PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : "پسر ازمن دخترازتو"خمسه بازی می کند.شایدگلزاربرگردد

NeshaNi
2nd July 2010, 10:46 PM
«پسر از من، دختر از تو»؛ خمسه بازي مي‌كند، شايد گلزار برگردد
خبرگزاري فارس: «داوود موثقي» از توافق با «عليرضا خمسه» براي حضور در «پسر از من، دختر از تو» خبر داد كه با مشخص شدن تهيه‌كننده، به مرحله عقد قرارداد مي‌رسد. وي با اشاره به سفر محمدرضا گلزار، احتمال داد در صورت آغاز پروژه در اواخر تابستان، اين بازيگر بتواند در اين فيلم بازي كند.
http://media.farsnews.com/Media/8811/Images/jpg/A0800/A0800502.jpg

«داوود موثقي» كارگردان اين فيلم سينمايي در گفت‌و‌گو با خبرنگار سينمايي فارس در اين باره گفت: پس از انصراف هدايت فيلم، در حال مذاكره براي انتخاب تهيه‌كننده ديگري، هستم.
وي افزود: با توجه به اين كه ما پيش‌توليد و بازبيني‌هاي لوكيشن‌ را انجام داده‌ايم، با انتخاب بازيگران باقي‌مانده، مي‌توانيم اميدوار باشيم در تابستان وارد مرحله فيلمبرداري شويم.
اين كارگردان سينما، افزود: حضور رضا ناجي، سيروس گرجستاني، رويا افشار، جواد انصافي و كيانوش گرامي قطعي است و مذاكراتي نيز با «عليرضا خمسه» شده بود كه در موعد قرارداد ايشان، مسئله انصراف هدايت فيلم، ايجاد شد، اما ايشان اعلام همكاري خود را با ما داشته‌اند.
موثقي درباره عدم حضور «محمدرضا گلزار»، در اين فيلم، گفت: ايشان بايد به سفري مي‌رفتند كه تا شهريور و مهرماه طول مي‌كشيد، از طرفي پيش‌ از سفرشان هم امكان شروع فيلمبرداري نبود، چون حداقل يك‌ماه و نيم فيلمبرداري داشتيم. در هر حال به دنبال بازيگر ديگري هستيم ولي اگر پروژه به اواخر تابستان برسد، همچنان احتمال حضور گلزار وجود دارد، چون خيلي نمي‌توان اتفاقات سينما را پيش‌بيني كرد.
به گفته موثقي، هنوز بازيگران اصلي اين فيلم كه زن و مرد جواني هستند، مشخص نشده‌اند.
به گزارش فارس، «پسر از من، دختر از تو» فيلمي حادثه‌اي كميك است كه داستان يك دختر و پسر جوان سارق را روايت مي‌كند كه به صورت اتفاقي قصد سرقت يك گاوصندوق را دارند.

منبع:خبرگزاری فارس

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد