PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : "گوهر"به"من دلم روشنه"تغییرنام داد

NeshaNi
6th July 2010, 12:36 AM
«گوهر» به «من دلم روشنه» تغييرنام داد
خبرگزاري فارس: تصويربرداري تله‌فيلم «من دلم روشنه» (با نام قبلي گوهر) به كارگرداني منوچهر هادي و تهيه‌كنندگي داريوش بابائيان در تهران ادامه دارد.
http://media.farsnews.com/Media/8805/Images/jpg/A0714/A0714406.jpg

فهيمه ساعي مديرتوليد در گفت‌وگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس گفت: حدود 40 درصد از تصويربرداري تله‌فيلم انجام شده است و نام آن نيز به «من دلم روشنه» تغيير يافت. تا دو روز آينده ضبط صحنه‌هاي مربوط به خانه گوهر در نظام آباد به پايان مي‌رسد و گروه در دربند براي ضبط صحنه‌هاي داخلي مستقر خواهند شد.
وي ادامه داد: مدتي است ضبط سكانس‌هاي شبانه را آغاز كرديم و تدوين نيز توسط منوچهر هادي آغاز شده است
طبق برنامه‌ريزي‌ انجام شده حدود 25 جلسه تصويربرداري در تهران به طول خواهد انجاميد.
اين فيلم كه توسط سعيد دولتخاني نوشته شده‌ است مضموني اجتماعي دارد و داستان زني به نام گوهر را روايت مي‌كند كه در محله‌اي در جنوب شهر زندگي مي‌كند و روزگار به سختي مي‌گذراند يكي از چهار پسر قصد دارد يك شبه ره صدساله را طي كند و دزدي را انتخاب مي‌كند...
در اين فيلم محمدرضا داودنژاد، زهره حميدي، مهدي سلوكي، خاطره حاتمي، مريم خدارحمي، آزاده رياضي، عاطفه باقري، بهشاد شريفيان، محمدرضا اميرصادقي، كاظم افرندنيا و حسن شكوهي به ايفاي نقش مي‌پردازند.
تعدادي از عواملي كه در ساخت فيلم همكاري دارند، عبارتند از:
نويسنده فيلمنامه: سعيد دولتخاني/ كارگردان: منوچهر هادي/ تهيه‌كننده و مجري طرح: داريوش بابائيان/ مديرتصويربرداري: اسماعيل آقاجاني/ صدابردار: آرش كيان‌ارثي/ مديرتوليد: فهيمه ساعي/ طراح صحنه و لباس: منوچهر هادي/ طرح گريم: حسين يزدي/ دستيار اول كارگردان و برنامه‌ريز: نغمه نظري/دستيار كارگردان: فرناز اميني/ منشي صحنه: مهتاب رضوي/ عكاس: بهزاد مطرح/ مديرتداركات: حسن فيلي.
منبع:خبرگزاری فارس

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد