PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نقاطی از بدن آقایون که خانوما بیشتر به اون توجه میکنند

SysT3M
21st November 2008, 10:33 AM
امیدواریم پس از مطالعه لیست زیر، جزء افرادی باشید که از این نقاط مراقبت کافی می کنند و اهمیت آن را می دانندhttp://www.daneshju.ir/forum/images/smilies/2007/20.gif

1- ابرو
او انتظار ندارد که ابروهای شما همانند خودش کاملا دارای فرم باشد، اما ابروهای پر و در هم و بر هم نیز، چیزی نیست که او انتظار دیدنش را داشته باشد.
در این مورد چه کنید: اگر شما جز آن دسته از مردهایی هستید که ابروهای پری دارند، باید درست کاری را انجام دهید که خانم ها انجام می دهند: ابروهایتان را بردارید. فقط کافی است موهای بین دو ابرو را بردارید (فقط موهایی که وسط دو ابرو قرار دارند). البته اگر قصد دارید موهای بیشتری را بردارید، بهتر است نزد یک آرایشگر بروید تا او این کار را برایتان انجام دهد.

2- ناخن
دستان شما نقطه ای هستند که مطالب بسیاری در مورد نظافت و بهداشت شخصی شما را در اختیار او قرار می دهند. پس اجازه ندهید تا ناخن های چرک و کثیف شما را از دور خارج کنند.
در این مورد چه کنید: لازم نیست هر هفته مانیکور کنید تا ناخن هایتان فرم داشته باشند، بلکه فقط کافیست از داروخانه یک عدد سوهان خریداری نمایید و سختی ها و لبه های تیز آنرا صاف کنید. هیچ خانم دوست ندارد، کسی او را با ناخن های بد فرم و ناصاف در آغوش بگیرد.

3- پوست
هیچ خانمی نمی تواند از لمس کردن پوست لطیف و صاف اجتناب کند. آیا این دلیل کافی نیست تا شما را ترغیب به داشتن پوستی لطیف و شاداب نماید؟
در این مورد چه کنید: خانم ها به وسیله کرم های نرم و مرطوب کننده با خشکی پوست در سرما مبارزه می کنند، آقایون اغلب این کار را انجام نمی دهند. لازم نیست موشک هوا کنید؛ فقط یک قوطی نرم کننده (ترجیحا بدون بو) خریداری کنید و آنرا مرتبا بر روی پوست خود بمالید تا خشکی ها از بین بروند. افرادی که پوست های چربی دارند، باید نمونه هایی را خریداری کنند که بدون روغن (oil free) باشند، به این ترتیب مشکلاتان به اسانی حل خواهد شد.

4- پا
ترک پا، قارچ های موضعی، ناخن ها بلند انگشت های پا، و بوی بد آن می تواند به راحتی او را از برقراری رابطه با شما منصرف کند. متاسفانه زمانی که شما کفش هایتان را در می آورید اولین چیزی که یک خانم به آن توجه می کند، همین موارد هستند. اگر نتوانید از این قسمت پنهان بدن خود به خوبی مراقبت کنید، او ممکن است تصور می کند که توانایی مراقبت و نگهداری از سایر اعضای مخفی را نیز ندارید.
در این مورد چه کنید: اگر پودرها و پمادهای روی میز جواب نمی دهند باید با یک پزشک در این مورد مشورت کنید.

5- موی بینی/ گوش
من موی گوش و بینی یک مرد را با سبیل های بلند و نمایان یک خانم برابر می دانم. یک خانم برای از بین بردن سبیل ها، آنها را موم می اندازد، دکولوره می کند و هر کار دیگری که از دستش بر آید در این زمینه انجام می دهد. آیا شما نیز نباید همین کار را انجام دهید؟
در این مورد چه می کنید: در این قسمت یک راهنمای ساده وجود دارد که باید آنرا اجرا کنید: زمانی که موهای گوش و یا بینی آنقدر بزرگ شده باشند که از سوراخ ها بیرون بزنند، باید نسبت به کوتاه کردن آنها اقدام کنید.

6- دندان
لبخندی با دندان های درخشان تحت هر شرایطی همه چیز را به نفع شما بر می گرداند. دندان های لکه دار، زرد، و پلاک دار او را به راحتی به سمت دیگری منحرف میکند.
در این مورد چه کنید: اگر مشکلات دندان هایتان بیش از اندازه حاد شده باید، نزد دندانپزشک بروید؛ اما اگر هنوز به این مرحله نرسیده اید، بهتر است یک خمیر دندان سفید کننده و دهان شویه خریداری کنید. البته باید اشاره کنم که استفاده کردن از آنها را نیز از یاد نبرید.

7- کمر
کمر شما از مهمترین جایی است که خانمها به آن توجه زیادی دارند، اگر از دسته افرادی هستید که ورزش بدن سازی می کنید، باید بگم که خانمها از مردانی بیشتر خوششان می آید که بدنی نرمال ، طبیعی و زیبا داشته باشند - نه خیلی چاق و به صورت هفتی شکل و نه خیلی لاقر و بد اندام. (همیشه سعی کنید که دارای بدنی خوش اندام باشید

http://www.daneshju.ir/forum/images/smilies/2007/icon_exclaim.gif

SysT3M
21st November 2008, 06:45 PM
اگه شما نظر دگه اي داريد بگيد ممنون ميشم:-/@};-

Admin
21st November 2008, 07:27 PM
خب خیلی از این موارد که گفتین چیزی طبیعیه ..!
یعنی اگه کسی به این چیزها بها نده و اهمیتی براش نداشته باشه باید بهش شک کرد ..!

چون اکثر این موارد به بهداشت فردی و همچنین شخصیت یک فرد برمی گرده..!

SysT3M
21st November 2008, 07:42 PM
ممنون واسه نظرتون :">

nafise sadeghi
21st November 2008, 10:29 PM
ما ها كه خانوميم بي اين جور چيزا زياد دقت نمي كنيم .ديگه حالا نمي دونم .{tongue}{tongue}{tongue}{tongue}

kamanabroo
22nd November 2008, 12:56 AM
@};-با سلام

من هم با نظر اقا مصطفي موافقم و هم با نظر خانم صادقي{applause}

به اين معنا كه شايد يه سري چيزها و از جمله اين موارد براي خانومها مهم باشه ولي فكر نمي كنم به اين شدت و حدت:-? .

به نظر من خانومها اگه جواب احساساتشون به درستي داده بشه شايد اصلا به اين موارد توجه خاصي نداشته باشن.:-$

kamanabroo
22nd November 2008, 01:05 AM
مي خواستم يه نمونه خيلي جالب براتون بگم

بعد از اينكه چند وقت از زندگي شهيد چمران با همسرشون (لبناني )مي گذره ، تو يه جلسه زنانه كه همسر شهيد چمران با دوستا و دور و بري ها داشتن و ايشون داشتن از ويژگيهاي اخلاقي شهيد چمران تعريف مي كردن، بهش مي گن راستي شوهرت كچله!!!!!!!!!!!

اونجا بود كه هسر شهيد چمران مي گه نه كي گفته! وقتي شب شهيد چمران رو مي بينه ، تازه مي فهمه( بعد از كلي زندگي ) اي بابا اين آقا مصطفي واقعا مو نداشته و جريان رو به شهيد مي گه و با هم مي خندن:))

به گفته خود همسر شهيد چمران از بس غرق در اخلاق نيكو و زيباييهاي ملكوتي اون شده بودم كه اصلا نفهميده بودم كه مو نداره!

SysT3M
22nd November 2008, 12:28 PM
ممنونم از نظراتون من در اصل مي خواستم بدونم بيشتر دخترا به اخلاق اهميت ميدن يا به قيافه اما فقط پسرا گفتن به اخلاق {big green}

AvAstiN
22nd November 2008, 12:47 PM
طبق يه تحقيق كاملا علمي دخترا به اولين چيزي كه در پسر ها توجه مي كنن تيپ و لباس اون پسر است . ولي پسرا اول به قيافه دخترا نگا مي كنن.

من به عنوان يه دختر واسم يه چيزه ديگه هم مهمه :اينكه رفتار و شكل ظاهري اون پسر كاملا مردانه باشه و از پسرايي كه آرايش مي كنن و يا ابرو هاشونو مثه دخترا برميدارن اصلا خوشم نمياد(در ضمن هر موقع هم در جمع دوستام بحث شده اونا هم همين نظر رو دارن)

به هر حال بهداشت فردي و آراستگي نسبي خيلي خوبه و مختص پسرا نيس فقط.
اصلا يكي از عواملي كه اين تمايل در دخترا و پسرا وجود داره همين تفاوت ظاهريه .

البته اينا كه گفتم در نگاه اول واسه دخترا مهمه .بعد اگه قصد ازدواج و اين حرفا باشه مساما اخلاق و رفتار مهم تره ولي اگه يه دختر در نگاه اول از يه پسر به طور نسبي خوشش نياد خيلي بعيد كه كار به مراحل بعدي برسه.

SysT3M
22nd November 2008, 02:34 PM
ممنونم از fariba خانوم واسه نظرشون اما اگه از خانوما كسي بازم نظر داره لطفا بگه ممنون ميشم{big hug}
پس در واقع اول به قيافه و تيپ توجه دارن;))

امید عباسی
15th December 2008, 11:20 PM
با نظر آقا مصطفی موافقم ولی به نظر من که پسرم اخلاق از همه چیز مهمتره.

نقاطی از بدن خانوما که آقایون بیشتر به اون توجه میکنند{i dont want to see}

http://www.tanziran.com/wp-content/uploads/2008/11/www-tanziran-com.jpg

مهناز
5th January 2009, 12:50 AM
طبق يه تحقيق كاملا علمي دخترا به اولين چيزي كه در پسر ها توجه مي كنن تيپ و لباس اون پسر است . ولي پسرا اول به قيافه دخترا نگا مي كنن.

من به عنوان يه دختر واسم يه چيزه ديگه هم مهمه :اينكه رفتار و شكل ظاهري اون پسر كاملا مردانه باشه و از پسرايي كه آرايش مي كنن و يا ابرو هاشونو مثه دخترا برميدارن اصلا خوشم نمياد(در ضمن هر موقع هم در جمع دوستام بحث شده اونا هم همين نظر رو دارن)

به هر حال بهداشت فردي و آراستگي نسبي خيلي خوبه و مختص پسرا نيس فقط.
اصلا يكي از عواملي كه اين تمايل در دخترا و پسرا وجود داره همين تفاوت ظاهريه .

البته اينا كه گفتم در نگاه اول واسه دخترا مهمه .بعد اگه قصد ازدواج و اين حرفا باشه مساما اخلاق و رفتار مهم تره ولي اگه يه دختر در نگاه اول از يه پسر به طور نسبي خوشش نياد خيلي بعيد كه كار به مراحل بعدي برسه.

با نظر فریبا جون کاملا" موافقم
یه جورایی هر چی اومدم بنویسم دیدم فریبا نوشته ;;)

مهناز
5th January 2009, 12:54 AM
ممنونم از fariba خانوم واسه نظرشون اما اگه از خانوما كسي بازم نظر داره لطفا بگه ممنون ميشم{big hug}
پس در واقع اول به قيافه و تيپ توجه دارن;))

خوب باید در نگاه اول طرف به دل بشینه
اکثر دخترا انتظار قیافه ی هالیوودی یا هیکل بادی بیلدینگی ندارن
اون به دل نشستنه مهمه که باید پیش بیاد

صبا محمدي
5th January 2009, 01:35 AM
به نظر من همه دخترا براشون تا يه حدودي شكل و ظاهر پسر براشون مهم است اما به نظر من بيشتر از شكل و ظاهر مردانگي و اخلاق خوب و صداقت يك پسر مي تونه موجب خوشبختي دختر بشه.

SysT3M
11th January 2009, 07:12 PM
ممنونم از نظر هاتون

kamanabroo
12th January 2009, 01:58 AM
چیزی که اکثرا در خارج از این بحث و در دنیای واقعی ما مشاهده می کنیم اینه که می بینیم هر چقدر هم ظاهر برای دخترا مهم باشه ( که گفتن هست ولی در نگاه اول و....) بعد از ازدواج می بینیم طرف کچل میشه ولی هنوز زنش دوستش داره یا :-?تپل میشه عین ... ولی باز هم زنش می خوادش;)) یا مثلا اول پسره برای دختره کلاس گذاشته از اخلاق خیلی سنگین و ... و دختره خوشش اومده حالا که با هم ازدواج کردن می بینی پسره برا خودش یه پا مستر بینه{big green} اینا رو گفتم که بگم

محبت اگه باشه@};- ( که یکی از مهمترین دلیل ایجاد اون اخلاق درسته) ظاهر و غیره شاید نقش تعیین کننده ای نداشته باشن

بالاخره هر چیزی در جای خودش مهمه مگه نه :-??

kamanabroo
12th January 2009, 02:01 AM
با نظر آقا مصطفی موافقم ولی به نظر من که پسرم اخلاق از همه چیز مهمتره.

نقاطی از بدن خانوما که آقایون بیشتر به اون توجه میکنند{i dont want to see}

می گم خوبه که موضوع بحث نظر خانوماست و الا ...
خوب حالا

می شه یه بحث دیگه هم شروع کرد ببینیم نظر آقایون چیه ؟

البته این کار رو آقا مصطفی کردن

masa
14th March 2009, 03:48 PM
سلام
به نظرمن اول شعور طرف برای زندگی و دوم اخلاق نیکویش باعث میشود زندگی خوشی داشته باشد و هم برای خانواده اش./بعد به ظاهر نگاه کرد

nazanin66
18th March 2009, 10:10 PM
سلام
تاپیک نازی هست
مرسی
@};-
به نظرم ظاهر در حد معقول لازمه اما چیزایی که در ارسال اول گذاشتید به بهداشت مربوط میشد که خانوما هم باید بهش توجه کنند.اما چیزی که می تونه خوشبختیو تضمین کنه اخلاق خوبه و اینکه دو طرف از لحاظ فرهنگی، دینی، خانوادگی و خیلی چیزای دیگه که بیشتر به باطن و شخصیت طرف مقابل بستگی داره، در یک سطح باشند.
با تشکر
@};- @};- @};-

SysT3M
10th April 2009, 01:18 PM
ممنونم از نظر هاتون .منظور من از اين تاپيك ديدن پسر ها در نگاه اوله كه يك دختر از چه نظر بهش توجه ميكونه يك دختر تا جايي كه من ميدونم اول به چهره طرف مقابل نگا ميكنه نه. بياد باهاش حرف بزنه تا اخلاقشو ببينه خلاصه از نظراتون ممنون{big hug}

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد