهميدم اين سايت چرا تو اسمش كلمه " ملي " داره!! ايشالا نخبه هايمون فتوژنيك باشن خوب بيوفتن تو كادر دوربين [nishkhand]
راستي...التماس دعا [porenerji]
koorosh4
19th July 2010, 05:03 PM
من خودم هستم . يك بار مقام اول ساخت نرم افزار آموزشي رو دارم . رشته كامپيوتر . براي كارشناسي هنوز انتحان ندادم . فوق رو تموم كردم . خيلي خوشگل هستم ... [bamazegi] آشنايي كامل با هك ويندوز دارم . اما كلا وجود خارجي ندارم . اينا كافيه ؟ [tafakor]
Admin
20th July 2010, 11:44 PM
با تشکر از تمامی عزیزان ... لطفا مدارک رو کامل ایمیل کنید.
موفق باشید
mhadip30
21st July 2010, 03:11 AM
سلام من مهدي افسري هستم 20 ساله دانشجوي ترم 2 مكانيك. سوابقم اينه
وبلاگ نويس برتر جشنواره پيامبر اعظم سال 85
وبلاگ نويس برتر پرسش مهر 7
مقاله برگزيده جشنواره خوارزمي
عضو انجمن هاي مهندسي داخل كشور
عضو انجمن مهندسين مكانيك امريكا
عضو باشگاه پژوهشگران جوان
ضريب هوشي من تقريبا در حد نابغه است. البته 3 4 تا تست هوش معتبر دادم كه ضريبه هوشيم (نحوه نمره دهي از 70 تا 140) ملله من 131 هست كه مدركشم دارم.
اگه سوابقم به نظرتون قابله قبوله براتون ايميل كنم
هوش سفید
21st July 2010, 06:26 PM
با سلام خدمت تمامی کاربران عزیز سایت علمی نخبگان جوان ( سامانه ملی علوم و تحقیقات جوانان )
با توجه به همکاری های شکل گرفته با شبکه جهانی جام جم از صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در رابطه با حمایت های معنوی از نخبگان جوان ایرانی و استعداد های برتر علمی در کشور
از تمامی نخبگان ایرانی و استعداد های برتری که در کشور و جهان دارای مقام های مختلف علمی در تمامی رشته ها هستند دعوت می کنیم در صورت علاقه مندی به شرکت در مصاحبه حضوری در برنامه ی ساعت نوجوانی که در تمامی دنیا از شبکه جهانی جام جم پخش می شود ، مدارک درخواستی سایت رو به مدیریت کل سایت ارائه دهند تا پس از بررسی مدارک ارسالی عزیزان اقدامات لازم نسبت به معرفی نخبگان و استعداد های برتر جوان کشور به همگان فراهم شود.
مدارک لازم: ( نکات یاد شده ی قرمز تنها به ایمیل مدیریت کل سایت ارسال شود )
لطفا تمامی موارد ذکر شده در این بخش رو رعایت کرده و همکاری کاملی با سایت در این زمینه داشته باشید
1. اعلام آمادگی شرکت در همین تاپیک به همراه معرفی خود جهت آشنایی با نام کاربری فرد مربوطه و اطلاع تمامی عزیزان ( در همین تاپیک )
5. ارائه مدارکی در جهت تایید ادعاهای فرد مذکور نسبت به مدارج علمی ذکر شده و همچنین کسب مقام های کشوری و جهانی ( ارسال به ایمیل یاد شده در همین بخش )
نکته مهم: سایت علمی نخبگان جوان علاوه بر حمایت کامل از افرادی که در مصاحبه ها شرکت می کنند ، آرشیوی از برنامه های پخش شده در سایت به نمایش می گذارد.
همچنین به تمامی عزیزان لوح تقدیر به همراه عنوان استعداد برتر سایت اهدا خواهد شد.
با آرزوی موفقیت و شاد کامی برای تمامی عزیزان
کادر مدیریت سایت علمی نخبگان جوان [golrooz]
درخواستی از تمامی عزیزان
لذا سایت به تمامی افرادی که به صورت منتخب از طرف سایت به برنامه ی مذکور معرفی می شوند در سایت نیز عنوان عضو افتخاری سایت رو اهدا کرده و در کنار این عنوان علاوه بر اضافه نمودن مصاحبه انجام شده در آرشیو تصاویر ( در آینده ) در ارائه و کمک به این عزیزان از هیچ کمکی دریغ نخواهد کرد.
لذا امیدوارم این عزیزان نیز با حضور مداوم در سایت علمی نخبگان جوان که صادقانه قدم در حمایت این عزیزان گذاشته و انتقال اطلاعات علمی خود به دوستان دیگر در این مسیر سبز صادقانه سایت رو حمایت کنند.
با آرزوی ایرانی آباد برای تک تک جوانان ایرانی
باسلام اینجانب معید وزیریان
دارای سابقه ی مفید در امر روباتیک ازجمله:
1-مقام دوم مسابقات ملی روباتیک خوارزمی (دانشجویی)
2-جوانترین فرد شرکت کننده در مسابقات خوارزمی
3-مقام پنجم مسابقات بین المللی جایزه بزرگ مقاومت اسلامی
4-و در حال حاضر درحال آماده شدن برای مسابقات جهانی هستم
rasoolsorayya
21st July 2010, 08:55 PM
سلام
اینجانب رسول ثریا از استان فارس هستم و چند تا ثبت اختراع دارم که همشون واسه اولین بار تو دنیا هستند
Admin
22nd July 2010, 08:35 AM
سلام من مهدي افسري هستم 20 ساله دانشجوي ترم 2 مكانيك. سوابقم اينه
وبلاگ نويس برتر جشنواره پيامبر اعظم سال 85
وبلاگ نويس برتر پرسش مهر 7
مقاله برگزيده جشنواره خوارزمي
عضو انجمن هاي مهندسي داخل كشور
عضو انجمن مهندسين مكانيك امريكا
عضو باشگاه پژوهشگران جوان
ضريب هوشي من تقريبا در حد نابغه است. البته 3 4 تا تست هوش معتبر دادم كه ضريبه هوشيم (نحوه نمره دهي از 70 تا 140) ملله من 131 هست كه مدركشم دارم.
اگه سوابقم به نظرتون قابله قبوله براتون ايميل كنم
بله دوست من
مدارک رو ارسال کنید.
Admin
22nd July 2010, 08:37 AM
تمامی دوستان در هر سطحی که هستند مدارکشون رو ارسال کنند.
این تشخیص با ما و صدا و سیماست که از چه کسانی دعوت کنند.
rasoolsorayya
22nd July 2010, 01:24 PM
سلام
رسول ثریا هستم از استان فارس چند تااختراع ثبت شده دارم و اماده همکاری با شما هستم
Anti2009
23rd July 2010, 12:34 PM
با سلام
اینجانب سعید رحیمی منش 16 ساله مقطع دوم دبیرستان می باشم. بیش از این و از سن 12 سالگی با مراکز دانشگاهی از قبیل دانشگاه صنعتی شریف ، علم و صنعت ، علوم و
تحقیقات دانشگاه آزاد و با اساتیدی هم چون دکتر جواد صالحی استاد دانشکده برق صنعتی شریف ،
دکتر علی اکبر جلالی و دکتر مجید نادری از دانشگاه علم و صنعت و ... در ارتباط بوده و هستم و با توجه به شرایط سنی اینجانب که از 12 سالگی که تازه در مقطع اول راهنمایی بودم و علاقمند به علم همواره مورد لطف و حمایت این اساتید بوده و هستم.واز تمامی این اساتید سپاسگزارم.
در سال 87 در سن 13 سالگی در زمینه نرم افزار کامپیوتری موفق به اجرا و ساخت سریعترین و سبک ترین آنتی ویروس با استفاده از زبان ویژوال بیسیک شدم. که برای ثبت به شورایعالی انفورماتیک ارسال شد. و علی رغم اینکه به عنوان اختراع شناخته نشد، ولی به عنوان نرم افزار می توانست به ثبت برسد و در چارچوب قانون "حمایت از پدید آورندگان نرم افزار های رایانه ای" مشمول حمایتهای مقرر در آن قانون شود.
به واسطه همین طرح که می توانست به عنوان نرم افزار مورد استفاده قرار گیرد، عنوان پژوهشگر برتر اسلامشهر شناخته شدم و توسط فرماندار محترم وقت، مهندس بنی عامریان در هفته پژوهش مورد تقدیر قرار گرفتم.
و به واسطه شرایط سنی اینجانب و به جهت حمایت از اینجانب توسط فرماندار به دانشگاه آزاد اسلامشهر معرفی گردیدم و به همراه یکی از اعضای هیئت علمی طرح پژوهشی با عنوان (ساخت آنتی ویروس با استفاده از هوش مصنوعی) به دانشگاه ارائه نموده. که پس از تایید در شورای پژوهش دانشگاه علاوه بر انجام این طرح، مقاله علمی نیز تهیه نمودم.
که این مقاله در مسابقه مطالعه و تحقیق، رتبه اول را در آموزش و پرورش اسلامشهر گردید و هم اکنون نیز توسط دانشگاه آزاد اسلامی اسلامشهر جهت عضویت اینجانب در باشگاه پژوهشگران جوان اقدام گردیده است.
خلاصه عناوین :
1- کسب عنوان پژوهشگر برتر اسلامشهر
2- ارائه طرح پژوهش (ساخت آنتی ویروس با استفاده از هوش مصنوعی)
3- کسب رتبه اول مقاله علمی در مسابقه دانش آموزان اسلامشهر
4- در حال عضویت در باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد
saedi
24th July 2010, 11:44 AM
با سلام به همه
والا تا اونجا که من دیدم ، همه اینجا یجورایی کارای بزرگی کردن و تو المپیاد بودن و اختراعات داشتن. فکر نمیکنم جایی برای من باشه چون من کارهای این تیپی نکردم.
ولی اگرم دوست داشتید یه نیگاه به رزومم بندازید و اگر مناسب بود بفرمائید تا مدارک رو ارسال کنم.
http://www.irexpert.ir/?186463
اینجا بیشتر به درد مدیریت گروه ما میخوره. تو بخش تجهیزات پزشکی مخترع چند دستگاه در ایران هستند. باید باهاشون در اینباره مشورت کنم.
* Robo milad *
24th July 2010, 02:21 PM
سلام
من میلاد نبوی
مخترع دوطرح برق و الکترونیک
18 سالمه
دعوتنامه از نمایشگاه های دمشق - روسیه ارشمیدس- لهستان
رتبه اول و دوم استانی جشنواره خوارزمی دهمین دوره
رتبه برگزیده نهمین جشنواره خوارزمی
شرکت در 4 نمایشگاه انتظامی و ناجا و اموزش و پرورش و وزارت اموزش
تقدیرنامه از سردار رویانییان رییس پلیس سابق
عضو انجمن مخترعین کشور
Admin
24th July 2010, 06:26 PM
لطفا اطلاعات درخواستی سایت رو کامل به ایمیل سایت ارسال کنید ، تصمیم با ما و شبکه است که چه کسانی دعوت شوند.
سعی شده از تمامی رشته ها و در تمامی سطوح دعوت به عمل بیاید
با تشکر از همگی
shadi talaea
28th July 2010, 02:36 AM
salam man shadi talaea hastam
benazaretoon man sharayet daram?
shenidam rotbeye 1ta3 mohemme
rotbe 2 konkoor sarasarie karshenasi napeivaste reshte honarhaye tajasomi1388
1389rotbe 3 naghashi khat dar jashnvare javan irani
rotbe1 bakhshe graphic avalin jashnvare hekmate motahar1383
jozve montakhabin jashnvare namaz o niayesh va sherkat dar namayeshgah
nafar 4 dar mosabeghat keshvari graphic amoozeshkadehaye fani 1383
nafar 2 mosabeghat kar o danesh bakhshe akasi o film 1379
Admin
6th August 2010, 01:27 PM
بازم تاکید می کنم تمامی دوستانی که در این بخش درخواست میدن حتما تمامی مدارک درخواستی سایت رو بدون کم و کاست باید برای ما ارسال کنند.
مدارک ناقص به شبکه ارسال نمی شوند ..!
saberkhanzadeh
10th August 2010, 09:59 AM
سوابق پژوهشی و علمی :دانشجوی مهندسی برق و الکترونیک ،عضو انجمن مهندسان برق و ENGLAND PHYSICS INSTITUTE عضو انجمن فیزیک انگلستان(لندن) الکترونیک کشور ،
(اتوماسیون صنعتی)plc دارای مدرک
دارای 9 مقاله علمی ارائه شده به همایش ها کنفرانس های مختلف از قبیل : مقاله ؛( مهدویت، ادیان، انتظار) و( مهدویت ،هالیود ، رسانه) ارائه شده به همایش سراسری مهدویت دانشگاه تربیت معلم آذربایجان || مقاله آسیب شناسی حقوقی امنیت قضایی در مبارزه با مواد مخدر صنعتی و شیمیایی ارائه شده به همایش امنیت قضائی مرکز تحقیقات استراتژیک مصلحت نظام کشور || و مشکلات حقوقی در مبارزه با مواد مخدر صنعتی و شیمیایی ارائه شده به همایش ملی چالش ها و راهکارهای قضائی مبارزه با مواد مخدر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجان شرقی(تبریز) || مقاله صرفه جویی انرژی الکتریکی در موتور های الکتریکی ارائه شده در اولین همایش ملی اصلاح الگوی انرژی الکتریکی دانشگاه شهید چمران اهواز ||مقاله کاربرد فناوری نانو در صنعت تصفیه آب و مقاله بررسی کیفیت هوای ساختمان (از نظر ایجاد آلودگی وسایل الکترونیکی) ارائه شده به چهارمین همایش بین المللی مهندسی محیط زیست || مقاله بررسی زمینه سازی ظهور مهدی موعود(عج) در قرآن وسندهای معتبر مسلمانان ارائه شده به همایش بین المللی دکترین مهدویت در قم ومقاله بررسی زمینه سازی ظهور منجی موعود در کتاب ها و سندهای ادیان مختلف ارائه شده به ششمین همایش بین المللی دکترین مهدویت
توجه : همایش های امنیت قضائی مرکز تحقیقات استراتژیک مصلحت نظام کشور و چهارمین همایش مهندسی محیط زیست (آبان ماه) و برگزار خواهند شد
برگزیده : دومین همایش ملی چالش ها و راهکارهای قضایی مبارزه با مواد مخدر
شماره تقدیر نامه: 3323 /12/1ش
مولف کتاب: آخرین فریاد رس که مراحل چاپ را می گذراند
من هم می توانم در برنامه شرکت کنم
Haredes
10th August 2010, 01:50 PM
سلام؛
اينجانب، حميد رضا دهنار صيدی، فرزند کريم، دانش¬آموخته¬ی کارشناسی ارشد مهندسی سيستمهای اقتصادی ـ اجتماعی فهرستی از مدارج علمی خود را به شرح زير بيان می دارم:
طرح پژوهشی
مدلسازی پويای نرخ فروش و رشد نمايندگی¬های خودرو (در حال انجام).
عضويت در انجمن¬های علمی
استعدادهای درخشان باشگاه پژوهشگران جوان (ادب)،
باشگاه پژوهشگران دانشجو،
باشگاه مهندسين ايران،
انجمن نخبگان علمی ايران،
گروه OR/MS،
سازمان ملی جوانان (کار گروه معين تخصّصی اقتصادی و توليدی)،
انجمن لجستيک ايران،
کميتة علمی و فنّاوری و هيأت داوران تحريرية انجمن جهانی علم، مهندسی و فنّاوری (WASET) در زمينة مجلات و همايش¬های علوم کاربردی و طبيعی،
انجمن بين¬المللی پويايی¬شناسی سيستمی (SD)،
مؤسّسة بين¬المللی مهندسی صنايع (IIE)،
هيأت تحريرية مجلة مهندسی سيستم¬های توليدی ـ صنعتی (MostA).
جوايز و نشان¬های علمی/ عمومی
کسب جوايز و لوح¬های متعدّد بابت کسب رتبة نخست دبستان در مسابقات علمی، مفاهيم قرآنی، روزنامة ديواری، نقّاشی، کتابخوانی و سرود،
جوايز متعدّد بابت کسب دانش¬آموز ممتاز تحصيلی در دوران ابتدايی، راهنمايی و دبيرستان،
لوح يادبود کسب عنوان چهارمی در مسابقات دانشجويی دوّمين کنفرانس بين¬الملی رياضيات کاربردی (ICAM2000) در دانشگاه علم و صنعت ايران (آبان 1379)؛
لوح يادبود بابت ثبت دو ايده در زمينه¬های اقتصاد (کارت بها) و فيزيک (فرکانسگرانش) در نخستين جشنوارة ايده¬های نوين قرن (آذر 1380)؛
تقدير بابت طرّاحی آرم برای شرکت بازرسی فنّی بين¬الملی کالای ايران؛
تنديس اولين گردهم¬آيی و نمايشگاه آثار برگزيدة اعضای باشگاه پژوهشگران جوان (آذر 1385)؛
جايزه بابت حل مسايل فيزيکی و هوشی مجلة اطلاعات علمی،
تنديس، لوح، سکّه و ... بابت کسب عنوان اوّل نشريات علمی ـ تخصّصی کشور در بخش مقالات دانشجويی مهندسی صنايع (1386)؛
لوح تقدير و اعانه جهت چهارمين جشنوارة نشريات دانشجويی واحد علوم و تحقيقات تهران (آبان 1386)؛
لوح تقدير و جايزه بابت کسب رتبة نخست مسابقات درک مفاهيم و نکات تفسيری قرآن در سطح درجه¬داران و افسران وظيفه در سطح معاونت مهندسی نيروی انتظامی جمهوری اسلامی ايران (1387)؛
تنديس، لوح تقدير و جايزه بابت شرکت در طرح 120 ختم قرآن کريم در معانت مهندسی ناجا (1387)،
لوح يادبود هجدهمين مسابقات سراسری قرآن کريم کارکنان ناجا در مشهد (فروردين 1388)؛
لوح تقدير و پاداش نقدی جهت اراية ايدة برتر در زمينة کنترل و مديريت پروژه¬ها در معاونت مهندسی ناجا (خرداد 1388).
عناوين و افتخارات علمی
o نفر اوّل مسابقات علمی در سطوح مدارس،
o جزو نفرات اوّل تحصيلی در سطوح مدارس،
o نفر اوّل تست هوش ريون در دورة دبيرستان،
o شرکت در المپيادهای شيمی، فيزيک، رياضی و کامپيوتر در دورة دبيرستان،
o رتبة چهارم فارغ¬التحصيلی در بين تعدادی زياد در سطح کارشناسی،
o کسب عنوان برترين مقالة ماه از ديدگاه خوانندگان مجلة اطلاعات علمی،
o رتبة اوّل فارغ¬التحصيلی کارشناسی ارشد در بين کلية فارغ¬التحصيلان سال 1385 مقاطع مختلف تحصيلات تکميلی کلية رشته¬های تحصيلی دانشکدة فنی واحد علوم و تحقيقات تهران،
o دانشجوی نمونة واحد علوم و تحقيقات تهران در مقطع کارشناسی ارشد،
o ثبت 8 ايده در سال نوآوری و شکوفايی در سطح ناجا،
o سرباز ساعی در سطح معاونت مهندسی ناجا.
o مقالات همايشی
1 ـ نام مقاله: معرفی توليد ناب
نام همايش: چهارمين همايش سراسری فنی ـ مهندسی باشگاه پژوهشگران جوان
محل: کاشان
تعداد نويسندگان: 1 تاريخ: 2 و 3 شهريور 1384
2 ـ نام مقاله: قيمت و مقدار عرضه بيشينه¬ساز سود قطب¬ها در زنجيره تأمين
نام همايش: دوّمين كنفرانس ملّی لجستيک و زنجيره تأمين
محل: سالن همايش¬های رازی دانشگاه ايران (تهران)
تعداد نويسندگان: 1 تاريخ: 28 و 29 آبان 1385
3 ـ نام مقاله: مقدار بار اقتصادی کوله پشتی دو محدوديتی انبار
نام همايش: نقش مهندسی صنايع در صنعت استان خوزستان (اوّلين همايش سراسری مهندسی صنايع در استان خوزستان)
محل: دانشگاه آزاد اسلامی (واحد مسجد سليمان ـ دانشکده فنی)
تعداد نويسندگان: 1 تاريخ: 9 آذر 1385
4 ـ نام مقاله: تا هم¬افزايی مشدد شش سيگمای ناب
نام همايش: اوّلين كنگره بين المللی شش سيگمای ناب ايران
محل: هتل المپيک تهران
تعداد نويسندگان: 1 تاريخ: 9 و 10 آبان 1385
5 ـ نام مقاله: Sequencing the resources under undetermined events sequence
نام همايش: Operations Research 2007 (OR2007)
محل: آلمان، ايالت سائارلند، شهر سائاربروخن، دانشگاه سائارلند
تعداد نويسندگان: 1 تاريخ: 14 ـ 16 شهريور 1386
6 ـ نام مقاله:Game of resources and events in sequencing
نام همايش: The 2007 Joint Conference in Game Theory and Decentralization
محل: تايوان، تايپه، نانکانگ، مؤسّسة علوم اقتصادی
تعداد نويسندگان: 1 تاريخ: 27 ـ 30 مهر 1386
مقالات مجلّه¬ای
رديف عنوان مقاله نام نشريه نوع مجلّه تاريخ چاپ
1 عطسة شب؛ نگاه علمی به فيلم¬های ماورايی ايرانی: فيلمی با احتمال کمتر از 60-10 اطلاعات علمی علمی ـ فنّی ـ ترويجی اسفند 1388
2 رويکردی نوين جهت چيدمان منابع در شرايط نامشخّص بودن توالی پديده¬ها
(A New Approach for the Arrangement of the Resources under Undetermined Jobs Sequence) پژوهشهای مديريت (Management Researches) علمی ـ پژوهشی معتبر (ثبت شده توسّط معاونت پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی) آذر 1388
3 Flexible Job Shop Scheduling Under Availability Constraints Journal of Industrial Engineering International (JIEI) علمی ـ پژوهشی معتبر بين¬المللی بهمن 1387
4 Study of Scheduling Problems with Machine Availability Constraint Journal of Industrial and Systems Engineering (JISE) علمی ـ پژوهشی معتبر بين¬المللی اسفند 1386
5 Optimum algorithm for Cargo loading problem (2KP) مهندسی سيستم¬های توليدی ـ اقتصادی (MostA) علمی، آموزشی ـ تخصّصی اسفند 1385
6 Resource sequencing games مهندسی سيستم¬های توليدی ـ اقتصادی (MostA) علمی، آموزشی ـ تخصّصی آذر 1385
7 چرخة مجدّد خودرو و طراحی برای تفکيک (DFD) انديشه¬گستر سايپا علمی، فنّی و آموزشی ـ تخصّصی ارديبهشت 1385
8 اگر موجودات زنده سه بعدی نبودند؟! اطلاعات علمی علمی ـ فنّی ـ ترويجی شهريور 1384
9 پيش پول چقدر؟ اجاره چند؟ اطلاعات علمی علمی ـ فنّی ـ ترويجی آبان 1383
10 آخر پيشبينی صنايع علمی، آموزشی ـ تخصّصی زمستان 1382
ساير ويژگی¬ها و افتخارات
• کار بر روی کشف «فرکانسگرانش»،
• تشويقات متعدّد در دوران خدمت وظيفه،
• داوری يک مقاله جهت همايش بين¬الملی مهندسی صنايع و مديريت مهندسی (IEEM2007) در سنگاپور و دو مقاله جهت کنفرانس بين¬المللی پويايی¬شناسی سيستمی (System Dynamics 2010) در کرة جنوبی،
• داوری (ارزيابی) 250 طرح (ايده، شکوفايی، نوآوری و خلاقيت) عمومی و تخصّصی جهت دفتر تحقيقات کاربردی ناجا،
• مدير و نويسندة وب¬نوشت نوابغ و ....[porenerji]
keanu
12th August 2010, 01:34 AM
سلام
من س.ف هستم
چندین اختراع به ثبت رسیده دارم و دانش پژوه برتر کشور در جشنواره سواد پژوهشی در سال 85 می باشم
آیا می توانم شرکت کنم!؟
عضو چندین انجمن نیز می باشم
Admin
12th August 2010, 06:34 PM
سلام
من س.ف هستم
چندین اختراع به ثبت رسیده دارم و دانش پژوه برتر کشور در جشنواره سواد پژوهشی در سال 85 می باشم
آیا می توانم شرکت کنم!؟
عضو چندین انجمن نیز می باشم
سلام
بله دوست عزیز می تونید شرکت کنید
مدارک درخواستی در پست نخست رو برای ما ارسال کنید
موفق باشید
MMojtaba
30th August 2010, 11:19 PM
بنده مجتبی شیری زاوشتی دانشجوی ترم آخر کارشناسی مکانیک با گرایش ساخت و تولید هستم و موفقیت های زیر را دارا می باشم
اگه بشه باشه حاضرم[shaad]
1) یک ثبت اختراع با شماره 64151 در مورخه 17/01/89
2) دبیر انجمن مهندسان مکانیک دانشگاه علوم و فنون
3) عضو انجمن مخترعین کشور
4) عضو باشگاه دانش پژوهان جوان
5) عضو بنیاد ملی نخبگان در استان آ- ش
6) کسب نمره ی خوب از آزمون تولیمو در سال 1389
7) کسب گواهی نامه در رشته ی نقشه کشی صنعتی با نمره ی عالی
8) موفقیت تا مرحله ی استانی با نمرات عالی در المپیاد طراحی مهندسی مکانیک ((cad-cam
9) آموزش نرم افزار طراحی کاربردی مهندسی solid work در سطح آموزشگاههای آزاد فنی
10) آشنایی با نرم افزارهای مهندسی ....- catia – inventor - power mill
و دانشجوی ممتاز و برتر در چهار ترم متوالی با معدل عالی
در کل یه بچه خوب[cheshmak][shaad]
Admin
31st August 2010, 02:08 AM
بنده مجتبی شیری زاوشتی دانشجوی ترم آخر کارشناسی مکانیک با گرایش ساخت و تولید هستم و موفقیت های زیر را دارا می باشم
اگه بشه باشه حاضرم[shaad]
1) یک ثبت اختراع با شماره 64151 در مورخه 17/01/89
2) دبیر انجمن مهندسان مکانیک دانشگاه علوم و فنون
3) عضو انجمن مخترعین کشور
4) عضو باشگاه دانش پژوهان جوان
5) عضو بنیاد ملی نخبگان در استان آ- ش
6) کسب نمره ی خوب از آزمون تولیمو در سال 1389
7) کسب گواهی نامه در رشته ی نقشه کشی صنعتی با نمره ی عالی
8) موفقیت تا مرحله ی استانی با نمرات عالی در المپیاد طراحی مهندسی مکانیک ((cad-cam
9) آموزش نرم افزار طراحی کاربردی مهندسی solid work در سطح آموزشگاههای آزاد فنی
10) آشنایی با نرم افزارهای مهندسی ....- catia – inventor - power mill
و دانشجوی ممتاز و برتر در چهار ترم متوالی با معدل عالی
در کل یه بچه خوب[cheshmak][shaad]
مدارک خواسته شده در این تاپیک رو کامل به ایمیل سایت ارسال کنید
موفق باشید
اسراء حمیدی
18th September 2010, 09:52 PM
سلام.من دانش اموز اول دبیرستان هستم.14پروژه تحقیقاتی دارم که همشون مهندسی ژنتیک و مهندسی پزشکی و پزشکی هسته ای هستن!
اولین طرحمو 5سالگی دادم.(اولین طرحی که تقریبا می دونستم چطور باید اون و بسازم..)
امسال هم قبولی دبیرستان سلام سبز تهران(کادر مشترک انرژی اتمی)رو اوردم که البته هنوز نمی دونم طراز چندم شدم!!
من هم اکنون در دبیرستان نمونه دولتی نرجس زاهدان درس می خونم.
رئیس انجمن زیست شناسی دانشمندان جوان مبتکر
عضو انجمن روباتیک پیشگامان عصر نوین
عضو انجمن شیمی پژوهشسرای دانش اموزی امام علی بن ابیطالب
رئیس انجمن روباتیک پژوهشسرای پویندگان
رئیس انجمن شیمی پژوهشسرای پویندگان
عضو انجمن فیزیک پژوهشسرای امام علی
...
من احتمالا امسال کنکور می دم!!
البته هنوز مشخص نیست!!
بازم بگم؟؟!!
هنوزم هست......
منم نخبه هستم؟؟
می تونم شرکت کنم؟؟
اگه می تونم من اماده ام.
Admin
18th September 2010, 10:28 PM
سلام.من دانش اموز اول دبیرستان هستم.14پروژه تحقیقاتی دارم که همشون مهندسی ژنتیک و مهندسی پزشکی و پزشکی هسته ای هستن!
اولین طرحمو 5سالگی دادم.(اولین طرحی که تقریبا می دونستم چطور باید اون و بسازم..)
امسال هم قبولی دبیرستان سلام سبز تهران(کادر مشترک انرژی اتمی)رو اوردم که البته هنوز نمی دونم طراز چندم شدم!!
من هم اکنون در دبیرستان نمونه دولتی نرجس زاهدان درس می خونم.
رئیس انجمن زیست شناسی دانشمندان جوان مبتکر
عضو انجمن روباتیک پیشگامان عصر نوین
عضو انجمن شیمی پژوهشسرای دانش اموزی امام علی بن ابیطالب
رئیس انجمن روباتیک پژوهشسرای پویندگان
رئیس انجمن شیمی پژوهشسرای پویندگان
عضو انجمن فیزیک پژوهشسرای امام علی
...
من احتمالا امسال کنکور می دم!!
البته هنوز مشخص نیست!!
بازم بگم؟؟!!
هنوزم هست......
منم نخبه هستم؟؟
می تونم شرکت کنم؟؟
اگه می تونم من اماده ام.
با تشکر از شما دوست عزیز
لطفا مدارک زیر رو برای ما ارسال کنید تا به شبکه ارسال بشه ...
Tanri
9th November 2010, 05:27 PM
بسمه تعالی
با سلام، بنده قاسم پور هستم و از ارومیه .
دانشجوی سال آخر رشته عمران از دانشگاه علم و فن ارومیه هستم و دو سال هستش که در زمینه سازه های خرپایی کار میکنم و تابحال شش مقام کشوری( دوتا اول- دو تا دوم-و دو تا سومی) در زمینه شبیه سازی پل با ماکارونی بدست آوردم که آخرین اونا مقام اول در ششمین دوره مسابقات کشوری شبیه سازی پل در دانشگاه امیرکبیر بوده، چطور میتونم به شما کمک کنم؟
Admin
20th November 2010, 11:54 PM
بسمه تعالی
با سلام، بنده قاسم پور هستم و از ارومیه .
دانشجوی سال آخر رشته عمران از دانشگاه علم و فن ارومیه هستم و دو سال هستش که در زمینه سازه های خرپایی کار میکنم و تابحال شش مقام کشوری( دوتا اول- دو تا دوم-و دو تا سومی) در زمینه شبیه سازی پل با ماکارونی بدست آوردم که آخرین اونا مقام اول در ششمین دوره مسابقات کشوری شبیه سازی پل در دانشگاه امیرکبیر بوده، چطور میتونم به شما کمک کنم؟
دوست عزیز آقای قاسم پور مدارکتون رو باید با توجه به توضیحات زیر برای ما ارسال کنید ...
موفق باشید
------------------------------------------------------
hedayat.gholami
13th December 2010, 07:57 PM
اینجانب دانشجوی ممتاز دوره کاردانی و کارشناسی در رشته متالورژی میباشم.چه کمکی از دستم بر میاد؟ایا میتونم از این مزایا استفاده کنم
Admin
14th December 2010, 09:03 AM
سلام
مدارک خودتون رو به آدرس ایمیل سایت ارسال کنید ...
nazanin66
28th December 2010, 10:15 AM
سلام
ببخشید که اینجوری میگم اما فایده این مصاحبه ها چیه؟
فکر می کنید کسی واقعا کمک می کنه؟
فکر می کنید حتی کسی تشویق می کنه؟
فقط یه آفرین میگند...بعدش هم تموم!
به نظر من به درد نمیخوره.
ببخشید که همه رو دلسرد کردم....اما واقعیت رو گفتم!
شاد باشید.
Admin
28th December 2010, 10:31 AM
سلام
ببخشید که اینجوری میگم اما فایده این مصاحبه ها چیه؟
فکر می کنید کسی واقعا کمک می کنه؟
فکر می کنید حتی کسی تشویق می کنه؟
فقط یه آفرین میگند...بعدش هم تموم!
به نظر من به درد نمیخوره.
ببخشید که همه رو دلسرد کردم....اما واقعیت رو گفتم!
شاد باشید.
از این بابت شاید حق با شما باشه منتها وقتی این مصاحبه پخش بشه طرح اون استعداد برتر معرفی شده و در نهایت ممکنه برای طرحش حامی پیدا بشه.
در هر صورت اقدامات جدید از سمت و سوی این سایت در حال آماده سازیه که به زودی به اطلاع همه میرسه ...
شاید باشید...
cn.khademian
29th December 2010, 02:28 PM
سلام
مدارک را ارسال کردم لطفا ملاحظه کنید
باقی مدارک را هم در اسرع وقت ارسال میکنم.
--
خادمیان
I am nobody
1st March 2011, 11:39 PM
عرض سلام و تشكر بخاطر راه اندازي اين سايت،
من تازه با اين سايت آشنا شدم.
و خودم رو هرگز نابغه و نخبه نميدونم و صحبت از خود رو شايسته نميبينم چراكه ما چه ايم اندر جهان پيچ پيچ!؟ چون الف از خود چه دارد هيچ هيچ....و به قول عطار غير خدا در دو جهان هيچ نيست هيچ مگو غير كه آن هيچ نيست و سوالله والله زور و باطل ويكي بين يكي جو يكي گو يكي دان به قول خود قرآن "اينما تولوا فثم وجه الله"و اگر به چيزي اشاره ميكنم تنها به جهت نشان دادن دانايي و قدرت حضرت هوست كه از من كه در جايي زندگي ميكنم كه به حداقل امكانات دسترسي دارم ، چنين فردي ساخته (و هرگز اگردر من كمالاتي وجود داشته باشه متعلق به خودم نيست چراكه هر كجا لطفي ببيني از كسي سوي اصل لطف ره يابي بسي.....بايد به سراغ سر چشمه رفت و به قول شكسپير هيچكس مالك هيچ چيز نيست و تنها من و امثال من دريچه هستيم براي تجلي زيباييهاي اون زيباي علي الاطلاق و به قول اروپاييها سيمتري نا متناهي)
من اكنون حدود 20 سال دارم و در دوره راهنمايي و دبيرستان هر سال در مسابقات نهج البلاغه و احكام و همچنين مسابقات هنري شركت ميكردم و به لطف خدا رتبه هايي در سطح مدرسه ،شهرستان ،استان و...بدست مياوردم (و در واقع خداوند بدست مياورد)و ميگفتن جزو دانش آموزان خوب كلاسم.
و بعضيام بهم ميگفتن نابغه![nadanestan] يا نوع تفكرو رفتارت با هم سن و سالات خيلي فرق ميكنه و چنين و چنان اما به قول اون كسيكه گفت من اينهمه نيستم،اينهمه نيستم!
ولي اينم بگم بخاطر محدوديت ها و عدم دسترسي به مسابقات ديگر هيچگاه موفق به شركت در مسابقات المپياد و غيره نشدم(تنها يكبار كه مسابقه المپياد زيست شناسي كه اتفاقي اعلام كردند و در شهرستان رتبه آوردم اما بخاطر عدم دسترسي به منابع در همين جا متوقف شدم)چرا كه شهر ما يك شهر تقريبا فراموش شده است و توجهي به المپياد و نظاير اينها در اون به چشم نميخوره اما من بدليل علاقه و عطش زياد به دانستن و كنار زدن پرده اسرار عالم و ديدن چهره اون معشوق حقيقي هميشه مشتاق دانستن بودم و از همون سن كم دوره راهنمايي به دنبال فراگيري علم از هر كس ممكن بودم بطوريكه هم اكنون ميتونم بگم در رشته هاي هنري نقاشي و خوشنويسي ونيزموسيقي و شعر و ادبيات ايران و جهان و فلسفه وعرفان همينطور رياضيات و فيزيك ونجوم وهمچنين روانشناسي( كه دراين زمينه كتابي با نام"جور ديگر بايد نوشت"به صورت كاملا متفاوت با كتابهاي موجود در بازار ايران و جهان !تاليف كردم كه در كتابخانه ملي ايران ثبت شده اما بدليل مشكلات مالي وعديده شخصي موفق به چاپ اين كتاب نشدم .)دستي دارم (البته بازم خداوند نه من)و شعرهاي زيادي از حافظ ومولانا و عطار و شيخ محمود شبستري و ديگر شعراي آسماني به همراه تفسير معاني شعر ها در مخزن خاطر حاضر دارم و هم اكنون در پي حفظ قرآن كريم به همراه تدبر (همونطور كه ميدونيد تدبر از تحفظ دشوار تره)در آيات آن هستم البته هفته اي يك آيه !تعجب نكنيد اگر شما هم به حقيقت عظمت اين كتاب آسماني پي ببريد خواهيد ديد كه يك هفته خيلي كمه براي پي بردن و تفكر پيرامون يك آيه قرآن كه پر از تناسب و هماهنگي و موسيقيست، الانم كه اينجا اين رو مينويسم قصد شركت در چيزي كه شما گفتيد رو ندارم اما ميخوام بگم كسيكه در عوالم برتر دنبال گمشده خودش كه همون خداست ميگرده نمياد كه اسمش يا اثرشو لانسه بكنه،البته به كسي توهين نشه اين نظر شخصي منه.هر كس جوري تفكر ميكنه.اما به نظر من بايد شرايط علم آموزي براي كساييكه طالب هستند فراهم بشه،چون خداوند كه تعيني و صفتي نداره جززيبايي و دانايي وخوبي.(هر صفت ديگه بگين در اين سه خلاصه شده) و همينطور از قلمرومعناي مكان خارجه كه ما بخوايم به او نزديك بشيم و نزديكي ما به او تنها با كسب صفتهاي او ميسر خواهد بود و اوعالمه و داناست پس كسيكه يه كلمه بفهمه يه پله به او نزديك تر ميشه و يه ذره درست تر و خوبتر و راستتر بشه يه قدم به او نزديك ميشه و به قول فرانسويها بزرگترين سياست راستيه.
پس بياييم بيش از پيش به دنبال ترويج دانستن و ايجاد و گسترش عوامل علم آموزي باشيم.تا افرادي چون بنده براي رفع عطش فهميدن و دانستن اينقدر به زحمت نيفتن،حالا تو المپيادم شركت نكردن و ازشون تجليل نشد اشكالي نداره،من و من ها سيراب شدن عطش دانستن يرايمان كافيست كه اين در حقيقت همون الله يكفينا،خدا براي ما كافيست،هست.البته از كار شما تشكر ميكنم چراكه بالاخره قدميست در پيشروي علم،
اي مدرس بهر فردا درس عشقي هم بخوان زانكه بعد از مرگ درس حل و حرمت و ايجاب كو!؟بعد از مرگ كه همه اينا باطل ميشه؟![negaran]چرا كه گفتن : در قيامت وقتي از كسي ميپرسن چه مدت اونجا(دنيا) بودي ميگه يه صبح تا ظهر!!!
مدير محترم: يه توصيه كوچيك دارم و اون اينه كه به نظر من لازمه دوستان با ماهيت علم واينكه هدف از تحصيل علم چي هست واقعا آشنا بشن ،من اكثر تاپيك ها رو خوندم و ماشالله همه داراي گذشته درخشان و موفقيت هاي زيادي هستن اما اينا كه گذشته وهر آنچه ازكاميابيها و موفقيتها در آينده براي آدم بياد باز تموم ميشه كه!و اوست مقدس كه فناييش نيست و ماعندكم ينفد و ما عندالله باق!آنچه نزد شماست فاني ميشود و آنچه نزد خداست باقي ميماند.....
جوهر علم بايد در من بياد....جوهر نه عرض.عارضه اي به نام علم بر من حادث ميشه و چون جوهري نيست بعدا عصباني ميشم يا هر چيزي كه ريشش از جهله ،از علم نيست در من ظاهر ميشه..اين نشون ميده كه سايه هست اينا،حقيقتش نيست به قول افلاطون......
از افلاطون پرسيدن چه نعمتي رو از خدا بخوايم گفت نعمتي كه خيرش از شما منفصل نشه و اون چه نعمتيه؟
پيدا كردنش به عهده شما.....................
وفقن الله و اياكم................
mahdi0918
6th March 2011, 03:13 PM
با سلام
من مهدی راسخی کازرونی
رتبه 32 کنکور ارشد آمار در سال 89
رتبه 6 مسابقات دانشجویی آمار کشور در سال 89
رتبه 11 المپیاد آمار دانشجویی کشور سال 89
دانشجوی ارشد آمار محض دانشگاه شهید بهشتی تهران هستم
javadshahbazi
11th March 2011, 05:26 PM
با سلام
اینجانب جواد شهبازی کرمی متولد 1364 تهران
کارشناس ارشد مهندسی مکانیک
افتخارات تحصیلی:
رتبه اول کشوری کنکور سراسری کاردانی پیوسته سال 1382 و پایان دوره کاردانی با رتبه اول دانشگاه با معدل 36/16
رتبه اول کنکور کاردانی پیوسته دانشگاه آزاد سال 1382
رتبه اول کنکور سراسری کارشناسی ناپیوسته سال 1384
رتبه اول کنکور کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد سال 1384
رتبه 5 کنکور آزاد کارشناسی ارشد
تالیف و ترجمه ده ها عنوان کتاب در زمینه مهندسی مکانیک
Admin
12th March 2011, 01:11 AM
سلام
دوست عزیز تمامی رزومه ی کاری خودتون رو به همراه توضیحات اضافی و تصاویر و مدارکی که درخواست شده رو به ایمیل سایت ارسال کنید.
موفق باشید
fantastic girl
12th March 2011, 06:50 PM
سلام
زهرا حيدري
رتبه سوم مسابقات رباتيك خوارزمي در ليگ مين ياب (سال1389 )
برگزيده ي استاني مسابقات رباتيك
راه يابي به مرحله ي كشوري مسابقات رباتيك خوارزمي در ليگ فوتباليست(سال1388)
گذراندن دوره ي مقدماتي ساخت موشك هاي نيمه حرفه اي.
ساخت ماشين خورشيدي
فعاليت در ليگ شبيه سازي دو بعدي فوتبال
گذراندن دوره ي مقدماتي آموزش نجوم
دانش آموز ممتاز
Admin
12th March 2011, 06:56 PM
لطفا مواردی که ذکر کردین رو ایمیل کنید.
ممنون و موفق باشید
fantastic girl
13th March 2011, 02:52 PM
چيزايي كه گفتم رو فرستادم ، مداركم رو هم تا اسكن كردم ارسال ميكنم.
jj_fokoli
18th March 2011, 05:06 AM
من هم واسه خودم کسی بودم. عضو تیم پژوهشی دانشگاه. قهرمانی کشوری توی ورزشم و داشتم میرفتم واسه تیم ملی. ولی متاصفانه به علت بی پولی هیچ کدوم رو نتونستم ادامه بدم و مجبورم برم سربازی.
**نفس**
20th April 2011, 06:23 PM
با سلام خدمت شما من خانم کریمی دانشجوی رشته نرم افزار کامپیوتر و من تا به حال خیلی دوست داشتم در انجمن ها شرکت کنم چون این استعداد را در خودم احساس می کنم و البته طرح هایی در ذهنم دارم که شاید بتونه خیلی مفید باشه ولی راهنمایی نداشتم که به من کمک کنه وحالا هم می خوام بدونم من می تونم شرکت کنم یا نه؟
fatemeh71
21st April 2011, 09:00 PM
با سلام...
من فاطمه علیزاده سیاه صوفیانی دانشجوی رشته حقوق ورودی 89 دانشگاه گیلان هستم .
از جمله
موفقیت هایی که کسب کردم :
سوابق علمی و فرهنگی و هنری و ورزشی و.............
1) برگزیده ونخبه بسیجی استان گیلان در بخش دانشجویی در چهارمین همایش و دومین جشنواره تجلیل از نخبگان بسیج گیلان (جهاد گران علم وفناوری )وعضو بنیاد ملی نخبگان بسیج گیلان سال89
2)رتبه 1 استان گیلان در بخش کاریکاتور در اولین جشنواره هنرهای تجسمی بسیج دانشجویی استان گیلان (جشنواره از خاک تا افلاک ) سال89
3) رتبه 1 رشت و1 استان و1 کشور در اولین المپیاد علمی دانش اموزان سراسر کشور سال87
4) رتبه 1رشت و1استان و1کشور در دومین المپیاد علمی دانش اموزان سراسر کشور سال88
5) رتبه 1رشت و 1استان و4کشور در مرحله اول مسابقات علمی دانش اموزان سراسر کشور سال89
6) رتبه 1رشت و1 استان و2 کشور در مرحله دوم مسابقات علمی دانش اموزان سراسر کشور سال89
7)رتبه 1رشت و2 استان و24 کشور در مسابقات علمی دانش اموزان سراسر کشور سال87
8) رتبه 1رشت و3 استان در مراحل اول ودوم مسابقات علمی دانش اموزان سال88
9)رتبه 1رشت و2استان و14 کشور در سیزدهمین المپیاد ادبیات بسیج دانش اموزی سراسر کشور سال87
10)رتبه 1 رشت و4 استان و63 کشور در دوازدهمین المپیاد ادبیات بسیج دانش اموزی سال86
11) برگزیده ی مرحله اول بیست ودومین المپیاد ادبیات دانش اموزان سراسر کشور سال 87
12)دانش اموز ممتاز وبرگزیده بسیجی استان گیلان در هشتمین جشنواره تجلیل از دانش اموزان ممتاز ومبتکر ومخترع بسیجی گیلان سال86
13) دانش اموز ممتازو برگزیده بسیجی استان گیلان در نهمین جشنواره تجلیل از دانش اموزان ممتاز ومبتکر ومخترع بسیجی گیلان سال87
14) دانش اموز ممتاز وبرگزیده بسیجی استان گیلان در دهمین جشنواره تجلیل از دانش اموزان ممتاز ومبتکر ومخترع بسیجی گیلان سال 88
15)برگزیده مرحله اول المپیاد ریاضی دانش اموزان سراسر کشور باشگاه ریاضیدانان جوان سال82
16)برگزیده ومنتخب نخبه بسیجی استان گیلان در بخش دانش اموزی در سومین همایش و اولین جشنواره تجلیل از نخبگان بسیج استان گیلان (جهادگران علم وفناوری ) و عضو بنیاد ملی نخبگان بسیج گیلان سال88
17)عضو باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه ازاد اسلامی واحد رشت
18)رتبه 1 رشت در کنکورهای ازمایشی دانش اموزان مدارس رشت سال87
19) رتبه 1تا9 کشوری در 17 مرحله از ازمونهای علمی وازمایشی سال88
20) رتبه 1 رشت و2 استان و19 کشور در مرحله دوم المپیاد ادبیات بسیج دانش اموزی سراسر کشور سال 87
21) رتبه 418 منطقه دو در کنکور سراسری گروه علوم انسانی سال89 وپذیرفته شدن در رشته حقوق دانشگاه گیلان
22) رتبه 1 واحد بندر انزلی در رشته حقوق در کنکور سراسری دانشگاه ازاد(تمام وقت ) سال89
23) رتبه 1 واحد بندر انزلی در رشته حقوق در کنکور سراسری دانشگاه ازاد (پاره وقت )سال 89
24)رتبه 1 واحد رشت در رشته الهیات و تاریخ تمدن وملل اسلامی در کنکور سراسری دانشگاه ازاد سال 87
25)رتبه 1 رشت و 6 استان و40 کشور در ازمون علمی و ازمایشی وتعیین سطح ایه های تمدن بسیج دانش اموزی سراسر کشور سال88
26)رتبه 5 مسابقات تفسیر دانشجویی دانشگاه گیلان سال 89
27)رتبه 1 دانشگاه گیلان در مسابقات کتابخوانی نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه گیلان سال 89
28) رتبه 1 رشت و1 استان و برگزیده کشوری در رشته کاریکاتور مسابقات پرسش مهر 6 سال 85
29)رتبه 1 رشت در رشته کاریکاتور مسابقات پرسش مهر 7 سال 86
30) رتبه 1 رشت و1 استان در رشته کاریکاتور مسابقات پرسش مهر 9 سال 88
31)رتبه 2 رشت در رشته کاریکاتور مسابقات پرسش مهر 10 سال89
32)رتبه 1 رشت و5 استان در جشنواره سرودهای دانش اموزی مسابقات پرسش مهر 9 سال 87
33)رتبه 3 رشت در رشته مقاله پژوهشی مسابقات پرسش مهر 7 سال87
34)برگزیده ناحیه 2 رشت در مسابقات مقاله نویسی بسیج دانش اموزی سال88
35)برگزیده ناحیه 2 رشت در مسابقات کتابخوانی وصیت نامه امام سال87
36)رتبه 1 رشت و 1 استان در هشتمین مسابقات قران وعترت بسیج دانش اموزی در بخش نهج البلاغه سال 88
37)رتبه 2 رشت در مسابقات نهج البلاغه دانش اموزی سال 88
38) رتبه 2 رشت در مسابقات درسهایی از قران دانش اموزی سال88
39) رتبه 3 رشت در مسابقات نهج البلاغه دانش اموزی سال87
40) رتبه 2 رشت در مسابقات درسهایی از قران دانش اموزی سال87
41)رتبه 3 رشت در مسابقات احکام دانش اموزی سال85
42) رتبه 3 رشت و مدال برنز مسابقات امادگی جسمانی دختران مدارس رشت سال85
43) برگزیده بهترین متن ادبی – پیامکی مسابقه قلبهای اسمانی سازمان تبلیغات اسلامی گیلان سال 89
44) تدوین دو مجموعه پژوهشی با عناوین (گیلان سرزمین من ) و (ایات واحادیث و داستان و... در باب علم و تعلیم وتربیت )
45) شرکت در جشنواره اصلاح الگوی مصرف اصلاح زندگی سازمان دانش اموزی کشور با ارائه دادن مقاله (قران و عترت و اصلاح الگوی مصرف )سال88
46) شرکت در بخش نقاشی جشنواره (هشتمین خورشید ولایت ) سال 88
47) شرکت در سیزدهمین جشنواره تالیف کتاب نماز (جوانان نویسنده و نویسندگان جوان ) با ارائه مقاله ( حضور قلب در نماز ) سال89
48) شرکت در جشنواره پرسش مهر 7 با ارئه مقاله (جوان از دیدگاه امام خمینی ره )و کسب رتبه 3 رشت سال 85
49) شرکت در دهمین جشنواره جوان خوارزمی در بخش معارف اسلامی و ارائه اثر پژوهشی با موضوع (جن) سال 87
50) شرکت در دوازدهمین جشنواره جوان خوارزمی در بخش علوم اجتماعی و معارف اسلامی با ارائه دو اثر پژوهشی (گیلان سرزمین من ) و (ایات و احادیث و داستان و....در باب علم وتعلیم وتربیت ) سال89
51)شرکت در جشنواره پرسش مهر 10 با ارائه مقاله ( قران وعترت واصلاح الگوی مصرف 9 سال 89
52)شرکت در جشنواره فکر برتر استان گیلان با ارائه ایده (خودکار نابینایان )سال 88
53) شرکت در جشنواره فکر برتر استان گیلان با ارائه دو اثر پژوهشی ( گیلان سرزمین من ) و (ایات واحادیث وداستان و...در باب علم وتعلیم وتربیت ) سال 89
54) شرکت در جشنواره هنری وادبی اصلاح الگوی مصرف سازمان دانش اموزی استان گیلان با ارائه (نقاشی ) و(مقاله پژوهشی ) سال89
55)شرکت در دومین جشنواره بین اللملی و اینترنتی مطالعات قرانی مسلمانان سراسر جهان سال 88
56)عضو سایت مرجع متخصصین ایران
57)عضو سایت مجمع نخبگان ایران
58)عضو سایت علمی المپیادهای علمی ایران
59) اخذ مدرک iso9001:2008 از شرکت qsسوئیس
60)اخذ مدرک دوره عمومی کمکهای اولیه از جمعیت داوطلبان هلال احمر
61)اخذ مدرک دوره امدادگری سازمان جمعیت داوطلبان هلال احمر
62) عضو بسیج نخبگان استان گیلان
63)عضو بسیج دانشجویی
64) کسب معدل 18.23 نیمسال اول دانشگاه
65)عضو باشگاه پزوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت
و..............................
ایا منم می تونم شرکت کنم ؟؟؟
Admin
21st April 2011, 09:22 PM
سلام
بله شما هم می تونید ... منتها تمامی مدارکی که دارید به همراه سوابق تحصیلی خودتون رو به آدرس ایمیل سایت ارسال کنید.
لازم به ذکره که تمامی دوستانی که دعوت هم نمی شن اطلاعاتشون نگهداری شده و در برنامه های بعدی که با همکاری ارگان های دیگه اجرایی میشه شرکت داده خواهند شد.
موفق باشید
a.samadi
26th April 2011, 01:55 PM
من دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه تبریز هستم...
در دوره ی کارشناسی دانشجوی رتبه اول دوره بودم و به عنوان
استعداد درخشان انتخاب شدم...
می تونم شرکت کنم؟؟
Admin
26th April 2011, 06:49 PM
سلام
اطلاعات و افتخارات خودتون رو به ایمیل سایت ارسال کنید در صورتی که تایید بشه مدارکتون حتما باهاتون تماس گرفته خواهد شد.
ناگفته نماند که ...
قابل توجه همه ی کاربران که برنامه ی شور نوجوانی به اتمام رسیده و به زودی برنامه ی جایگزین دیگری در رابطه با نخبگان و استعدادهای برتر شروع خواهد شد.
برای همین تمامی کسانی که مدارکی برای سایت ارسال کردند و نوبت بهشون نرسید مطمئنا در برنامه ی جدید شرکت داده خواهند شد و از این عزیزان هم در صورت داشتن شرایط دعوت به عمل خواهد آمد.
همچنین تمامی دوستانی که جزو استعدادهای برتر و نخبگان به حساب می آیند حتما اطلاعات مربوط به خودشون رو به ایمیل سایت ارسال کنند.
همگی موفق و موید باشید
elnaz313
27th April 2011, 07:34 PM
سلام علیکم .اینجانب حافظ 18 جزءازقرآن کریم-دارای 1 اختراع به ثبت رسیده -دارای چندین مقام کشوری ،استانی،ناحیه ای در مسابقات معتبر در رشته قرائت قرآن هستم .دارای یک پژوهش در زمینه مهدویت که رتبه 4 کشوری را در سال87 کسب کردم. و اکنون 19 سال دارم نزدیک به4 سال است که مدرس قرآن کریم هستم و مسئول آموزش یکی از موسسات قرآنی استان زنجان. شرکت در شرکت در سیزدهمین جشنواره تالیف کتاب نماز (جوانان نویسنده و نویسندگان جوان ) با ارائه مقاله .شرکت در اولین مجمع برگزیدگان قرآنی سما سال86-شرکت در اولین جشنواره پورفسور حسابی86-شرکت در 4 همایش فالان قرآنی و مدیران موسسات قرآنی شمالغرب89-عضویت در مجمع قاریان و حافظان استان زنجان[golrooz]
آیا میتوانم در برنامه شما شرکت کنم؟
Admin
27th April 2011, 11:04 PM
سلام
دوست عزیز شما رزومه ی خودتون رو به همراه اسکن مدارک و مقام های خودتون برای ما ارسال کنید ...
موفق باشید
rezaosanlou
9th May 2011, 08:31 AM
سلام من عبدالرضا اصانلو هستم مهندسی صنایع خوندم و عضو فدراسیون جهانی مخترعین و چندین و چند باشگاه و کانون تخصصی هستم همچنین بنده چندین و چند طرح دارم که بهصورت مقاله یا به صورت اجرایی تدوین شده است اما مورد عنایت هیچ گروهی واقع نشده است لذا خواهشمندم نسبت به پیشرفت علم هم که شده کمی به ما بها بدن مثل من کم نیستند
کسانی که چیزی ساخته اند یا چیزی کشف کرده اند اما آنقدر به آنها بی توجهی کرده ان که یا به کلی این کار را کنار گذاشته اند یا مانند من فقط برای دل خود می نویسند و طراحی می کنند اگر لازم داشتید راهنمایی ام کننید تا رزومه این طرح ها را برای شما بفرستم تا اگر لایق بودند انتشار یابند.
یا علی مدد
engineer_osanlou@yahoo.com
software1277
10th May 2011, 12:57 PM
با سلام
من به تازگی موفق به کسب یک مدال طلا در مسابقات مخترعین و مبتکرین سایبر نابغه کره جنوبی برای ارائه یک طرح شده ام. میخواستم بدونم میتونم در بنیاد علمی نخبگان ثبت نام کرده و به عنوان نخبه معرفی بشم؟
Admin
10th May 2011, 01:27 PM
با سلام
من به تازگی موفق به کسب یک مدال طلا در مسابقات مخترعین و مبتکرین سایبر نابغه کره جنوبی برای ارائه یک طرح شده ام. میخواستم بدونم میتونم در بنیاد علمی نخبگان ثبت نام کرده و به عنوان نخبه معرفی بشم؟
سلام
عضویت در بنیاد ملی نخبگان شرایط خاص خودش رو داره که باید با خودشون در تماس باشید ...
موفق باشید
behrooz_313
24th May 2011, 06:47 AM
من تو کل دوران تحصیلم درس نخوندم و تو دانشگاهم سر کلاسای هیچ استادی نمیرفتم
و خودم شب امتحانی بدون افتادن تو درسی همه رو از روی جزوه کپی بچه ها پاس میکردم
الانم رتبه 33 کارشناسی ارشد مهندسی ساخت و تولید رو بدست اوردم
جالبه بدونید یک ساعتم نخوندم
چون استخدام اموزش پرورشم شدم و وقتی نداشتم
الحمدلله خدا حافظه خوبی بهم داده
و یک بار مطالعه یه کتاب برام تا اخر ترم یا دوره کافیه
کنکورامم مدیون این استعدادیم که خدا لطف نموده
البته اصلا از خودم راضی نیستم
چون از جوونیم و استعدادم استفاده نکردم
البته زندگیم پر از سختی بوده که نتونستم
و دیگه از بیان اونا ...
راستی 24 سالمه
موفق باشید
ali-roustaee
13th June 2011, 11:14 AM
سلام بنده علي روستايي هستم
شرحي كلي از فعاليتهايم مي نويسم اگر شايستگي داشتم بفرمائيد تا باقي مراحل را انجام بدهم
سوابق كاري :
- همکاری با سازمان صدا و سیما برای نگارش داستانهای انیمیشنی
- تولید موسیقی کودکان برای موسسات هنری
- مدیر سایت تخصصی کودک www.lilihozak.com
- رئیس موسسه ترانه لی لی حوضک ( تولید کتاب سی دی کودک )
- همكاري با سازمان صدا و سيما در زمينه هاي پلاتو نويسي،شعر،آواز و نريشن از سال 72 .
- دبیر سرویس ادبی هفته نامه نيلوفر آبي
- خبرنگار ماهنامه جامعه نو (همشهری)
- سرايش شعر ،قصه و سناریوكودك در بانك نرم افزاري دانش پژوهان
موسسه رسانه فرد و موسسات ديگر
- همكاري با ويژه نامه دوچرخه- روزنامه همشهري
- آموزش نقاشي رنگ و روغن در سطح حرفه اي
- چاپ دو مجموعه شعر –گلاوش و كوچه هاي شهر درسال هفتاد و چهار-زن سفالي رؤيا در سال هفتاد و نه
- مجموعه لالایی ها به سفارش انتشارات فرهنگ و هنر ( زیر چاپ )
- منتخب جایزه ادبی ایران و چاپ داستان در کتاب این روشنای نزدیک
- چاپ بیوگرافی در دایره المعارف شاعران و نویسندگان
- عضو هیئت تحریریه ماهنامه تیزهوشان ( کودک )
- عضو خانه شاعران معاصر
- عضو انجمن دفتر شعر جوان
- همکاری با موسسه نرم افزاری دنیای تاتی ( کودک )
- همکاری با موسسه فرهنگی هنری سپیده تابان ( کودک )
- در حال نگارش پانزده عنوان کتاب کودک به سفارش انتشارات فرهنگ و هنر
- و همکاری با سروش در زمینه نگارش سالهای 74-73 و سروش کودکان در حال حاضر
- چاپ كتاب اسباب بازیها- کتاب سی دی کودک (موسسه ترانه لی لی حوضک )
- نگارش بيش از 120 متن ادبي و شعر براي توليدات تلويزيوني در مركز فرهنگ و هنر سپيده تابان
Admin
14th June 2011, 06:59 PM
دوستانی که اینجا درخواست میدن حتما مدارکی که در پست نخست همین تاپیک خواسته شده رو ارسال کنید.
حداقل مدرک درخواستی ما از شما اسکن مدارک اختراعات و افتخارات به همراه فایل رزومه ی شخصی فرد مورد نظر هست.
موفق باشید
امیر دهقانی
30th June 2011, 07:15 PM
jx0NFjpy
امیر دهقانی
30th June 2011, 07:18 PM
اینجانب امیر دهقانی محمدابادی (مخترع باتری سیلد هوشمند خودر و کاربرد در صنایع نظامی) هستم.
آیا بنده هم می توانم شرکت کنم . لطفا به بنده اطلاع دهید باتشکر
Admin
2nd July 2011, 11:07 PM
سلام
آقای دهقانی من شماره اتون رو از توی ارسالی که کرده بودین حذف کردم.
اینجا لطفا شماره تماستون رو نذارین و فقط اطلاعات درخواست شده رو ایمیل کنید
ممنون و موفق باشید
میثم سلامی
3rd July 2011, 08:48 PM
سلام.من میثم سلامی هستم دارای رتبه اول کشوری در مسابقات رباتیک شبیه ساز دو بعدی مسابقات سبلان.عضو کانون پژوهشگران جوان هستم و دو مقاله یکی راجع به علم بیو انفورماتیک و دیگری راجع به صنایع غذایی دارم که چاپ شده و المپیاد شیمی و ریاضی در استان تهران رتبه دارم و جزو کسانی هستم که میخواهند برایمان کلاس های المپیادی بگذارندو من 17 ساله هستم و در مسابقات خوارزمی امسال هم ربات پرنده ای را ساخته ایم که در نوع خود بسیار عالی است.من مایلم در این طرح شرکت کنم.لطفآ راهنماییم کنید.
میثم سلامی
7th July 2011, 07:03 PM
سلام من مدارکم را فرستادم ولی هنوز خبری نشده
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.