PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ㋡ بستنی و احساس خوشبختی ★❤☆



LaDy Ds DeMoNa
30th June 2010, 09:59 PM
بستنی باعث ایجاد احساس خوشبختی می‌شود
محققان هلندی و ایتالیایی موفق شدند با استفاده از نرم افزاری نشان دهند که خوردن بستنی ارتباط مستقیمی با احساس خوشبختی دارد.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر، گروهی از دانشمندان دانشگاه آمستردام با استفاده از نرم افزاری با آزمایش تابلوی لبخند ژکوند، اثر لئوناردو داوینچی کشف کردند که 83 درصد از این لبخند نشان دهنده خوشبختی، 9 درصد نا مطمئنی، 6 درصد ترس و 2 درصد خشم است. این دانشمندان با این نرم افزار توانستند نشان دهند که احساسات انسان در خطوط چهره، تغییر حالت لب ها و چین های اطراف چشم ها متجلی می شود.
این برنامه نشان می دهد که بخش هایی از چهره وقتی با طرز بیان یا هر عنصری که منطبق با حواس پنجگانه است، تغییر می یابد ارتباط مستقیمی با خوشبختی، تردید، خشم، نامطمئنی، ترس و اندوه دارد.
در اینحال، گروهی از دانشمندان ایتالیایی با کمک این نرم افزار ساخته شده در دانشگاه آمستردام نشان دادند که خوردن بستنی در 86 درصد از موارد مورد آزمایش احساس خوشبختی را در چهره انسان نشان می دهد. این دانشمندان در این خصوص توضیح دادند که هنگامی بستنی می خوریم، مراکز خاصی از مغز تحریک می شوند.
این مراکز در اصل وقتی که پول بدست می آوریم یا به موسیقی مورد علاقه خود گوش می دهیم، باعث ایجاد حس خوشبختی می شوند و در حقیقت خوردن بسنتی هم عملکردی شبیه به گوش دادن به موسیقی مورد علاقه یا پول درآوردن دارد.
منبع (http://www.salamatnews.com/viewNews.aspx?ID=4357&cat=11)




(http://njavan.com/forum/showthread.php?t=11585)

LaDy Ds DeMoNa
30th June 2010, 10:02 PM
تعریف

بستنی نوعی دسر (http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D8%AF%D8%B3%D8%B1) یخی است که از شیر (http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D8%B4%DB%8C%D8%B1+%C2%AB%D9%85%D8% A7%D8%AF%D9%87+%D8%BA%D8%B0%D8%A7%DB%8C%DB%8C%C2%B B)، خامه (http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D8%AE%D8%A7%D9%85%D9%87)، خامه ترش (کاسترد)، به علاوه مواد طعم دهنده و شیرین کننده تهیه می شود. مخلوط این مواد را در جای بسیار سرد قرار می دهند. به تدریج فضا را سرد تر می کنند، در عین حال که بستنی را مدام هم می زنند تا از ایجاد تکه یخ های بزرگ جلوگیری شود.
در قدیم، مواد تشکیل دهنده بستنی را با هم مخلوط کرده و داخل ظرفی ریخته و آن ظرف را روی مخلوطی از یخ خرد شده و نمک قرار می دادند. نمک به تدریج یخ را ذوب کرده و تبدیل به آب می نمود. در حین عمل ذوب شدن، گرمای مواد تشکیل دهنده بستنی گرفته می شد.

مواد تشکیل دهنده

واژه بستنی را برای همه نوع دسر و اسنک یخی به کار می برند؛ اگر چه معمولاً بستنی به دسرهایی اطلاق می شود که بخش عمده آنها خامه باشد. بستنی ها انواع بسیار متنوعی دارند. معمولا مواد افزودنی همچون خرده شکلات (http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA)، میوه (http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D9%85%DB%8C%D9%88%D9%87)، مغز انواع میوه ها یا آب نباتهای (http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D8%A2%D8%A8+%D9%86%D8%A8%D8%A7%D8% AA) کوچک به آن اضافه می کنند. برخی انواع معروف بستنی که در اغلب مغازه ها و سوپر مارکت ها در دسترسند عبارتند از: بستنی وانیلی، شکلاتی، توت فرنگی (http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D8%AA%D9%88%D8%AA+%D9%81%D8%B1%D9% 86%DA%AF%DB%8C) و یا مخلوطی از این سه.

ساخت بستنی

پیش از آنکه یخچال های امروزی با طرح اولیه کارل وان لیند، مهندس آلمانی، در دهه 70 قرن 19 میلادی ساخته شود، بستنی نوعی دسر بسیار لوکس محسوب می شد که فقط در موقعیت های خاص سرو می گردید. امروزه، با پیشرفت صنعت و توسعه فن آوری هر خانه ای برای خود فریزر دارد و بنابراین، نگهداری بستنی به سادگی امکان پذیر است. دسترسی به بستنی هم بسیار آسان است؛ تقریبا همه بقالی ها و یا سوپر مارکت ها انواع مختلف بستنی را دارند. حتی در مکان های عمومی هم دست فروش ها، با استفاده از کامیون های کوچک خود، بستنی عرضه می کنند.

بستنی امروزی از مواد زیر تشکیل یافته است:



10-16 درصد خامه «چربی شیر» (http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D8%AE%D8%A7%D9%85%D9%87)
9-12 درصد آن شامل پروتئین (http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%AA%D8%A6%DB%8 C%D9%86)، کازئین، پروتئین آب پنیر، هیدرات کربن (http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D9%87%DB%8C%D8%AF%D8%B1%D8%A7%D8%A A+%DA%A9%D8%B1%D8%A8%D9%86) و لاکتوز (http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D9%84%D8%A7%DA%A9%D8%AA%D9%88%D8%B 2) می باشد.
12-16 درصد مواد شیرین کننده که معمولاً شیره ذرت می باشد. این شیره دارای گلوکوز و یا سوکروز می باشد.
2/0-5/0درصد تثبیت کننده و امولسیفایر مثل: آگار
55-64 درصد آب که یا در خود شیر موجود است و یا در سایر مواد افزوده شده یافت می شود.


این مواد، بخش جامد بستنی را تشکیل می دهند.اما تنها 50 درصد از حجم نهایی بستنی متعلق به این مواد می باشد. 50 درصد باقیمانده را هوا تشکیل می دهد که طی هم زدن مداوم، با بستنی ترکیب می شود. هر چه بستنی ارزان تر باشد، باید متوجه شویم که با هوای بیشتری ترکیب شده است. از آنجا که بستنی را با توجه به حجم آن می فروشند، برای تولید کنندگان آن بسیار با صرفه است که با ترکیب بستنی با مقدار بیشتری هوا، غلظت آنرا کاهش دهند؛ بدون آنکه حجمش کم شود.

یکی از تحولات قرن بیستم، کشف روشی برای دو برابر کردن میزان هوا در بستنی بود. این روش، برای تولید کنندگان بستنی از نظر اقتصادی بصرفه است؛ چون در مواد اولیه صرفه جویی می شود و جای این مواد را هوا پر می کند.

ساخت بستنی در قدیم

در قدیم، ساخت بستنی کار بسیار طاقت فرسایی بود. در زمستان، تکه های بزرگ یخ را از دریاچه ها و استخرها بیرون کشیده، درون سوراخ هایی داخل زمین قرار داده و رویش را با کاه می پوشاندند. سپس، در فصل گرما، مواد بستنی را داخل کاسه بزرگی که تکه های یخ در اطرافش بود، ریخته و با دست درست می کردند.
اولین کارخانه صنعتی بستنی سازی جهان در سال 1851 در مری لند، کار خود را آغاز نمود. البته عامل مؤثر در تولید آسان تر بستنی، ساخت یخچال در دهه 70 قرن نوزدهم بود.

امروزه استفاده از ماشین بستنی سازی، ساخت بستنی را در خانه بسیار ساده نموده است. تنها کافی است مواد تشکیل دهنده بستنی را داخل ماشین بستنی سازی ریخته و در فریزر قرار دهید. این وسیله الکتریکی، مواد تشکیل دهنده بستنی را ضمن سرد شدن، مرتب بهم می زند.
منبع سایت رشد

LaDy Ds DeMoNa
30th June 2010, 10:04 PM
من از همه توع بستنی رو دوست دارم اما یخی و میوه ای چیزه دیگه ای

مخصوصا بستنی فالوده ای چوبی که اومده با بازار عاشق اشم با بستنی پرتغالی یخی
با طعم شاتوت رو هم خیلی دوست دارم

LaDy Ds DeMoNa
30th June 2010, 10:09 PM
http://shirinkam.persiangig.com/image/Ice%20cream/Ice%20cream%20%281%29.jpg

http://mizeghaza.files.wordpress.com/2009/03/img-5220.jpg

http://www.img98.com/images/fkg6mqv8jontokxyq9si.jpg

AvAstiN
30th June 2010, 10:15 PM
به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر، گروهی از دانشمندان دانشگاه آمستردام با استفاده از نرم افزاری با آزمایش تابلوی لبخند ژکوند، اثر لئوناردو داوینچی کشف کردند که 83 درصد از این لبخند نشان دهنده خوشبختی، 9 درصد نا مطمئنی، 6 درصد ترس و 2 درصد خشم است.

یه مطلب جالب خوندم در مورد مونالیزا ، یه استاد دانشگاهی اومده بود یه سری دلایل اورده بود واسه اینکه مونالیزا باردار بوده ! دلیل این ادعاشم این بوده که زنان ثروتمند که می خواستند ازشون نقاشی بکشن ، حلقه دستشون می کردند ولی مونالیزا چون انگشتاش به خاطر بارداری ورم داشته ، حلقه دستش نکرده !
الانم که این مطلب رو خوندم ، این استدلال استاد دانشگاه عاقلانه تر به نظر می رسه که به خاطر بچه اش احساس خوشبختی می کرده

LaDy Ds DeMoNa
30th June 2010, 10:19 PM
یه مطلب جالب خوندم در مورد مونالیزا ، یه استاد دانشگاهی اومده بود یه سری دلایل اورده بود واسه اینکه مونالیزا باردار بوده ! دلیل این ادعاشم این بوده که زنان ثروتمند که می خواستند ازشون نقاشی بکشن ، حلقه دستشون می کردند ولی مونالیزا چون انگشتاش به خاطر بارداری ورم داشته ، حلقه دستش نکرده !
الانم که این مطلب رو خوندم ، این استدلال استاد دانشگاه عاقلانه تر به نظر می رسه که به خاطر بچه اش احساس خوشبختی می کرده


سلام فریبا جون
این رو من هم شنیده بودم که مونالیزا در هنگام کشیدن تابلو باردار بود اما علت دقیق اش رو نمی دونستم
حالا مطمئنی مونالیزا کلا خوشبخت بوده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من زندگینامه شو خوندم ! خیلی خوشبخت نبوده البته شاید به خاطر زن بوده مثل همه زنهای دیگه !

LaDy Ds DeMoNa
30th June 2010, 10:20 PM
حالا نگفتی کدوم نوع بستنی رو دوست داری ؟

hoora
30th June 2010, 10:47 PM
بستنی سنتی[cheshmak]

با گوش کردن موسیقی مورد علاقه خیلی آروم میشم اما بابستنی حس خوبی هست اما خوشبختی عجیبه!
اگه اینطوره هر روز بستنی میخورم[nishkhand]
ولی بعید بدونم زنی کل عمرش تو خوشبختی باشه! البته میتونن باشن ولی اجازه نمیدن
کاش اون نرم افزار رو داشتیم[tafakor]

hoora
30th June 2010, 10:53 PM
من تو او تایپیک گفتم ببخشید[khejalat]
سنتی
میوه ای
.
.
[bamazegi]
حالا مهسا جون یه نرم افزار هم بیارین ایناییکه زدی رو واقعی کن تا نزدم بیرون[nishkhand]

*میشا*
30th June 2010, 11:30 PM
مخصوصا بستنی فالوده ای چوبی که اومده با بازار عاشق اشم با بستنی پرتغالی یخی
با طعم شاتوت رو هم خیلی دوست دارم


منم از اینا میخوام [negaran]

مخصوصا بستنی فالوده ای، خیلی خوشمزست [esteghbal] [labkhand]

MAHDIAR
1st July 2010, 02:00 AM
بستنی خیلی عالیه .من از همه بستنیها خوش میاد اما بستنی سنتی که نزدیک محل سکونت ماست ی چیز دیگه است. انگشتاتونم با هاش می خورین .[esteress]

ریپورتر
1st July 2010, 11:18 AM
وای این تاپیک رو دیدم دهنم اب افتاد[nishkhand]
من همه جور بستنی رو دوست دارم به جز شکلاتی[nishkhand]

matrix
1st July 2010, 11:32 AM
من هم عاشق بستنی سنتی هستم[esteghbal]

بقیه بستنی ها رو هم دوست دارم نه به اندازه سنتی[cheshmak]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد