توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث خلاقیت چه کاربردی در زندگی ما ندارد؟
AvAstiN
26th June 2010, 09:11 PM
همیشه ، وقتی حرف از خلاقیت می شه ، ذهنا به این سمت می ره که خلاقیت چه کاربردی داره و چطوری می تونیم از اون در زندگی روزمرمون استفاده کنیم . ولی کمتر پیش اومده که با خودمون فکر کنیم کنیم که خلاقیت چه کاربردی در زندگی ما نداره ؟
آیا جنبه ای از زندگی هست که خلاقیت در اون کاربردی نداشته باشه ؟
منتظر نظر دوستان هستم [entezar2]
moji5
26th June 2010, 09:17 PM
خب
خیلی جدید بود
خلاقیت همیشه مفید بوده
الان چیزی به ذهنم نمیرسه
Sookoot
26th June 2010, 09:34 PM
موضوع جالبیه
فکر میکنم خلاقیت و نو اوری در مورد اون قسمت از رفتار ما که جنبه عادت پیدا کرده کاربردی نداشته باشه
یعنی اگر مثلا عادت کرده ایم که وقتی جوراب خودرا در می اوریم ان را به گوشه ای پرتاب کنیم
حالا اگر با خلاقیت ربات هوشمندی طراحی شود که به ما متذکر شود "اینجا خلاقیت کاربردی ندارد
چون ما عادت کرده ایم و از این عادت خود دست بر نمیداریم[nishkhand]
AvAstiN
26th June 2010, 09:51 PM
موضوع جالبیه
فکر میکنم خلاقیت و نو اوری در مورد اون قسمت از رفتار ما که جنبه عادت پیدا کرده کاربردی نداشته باشه
یعنی اگر مثلا عادت کرده ایم که وقتی جوراب خودرا در می اوریم ان را به گوشه ای پرتاب کنیم
حالا اگر با خلاقیت ربات هوشمندی طراحی شود که به ما متذکر شود "اینجا خلاقیت کاربردی ندارد
چون ما عادت کرده ایم و از این عادت خود دست بر نمیداریم[nishkhand]
ترک عادت می گن موجبات بیماری است [nishkhand]
به نظرم خلاقیت با تکنولوژی یکم متفاوته گرچه تکنولوژی ، خلاقیت داره .
به نظرتون تو عادتهامون ، می شه خلاقیت به خرج بدیم؟
dodor
26th June 2010, 10:06 PM
سلام
مسلما خلاقیت تو جای جای زندگی وجود داره ولی یه جورایی باید پیداش کنیم . به نظر من یه فکر خلاق همون خلاقیت رو تو زندگی هم به وجود میاره . ولی واقعا چی بشه تا به وجود بیاد. با فکر خلاق تغییر تو زندگی اگه باعث عوض شدن و بهتر شدن میشه واقعا روش تمرکز کرد . مثلا توی روابطمون میتونیم ایده ها ی جدیدی رو به وجود بیاریم . در طول روز می تونیم طرحایی رو پیاده سازی کنیم تا باعث شادابی خودمون بشه . البته به نظر من یه جورایی باید موقعیتش فراهم بشه. منظورم تو شرایطی که بعضی چیز ها نیاز هستند و ما قادر با تامین اون ها تو اون زمان نیستیم .
AvAstiN
26th June 2010, 10:10 PM
به نظر من تو اصول خلاقیت خیلی کاربرد نداره و فقط تو استفاده از اصوله که خلاقیت معنا پیدا می کنه
dodor
26th June 2010, 10:11 PM
به نظر من تو اصول خلاقیت خیلی کاربرد نداره و فقط تو استفاده از اصوله که خلاقیت معنا پیدا می کنه
میشه منظورتون رو واضخ تر بگید ممنون میشم.
AvAstiN
26th June 2010, 10:15 PM
میشه منظورتون رو واضخ تر بگید ممنون میشم.
مثلا تو اصول ریاضیات ما خلاقیتی نداریم ولی برای به کار بردن اون تو زندگی مون و حتی تو خود ریاضیات ، می شه خلاقیت نشون داد
moji5
26th June 2010, 10:24 PM
به عنوان نمونه از مفید نبودن خلاقیت مواقعیه که اصله موضوع مشکل داره
در این موارد هر چقدر هم خلاقیت داشته باشی چون اصل موضوع مشکل داره بازم مشکل ایجاد میشه و شاید از مشکل قبلی بدتر هم بشه و تنها راه این مواقع تغییره
AvAstiN
26th June 2010, 10:27 PM
به عنوان نمونه از مفید نبودن خلاقیت مواقعیه که اصله موضوع مشکل داره
در این موارد هر چقدر هم خلاقیت داشته باشی چون اصل موضوع مشکل داره بازم مشکل ایجاد میشه و شاید از مشکل قبلی بدتر هم بشه و تنها راه این مواقع تغییره
بحث این نیست که کجا مفید نیست ، بحث اینه که کجا کاربرد نداره [cheshmak]
dodor
26th June 2010, 10:29 PM
شاید تعحب کنید ولی تو ارتباط با خدا و دعا کردن خلاقیت نیازی نیست و اصلا لازم نیست به وجود بیاد .
چون عبادت کردن هم جزی از زندگی است.
moji5
26th June 2010, 10:39 PM
بحث این نیست که کجا مفید نیست ، بحث اینه که کجا کاربرد نداره [cheshmak]
خب ابجی چیز غیر مفید بدونه کاربرد میشه دیگه
moji5
26th June 2010, 10:40 PM
نظر خوبی بود
ولی جای تامل داره
LaDy Ds DeMoNa
26th June 2010, 11:28 PM
من یاده این موضوع افتادم شاید زیاد به بحث شما ارتباط نداشته باشه اما :
گاهی لازمه ادم کمی از موضوعی که هر روز با اون درگیره بیاد بیرون
و از دور یا از بالا به اون مسئله نگاه کنه انوقته که می فهمه اشتباهاتش کجابوده و ذهن اش روشن می شه
راهکارهای اصلاح اون مسئله پدیدار می شن
البته اینو همیشه مدیر ما به ما توصیه می کنه که تو مسائل غرق نشید و در رفع مشکلات خلاقیت به خرج بدید
kamanabroo
27th June 2010, 01:08 AM
خلاقیت رو میشه گفت که همیشه خوب و مفیده
اما اینکه کجاها کاربرد نداره کمی باید روش فکر کرد.
اول باید خلاقیت رو تعریف کنیم تا ببینیم در یک سری شرایط استفاده از این خلاقیت عاقلانه هست یا کاربردی هست یا نه؟
اما چیزی که واضحه اینه که:
گاهی برای یک کار یا هدف یا .... یک راه مشخص و معین و روشنی وجود داره که اگه اون راه طی بشه براحتی به هدف مورد نظر می رسیم.
شاید اینجور وقتا اگه وقتمون رو برای ایجاد خلاقیت بکار بگیریم کار درستی نکرده باشیم ، چون راه معلوم و روشن و واضح و هدف در مقابل ماست و وسیله رسیدن هم مهیا.
اما غالبا خلاقیت مفیده، مگه اینکه تعریفی از خلاقیت داشته باشیم که با بعضی شرایط خاص جور در نیاد.
Sookoot
27th June 2010, 03:21 AM
استارتر گرامی
شما موضوع را به بحث گذاشته اید یا اصرار دارید نطرات دیگران را رد کنید؟؟
اگر همه اشتباه برداشت کرده اند و شما درست میگویید که دیگر دعوت به بحث معنا ندارد.
جهت اطلاعتان تکنولولوژی و خلاقیت رابطه علت و معلولی دارند ومکمل یکدیگرند
کاوه
27th June 2010, 05:11 AM
گاهی برای یک کار یا هدف یا .... یک راه مشخص و معین و روشنی وجود داره که اگه اون راه طی بشه براحتی به هدف مورد نظر می رسیم.
شاید اینجور وقتا اگه وقتمون رو برای ایجاد خلاقیت بکار بگیریم کار درستی نکرده باشیم ، چون راه معلوم و روشن و واضح و هدف در مقابل ماست و وسیله رسیدن هم مهیا. [golrooz]
به نظر من خلاقیت در دینی که خدا برای ما فرستاده هیچ کاربردی نداره ! چون خدا خودش میگه دین شما رو کامل کردم و جایی که خدا اون راه رو کامل بدونه دیگه ما هی از خودمون بیایم خلاقیت ابراز کنیم ، فکر کنم با عقل ناقص بشری به نا کجا آباد ختم میشه .
به طور مثال در فرامینی که خدا برای ما فرستاده (آداب نماز و روزه و خیلیهای دیگه) به هیچ عنوان خلاقیت بشر راهی نداره !
AvAstiN
27th June 2010, 12:25 PM
شاید تعحب کنید ولی تو ارتباط با خدا و دعا کردن خلاقیت نیازی نیست و اصلا لازم نیست به وجود بیاد .
چون عبادت کردن هم جزی از زندگی است.
خلاقیت ریشه در فکر داره ، می شه فکر کنیم چطوری به خدا نزدیک بشیم و با چه شیوه هایی . می شه با خلاقیت راه های میانبر رو پیدا کرد
با نظر من موافقین؟
AvAstiN
27th June 2010, 12:28 PM
من یاده این موضوع افتادم شاید زیاد به بحث شما ارتباط نداشته باشه اما :
گاهی لازمه ادم کمی از موضوعی که هر روز با اون درگیره بیاد بیرون
و از دور یا از بالا به اون مسئله نگاه کنه انوقته که می فهمه اشتباهاتش کجابوده و ذهن اش روشن می شه
راهکارهای اصلاح اون مسئله پدیدار می شن
البته اینو همیشه مدیر ما به ما توصیه می کنه که تو مسائل غرق نشید و در رفع مشکلات خلاقیت به خرج بدید
به نظرت مشکلی هست که خلاقیت در اون کاربردی نداشته باشه؟
AvAstiN
27th June 2010, 12:30 PM
خلاقیت رو میشه گفت که همیشه خوب و مفیده
اما اینکه کجاها کاربرد نداره کمی باید روش فکر کرد.
اول باید خلاقیت رو تعریف کنیم تا ببینیم در یک سری شرایط استفاده از این خلاقیت عاقلانه هست یا کاربردی هست یا نه؟
اما چیزی که واضحه اینه که:
شاید اینجور وقتا اگه وقتمون رو برای ایجاد خلاقیت بکار بگیریم کار درستی نکرده باشیم ، چون راه معلوم و روشن و واضح و هدف در مقابل ماست و وسیله رسیدن هم مهیا.
اما غالبا خلاقیت مفیده، مگه اینکه تعریفی از خلاقیت داشته باشیم که با بعضی شرایط خاص جور در نیاد.
می تونین واسه این موقعیت ها مثال بزنین ؟ [shaad]
AvAstiN
27th June 2010, 12:31 PM
استارتر گرامی
شما موضوع را به بحث گذاشته اید یا اصرار دارید نطرات دیگران را رد کنید؟؟
اگر همه اشتباه برداشت کرده اند و شما درست میگویید که دیگر دعوت به بحث معنا ندارد.
جهت اطلاعتان تکنولولوژی و خلاقیت رابطه علت و معلولی دارند ومکمل یکدیگرند
نه اصلا اصراری بر رد کردن یا تایید کردن نظر کسی ندارم . فقط داریم باهم در مورد بحث تاپیک تبادل نظر می کنیم .
از توضیحتون در مورد تکنولوژی و خلاقیت ممنون [shaad]
AvAstiN
27th June 2010, 12:33 PM
[golrooz]
به نظر من خلاقیت در دینی که خدا برای ما فرستاده هیچ کاربردی نداره ! چون خدا خودش میگه دین شما رو کامل کردم و جایی که خدا اون راه رو کامل بدونه دیگه ما هی از خودمون بیایم خلاقیت ابراز کنیم ، فکر کنم با عقل ناقص بشری به نا کجا آباد ختم میشه .
به طور مثال در فرامینی که خدا برای ما فرستاده (آداب نماز و روزه و خیلیهای دیگه) به هیچ عنوان خلاقیت بشر راهی نداره !
موافقم
به نظرمن هم در اصول خلاقیت کاربردی نداره ولی در استفاده از اصول می شه خلاقیت به خرج داد
dodor
27th June 2010, 06:05 PM
خلاقیت ریشه در فکر داره ، می شه فکر کنیم چطوری به خدا نزدیک بشیم و با چه شیوه هایی . می شه با خلاقیت راه های میانبر رو پیدا کرد
با نظر من موافقین؟
فکر نکنم مثلا چه جوری راه های میانبر رو انتخاب کنیم؟
شیوه ی عبادت ما حاصل نوع اعتقاد ماست . بله درست است که فکر هم تاثیر داره ولی ریشه های
اعتقادی مهمترین عامل در نوع عبادت ما میشه.
کسی ممکنه اعتقادش کم یا زیاد باشه ینابراین حول همون اعتقادش میتونه مانور بده مگر
اینکه اعتقادش کلا دچار دگرگونی بشه . شاید منظورتون راه های رسیدن به خدا باشه ؟ [soal]
تو راه های رسیدن به خدا شاید ایده های متفاوتی باشه ولی نمیشه روش خلاقیت گذاشت .
شاید یه جور حلاجی شخص از اون عمل برای خودشه
AvAstiN
27th June 2010, 07:12 PM
فکر نکنم مثلا چه جوری راه های میانبر رو انتخاب کنیم؟
شیوه ی عبادت ما حاصل نوع اعتقاد ماست . بله درست است که فکر هم تاثیر داره ولی ریشه های
اعتقادی مهمترین عامل در نوع عبادت ما میشه.
کسی ممکنه اعتقادش کم یا زیاد باشه ینابراین حول همون اعتقادش میتونه مانور بده مگر
اینکه اعتقادش کلا دچار دگرگونی بشه . شاید منظورتون راه های رسیدن به خدا باشه ؟ [soal]
تو راه های رسیدن به خدا شاید ایده های متفاوتی باشه ولی نمیشه روش خلاقیت گذاشت .
شاید یه جور حلاجی شخص از اون عمل برای خودشه
آره منظورم راه های رسیدن به خدا و شیوه های عبادته
مثلا اینکه خلاقیت به خرج بدیم ، در عبادتمون
LaDy Ds DeMoNa
27th June 2010, 08:44 PM
به نظرت مشکلی هست که خلاقیت در اون کاربردی نداشته باشه؟
نه
تمامی مسائل و مشکلات در دنیا رو می شه با خلاقیت حل و روش نوینی جایگزین کرد
حتی فرمولهای ریاضی حتی در دین و .... خلاقیت کاربرد داره
می شه یک فرمول ریاضی رو به جندین روش مختلف حل کرد
یا در دین البته من منظورم بدعت های مطابق دین و مثبت هستش حلاقیت در آون کارایی داره
hossien
30th June 2010, 07:35 PM
سلام بر همه دوستان
از PlaCebo (http://njavan.com/forum/member.php?u=450) تشکر می کنم موضوع بسیار جالبی را شروع کردن.
من تمام پست ها را خوندم اما به نظر من بهتر بود اول هر کس هر تعریفی از خلاقیت داره بیان کنه و چه تفاوتی با نوآوری داره ؟ بعد میشه بهتر مسئله را باز کرد.
AvAstiN
30th June 2010, 09:03 PM
سلام بر همه دوستان
از PlaCebo (http://njavan.com/forum/member.php?u=450) تشکر می کنم موضوع بسیار جالبی را شروع کردن.
من تمام پست ها را خوندم اما به نظر من بهتر بود اول هر کس هر تعریفی از خلاقیت داره بیان کنه و چه تفاوتی با نوآوری داره ؟ بعد میشه بهتر مسئله را باز کرد.
خلاقیت می تونه نوآوری رو بوجود بیاره می تونه بوجود نیاره
یعنی هر نوآوری با خلاقیت همراهه ولی هر خلاقیتی با نواوری همراه نیست
این نظر من بود [shaad]
moji5
30th June 2010, 10:46 PM
خلاقیت
یه استعداد که بعضی ها تو ذاتشونه و میتونن چیزهایی رو ببینن که بقیه نمی بینن
خلاقیت به نو اوری میرسه
نواوری هم میتونه زمینه ای باشه برای خلاقیت بعدی
یه جورایی مکمل هم هستن
AvAstiN
1st July 2010, 08:03 AM
خلاقیت
یه استعداد که بعضی ها تو ذاتشونه و میتونن چیزهایی رو ببینن که بقیه نمی بینن
خلاقیت به نو اوری میرسه
نواوری هم میتونه زمینه ای باشه برای خلاقیت بعدی
یه جورایی مکمل هم هستن
یعنی خلاقیت بیشتر ارثیه تا اکتسابی؟
moji5
1st July 2010, 01:14 PM
خب پشتکار بر استعداد غلبه میکنه اما در شرایط خاص
خلاقیت مثله یه بزر کاشته نشدست
اگه شرایطش فراهم نباشه پیش نمیاد.
ارثیه و در شرایط خاص و سخت اکتسابی
hossien
1st July 2010, 07:26 PM
خيلي خوب بود تعريف كلي خلاقيت جرقه اي كه در ذهن زده ميشه و ايده به ذهن فرد در رابطه با اون هدف مي رسه ميگن .
اما نوآوري عملي كردن اون جرقه در ذهن هست .
در خلاقيت بيشتر اين مورد سوال ميشه چه طور مي شود ؟ چگونه ممكنه و از اين قبيل سوالات هست اما نوآوري پياده سازي اون هستش.
hossien
1st July 2010, 07:35 PM
حالا بهتر ميشه تصميم گرفت كه خلاقيت در چه كارهايي نيست يا ما از خلاقيت در چه اموري استفاده نمي كنيم . حالا شما با اين تعريف در چه زمينه هايي ميگن خلاقيت وجود نداره؟
البته يكي عنوان كرده بود كه در رياضيت خلاقيت وجود نداره اين به نظر من اشتباه هست شما از چندين را مي تونيد با فك كردن اون مسئله را حل كنيد پس شما داريد از خلاقيت استفاده مي كنيد براي حل مسئله.
به طور كلي در ايران افراد خلاق هستن و تعداد كمي نوآور مي شوند اما در كشور ژاپن اين برعكس هست يعني اونجا بيشتر افراد نوآور هستن اما خلاق نيستن و طرح ها و ايده ها را از كشورهاي ديگه مي گيرند و اونو تبديل به محصول مي كنند با كاربرد هاي جديد.
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.