PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : "دومتر دردو مترجنگ"به ارمنستان می رود

NeshaNi
2nd July 2010, 11:20 PM
"دو متر در دو متر جنگ" به ارمنستان می‌رود دو نمایش "دو متر در دو متر جنگ" مهدی عباسی و "به خاطر خواب من، سرباز" علیرضا اسدی از اواخر مردادماه سال جاری در کشور ارمنستان به صحنه می‌روند. به گزارش خبرنگار مهر، به گفته مهدی نصیری مدیرتولید این دو اثر نمایشی بعد از موفقیت سال گذشته نمایش "گانتلت" در اجرای عمومی در کشور ارمنستان با توافقهای انجام گرفته با مدیریت سالن خانه هنرمندان شهر ایروان دو نمایش "دو متر در دو متر جنگ" نوشته حمیدرضا آذرنگ و کارگردانی مهدی عباسی و "به خاطر خواب من، سرباز" نوشته مهدی نصیری و کارگردانی علیرضا اسدی تا اواخر مرداد ماه سال جاری در دو شهر ایروان و گیومری کشور ارمنستان به صحنه می‌روند.

این دو نمایش با حمایت آکادمی ملی علوم ارمنستان، رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در ارمنستان و بنیاد شهید و امور ایثارگران طی دو هفته در این دو شهر ارمنستان اجرا می‌شوند. نمایش "به خاطر خواب من، سرباز" در دو جشنواره تئاتر مقاومت و جشنواره تئاتر پایداری جوایزی را از آن خود کرد.

نمایش "دو متر در دو متر جنگ" هم پیش از این با کارگردانی نیما دهقان در مجموعه تئاتر شهر اجرا شده بود.
منبع:خبرگزاری مهر

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد