توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث خداوند - توکل - موفقیت
dodor
27th June 2010, 10:39 PM
سلام به همگی دوستان
[golrooz]
از دوستای خوب می خواهم که راجع به موضوع تاپیک نظراتشون رو بگن.
چه رابطه ای با هم دارند ؟
چطور یک عده با اینکه تمام تلاششون رو می کنند
ولی نتیجه دلخواه رو نمی گیرند و باز بر عکس اون یه عده شاید در دید ما به خیلی از چیزها
برسند در حالی که تلاشی چندانی نکرده اند .
شما موفقیت رو چی می دونید و دلایل تون برای اون چیه ؟
آیا عقاید ما توی موفقیتمون تاثیر داره ؟
آیا می تونیم بگیم خداوند تاثیر واقعی رو بر موفقیت داره ؟
آیا خداوند توکل رو برای اعتماد به نفس(آرامش درونی) بیشتر در کنار اون قرار داده ؟
آیا توکل میتونه تضمین بر عمل ما باشه ؟
دلایل عدم موفقیت با عقادمون چه رابطه ای داره ؟
آیا واقعا دین شخص می تونه تاثیر گذار بر موفقیت فرد باشه؟ می تونید مثالی بزنید.
و در آخر چه نظری دارید تا شخص به بهترین موفقیت ها در زندگیش برسه(هم می تونین کلی بگید و هم خاص)
با تشکر از لطفتون[golrooz]
MARYAM.M.M
28th June 2010, 12:09 AM
هرچيزي توي موفقيت تاثير داره . به نظر من نيت و هدف فرد مي تونه بسيار مهم باشه. توكل به خدا پشتوانه اي محكم در موفقيت محسوب ميشه.
dodor
28th June 2010, 12:20 AM
هرچيزي توي موفقيت تاثير داره . به نظر من نيت و هدف فرد مي تونه بسيار مهم باشه. توكل به خدا پشتوانه اي محكم در موفقيت محسوب ميشه.
ممنون از نظرتون ..
میشه بگید عقیده چه تاثیری هم می تونه داشته باشه ؟
**Royaye Sabz**
28th June 2010, 08:53 AM
سلام به همگی دوستان
[golrooz]
ولی نتیجه دلخواه رو نمی گیرند و باز بر عکس اون یه عده شاید در دید ما به خیلی از چیزها
آیا خداوند توکل رو برای اعتماد به نفس(آرامش درونی) بیشتر در کنار اون قرار داده ؟
و در آخر چه نظری دارید تا شخص به بهترین موفقیت ها در زندگیش برسه(هم می تونین کلی بگید و هم خاص)
سلام [golrooz]
ما با تلاش و توکل و اعتماد به خدا می تونیم همه قله های موفقیت رو فتح کنیم [labkhand]
من اعتقاد دارم که همه چیز دست خداست و هر اتفاقی که میفته به خواست خداست . اگر تمام تلاشمو کردم و به نتیجه نرسیدم می دونم قطعاً به صلاحم نبوده که بهش برسم ، چون به خدا اعتماد دارم و می دونم همیشه حواسش بهم هست [nishkhand]
اگر کسی در عین حال که عقیده داره همه چیز دست خداست همیشه ته دلش فکر کنه که خدا نمی خواد کمکش کنه یا حتی می خواد اونو از هدفش دور کنه مطمئناً به نتیجه نمی رسه و آرامش هم نخواهد داشت .
یادمه یه بار امضام این شعر بود :
خدا گر زحکمت ببندد دری ** ز رحمت گشاید در بهتری
حتماً می دونید که اصل شعر اینه :
خدا گر ز حکمت ببندد دری ** ز رحمت گشاید در دیگری
من این بیتو به صورتی که اول نوشتم بیشتر دوست دارم و بهش ایمان دارم اما یک نفر بعد از دیدن امضام برام نوشت :
"بیتو اشتباه نوشتین . درستش به این صورته :
خدا گر زحکمت ببندد دری ** ز رحمت زند قفل محکم تری " !!!
این بیتا نشون می ده چقدر دید آدما به خدا با هم فرق داره . اینارو گفتم که بگم به نظر من حسن ظن داشتن به خدا هم خیلی مهمه .
وجود خدا ، مهربونی خدا و قدرت خدا به من آرامش می ده . آرامشی که با اون تمام تلاشمو می کنم بدون نگرانی برای نتیجه .
صفت مهربان کنار صفت مقتدر باعث آرامش می شه . [shaad]
چقدر نوشتم [nadidan]
پرچونگی منو به بزرگی خودتون ببخشیییید [bamazegi]
میهن
28th June 2010, 09:18 AM
سلام
موضوع خوبی رو مطرح کردین.به نظرم توکل واقعا تاثیر داره توی موفقیت انسان و میشه گفت یکجور پشتوانه برای حرکت رو به جلو هستش منتها توکلی که با تلاش باشه نه اینکه توکل کنیم و بشینیم تا کارها درست بشه
dodor
28th June 2010, 10:17 AM
سلام [golrooz]
ما با تلاش و توکل و اعتماد به خدا می تونیم همه قله های موفقیت رو فتح کنیم [labkhand]
من اعتقاد دارم که همه چیز دست خداست و هر اتفاقی که میفته به خواست خداست . اگر تمام تلاشمو کردم و به نتیجه نرسیدم می دونم قطعاً به صلاحم نبوده که بهش برسم ، چون به خدا اعتماد دارم و می دونم همیشه حواسش بهم هست [nishkhand]
اگر کسی در عین حال که عقیده داره همه چیز دست خداست همیشه ته دلش فکر کنه که خدا نمی خواد کمکش کنه یا حتی می خواد اونو از هدفش دور کنه مطمئناً به نتیجه نمی رسه و آرامش هم نخواهد داشت .
من این بیتو به صورتی که اول نوشتم بیشتر دوست دارم و بهش ایمان دارم اما یک نفر بعد از دیدن امضام برام نوشت :
این بیتا نشون می ده چقدر دید آدما به خدا با هم فرق داره . اینارو گفتم که بگم به نظر من حسن ظن داشتن به خدا هم خیلی مهمه .
وجود خدا ، مهربونی خدا و قدرت خدا به من آرامش می ده . آرامشی که با اون تمام تلاشمو می کنم بدون نگرانی برای نتیجه .
چقدر نوشتم [nadidan]
ممنون از نظرتون
ولی به نظر شما این اعتقاد چه جوری می تونه در یه فرد محکم بشه؟
[golrooz]
dodor
28th June 2010, 10:20 AM
سلام
موضوع خوبی رو مطرح کردین.به نظرم توکل واقعا تاثیر داره توی موفقیت انسان و میشه گفت یکجور پشتوانه برای حرکت رو به جلو هستش منتها توکلی که با تلاش باشه نه اینکه توکل کنیم و بشینیم تا کارها درست بشه
ممنون از نظرتون.
اما چه جوری میشه این با این توکل به آرامش درونی برسیم ؟
نگرانی ما به نظرتون نباید در کنار توکلمون باشه(تلاشمون رو کردیم)؟
میهن
28th June 2010, 10:37 AM
ممنون از نظرتون.
اما چه جوری میشه این با این توکل به آرامش درونی برسیم ؟
نگرانی ما به نظرتون نباید در کنار توکلمون باشه(تلاشمون رو کردیم)؟
ببینید نگرانی هستش که ما توکل میکنیم ولی نباید نگرانی به حدی باشه که نابودمون بکنه نگرانی باید باعث بشه ما بیشتر تلاش بکنیم
اگر موفق نشدیم خب نشدیم و لی حداقل تلاشمون رو کردیم
گر چه هر کسی واقعا تلاش بکنه حتما موفق میشه
Shr776
28th June 2010, 01:03 PM
به نظر من موفقیت یه فرد همه بستگی به تلاش خودش داره
البته نمیخوام بگم خواست خدا بی تاثیر هست ولی در وهله اول باید تلاش کرد
نمیشه فقط به خدا توکل کرد و انتظار معجزه داشت
من کسی رو میشناسم که حتی به وجود خدا اعتقاد نداره و منکر وجود خدا هم شده ولی به درجات بالا رسیده و ادم موفقی در حرفه خودش هست
بر عکس ادمهایی هستند که از لحاظ دینی شاید خیلی در درجه بالایی باشن ولی موفقیت کمتری دارن
صحبت کلی من اینه که ما باید در وهله اول با توکل به خدا تلاش خودمون رو هم بکنیم
از تو حرکت از خدا برکت
با توکل به خدا و تلاش میشه به موفقیتهای خوبی رسید
*مینا*
28th June 2010, 01:40 PM
[QUOTE=dodor;147085]سلام به همگی دوستان
[golrooz]
کاش اسم تاپیک به این ترتیب میشد خدا_توکل_ موفقیت ؛ البته از نظر من ....
رابطه ی طولی باهم دارن برای رسیدن به موفقیت حتما باید توکل کرد ، کلا موفقیتی که بدون توکل بدست بیاد ، بدون حس خدا دوستی به دست بیاد نه این که ارزش نداشته باشه ها، نه ... دلچسب تر نیست [entezar2]
نه من با این قضیه موافق نیستم ،
شاید با مثال بهتر درکش کرد : :
مثلا زمان امتحانات و در نظر بگیرید ... موقع امتحانات یکی زیاد می خونه و کم میشه ، در مقابل یکی کم می خونه و زیاد میشه ؟!
اما اگه دقیق نگاه کنیم ، اونی که زیاد خونده و کم شده ، در طول ترم هیچی نخونده و نگه داشته برا پایان ترم ، طرف مقابل ، در طول ترم همه چیز و یاد گرفته و فقط یه مرور ساده نگه داشته برا موقع امتحانات ، و زیاد شده نمرش
اگه واقعا حساب کنیم کسی که زیاد شده بیشنر تلاش کرده اما در طی زمان و اصولی ....
من که معتقدم هر کسی به اندازه تلاشش نتیجه می گیره ، نه کمتر و نه بیشتر [labkhand]
موفقیت از نظر من یعنی رسیدن به اهدافی که تو زندگیمون داریم و تو ذهنمون پرورشش می دیم . دلیلش هم اینه که آدم بی هدف مثل آدم مرده می مونه ، وقتی هدفی داریم و بهش میی رسیم ، یعنی تلاش کافی رو برای هدفمون کردیم و الان راضی هستیم ، حس رضایت حس موفقیت رو در آدم زنده می کنه
عقاید ، طرز فکر ، حتی گاهی اطرافیان ، بله داره
به نظرم این سوال و باید از طریق رابطه ی جبر و اختیار توضیح داد ...
به نظر من بله می تونیم بگیم ، اما خدا همیشه گفته که از تو حرکت از من برکت ، این طوری درستنیت که بشینیم خونه و بگیم خدا یا موفقم کن ....
کلا تا تلاشی صورت نگیره ، موفقیتی هم در کار نخواهد بود ...
خدا گفته اگه بندم یک قدم به سمت من ورداره من 10 قدم به سمتش ورمی دارم [shaad]
[tafakor][soal]
سوال جالبی بود ، تا حالا به این فکر نکرده بودم
توکل یعنی این که ، خدایا تا الان من تلاشم و کردم ، بقیش دست خودت ، هر چی به صلاحمه برام بیار ....
یه جور آرامش که مطمعنی نتیجه اش هر چی بشه ( حتی اگه از نظرت به ضررت باشه ) به خواست خدا بوده ، و به میزان تلاشی که کردی پاسخ داده شده ... از طرفی خدا هم بنده هاش و دوست داره و غیر از صلاحشون و نمی خواد [entezar2]
متوجه نشدم ؟!
تضمین کننده درستی یا غلطی عمل ما ؟
توکل در کنار تلاش به نتیجه می رسه ...
البته ناگفته نماند ، که خیلی ها هنوز معنای توکل رو درست متوجه نشدن ، من خودم وقتی فهمیدم توکل واقعی چیه که داشتم برای کنکورم آماده می شدم ؛ ماجراش مفسله ولی باعث شد تا معنای واقعی توکلرا با همه ی وجود درک کنم ....
باعقاید نه ولی با طرز تفکرمون رابطه داره
به مقدار زیاد بله
اما امکانش هست که این سوال پیش بیاد که اگه بله ، پس چرا مسلمونا این همه عقب هستند ؟
دلیلش اینه که امروزه ، اکثرا مدعی مسلمونی هستیم ! تازه فکر هم می کنیم که آخرشیم ،و کسی بهتر از ما وجود نداره [negaran] خیلی جالبه !!
خودش و توانایی هاش و بشناسه و متناسب با اون توانایی هایی که داره برای زندگیش و آیندش برنامه ریزی کنه ( نه بیشتر ، نه کمتر ) به خودش اعتماد کنه و توکل کنه [golrooz]
kamanabroo
28th June 2010, 04:43 PM
[golrooz]
رابطه ی طولی باهم دارن برای رسیدن به موفقیت حتما باید توکل کرد ، کلا موفقیتی که بدون توکل بدست بیاد ، بدون حس خدا دوستی به دست بیاد نه این که ارزش نداشته باشه ها، نه ... دلچسب تر نیست [entezar2]
مثلا زمان امتحانات و در نظر بگیرید ... موقع امتحانات یکی زیاد می خونه و کم میشه ، در مقابل یکی کم می خونه و زیاد میشه ؟!
اما اگه دقیق نگاه کنیم ، اونی که زیاد خونده و کم شده ، در طول ترم هیچی نخونده و نگه داشته برا پایان ترم ، طرف مقابل ، در طول ترم همه چیز و یاد گرفته و فقط یه مرور ساده نگه داشته برا موقع امتحانات ، و زیاد شده نمرش
من که معتقدم هر کسی به اندازه تلاشش نتیجه می گیره ، نه کمتر و نه بیشتر [labkhand]
موفقیت از نظر من یعنی رسیدن به اهدافی که تو زندگیمون داریم و تو ذهنمون پرورشش می دیم . دلیلش هم اینه که آدم بی هدف مثل آدم مرده می مونه ، وقتی هدفی داریم و بهش میی رسیم ، یعنی تلاش کافی رو برای هدفمون کردیم و الان راضی هستیم ، حس رضایت حس موفقیت رو در آدم زنده می کنه
به نظر من بله می تونیم بگیم ، اما خدا همیشه گفته که از تو حرکت از من برکت ، این طوری درستنیت که بشینیم خونه و بگیم خدا یا موفقم کن ....
[tafakor][soal]
توکل یعنی این که ، خدایا تا الان من تلاشم و کردم ، بقیش دست خودت ، هر چی به صلاحمه برام بیار ....
یه جور آرامش که مطمعنی نتیجه اش هر چی بشه ( حتی اگه از نظرت به ضررت باشه ) به خواست خدا بوده ، و به میزان تلاشی که کردی پاسخ داده شده ... از طرفی خدا هم بنده هاش و دوست داره و غیر از صلاحشون و نمی خواد [entezar2]
متوجه نشدم ؟!
البته ناگفته نماند ، که خیلی ها هنوز معنای توکل رو درست متوجه نشدن ، من خودم وقتی فهمیدم توکل واقعی چیه که داشتم برای کنکورم آماده می شدم ؛ ماجراش مفسله ولی باعث شد تا معنای واقعی توکلرا با همه ی وجود درک کنم ....
به مقدار زیاد بله
اما امکانش هست که این سوال پیش بیاد که اگه بله ، پس چرا مسلمونا این همه عقب هستند ؟
دلیلش اینه که امروزه ، اکثرا مدعی مسلمونی هستیم ! تازه فکر هم می کنیم که آخرشیم ،و کسی بهتر از ما وجود نداره [negaran] خیلی جالبه !!
خودش و توانایی هاش و بشناسه و متناسب با اون توانایی هایی که داره برای زندگیش و آیندش برنامه ریزی کنه ( نه بیشتر ، نه کمتر ) به خودش اعتماد کنه و توکل کنه [golrooz]
خوب جوابای منم تقریبا عین همین هایی هست که مینا خانم گفتن
گفتم دیگه همش رو ننویسم [nishkhand]
عالی بود
dodor
28th June 2010, 08:19 PM
با تشکر از دوستای خوبم که نظرشون رو دادند واقعا نظراتی کاملی بود
به نظر من موفقیت یه فرد همه بستگی به تلاش خودش داره
البته نمیخوام بگم خواست خدا بی تاثیر هست ولی در وهله اول باید تلاش کرد
نمیشه فقط به خدا توکل کرد و انتظار معجزه داشت
من کسی رو میشناسم که حتی به وجود خدا اعتقاد نداره و منکر وجود خدا هم شده ولی به درجات بالا رسیده و ادم موفقی در حرفه خودش هست
بر عکس ادمهایی هستند که از لحاظ دینی شاید خیلی در درجه بالایی باشن ولی موفقیت کمتری دارن
صحبت کلی من اینه که ما باید در وهله اول با توکل به خدا تلاش خودمون رو هم بکنیم
از تو حرکت از خدا برکت
با توکل به خدا و تلاش میشه به موفقیتهای خوبی رسید
حرفتون درسته آیا میتونید عدم موفقیت یک فرد رو که تلاش بسیاری کرده را توضیح بدین ؟ منظورم
اینکه شما مثلا نتیجی دلخواه تون رو نمی گیرید و همچنین یک بار فرصت انجام عملی رو دارید این رو چه جوری بیان
می کنید در حالی که سرنوشتتون شاید با نتیجه ی اون تعیین کننده باشه؟
dodor
28th June 2010, 08:36 PM
[golrooz]
[tafakor][soal]
متوجه نشدم ؟!
به مقدار زیاد بله
واقعا ممنونم از پاسخ کاملتون .
بسیار پیشنهاد خوبی دادید آیا می تونید این کار رو انجام بدید ؟ چون فکر کنم از دست من کاری ساخته نیست تا بتونم اسم تاپیک رو تغییر بدم.
درست ولی شاید کسی که در طول ترم زحمات زیادی کشیده باز هم نتیجه رو نگیره به نظر شما چه جوری میشه فهمید که حداکثر تلاشمون رو در راه درستش کردیم و این رو چطور بیان میکنید ؟
ممنون از پاسخ کاملتون .
و
خدا گفته اگه بندم یک قدم به سمت من ورداره من 10 قدم به سمتش ورمی دارم [shaad][golrooz]
در مورد این دو مطلب تون یه سوال دارم آیا واقعا عدم تلاش انسان رو نابود میکنه ؟ یعنی عدم موفقیت رو می تونیم نابودی فرد بدونیم ؟ چه رابطه ای بین موفقیت و امید هست ؟
متوجه نشدم ؟!
البته ناگفته نماند ، که خیلی ها هنوز معنای توکل رو درست متوجه نشدن ، من خودم وقتی فهمیدم توکل واقعی چیه که داشتم برای کنکورم آماده می شدم ؛ ماجراش مفسله ولی باعث شد تا معنای واقعی توکلرا با همه ی وجود درک کنم ....پاسخی کامل دادید . بازم یه سوال دارم :
آیا کسی که توکل نداشته باشه می تونه به آرامش درونی برسه ؟ آیا توکل شرط لازم برای آرامش درونی است ؟ میشه بیشتر توضیح بدید؟
باعقاید نه ولی با طرز تفکرمون رابطه داره می تونید رابطه اون رو بگید ؟ شما چی رو عقیده می دونید ؟
و
ممنونم از اینکه وقت تون رو برای پاسخ کامل گذاشتید.
[golrooz]
dodor
28th June 2010, 08:42 PM
دوست خوبم آبجی هم این پاسخ رو دادند :
توکل و توجه به خالق یکتا در هر شرایطی و نه فقط به موقع نیاز و درخواست حاجت، علاوه بر ایجاد زمینه و بستری برای نزدیکی به خالق یکتا، آرامش بخش و امیدوارکننده نیز بوده، انسان را از یأس و ناامیدی مصون می دارد.
با تشکر از ایشون
*مینا*
3rd July 2010, 03:51 PM
[QUOTE]واقعا ممنونم از پاسخ کاملتون .
بسیار پیشنهاد خوبی دادید آیا می تونید این کار رو انجام بدید ؟ چون فکر کنم از دست من کاری ساخته نیست تا بتونم اسم تاپیک رو تغییر بدم.
خواش میکنم[golrooz]
بله حتما
درست ولی شاید کسی که در طول ترم زحمات زیادی کشیده باز هم نتیجه رو نگیره به نظر شما چه جوری میشه فهمید که حداکثر تلاشمون رو در راه درستش کردیم و این رو چطور بیان میکنید ؟
البته نمی شه گفت نتیجه نمی گیره
نتیجه ای که می گیره بیشتر ازکسی هست که تلاشی نکرده ، اما شاید دلیل این که فکر می کنه نتیجه نگرفته این باشه که بیشتر از نتیجه ای که نصیبش شده می خواسته ...
البته منظور من از نتیجه صرفا نمره ای که فرد می گیره نیست ، چون گاهی می شه که کسی زیاد می خونه و فقط دو صفحه رو فرصت نمی کنه بخونه ، استاد هم فقط از اون دو صفحه سوال میده [nishkhand]
درس بیشتر --> پایه قوی تر --> آینده ی بهتر
در مورد این دو مطلب تون یه سوال دارم آیا واقعا عدم تلاش انسان رو نابود میکنه ؟ یعنی عدم موفقیت رو می تونیم نابودی فرد بدونیم ؟ چه رابطه ای بین موفقیت و امید هست ؟
خب بستگی داره چطوری به نابودی نگاه کنیم ...
از نظر من بله ، کسی که تلاش نکنه شبیه آدم مرده هست ، مثل یه جسد متحرک ( منظورم در مورد آدمای سالمی هست که توانای دارن )
عدم موفقیت و که به هیچ وجه نمی شه نابودی دونست ، فک کنم از این قسمت حرفم این برداشت و کردید
خب این جا از نظر من موفقیت هم پله هایی داره ، امکانش هست که من برای رسیدن به هدفی کلی تلاش کنم ، اما نتیجش اون طوری که من می خوام نباشه حالا چون نتیجش اونی نیست که من می خواستم دلیل بر عدم موفقیت من نیست ، من موفق شدم تا حدودی به هدفم برسم ، اما هنوز به جایی که می خواستم نرسیدم ، پس باید بیشتر تلاش کنم ...
آیا کسی که توکل نداشته باشه می تونه به آرامش درونی برسه ؟ آیا توکل شرط لازم برای آرامش درونی است ؟ میشه بیشتر توضیح بدید؟
چه سوال سختی
فکر کنم برای پاسخ دادن به این سوال باید به طرز عمل کرد کسایی که خدا رو نمیشناسن دقت کنیم
مثلا بت پرستا ، حتی اون ها هم زمانی که به مشکلی بر می خورن ، می رن و از بتشون کمک می طلبن و این طوری به آرامش می رسن ...
نیاز انسان به یه خالق در همه وجود داره و تفاوت درتشخیص خالق هست
اینکه وقتی می خوایم کاری کنیم به یکی می سپریم خودمون رو ، وقتی پیروز می شیم دستهامون و بالا می بریم و شکر می کنیم یا بعضی ها از بتشون تشکر می کنن ، چیزی هست که ما اسمش و توکل گذاشتیم
پس مسئله ای که اسمش و توکل گذاشتیم در همه وجود داره ، حتی شیطان پرست ها هم از شیطان کمک می خوان .....
توکل هر کسی به خدایی هست که می پرستتش،
راستش به نظرم آدم بدون توکل وجو نداشته باشه ، چون احساس میکنم این نیاز ذاتی انسان هست که به کسی تکیه داشته باشه ....
این نظر من بود ، حالا درست یا اشتباه ، بقیه هم نظر بدن لطفا بحث جالبی هست
می تونید رابطه اون رو بگید ؟ شما چی رو عقیده می دونید ؟
راستش من فکر کردم منظورتون عقاید دینی هست
[soal]
ممنونم از اینکه وقت تون رو برای پاسخ کامل گذاشتید.
[golrooz]
[golrooz][golrooz][golrooz]
dodor
3rd July 2010, 04:24 PM
بازم خیلی ممنونم از *مینا* (http://njavan.com/forum/member.php?u=1594) که کامل پاسخ دادند و نظرشون رو بیان کردند ...[golrooz]
به خاظر تغییر اسم تاپیک هم واقعا ازشون ممنونم [golrooz]
البته منظور من از نتیجه صرفا نمره ای که فرد می گیره نیست ، چون گاهی می شه که کسی زیاد می خونه و فقط دو صفحه رو فرصت نمی کنه بخونه ، استاد هم فقط از اون دو صفحه سوال میده [nishkhand]
درس بیشتر --> پایه قوی تر --> آینده ی بهتر
این گفته شما حرف نداشت ... شکی توش نیست ...[golrooz]
یه سوال [khejalat] : با توجه به مطالبتون آیا خدا همیشه و همه آدم ها رو غافلگیر می کنه ؟!!!
خب بستگی داره چطوری به نابودی نگاه کنیم ...
از نظر من بله ، کسی که تلاش نکنه شبیه آدم مرده هست ، مثل یه جسد متحرک ( منظورم در مورد آدمای سالمی هست که توانای دارن )
عدم موفقیت و که به هیچ وجه نمی شه نابودی دونست ، فک کنم از این قسمت حرفم این برداشت و کردید
پس میشه گفت همه ی افراد باید تو زندگی شون تلاش کنند هرچند به طبعشون خوش نباشه و به نتیحه نرسند ...
آیا با این حرف موافقید : انسان ها محکوم(=باید - معنی الزام داشتن رو منظورم است) به تلاشند ؟
خب این جا از نظر من موفقیت هم پله هایی داره ، امکانش هست که من برای رسیدن به هدفی کلی تلاش کنم ، اما نتیجش اون طوری که من می خوام نباشه حالا چون نتیجش اونی نیست که من می خواستم دلیل بر عدم موفقیت من نیست ، من موفق شدم تا حدودی به هدفم برسم ، اما هنوز به جایی که می خواستم نرسیدم ، پس باید بیشتر تلاش کنم ...
ممنون از پاسخ تون ... نگفتید چه جوری می تونیم بفمهمیم تمام تلاشمون رو کردیم .... آیا این با زیاده خواهی انسان در ارتباطه ؟ [golrooz]
چه سوال سختی
فکر کنم برای پاسخ دادن به این سوال باید به طرز عمل کرد کسایی که خدا رو نمیشناسن دقت کنیم
مثلا بت پرستا ، حتی اون ها هم زمانی که به مشکلی بر می خورن ، می رن و از بتشون کمک می طلبن و این طوری به آرامش می رسن ...
نیاز انسان به یه خالق در همه وجود داره و تفاوت درتشخیص خالق هست
اینکه وقتی می خوایم کاری کنیم به یکی می سپریم خودمون رو ، وقتی پیروز می شیم دستهامون و بالا می بریم و شکر می کنیم یا بعضی ها از بتشون تشکر می کنن ، چیزی هست که ما اسمش و توکل گذاشتیم
پس مسئله ای که اسمش و توکل گذاشتیم در همه وجود داره ، حتی شیطان پرست ها هم از شیطان کمک می خوان .....
توکل هر کسی به خدایی هست که می پرستتش،
راستش به نظرم آدم بدون توکل وجو نداشته باشه ، چون احساس میکنم این نیاز ذاتی انسان هست که به کسی تکیه داشته باشه ....
این نظر من بود ، حالا درست یا اشتباه ، بقیه هم نظر بدن لطفا بحث جالبی هست
آخه چرا بعضی با توکل زیاد بازم دلهره دارند ؟ آرامش ندارند ؟ این به چی مربوط؟ آیا خودشون رو درست نشناختن و یا اینکه خدا رو ؟
را ه به آرامش رسیدن شاید مرگ آدم باشه چون هیچ جوری آدم به آرامش نمی رسه.
نظرتون چیه ؟ [golrooz] به نظرتون ارتباظ مستقیمی با صبر کردن داره یا نه ؟
بازم هم از شما به خاطر نظرات کاملتون ممنونم [golrooz]
**Royaye Sabz**
5th July 2010, 03:48 PM
سلام [golrooz]
چقدر نوشتم [nadidan]
ممنون از نظرتون
ولی به نظر شما این اعتقاد چه جوری می تونه در یه فرد محکم بشه؟
[golrooz]
محکم شدن این اعتقاد کاملاً به خودمون بستگی داره . به این که چقدر با خدا ارتباط داریم و این ارتباط چه جوریه .
رابطه ما با خدا صمیمیه یا خشک و از روی ترس و ... ؟
اگر با خدا مثل یه دوست صمیمی باشم ، دیگه 100% اعتماد و آرامش به دنبال داره .
بعضیارو دیدم که خیلی با خدا فاصله دارن و حتی می گن نمی تونیم با خدا راحت حرف بزنیم . خب این یه مانع بزرگ برای قوی تر شدن اعتقاده . تمام زندگی ما پر از نشونه های توجه خدا به ماست . فقط یه کم دقت می خواد .
نمی دونم حالا جوابم مفید هست یا نه [tafakor]
[shaad] [golrooz]
moji5
5th July 2010, 04:15 PM
به نحوی میشد گفت توکل به خدا برای رسیدن به موفقیت میتونه موثر باشه
ولی نتیجه دلخواه رو نمی گیرند
و باز بر عکس اون یه عده شاید در دید ما به خیلی از چیزها
میشه کمی واضح تر بگید
منظورتون تو شرایط یکسانه؟
موفقیت یعنی رسیدن به هدفی که دنبالش هستیم
در حالی که شاید از دید بقیه موفق نباشیم
متاسفانه الان اکثرا" برای اینکه بقیه بهشون بگن موفق تلاش میکنن که اکثرا" هم باید به پول ختم بشه وگرنه موفق نیستی
خب اگه ادم با ایمانی باشی اره اگه نباشی نه
والا متاسفانه الان جوری شده که استثنا زیاده یعنی نمیشه هر چیزی رو به طور دقیق دربارش نظر داد
شاید داشته باشه شاید نداشته باشه
واسه بعضی ها که اعتقاد دارن داره واسه بعضی ها که اعتقاد ندارن نداره
اونی که اعتقاد نداره به صورت استثنا یه هو اعتقاد پیدا میکنه و میگه خدا کمکش کرد و اونی که اعتقاد داره یه هو بر میگرده و میگه خدا وجود نداره
این استثنا من رو خیلی اذیت میکنه
به نظرم توکل نوعی استارت برای شروعی با انرژی هست
خب توکل اگه به خدا باشه باید جواب بده
کسی که نمیتونه به عقایدش(هر عقایدی) پایبند باشه نمیتونه به موفقیت چشم گیری هم برسه
خب دین یه جور راهنماست
مثله یه چراغ میمونه برای راهی که میخوایم بریم
پس مسلما" تاثیر گذاره
باید به عقایدش پایبند باشه و دین کامل و مناسبی رو انتخاب کنه
و اینکه بتونه موفقیت رو به خوبی تحلیل کنه تا بتونه موفقیت واقعی رو پیدا کنه
بی صبرانه منتظر نتیجه گیری از مجموع تاپیک ها هستم
موفق باشید
Big-brother
5th July 2010, 04:24 PM
سلام به همگی دوستان
[golrooz]
هیچ رابطه ای با هم ندارند!
ناجوانمردی
[soal]
خیر[taajob]
البته
خواهی نشوی رسوا،همرنگ جماعت باش
نه
نه
نه
نمیدونم
بله اگه دست و پاگیر نشه
ندارم
[tafakor]
dodor
5th July 2010, 05:21 PM
سلام به همگی دوستان
[golrooz]
هیچ رابطه ای با هم ندارند!
درسته بله این هم می تونه باشه ولی می تونید بگید چطور میشه بیانش کنیم ؟
درسته انسان خودش می تونه سر نوشتش رو بسازه آیا می تونیم این دو عامل یه عامل انرژی زا براش معرفی کنیم ؟ نوعی محرک
اگر وجود نداشته باشه چطور ؟
ناجوانمردی
جالبه این هم تو ذهنم بود ولی فکنر نمی کنم دلیل خوبی باشه. ناجوانمردی رو چه جوری شما تعریف می کنید ؟ آیا همش مربوط به همین میشه؟
[soal]
یعنی موفقیت معنایی نداره ؟!!!
خیر[taajob]
البته
خواهی نشوی رسوا،همرنگ جماعت باش
نه اتفاق از این ور اظهار نظرتون که کاملا متفاوته واقعا ممنوم ...
نه همرنگ بودن لازم نیست مهم اینکه خود شما چه تصوری دارین .. آیا این تصور به نظرتون عقیده رو شکل نمی ده؟
نه
بسیار خوب کاش یه مثال هم می زیدید ... البته مثالش رو می دونم
ولی واقعا تاثیر اون تحت اراده ی هداوند نیست؟ یعنی خداوند هیچ اثری برروی اون نداره ؟
نه
پس توکل برای چیه ؟ آیا خداوند برای چی اون رو قرار داده ؟
نه
نمیدونم
تا به حال فکر کردید که به بلندی و پستی رسیدن ما چه رابطه ای با عقایدمون داره ؟
بله اگه دست و پاگیر نشه
ممنون از این قمست.
ندارم
از تون تشکر می کنم که در وقت گذاشتید و به سوالات پاسخ دادید .
[golrooz]
بسیار ممنون از پاسختون. [golrooz]
dodor
5th July 2010, 05:34 PM
ممنون از پاسختون.
به نظرتون تاثیر هر کدوم رو چه جوری می تونیم تقسیم بندی کنیم ؟
آیا تاثیرات متفاوت و یا یکسان دارند ؟
میشه کمی واضح تر بگید
هم برای شرایط یکسان و هم نا یکسان(چون انسان ها با هم تفاوت دارند) شما چه شرایطی رو برای قیاسش پیشنهاد می کنید.
متاسفانه الان اکثرا" برای اینکه بقیه بهشون بگن موفق تلاش میکنن که اکثرا" هم باید به پول ختم بشه وگرنه موفق نیستی
ممنونم از نظرتون. آیا موفقیت همیشه رسیدن به یک هدفه ؟ آیا یک سرگرمی و یا راز و نیاز کردن نمی تونه شامل موفقیت بشه ؟ تو دعا کردمون آیا هدفی را دنبال می کنیم ؟!
هدف اصلی مد نظر تونه و یا هر هدفی ؟
ولی به نظرتون آیا ایمان افراد باعث نمیشه که کفه ی ترازو برای رسیدن به هدفش سنگین تر بشه و خداوند اون بیشتر آزمایش کنه تا ببینه لقاقتش رو داره و یا نه ؟ برای افراد دیگه این رو چطور بیان می کنید .[golrooz]
والا متاسفانه الان جوری شده که استثنا زیاده یعنی نمیشه هر چیزی رو به طور دقیق دربارش نظر داد
اونی که اعتقاد نداره به صورت استثنا یه هو اعتقاد پیدا میکنه و میگه خدا کمکش کرد و اونی که اعتقاد داره یه هو بر میگرده و میگه خدا وجود نداره
به نظر تون این در ارتباط با وجود هر فرد نیست که خداوند اون رو آفریده . یعنی موفقیت بسته به نوع عمل و کار بین افراد ممکنه تفاوت پیدا کنه(چون خود افراد هم متفاوتند) ... آیا رضایت از موفقیت هم میتونیم بگیم خداوند در اون تاثیر می ذاره ؟ تلاش رو خداوند برای چی گذاشته؟
[golrooz]
چرا بعضی واقتها می گیم حواب نمیده و دچار یک تشویش ذهنی میشیم؟
[golrooz]
کسی که نمیتونه به عقایدش(هر عقایدی) پایبند باشه نمیتونه به موفقیت چشم گیری هم برسه
کسایی که به اختراعات بزرگی دست یافتند آیا پایبند به عقایدشون بودند ؟ نقش خداوند را چطور بیان می کنید ؟
[golrooz]
خب دین یه جور راهنماست
پس مسلما" تاثیر گذاره
[golrooz]
آیا افراد کافر نمی تونند به موفقیت برسند اگه در مورد این هم نظرتون رو بگید ممنون میشم .
بی صبرانه منتظر نتیجه گیری از مجموع تاپیک ها هستم
با تشکر فراوان از اینکه وقت گذاشتید و پاسخ دادید.
[golrooz]
موفق باشید
[golrooz]
dodor
5th July 2010, 05:37 PM
محکم شدن این اعتقاد کاملاً به خودمون بستگی داره . به این که چقدر با خدا ارتباط داریم و این ارتباط چه جوریه .
رابطه ما با خدا صمیمیه یا خشک و از روی ترس و ... ؟
اگر با خدا مثل یه دوست صمیمی باشم ، دیگه 100% اعتماد و آرامش به دنبال داره .
بعضیارو دیدم که خیلی با خدا فاصله دارن و حتی می گن نمی تونیم با خدا راحت حرف بزنیم . خب این یه مانع بزرگ برای قوی تر شدن اعتقاده . تمام زندگی ما پر از نشونه های توجه خدا به ماست . فقط یه کم دقت می خواد .
نمی دونم حالا جوابم مفید هست یا نه [tafakor]
[shaad] [golrooz]
ممنونم از اینکه پاسخ دادید .
محکم کردن پایه های اعتقادیمون چطور می تونه صورت بگیره ؟ چطور با خداوند دوستی کنیم تا ۱۰۰ درصد اعتماد و آرامش رو بدست بیاریم؟
به چه وسیله هایی برای این کار نیاز داریم ؟
[golrooz]
**Royaye Sabz**
5th July 2010, 06:16 PM
ممنونم از اینکه پاسخ دادید .
محکم کردن پایه های اعتقادیمون چطور می تونه صورت بگیره ؟ چطور با خداوند دوستی کنیم تا ۱۰۰ درصد اعتماد و آرامش رو بدست بیاریم؟
به چه وسیله هایی برای این کار نیاز داریم ؟
[golrooz]
راستش به نظر من به هیچ وسیله ای نیاز نیست .
همینکه خدا رو فقط خدای آسمون ها ندونیم و فکر نکنیم که فرسنگ ها با ما فاصله داره یعنی نزدیک شدن به خدا .
باور کنیم که حرف خدا اینه :
" گر با همه ای ، چو بی منی ، بی همه ای ** گر بی همه ای ، چو با منی ، با همه ای "
خدایی که لحظه به لحظه با ما و در کنار ماست و ناگفته های ما رم می دونه مثلاً چیزهایی رو از خدا نخواستیم اما بهشون رسیدیم و به ما داده .
باور همه این ها به درون هر فرد بر می گرده .
هر کسی خودش می دونه زبان صحبت صمیمی برای خودش چه جور زبانیه و با چه زبونی باید با خدا حرف بزنه تا به خدا نزدیکتر بشه و با خدا راحت باشه .
این شعرو تا آخر بخونین . من که خیلی دوسش دارم :
موسی وشبان
دید موسی یک شبانی را براه
کو همی گفت ای خدا وای اله
تو کجایی تا شوم من چاکرت
چارقت دوزم کنم شانه سرت
دستکت بوسم بمالم پایکت
وقت خواب آید بروبم جایکت
ای خدای من فدایت جان من
جمله فرزندان و خان و مال من
ای فدای تو همه بزهای من
ای بیادت هیهی و هیهای من
گر تو را بیماری آید به پیش
من تو را غمخوار باشم همچو خویش
گفت موسی هان خیره سر شدی
خود مسلمان ناشده کافر شدی
این چه ژاژست این چه کفرست و فشار پنبهای اندر دهان خود فشار
گر نبندی زین سخن تو حلق را
آتشی آید بسوزد خلق را
گفت ای موسی دهانم دوختی
وز پشیمانی تو جانم سوختی
جامه را بدرید و آهی کرد تفت
سر نهاد اندر بیابان و برفت
وحی آمد سوی موسی از خدا
بنده ما را ز ما کردی جدا
تو برای وصل کردن آمدی
نی برای فصل کردن آمدی
هر کسی را اصطلاحی دادهام
هر کسی را سیرتی بنهادهام
هندیان را اصطلاح هند مدح
سندیان را اصطلاح سند مدح
من نکردم خلق تا سودی کنم
بلکه تا بر بندگان جودی کنم
من نگردم پاک از تسبیحشان
پاک هم ایشان شوند و درفشان
ما برون را ننگریم و قال را
ما درون را بنگریم و حال را
آتشی از عشق در جان بر فروز
سر بسر فکر و عبارت را بسوز
موسیا آداب دانان دیگرند
سوخته جان و روانان دیگرند
تو ز سرمستان قلاوزی مجو
جامهچاکان را چه فرمایی رفو
ملت عشق از همه دینها جداست
عاشقان را ملت ومذهب خداست
لعل را گر مهر نبود باک نیست
عشق در دریای غم غمناک نیست
چونکه موسی این عتاب از حق شنید
در بیابان در پی چوپان دوید
بر نشان پای آن سرگشته راند
گرد از پرهی بیابان بر فشاند
عاقبت دریافت او را و بدید
گفت مژده ده که دستوری رسید
هیچ آدابی و ترتیبی مجو
هر چه می خواهد دل تنگت بگو
همه این چیزایی که من می گم و بیشترم در مورد خداست عقاید منه و چیزایی که خودم تجربه کردم و بهش یقین پیدا کردم . نمی دونم می تونه برای بقیه هم مفید باشه یا نه .
کسی که ارتباطش با خدا قوی تره ، نظر خدا براش مهمتر می شه [nishkhand] انگیزه قوی تری پیدا می کنه ، کارها رو کاملتر انجام می ده ، تلاش بیشتری می کنه و با یه حس خوب به موفقیت می رسه . با نشاط با آرامش و امنیت خاطر . اگر هم نرسه باز آرامش داره . چرا ؟ چونکه می دونه خدا هم تلاششو دیده پس اگر به نتیجه نرسیده پس به صلاحش نبوده و تازه شاید خوشحالم بشه که یکی هست که هواشو داره [nishkhand] [esteghbal]. به نظر من کسی که این پشتوانه رو نداشته باشه اگر تلاش کنه و شکست بخوره خیلی خودشو می بازه .
[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]
moji5
5th July 2010, 07:11 PM
ممنون از پاسختون.
وقتی انسان میخواد موفقیتی کسب کنه مطمئنن باید طرح و برنامه دقیقی داشته باشه
برای اون هایی که به خدا اعتقاد دارن این اعتقاد باعث میشه با توکل به خدا انرزی مثبتی تو وجودشون جاری بشه که به اون ها در رسیدن به موفقیت کمک میکنه
البته اینم بگم باید تعریف درستی از موفقیت داشت
میشه کمی واضح تر بگید
هم برای شرایط یکسان و هم نا یکسان(چون انسان ها با هم تفاوت دارند) شما چه شرایطی رو برای قیاسش پیشنهاد می کنید.
اینجا هم همون استثنا دخیله
ولی یه سری نکات رو نمیشه نادیده گرفت مثلا" انتخاب هدف و روش کار
شاید یکی خیلی هدف بزرگی انتخاب کنه و خیلی هم زحمت بکشه اما وقتی به اون نرسه هیچ چیز خوبی بهش نمیرسه
اما شخص دیگه ای با انتخاب هدف مناسب و روش مناسب به یه مورد کوچیک میرسه که خیلی براش خوب تموم میشه
ممنونم از نظرتون. آیا موفقیت همیشه رسیدن به یک هدفه ؟ آیا یک سرگرمی و یا راز و نیاز کردن نمی تونه شامل موفقیت بشه ؟ تو دعا کردمون آیا هدفی را دنبال می کنیم ؟!
اگه هدف نباشه موفقیت معنا پیدا نمیکنه مثلا" هر روز از کوهی که نزدیکه خونتونه بالا میرید و هیچ جذابیتی نداره در حالی که خیلی ها از راه های دور میان تا از همون کوه بالا برن و موفقیت کسب کنن
ولی به نظرتون آیا ایمان افراد باعث نمیشه که کفه ی ترازو برای رسیدن به هدفش سنگین تر بشه و خداوند اون بیشتر آزمایش کنه تا ببینه لیاقتش رو داره و یا نه ؟ برای افراد دیگه این رو چطور بیان می کنید .[golrooz]
خب ایمان هم باید تعریف درستی داشته باشه
بهتون توصیه میکنم برای درک درسته ایمان کارتون پاندای کونفوکار رو ببینید
ایمان یعنی باور کردن و پایبند بودن به عقاید
وقتی خدا رو قبول داری و بهش ایمان داری مطمئن باش زندگی برات اروم تر و با ارزش تر میشه
اگه احساسی خلاف این داشتی یعنی یه چیزی مشکل داره
این کلی بود
به نظر تون این در ارتباط با وجود هر فرد نیست که خداوند اون رو آفریده . یعنی موفقیت بسته به نوع عمل و کار بین افراد ممکنه تفاوت پیدا کنه(چون خود افراد هم متفاوتند) ... آیا رضایت از موفقیت هم میتونیم بگیم خداوند در اون تاثیر می ذاره ؟ تلاش رو خداوند برای چی گذاشته؟
نمیشه نقش خدا رو نادیده گرفت
اما فکر نکنم خدا دخالت مستقیم تو کاره کسی داشته باشه
یعنی کمی غیره منطقی به نظر میاد
اگه چیزی تو زندگی کسی دخیل باشه کارهای فبلیشه که بهش کمک میکنه
[golrooz]
[golrooz]
دیدها متفاوته همونطور که ادم ها متفاوتن
این دیدگاه موقعی قوت پیدا میکنه که میخوایم خدا برامون پارتی بازی کنه و فقط به ما کمک کنه و دعا های عجیب میکنیم
مثلا" خیلی ها میگن خدایا فقط همین یه بار یا چیزهای دیگه که واقعا" نمیشه اسمی روش گذاشت
البته تو این مورد نقش شیطان رو نمیشه نادیده گرفت
از هر فرصتی استفاده میکنه
چون وظیفش همینه که با ایجاد تفکرات عجیب مشکل درست کنه
دلایل عدم موفقیت با عقایدمون چه رابطه ای داره ؟
کسایی که به اختراعات بزرگی دست یافتند آیا پایبند به عقایدشون بودند ؟ نقش خداوند را چطور بیان می کنید ؟
[golrooz]
حتما" یه عقیده ای داشتن
وقتی به عقیدت پایبند باشی نشونه اراده و حمت قوی هست که در درونت داری
حالا هر عقیده ای
وقتی چیزی رو قبول داری باید بهش ایمان داشته باشی و بهش پایبند باشی
فکر نکنم مخترعی داشته باشیم که بدنام باشه
(البته خصوصیات اخلاقی متفاوتن )
خب دین یه جور راهنماست
پس مسلما" تاثیر گذاره
[golrooz]
آیا افراد کافر نمی تونند به موفقیت برسند اگه در مورد این هم نظرتون رو بگید ممنون میشم .
این یکیش کمی ترسناکه جوابش
میترسم دیدگاهم رو بگم
*مینا*
6th July 2010, 06:00 PM
[QUOTE]این گفته شما حرف نداشت ... شکی توش نیست ...[golrooz]
یه سوال [khejalat] : با توجه به مطالبتون آیا خدا همیشه و همه آدم ها رو غافلگیر می کنه ؟!!!
از نظر من بله
گاهی بعضی از آدما با دیدن شکوفه زدن یه گل غافلگیر می شن ، برخی با شفا پیدا کردن یه بیمار قطع امید شده غافلگیر میشن و بهشون تلنگور می خوره ... خدا و نشونه هاش برای غافلگیری ما آدما همیشه هستن فقط باید ببینیمشون...
من خودم متاسفانه نمی تونم بگم که همیشه دیدم نشونه ها رو ، اما گه گاهی شده که حس کنم تو این اتفاقی که افتاده دست خدا تو کار بوده ( هرچند تو همه اتفاقا خدایی هست )
پس میشه گفت همه ی افراد باید تو زندگی شون تلاش کنند هرچند به طبعشون خوش نباشه و به نتیحه نرسند ...
آیا با این حرف موافقید : انسان ها محکوم(=باید - معنی الزام داشتن رو منظورم است) به تلاشند ؟
بله
منتها انسانی که خواستار زندگی بهتر و دلچسب تر هست محکوم به تلاشه
کسی که به اونچه که داره قانع هست و بیشتر از اون و نمی خواد، محکوم به تلاش برای حفظ آنچه داره هست
ممنون از پاسخ تون ... نگفتید چه جوری می تونیم بفمهمیم تمام تلاشمون رو کردیم .... آیا این با زیاده خواهی انسان در ارتباطه ؟ [golrooz]
زیاده خواهی انسان؟
راستش به نظر من آدما هیچ وقت از کار و تلاشی که می کنن رضایت کامل ندارن ، چون همیشه بعد از کاراشون می گن خوب بود ولی بهتر از این هم می تونست باشه ...
در مورد زیاده خواهی هم فک کنم در ارتباط مستقیم باشن .
آخه چرا بعضی با توکل زیاد بازم دلهره دارند ؟ آرامش ندارند ؟ این به چی مربوط؟ آیا خودشون رو درست نشناختن و یا اینکه خدا رو ؟
را ه به آرامش رسیدن شاید مرگ آدم باشه چون هیچ جوری آدم به آرامش نمی رسه.
نظرتون چیه ؟ [golrooz] به نظرتون ارتباظ مستقیمی با صبر کردن داره یا نه ؟
درمورد این که چرا بعضی با توکل زیاد بازم دلهره دارم ، من معتقدم که توکلشون واقعی نبوده
وقتی من بدونم که خدایی دارم که غیر از صلاح من چیز دیگه ای نمی خواد ، وقتی کارم و بهش بسپارم که نتیجش دست اون باشه ، دیگه واسه چی باید از بابت نتیجه دلهره داشته باشم؟
امکان داره نتیجه اونی که من دلم می خواد نباشه ، اما سپردمش به خدا ، گفتم که" خدای من ، من تلاشم و کردم ، بقیش دست خودت .... " پس باید به خدا اعتماد کنم
اون تیکش و متوجه نشدم که چرا راه به آرامش رسیدن و مرگ دونستید؟
آخه الان که به مرگ فکر می کنم ، ترس ورم میداره ،که قراره چی بشه ....
راه به آرامش رسیدن ---> الابه ذکر الله تطمئن القلوب
[golrooz][golrooz]
بازم هم از شما به خاطر نظرات کاملتون ممنونم [golrooz]
منم از شما بابت پی گیری بحثتون و سوالای سختتون[nishkhand] ممنونم [golrooz]
dodor
8th July 2010, 08:33 AM
[QUOTE=dodor]
از نظر من بله
گاهی بعضی از آدما با دیدن شکوفه زدن یه گل غافلگیر می شن ، برخی با شفا پیدا کردن یه بیمار قطع امید شده غافلگیر میشن و بهشون تلنگور می خوره ... خدا و نشونه هاش برای غافلگیری ما آدما همیشه هستن فقط باید ببینیمشون...
من خودم متاسفانه نمی تونم بگم که همیشه دیدم نشونه ها رو ، اما گه گاهی شده که حس کنم تو این اتفاقی که افتاده دست خدا تو کار بوده ( هرچند تو همه اتفاقا خدایی هست )
[golrooz]
ولی به نظرشما آیا همه نشانه هاش برای همه قابل دیدنه ... آخه همه یه جور نیستند . آیا به نظرتون همیشه تلنگر برای انسان می تونه دگرگونش کنه ؟ شاید برایشون یه اتفاق ساده بوده(از دید اونها)
بله
منتها انسانی که خواستار زندگی بهتر و دلچسب تر هست محکوم به تلاشه
کسی که به اونچه که داره قانع هست و بیشتر از اون و نمی خواد، محکوم به تلاش برای حفظ آنچه داره هست
ممنونم از جوابتون.[golrooz]
زیاده خواهی انسان؟
راستش به نظر من آدما هیچ وقت از کار و تلاشی که می کنن رضایت کامل ندارن ، چون همیشه بعد از کاراشون می گن خوب بود ولی بهتر از این هم می تونست باشه ...
در مورد زیاده خواهی هم فک کنم در ارتباط مستقیم باشن .
[golrooz]
آیا زیاده خواهیش رو می می تونیم به شکر نکردنش هم گاهی اوقات تعبیر کنیم ؟ مگر نه اینست که انسان همواره باید خدا رو شکر کنه و هر چی براش میاد شاید(یا ۱۰۰٪) خیر باشه ؟ آیا این امور همواره خیرند (جنبه تلاش کردن رو در نظر بگیرید)
درمورد این که چرا بعضی با توکل زیاد بازم دلهره دارم ، من معتقدم که توکلشون واقعی نبوده
وقتی من بدونم که خدایی دارم که غیر از صلاح من چیز دیگه ای نمی خواد ، وقتی کارم و بهش بسپارم که نتیجش دست اون باشه ، دیگه واسه چی باید از بابت نتیجه دلهره داشته باشم؟
امکان داره نتیجه اونی که من دلم می خواد نباشه ، اما سپردمش به خدا ، گفتم که" خدای من ، من تلاشم و کردم ، بقیش دست خودت .... " پس باید به خدا اعتماد کنم
دقیقا...[golrooz]
اون تیکش و متوجه نشدم که چرا راه به آرامش رسیدن و مرگ دونستید؟
آخه الان که به مرگ فکر می کنم ، ترس ورم میداره ،که قراره چی بشه ....
منظورم این بود که دنیای ما الان پر از ذهن های پریشان و اضظراب شده(غیر از عده ای خاص) واقعا سخته که کسی آرامش درونی داشته باشه ... شاید براش بهترین راه حل مرگ باشه ...
مرگ می تونه یکی از بهترین اتفاق های زندگی باشه ....
جا افتادن معنای این کلمه بسته به فرد چطور میتونه در وجودش قوی بشه ؟ آیا توکل و توسل هر دوشون به یه چیز ختم می شند ؟
[golrooz]
راه به آرامش رسیدن ---> الابه ذکر الله تطمئن القلوب
[golrooz][golrooz]
[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]
منم از شما بابت پی گیری بحثتون و سوالای سختتون[nishkhand] ممنونم [golrooz]
بازم به خاطر پاسخ های کاملتون ممنونم .
[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]
dodor
8th July 2010, 08:47 AM
ممنون از پاسختون.
وقتی انسان میخواد موفقیتی کسب کنه مطمئنن باید طرح و برنامه دقیقی داشته باشه
برای اون هایی که به خدا اعتقاد دارن این اعتقاد باعث میشه با توکل به خدا انرزی مثبتی تو وجودشون جاری بشه که به اون ها در رسیدن به موفقیت کمک میکنه
[golrooz]
البته اینم بگم باید تعریف درستی از موفقیت داشت
[golrooz]
میشه کمی واضح تر بگید
اینجا هم همون استثنا دخیله
ولی یه سری نکات رو نمیشه نادیده گرفت مثلا" انتخاب هدف و روش کار
شاید یکی خیلی هدف بزرگی انتخاب کنه و خیلی هم زحمت بکشه اما وقتی به اون نرسه هیچ چیز خوبی بهش نمیرسه
اما شخص دیگه ای با انتخاب هدف مناسب و روش مناسب به یه مورد کوچیک میرسه که خیلی براش خوب تموم میشه
[golrooz][golrooz]
اگه هدف نباشه موفقیت معنا پیدا نمیکنه مثلا" هر روز از کوهی که نزدیکه خونتونه بالا میرید و هیچ جذابیتی نداره در حالی که خیلی ها از راه های دور میان تا از همون کوه بالا برن و موفقیت کسب کنن
[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]
ولی به نظرتون آیا ایمان افراد باعث نمیشه که کفه ی ترازو برای رسیدن به هدفش سنگین تر بشه و خداوند اون بیشتر آزمایش کنه تا ببینه لیاقتش رو داره و یا نه ؟ برای افراد دیگه این رو چطور بیان می کنید .[golrooz]
خب ایمان هم باید تعریف درستی داشته باشه
بهتون توصیه میکنم برای درک درسته ایمان کارتون پاندای کونفوکار رو ببینید
ایمان یعنی باور کردن و پایبند بودن به عقاید
وقتی خدا رو قبول داری و بهش ایمان داری مطمئن باش زندگی برات اروم تر و با ارزش تر میشه
اگه احساسی خلاف این داشتی یعنی یه چیزی مشکل داره
این کلی بود
ممنون از نظرتون .... ولی شما امتحان های الهی رو برای افراد با ایمان چطور مگید ؟ به نظر امتحان هایی سخت تر (البته بسته به ظرفیت شخص) ممکنه در نظر گرفته بشه... آیا برای دیگران( منهای ایمان) چه جوری میشه ؟ البته امتحانات خداوند در هر لحظه ای است ولی ایمان چه نقشی رو می تونه داشته باشه ؟ شاید با این امتجانات به ایمان خودش هم شک کنه ...
نمیشه نقش خدا رو نادیده گرفت
اما فکر نکنم خدا دخالت مستقیم تو کاره کسی داشته باشه
یعنی کمی غیره منطقی به نظر میاد
اگه چیزی تو زندگی کسی دخیل باشه کارهای فبلیشه که بهش کمک میکنه
ممنونم نظر جالبیه (آیا همه(انسان) می پذیرند این رو؟؟؟) آیا گرفتاری هامون هم می تونیم به کارهای قبلیمون ارتباط بدیم (؟) آیا هر کاری مد نظره؟
[golrooz]
[golrooz]
[golrooz]
دیدها متفاوته همونطور که ادم ها متفاوتن
این دیدگاه موقعی قوت پیدا میکنه که میخوایم خدا برامون پارتی بازی کنه و فقط به ما کمک کنه و دعا های عجیب میکنیم
مثلا" خیلی ها میگن خدایا فقط همین یه بار یا چیزهای دیگه که واقعا" نمیشه اسمی روش گذاشت
البته تو این مورد نقش شیطان رو نمیشه نادیده گرفت
از هر فرصتی استفاده میکنه
چون وظیفش همینه که با ایجاد تفکرات عجیب مشکل درست کنه
خیلی ممنون از پاسختون[golrooz]
دلایل عدم موفقیت با عقایدمون چه رابطه ای داره ؟
[golrooz]
حتما" یه عقیده ای داشتن
وقتی به عقیدت پایبند باشی نشونه اراده و حمت قوی هست که در درونت داری
حالا هر عقیده ای
وقتی چیزی رو قبول داری باید بهش ایمان داشته باشی و بهش پایبند باشی
فکر نکنم مخترعی داشته باشیم که بدنام باشه
(البته خصوصیات اخلاقی متفاوتن )
ممنونم از نظر کاملتون[golrooz]
خب دین یه جور راهنماست
پس مسلما" تاثیر گذاره
[golrooz]
این یکیش کمی ترسناکه جوابش
میترسم دیدگاهم رو بگم
بسیار خوب ... واقعا ممنونم از پاسخ هایی که دادید
[golrooz][golrooz]
[golrooz]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.