توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث اسم افراد تا چه حد در شخصیت شون تاثیر داره؟
AvAstiN
1st July 2010, 11:06 PM
سلام http://smiley.ttaaeell.co.cc/misc/TAEL_SmileyCenter_Misc%20(389).gif
معمولا این طوریه که ذهنیت ما نسبت به اسم ها ، براساس ، اسمهای آدمهاییه که تو اطرافمون دیدیم .
مثلا یه دوست داشتیم تو دبستان ، اسمش حانیه بوده ، خیلی مهربون و خوب بوده ،اگه یه وقتی ، با یه نفری برخورد کنیم که اسمش حانیه اس ، احساس و قضاوت اولیه مون ، اینه که اون آدم مهربونیه . درسته که ممکنه به مرور قضاوتمون تغییر کنه ولی در عمل اکثرا بر اساس اسم ، رو شخصیت آدمها تصمیم می گیریم
به نظر شما تا چه حد اسم رو شخصیت تاثیر می ذاره؟
منتظر نظرات تمام دوستان هستیم http://smiley.ttaaeell.co.cc/russian/TAEL_SmileyCenter_Russian%20(171).gif
moji5
2nd July 2010, 12:50 AM
خب این یه مدت ذهنه من رو هم مشغول کرده بود
جالبیش اینجا بود که تو اکثر موارد اسامی هم نام شخصیت یکسانی داشتن
مثلا" همه نیما ها به نوعی باحال بودن
یا همه مجتبی ها هم خوب بودن
سیاوش ها کمی شلوغ بودن
و ...
البته شاید اطراف من اینجوری بوده
Helix
2nd July 2010, 01:14 AM
سلام http://smiley.ttaaeell.co.cc/misc/TAEL_SmileyCenter_Misc%20%28389%29.gif
معمولا این طوریه که ذهنیت ما نسبت به اسم ها ، براساس ، اسمهای آدمهاییه که تو اطرافمون دیدیم .
مثلا یه دوست داشتیم تو دبستان ، اسمش حانیه بوده ، خیلی مهربون و خوب بوده ،اگه یه وقتی ، با یه نفری برخورد کنیم که اسمش حانیه اس ، احساس و قضاوت اولیه مون ، اینه که اون آدم مهربونیه . درسته که ممکنه به مرور قضاوتمون تغییر کنه ولی در عمل اکثرا بر اساس اسم ، رو شخصیت آدمها تصمیم می گیریم
منتظر نظرات تمام دوستان هستیم http://smiley.ttaaeell.co.cc/russian/TAEL_SmileyCenter_Russian%20%28171%29.gif
من زيادبا اين كه اسم رو شخصيت تاثير داره موافق نيستم.:-?
چون خيليا رو ديدم كه اسم خيلي بامسما و خوبي داشتن اما به اندازه يه اپسيلون هم با شخصيتشون سازگاري نداشته!sh_omomi96
عكس اين موضوع رو هم ديدم!sh_omomi127
اين نظرمنه گرچه ممكنه افرادي هم باشن كه شخصيتشون با اسمشون تطابق دارن!
البته ذهنيت نسبت به بعضي اسامي كه مثلا خوب يا بد بودند ايجاد ميشه ولي به قول خودت كم كم قضاوتمون تغيير مي كنه!sh_omomi127
kamanabroo
2nd July 2010, 03:31 AM
به نظر من اینکه اسم بخواد روی کسی تاثیر بگذاره بعید نیست
میشه
و خیلی وقتا هم شده
اما اینکه یه قانون باشه نه
توجه می خواد
یعنی مثلا اسم من که مهدی هست اگه حواسم باشه و توجه داشته باشم که معناش چیه
یا این اسم از نظر مذهبی به کجا می رسه
اسم چه اشخاصی بوده
خوب مسلما یه نظر دیگه ای پیدا می کنم
یا اینکه به این فکر کنم که چرا پدر و مادرم اسمم رو گذاشتن مهدی؟
اینجا تاثیر اسم محسوس میشه
اما اینکه که بخواد خودبخود تاثیر خاصی داشته باشه در فرد جای تامله!!
البته این رو هم بگم که در روایات ما خیلی تاکید شده که اسم فرزندانمون رو از اسامی اهل بیت انتخاب کنیم
این خودش خیلی برکات میاره
اما معناش این نیست که کسی که اسمش همنام با یکی از ائمه بود دیکه کارش درسته و عاقبت به خیر میشه...یا اینکه کسی که اسمش از این اسمای ژیگول میگلول هست دیگه کارش تمومه؛ نه
moji5
2nd July 2010, 07:47 AM
خب ببینید کمی که فلسفی به موضوع نگاه کنیم و از دید من بهش بنگرید میبینید که زیاد هم بی راه نیست
تو دنیا همه با ورد و سحر و جادو اشنا هستن
علوم غریبه رو هم اکثرا" چیزهایی در بارش شنیدن
یا دعا و غیره
همه اینا حاکی از این هستن که اسم هایی وجود داره که کاربرد های خاصی دارن
وارد بحث چراییش نمیشم اما بدونید که اسم تاثیر داره
وقتی خدایی نکرده به کسی میگیم خر ناراحت میشه چون اسم خوبی نیست
این اسامی تو ذهن ما نقش میبنده و تاثیر گذار میشه
این تاثیر یه جور دیگه هم خودش رو نشون میده اونم موقعیه که هر کسی از یه اسمی خوشش میاد که این تاثیر انرژی اون اسم روی شخصه.
همون جور که جادو و انرژی های غریبه با اسم کار میکنن اسم های ما هم انرژی ازاد میکنه
پس مهمه
*میترا*
2nd July 2010, 11:35 AM
سلام http://smiley.ttaaeell.co.cc/misc/TAEL_SmileyCenter_Misc%20%28389%29.gif
منتظر نظرات تمام دوستان هستیم http://smiley.ttaaeell.co.cc/russian/TAEL_SmileyCenter_Russian%20%28171%29.gif
فریبا جون اینی که میگی [bamazegi] تاثیر طرف بوده رو اسم که باعث شده فک کنی همه حانیه ها مهربونن مثلا.[nishkhand]
بخواییم تاثیر اسم رو شخصیت افراد رو بگیم به نظرم باید از رو معنی اسم رفتارای فرد مقایسه کنیم بعد بگیم تاثیر میزاره یا نه.
LaDy Ds DeMoNa
2nd July 2010, 01:21 PM
اسم افراد تا چه حد در شخصیت شون تاثیر داره؟به نظر من
از اونجاییکه که در تمامی سالهای زندگیت تو رو با یک اسم صدا می زند پس نام در زندگی هر انسان تاثیر گذاره
به خاطر همینه که مادرها وپدرها دین انتخاب یک اسم خوب برای فرزندان را بردوش دارند
هر فرد شناسه ای داره که اون اسم شه و دیگران تو رو با اون اسم می شناسن و به هم معرفی می کنن
نام ها مثل خاطرهها ثبت می شند در ذهن تو برای همیشه باقی می مونند:
اسم بر شخصیت آدم تاثیر می گذارد در واقع آدم ها در پناه اسم زندگی شان راشكل می دهند رابطه ای كه هر شخص با اسم خودش برقرار می كند بر آینده و به ویژه موقعیت اجتماعی اش تاثیر دارد. تأثیر اسم بخش مهمی از هویت شخص را در برمی گیرد و در واقع آدم ها با اسم خود زندگی كرده رشد می كنند
http://81.blogfa.com/post-6.aspx (http://njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2F81.blogfa.com%2Fpo st-6.aspx)
برای من ساراها و پروانه ها همیشه نشانگر بهترین دوستان هستند
زهراها شیطون ترین رفقا. . . .
مریم ها مهربون ترین . . .
لیلا ها دلسوزترین . . .
رویاها مظلوم ترین . . .
بهنام ها قابل اعتماد و خوش هیکل (داداشم )
محمدها برادر بزرگه و مشاور[shaad]
الهه ها اخر اعتماد به نفس و کمی آب زیرکاه (دختر همسایه )
فرزانه ها تپل ان ( هر سه فرزانه زندگیم تپل بودند ! )
با فاطمه ها باید مراقب بود یه جورایی خاص ان ( بعضی هاشون خیلی سیاست دارن )
اما بعضی جاها اسم ها رنگ می بازن و جایگاه پر رنگ می شه :
بابا همیشه بابا و مادرها همیشه مادرن . . .
عمه ها خاله ها دایی ها عمو ها
خانم اجازه !
آفای مهندس !
حاج آقا بفرمایید . . .
Outta_Breathe1020
2nd July 2010, 02:39 PM
خیلی جالب بود.
من اسم دوستام خیلی باعث نمیشه که شخصیت بقیه ی افراد هم اسمشون، شخصیت اونا رو برام تداعی کنه.
یعنی خیلی کم شده.
فکر کنم دو تا اسم باشه که این جوری میشه برای من. زهرا و فرنوش. مثلا من با فاطمه های زیادی دوست بودم. که خیلیم باهم فرق دارن. خوب هیچ تاثیری نداره برام. خودمم که فاطمه هستم.
ولی خوب تا یه موقعی کسایی که اسم های مقدسی داشتن به نظرم میومد باید رفتارشون هم تا حدودی متناسب باشه. که حالا گاهی نقض شد و دیگه تصور ذهنم هم تا حدودی تموم شد.
بحث جالبی بود. مرســـی
Amir
2nd July 2010, 03:03 PM
بحث جالبيه.. البته اينجوري نيست كه شخصيت هر كسي تابع اسمش باشه اما تاثير اسم بر زندگي افراد كم نيست براي همين تاكيد شده كه اسم زيبا براي فرزندانتون انتخاب كنيد .. چون اسم زيبا باعث اعتماد به نفس و برعكس اعتماد به نفس رو كمتر ميكنه .. از اين بعد بايد بگيم كه اسم زيبا و خوب در واقع كمكي است كه پرد و مادر به فرزند ميكنند براي اينكه اعتماد به نفس بيشتري تو زندگي پيدا كنه .. اما از روس اسم نميشه شخصيت يه كسي رو سنجيد
AvAstiN
2nd July 2010, 03:17 PM
به نظر من اینکه اسم بخواد روی کسی تاثیر بگذاره بعید نیست
میشه
و خیلی وقتا هم شده
اما اینکه یه قانون باشه نه
توجه می خواد
یعنی مثلا اسم من که مهدی هست اگه حواسم باشه و توجه داشته باشم که معناش چیه
یا این اسم از نظر مذهبی به کجا می رسه
اسم چه اشخاصی بوده
خوب مسلما یه نظر دیگه ای پیدا می کنم
یا اینکه به این فکر کنم که چرا پدر و مادرم اسمم رو گذاشتن مهدی؟
اینجا تاثیر اسم محسوس میشه
اما اینکه که بخواد خودبخود تاثیر خاصی داشته باشه در فرد جای تامله!!
البته این رو هم بگم که در روایات ما خیلی تاکید شده که اسم فرزندانمون رو از اسامی اهل بیت انتخاب کنیم
این خودش خیلی برکات میاره
اما معناش این نیست که کسی که اسمش همنام با یکی از ائمه بود دیکه کارش درسته و عاقبت به خیر میشه...یا اینکه کسی که اسمش از این اسمای ژیگول میگلول هست دیگه کارش تمومه؛ نه
بالاخره تاثیر می ذاره رو شخصیت یا نه ؟
من نگفتم که یه کسی که اسمش مثلا فاطمه است ، حتما آدم کاملا پاکیه
منظورم اینه که به نظرتون تاثیر می ذاره اسم یا نه ؟ بدون اینکه هر روز به اسممون فکر کنیم البته
AvAstiN
2nd July 2010, 03:18 PM
خب ببینید کمی که فلسفی به موضوع نگاه کنیم و از دید من بهش بنگرید میبینید که زیاد هم بی راه نیست
تو دنیا همه با ورد و سحر و جادو اشنا هستن
علوم غریبه رو هم اکثرا" چیزهایی در بارش شنیدن
یا دعا و غیره
همه اینا حاکی از این هستن که اسم هایی وجود داره که کاربرد های خاصی دارن
وارد بحث چراییش نمیشم اما بدونید که اسم تاثیر داره
وقتی خدایی نکرده به کسی میگیم خر ناراحت میشه چون اسم خوبی نیست
این اسامی تو ذهن ما نقش میبنده و تاثیر گذار میشه
این تاثیر یه جور دیگه هم خودش رو نشون میده اونم موقعیه که هر کسی از یه اسمی خوشش میاد که این تاثیر انرژی اون اسم روی شخصه.
همون جور که جادو و انرژی های غریبه با اسم کار میکنن اسم های ما هم انرژی ازاد میکنه
پس مهمه
به نظرم وارد بحث خاصیت اسامی نشیم بهتره ، ولی با حرفتون موافقم
AvAstiN
2nd July 2010, 03:19 PM
فریبا جون اینی که میگی [bamazegi] تاثیر طرف بوده رو اسم که باعث شده فک کنی همه حانیه ها مهربونن مثلا.[nishkhand]
بخواییم تاثیر اسم رو شخصیت افراد رو بگیم به نظرم باید از رو معنی اسم رفتارای فرد مقایسه کنیم بعد بگیم تاثیر میزاره یا نه.
من یه مثال زدم ، به نظر تو اسم یه نفر رو شخصیتش تاثیر داره یا نه ؟
AvAstiN
2nd July 2010, 03:21 PM
به نظر من
از اونجاییکه که در تمامی سالهای زندگیت تو رو با یک اسم صدا می زند پس نام در زندگی هر انسان تاثیر گذاره
به خاطر همینه که مادرها وپدرها دین انتخاب یک اسم خوب برای فرزندان را بردوش دارند
هر فرد شناسه ای داره که اون اسم شه و دیگران تو رو با اون اسم می شناسن و به هم معرفی می کنن
نام ها مثل خاطرهها ثبت می شند در ذهن تو برای همیشه باقی می مونند:
برای من ساراها و پروانه ها همیشه نشانگر بهترین دوستان هستند
زهراها شیطون ترین رفقا. . . .
مریم ها مهربون ترین . . .
لیلا ها دلسوزترین . . .
رویاها مظلوم ترین . . .
بهنام ها قابل اعتماد و خوش هیکل (داداشم )
محمدها برادر بزرگه و مشاور[shaad]
الهه ها اخر اعتماد به نفس و کمی آب زیرکاه (دختر همسایه )
فرزانه ها تپل ان ( هر سه فرزانه زندگیم تپل بودند ! )
با فاطمه ها باید مراقب بود یه جورایی خاص ان ( بعضی هاشون خیلی سیاست دارن )
اما بعضی جاها اسم ها رنگ می بازن و جایگاه پر رنگ می شه :
بابا همیشه بابا و مادرها همیشه مادرن . . .
عمه ها خاله ها دایی ها عمو ها
خانم اجازه !
آفای مهندس !
حاج آقا بفرمایید . . .
[cheshmak][tashvigh]
با بخش بولد شده موافقم
AvAstiN
2nd July 2010, 03:23 PM
بحث جالبيه.. البته اينجوري نيست كه شخصيت هر كسي تابع اسمش باشه اما تاثير اسم بر زندگي افراد كم نيست براي همين تاكيد شده كه اسم زيبا براي فرزندانتون انتخاب كنيد .. چون اسم زيبا باعث اعتماد به نفس و برعكس اعتماد به نفس رو كمتر ميكنه .. از اين بعد بايد بگيم كه اسم زيبا و خوب در واقع كمكي است كه پرد و مادر به فرزند ميكنند براي اينكه اعتماد به نفس بيشتري تو زندگي پيدا كنه .. اما از روس اسم نميشه شخصيت يه كسي رو سنجيد
آره مسلما تنها ملاک برای شخصیت افراد ، اسمشون نیست ولی شما هم موافقین که اسم تاثیر می ذاره رو شخصیت افراد
AvAstiN
2nd July 2010, 03:25 PM
بعد از اینکه همه نظراتشون رو دادن ایشالا از بحث یه نتیجه گیری می کنیم [shaad]
ساناز فرهیدوش
2nd July 2010, 04:11 PM
نام افراد چیزی فراتر از کاریرد یک وا ژه است . فرد سال ها بدان خوانده می شود و بار معنایی آن به روی شخصیت او تاثیر گذار است .به همین دلیل یکی از حقوق فرزند داشتن نا می نیکو است.
وقتی نام فردی مهربان باشد این وازه در ذهن خود فرد تاثیر گذار است وخود را این گونه پذیرا می شود .
باستان شناس
2nd July 2010, 08:36 PM
http://njavan.com/forum/showthread.php?t=68640
اسمها شخصیت انسان را می سازند
Big-brother
2nd July 2010, 08:44 PM
ما همسایه ای داریم . به نام اقای زر دوست . که متاسفانه به مکتب انسان ساز اسلام چندان عقیده ای ندارد و به خاطر وجود ماهواره تا حدودی تحت تاثیر القائات استکبار قرار گرفته است .
این خانواده سه فرزند دارد به نام سیاوش و سیامک و ازیتا . اول از همه باید اشاره کنم به فرمایش حضرت رسول که فرموده اند برای فرزندانتان اسامی نیکو انتخاب کنید .
متاسفانه این خانواده به جای این که نام های اسلامی و ایرانی و زیبا بر روی فرزندانش بگذارند از این اسامی معجول استفاده کرده اند که نه تنها زیبا نیست . بلکه هیچ معنی و مفهومی ندارد و این اشخاص بی سواد و سطحی فکر می کنند اگر از نام های غربی و بی معنی استفاده کنند متجدد می شوند !
کی ما قرار است از این تقلید های بی معنی دست برداریم خدا می داند . اقای به اصطلاح اوباما هم نام حسین را به نام خویش اضافه کرده و فکر می کند اینجوری نزد مردم خوب و با ایمان جلوه می کند و محبوب می شود . واقعا که بعضی ها چقدر نادان هستند .
خلاصه ٬ امروز عصر در کوچه اقای زر دوست را دیدم که به اتفاق پسرش سیامک در حال تردد بودند . متوجه شدم که هردو به طرز زننده ای پیراهن های استین کوتاه پوشیده اند و بدتر از همه اقا سیامک هم موهایش را جلف و از نوع مدل های به اصطلاح غربی درست کرده است .
به خاطر حق همسایگی و تعهدی که به عنوان یک فرد دانا برای ارشاد جاهلان دارم به آنها نزدیک شده و به خاطر وضع و حال زننده شان به آنها تذکر دادم .
اقای زر دوست گفت : ای بابا اقای کمالی این چه حرفهائیست که شما می زنید ؟ می دانید امروز در روزنامه چه نوشته ؟ گویا سازمان ملل در آخرین آمارش اعلام کرده که کشور ایران از لحاظ کیفیت و راحتی زندگی مردم در بین صد و نود و پنج کشور رتبه صد و نودم را صاحب شده و ....
به ایشان گفتم :
اقای زر دوست . اگر من شما را قانع کنم که اینطور نیست ایا حاضرید که دست از لجاجت بردارید ؟
گفتند : البته اگر استدلال شما قانع کننده باشد حتما سخن شما را می پذیریم .
در این حال چند نفر از همسایه ها دور ما جمع شدند و به خاطر خوشنامی من در محل به عنوان یک فرد مومن و روشنفکر با علاقه به حرفهای من گوش می دادند .
گفتم که اولا چه بسا این آمار غلط باشد زیرا این قبیل سازمان ها همگی سر سپرده استعمار و هستند و مانند سبزهای لجنی سعی در سیاه نمائی اوضاع دارند و می خواهند ملت ما از اسلام مایوس شود و مطمئنم شما این آمار را در یکی از روزنامه های زنجیره ای لجنی خوانده اید . زیرا مردم همه به خاطر دهه فجر خوشحال و شادمان هستند و آنها می خواهند مردم را با دروغ و شایعه پراکنی ناامید کنند .
حال گیریم این آمار درست باشد . این وضع به دلیل سیاست های غلط رژیم سابق و خود فروخته پهلوی است و حال که درایام الله دهه فجر به سر می بریم . حتما می دانید آن پدر و پسر در ظرف مدت پادشاهی به خاطر خدمت به استعمار عمدا و تعمدا همه مملکت را خراب و تخریب نمودند و همه افرادی که سنی از آنها گذشته به خوبی به یاد دارند که در زمان رژیم پهلوی چه اوضاع فجیع و دلخراشی وجود داشت .
ملت از شدت فقر و گرسنگی به چه کارها که وادار نمی شدند و چه بسا یک خانواده ایرانی در ظرف یک ماه حتی یک بار هم گوشت نمی خورد و گرانی مسکن و مواد اولیه کمر مردم را شکسته بود . از وسایل راحتی و اسایشی که الان هست هم هیچ خبری نبود . مهمتر از همه به دلیل گرانی کمرشکن کسی نمی توانست از آن امکانات محدود هم استفاده کند .
اقای زر دوست گفت گیرم که چنین باشد . حال که نزدیک به سی سال از انقلاب می گذرد چرا این اوضاع درست نشده ؟
من لبخند معنی داری زدم و گفتم :
شما به خاطر کم سوادی و سطحی نگری متوجه نیستید که سی سال برای یک کشور زمان بسیار کوتاهی کمتر از یک ثانیه است . برای سازندگی به زمانی بسیار بیشتر از سی چهل سال نیاز داریم . اگر گاهی مطالعه می کردید می دانستید که سی سال خیلی کمتر از آن است که بشود اوضاع یک کشور را اصلاح کرد . مثل این است که از یک طفل شش ماهه انتظار داشته باشیم به دانشگاه برود !
در اینجا همه حضار حرف مرا تایید کردند و من گفتم :
حال خوب است از یک زاویه دیگر نیز به مسئله نگاه کنیم .
در اینجا همه گفتند : به به چه جالب ٬ یکی دونفر از جیبشان کاغذ و قلم درآوردند تا حرفهای من را یادداشت کنند . دونفر دیگر هم با موبایل داشتند حرفهای من را ضبط می کردند .
من مجبور شدم چند لحظه سکوت کنم تا انها بتوانند وسایلشان را آماده کنند و سپس ادامه دادم .
حال می خواهم از لحاظ عرفانی این مسئله را برای شما توضیح دهم :
طبق حدیث شریفه معصومین . دنیا زندان مومن است .و مومن با بی صبری منتظر لحظه مرگش است تا از این زباله دان فانی به سرای باقی و خوشبختی بشتابد .
ولی کشور های غربی زندگی را فقط در خور و خواب و شهوت رانی می دانند . آنها فکر می کنند انسان در طول زندگی هرچه غذاهای چرب و شیرین بخورد و شهوت رانی بیشتری بکند خوشبخت تر است !
ولی در کشور ما جنبه معنوی و عرفانی زندگی بیشتر مد نظر است و کسی به این جزئیات توجه نمی کند .
بنابراین تعجبی ندارد که ما در این آمار نزدیک به آخر باشیم . زیرا این آمار نشان دهنده شهوت رانی و خوش گذرانی در زندگی است . آن افراد فاسد و نادانی که این آمار را تهیه کرده اند از این نظر به قضیه نگریسته اند و بنابراین ما باید حتی افتخار بکنیم که در این آمار چنین رتبه ای داریم .
بلی ! اول شدن در این آمار باید نگران کننده و نا مطلوب باشد زیرا اثبات می کند که مردم تا چه حد از خدا دور هستند و فقط به شهوت رانی و هوسبازی و خور و خواب و همجنس بازی می اندیشند . آخر اگر این چیزها پیشرفت باشد لابد اسرائیل و امریکا هم از ما پیشرفته تر هستند ! بلی ٬ اگر بی حجابی پیشرفت باشد که حیوانات از ما پیشرفته تر هستند .
در اینجا همه حضار حرف مرا تایید کردند . آقای زر دوست در حالی که متفکر به نظر می رسید گفت : اما آخر....
اما سیامک در وسط حرفش پرید و گفت : پدر جان همه حرف های اقای کمالی خوب و درست است . نمی دانم شما چرا می خواهید اینقدر لج کنید و مسائل را از دید غلطی نگاه کنید .متاسفانه سبزهای لجنی شما را هم لجباز و بی منطق کرده اند . من به شدت تحت تاثیر حرفهای منطقی اقای کمالی قرار گرفته ام و حال می خواهم به سلمانی بروم و موهایم را کوتاه بکنم .
من نیز لبخند معنی داری زدم و گفتم : سیامک جان . خوب است قبل از رفتن به سلمانی سری به خانه بزنی و این پیراهن زننده را هم عوض کنی . زیرا در شان یک جوان متدین و مسلمان نیست که پیراهن استین کوتاه بپوشد . در ضمن خوب است سری هم به مسجد محل بزنی زیرا کلاس های بسیار جالب و خوبی مثل آموزش ترتیل و حفظ قرآن مجید در آن تشکیل شده که باعث می شود از وقتت به بهترین نحوی استفاده کنی و خدای نکرده در دام ماهواره و سبزهای لجنی گرفتار نشوی .
سیاوش نیز گفت : از شما ممنونم که به من تذکر دادید و مرا متوجه اشتباهم کردید . همین الان می روم و این پیراهن را عوض می کنم و سپس دوان دوان دور شد .
کسانی که آنجا بودند همگی خوشحال شدند و به یکدیگر می گفتند که خوب است ما کسی مثل اقای کمالی را در محلمان داریم و ایشان به خاطر دانائی و دیانت همیشه ما را هدایت می کنند . سپس به من گفتند ایا اجازه هست ازسخنان شما در جاهای دیگر استفاده کنیم ؟
من نیز گفتم بلی ٬ چه اشکالی دارد . غرض هدایت است ٬ ولی خوب است با ذکر منبع این کار را بکنید .
ای کاش مردم ما قبل از این که تحت تاثیر القائات استعمار و استکبار قرار بگیرند کمی فکر کنند و به این سادگی خود را بازیچه حرف های افراد مفسد و مغرض نکنند .
به امید آن روز !
منبع (http://njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fkamalifamily.blogf a.com%2F)
NeshaNi
2nd July 2010, 10:20 PM
ازنظرمن اسم روی شخصیت تاثیر داره کسی که اسم زیبایی داره اعتماد به نفس بیشتری داره و
ازدید سایرافراد جنبه های مثبت تری داره البته این اسممون نیست که می مونه مهم چیزایی که ازخودمون به جا میزاری[khoobboodan][golrooz]
Amir
2nd July 2010, 11:12 PM
به به اخه خداييش جنابBig-brother (http://njavan.com/forum/member.php?u=36134) اين پست جاي اين حاشيه رو داشت ؟ نه خداييش خودت قضاوت كن .. بعدشم سياوش و .. ايراني نيست يعني غربيه ؟ پس احتمالا نويسنده طناز مقاله شاهنامه نخوندن احتمالا فارسي رو هم پاس نكرده .. دوست گرام به نكات جالبي اشاره كردن كه من متوجه نشدم چه ربطي به اصل اين پست داشت و نويسنده پست فك نكنم منظورشون اين بوده كه به اين نقطه اي كه شما تو پست زدي برسن ...
حالا دوست عزيز صحبت هاي شما گرچه حاوي نكات و واقعيت ها متاسفانه تلخي بود كه نميشه انكارش كرد ولي مغالطه اي هستش كه با اون اصل سلام رو زير سوال بردين .. بارها گفتيم كه چاقو هم ميتونه مفيد هم ميتونه خطر ناك باشه ..
چون اين پست مناسبتي با اين تاپيك نداره جواب به حاشيه ها رو حذف ميكنم و بسنده ميكنم به جمله اي كه از پيامبر فرمودين و اونم اسم زيبا انتخاب كردن براي فرزدنتون هستش .. ايشون گفتن اسم زيبا نه اسم عربي .. در ضمن اينكه اسامي عربي هم بي معني نيستند .. چه جوريه مايكل و جان و .. مثبت و نشان از روشنفكري هستش اما علي و محمد و كه ذاتا خود اين اسامي داري بار معنايي خاصي تو اسلام و نه صرفا اعراب هست جاهليت و عقب موندگيه ..
اگه بارها به كسي بگيم احمق اگه واقعان هم نباشه بعد از يه مدتي رفتار و خلق و خوش رنگش ز حماقت رو ميگيره واگه برعكس بگيم باهوش اينجوري خواهد شد .. در واقع تلقين در ضمير ناخود اگاه فرد اونو به اون سمت نزديك ميكنه .. سخن پيامبر هم نتيجه از همين نكته است و به عنوان وظايف و حتي حتي حق پسر بر والدين مطرح شده كه اسم نيكو يعني داري بار معنايي و خجسته انتخاب كنيد تا فرد رو به سمت اون صفت هدايت كنيد .. عجيبه كه خريدار چيزهاي خوب نباشيم و بياييم كژي هاي جامعه و افراد رو با تمسخر دين و ارزشها تلافي كنيم .. دوست عزز اينقد كه به نكات منفي جامعه ات نگا ميكني همين قد ايا به نكات مثبت دين هم نگا ميكني در مقام پاسخ به خودت لطفا رو موضوع فكر كن ..
AvAstiN
3rd July 2010, 07:26 PM
خب فک کنم جمع بندی کنیم بحث رو
اول نظر چند تا دانشمند رو می ذارم در رابطه با بحث :
1-«نام» در حقيقت بيان احساسات فرد است و مي تواند تاثيرات شگفت انگيزي بر چگونگي زندگي و انديشه او داشته باشد. در حقيقت مغز انسان بلافاصله پس از شنيدن نام طرف مقابل، پيام هايي را ردو بدل مي کند و با توجه به نام فرد، در مورد او قضاوت مي کند.
2-نامي که براي فرزندمان انتخاب مي کنيم، گوشه اي از شخصيت او را در آينده شکل مي دهد. به عنوان مثال اگر نام دخترانه اي براي پسرمان انتخاب کنيم او در آينده فشار هايي را از سوي اجتماع دريافت مي کند که تاثيرات منفي اين فشارها در صورت تداوم مي تواند به شخصيت او مبدل شود.
3-انتخاب نام پر معنا و خوش آهنگ مي تواند اعتماد به نفس را در کودک تقويت کند و افراد جامعه نسبت به او نظر مثبتي داشته باشند.از سوي ديگر کودکاني که از نام خوش آهنگي بخوردار نيستند در مدرسه کمتر مورد توجه قرار مي گيرند و از نظر آموزش نيز با مشکلاتي مواجه خواهند شد.
4- وقتي معلمي در روز اول مدرسه نام دانش آموزان را از روي ليست مي خواند اگر با اسمي که از نظر آهنگ مناسب نيست برخورد کند، اولين فکري که به ذهنش خطور مي کند اين است که چرا والدين چنين اسم بي مهتوايي را براي فرزندشان انتخاب کرده اند و همين تفکر منفي ناخوداگاه بر روي رفتارهاي بعدي اين معلم با آن کودک تاثير خواهد داشت.
5- اگر نام افراد مشهور را بر روي فرزندان مان بگذاريم، به نوعي در آينده اعتماد به نفس آنها را تقويت کرده ايم و همين امر باعث مي شود که آن کودک در زمان بزرگسالي به نوعي از آن فرد مشهور هم نام خود پيروي کند.
6- از آنجايي که نام ها در هر فرهنگ از تنوع بالايي برخوردارند، انتخاب يک نام پر معنا با آهنگي مناسب، براي فرزندمان به طوري که تلفظ آن هم براي کسي مشکل نباشد، مي تواند او را در آينده به فردي با اعتماد به نفس بالا مبدل کند. براي مثال در فرهنگ خودمان اگر بخواهيم کسي را حقير جلوه دهيم، او را با نام هاي مستعار حقيرانه صدا مي زنيم و بالعکس اگر بخواهيم کسي را محترم جلوه دهيم برايش نام مستعار يکي از شخصيت هاي معروف و مشهور را به کار مي بريم و اين نشان مي دهد که انتخاب يک نام، تا چه اندازه مي تواند به عنوان سنبلي براي حقارت يا شهرت تبديل شود.
خب این نظرات چند تا از دانشمندای ایرانی و خارجی بود
AvAstiN
3rd July 2010, 07:33 PM
مطلبی که مشخصه اینه اینه که مسلما اسم فرد نمی تونه شخصیتشو به تنهایی تشکیل بده همون طور که خیلی از افراد بزهکار و خلافکار و خفن (!) اسم های خوبی دارن ولی برداشت هايي که از آن نام در ذهن افراد ديگر مي شود مي تواند به گونه اي در شخصيت فرد صاحب نام تاثير داشته باشد .
پیامبر اکرم (ص) : ای علی ! انتخاب اسم خوب و ادب و تربیت، حقی است که هر فرزندی به پدر خود دارد .
امام کاظم (ع) : نخستین نیکی مرد به فرزندش ، انتخاب نام نیکو برای اوست ، پس هرکس باید نام زیبا برای فرزندش انتخاب کند.
moji5
3rd July 2010, 08:45 PM
با تشکر از فریبا خانوم برای مدیریت خوب تاپیکشون
و به ثمر رسوندن اون
خسته نباشید
چامه
4th July 2010, 11:38 PM
دوباره دیر رسیدم....
تایپک جالبی بود .
اسم تاثیر به سزایی داره . مامان من به خاطر این که عاشق شعر های حافظ بوده اسم من رو غزل می گذاره و الان من هم عاشق غزل حافظم.
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.