PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایناریتو فیلم علمی-تخیلی می سازد

NeshaNi
3rd July 2010, 12:37 AM
ايناريتو فيلم علمي-تخيلي مي‌سازد
خبرگزاري فارس: «آلخاندرو گونزالس ايناريتو» فيلم‌ساز مكزيكي‌تبار سينما، اين روزها در حال بازنويسي فيلم‌نامه «ساترن و پايان دنيا» است كه گفته مي‌شود حال و هوايي علمي - تخيلي دارد.
http://media.farsnews.com/Media/8904/Images/jpg/A0875/A0875274.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، در شرايطي كه رسانه‌هاي گروهي از اين فيلم به عنوان پروژه جديد سينمايي وي اسم مي‌برند، خود فيلم‌ساز هنوز اين خبر را به صورت رسمي تائيد نكرده است.
به گفته ايناريتو: «اين درست است كه من اين فيلم‌نامه را خوانده‌ام و در حال حاضرمشغول كار بر روي آن هستم، ولي هنوز هيچ چيز قطعي نيست.خط اصلي فيلم‌نامه مرا جذب خودش كرده و اميدوارم نتيجه نهايي كار،همان چيزي باشد كه من دوست دارم.»
اين فيلم‌ساز توضيحي درباره خط كلي قصه فيلم نداده است، ولي تاكيد مي‌كند كه در ادامه دغدغه‌هاي اجتماعي و فرهنگي اوست.
وي مي‌گويد: «من در هر ژانري كه فيلم بسازم، حتما مسائل و مشكلات اجتماعي را در آن‌ها مطرح خواهم كرد و اين مسائل حضور پررنگي در دل قصه آن خواهند داشت.»
ايناريتو هم اكنون درام اجتماعي «زيبا» را با بازي «خاوير باردم» آماده نمايش دارد.
باردم كه براي اين فيلم جايزه بهترين بازيگر مرد امسال جشنواره كن را دريافت كرد، نقش مردي را بازي مي‌كند كه پس از مدت‌ها، دوست دوران كودكي خود را مي‌بيند و درگير مسائل و مشكلات او مي‌شود.
«زيبا» كه محصول مشترك سينماي دو كشور مكزيك و اسپانيا است، اولين فيلم سينمايي ايناريتو پس از «بابل» در سال 2006 است.
تماشاگران جدي سينما ايناريتو را به خاطر كارگرداني فيلم‌هاي پر سروصدايي مثل «آمورس پروس»، «21 گرم» و «بابل» مي‌شناسند.
منبع:خبرگزاری فارس

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد