Dfaezehs83
28th June 2010, 07:57 PM
رئيس مركز تحقيقات قلب و عروق دانشگاه علوم پزشكي اصفهان
رئيس مركز تحقيقات قلب و عروق دانشگاه علوم پزشكي اصفهان گفت: افزايش مصرف نمك در ايران، به يكي از بزرگترين دغدغه هاي سازمان بهداشت جهاني تبديل شده است.به گزارش خبرگزاري فارس از اصفهان، نضال صراف زادگان در همايش غذا و دارو با اشاره به استراتژي هاي كلي تغذيه سازمان بهداشت جهاني بيان داشت: تعديل انرژي دريافتي براي دستيابي به وزن مطلوب، كنترل دخانيات، استراتژي جهاني غذاي سالم و ورزش، كاهش انرژي دريافتي از چربي هاي اشباع و غير اشباع، محدود كردن نمك و شكر از استراتژي هاي سازمان بهداشت جهاني در زمينه تغذيه است. وي با بيان اينكه كاهش ميزان مصرف نمك يكي از دغدغه هاي سازمان بهداشت جهاني است، افزود: ميزان مصرف نمك در ايران نسبت به ديگر نقاط جهان همواره در حال افزايش بوده و اين سبب نگراني سازمان بهداشت جهاني شده است.
رئيس مركز تحقيقات قلب و عروق دانشگاه علوم پزشكي اصفهان گفت: افزايش مصرف نمك در ايران، به يكي از بزرگترين دغدغه هاي سازمان بهداشت جهاني تبديل شده است.به گزارش خبرگزاري فارس از اصفهان، نضال صراف زادگان در همايش غذا و دارو با اشاره به استراتژي هاي كلي تغذيه سازمان بهداشت جهاني بيان داشت: تعديل انرژي دريافتي براي دستيابي به وزن مطلوب، كنترل دخانيات، استراتژي جهاني غذاي سالم و ورزش، كاهش انرژي دريافتي از چربي هاي اشباع و غير اشباع، محدود كردن نمك و شكر از استراتژي هاي سازمان بهداشت جهاني در زمينه تغذيه است. وي با بيان اينكه كاهش ميزان مصرف نمك يكي از دغدغه هاي سازمان بهداشت جهاني است، افزود: ميزان مصرف نمك در ايران نسبت به ديگر نقاط جهان همواره در حال افزايش بوده و اين سبب نگراني سازمان بهداشت جهاني شده است.