PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استقلال در حساس‌ترين لحظه تنها شد!

*AM@NDA*
24th June 2010, 04:03 PM
استقلال در حساس‌ترين لحظه تنها شد!

http://64.130.220.65/Multimedia%5Cpics%5C1389%5C4%5CSport%5C66.jpg

استقلال در حساس‌ترين لحظه تنها شد! / برنامه فدراسيون اشكالاتي دارد

منصور پورحيدري گفت: استقلال هرگز در چنين شرايط بحراني قرار نداشته است.

به گزارش ايسنا، منصور پورحيدري، پيشكسوت باشگاه استقلال از سوي علي فتح‌الله‌زاده مدير فني تيم فوتبال استقلال شد. وي پس از پذيرفتن اين سمت در رابطه با استقلال سخن گفت.

* بعد از چه مدتي به استقلال برگشتيد و شرايط فعلي را چگونه ارزيابي مي‌كنيد؟
بنده دو سال قبل عضو هيات‌مديره بودم كه در يك دوره زمان كوتاه شش ماهه. معتقدم ما فوتبالي هستيم و در امور مديريتي نمي‌توانيم پول‌سازي كنيم و براي باشگاه پول بياوريم و در آن برهه نتوانستم خيلي به تيم كمك كنم. با آمدن واعظي‌آشتياني به همراه فتح‌اله‌زاده از استقلال جدا شديم تا امروز و...
در مورد شرايط فعلي بايد بگويم كه استقلال هرگز در چنين شرايط بحراني قرار نداشته، تغييرات هميشه بوده ولي در چنين مقطع حساسي همه از استقلال توقع دارند و دقيقا در حساس‌ترين لحظه تنها شد! در اين ميان سعيدلو تصميم بسيار خوبي گرفت و آدمي را به استقلال بازگرداند كه استقلال، حاشيه‌ها و كمبودهايش را به خوبي مي‌شناسد. فتح‌اله‌زاده كار دشواري را قبول كرده است. او بايد سرمربي را مي‌آورد كه شناخت كافي استقلال داشته باشد چون زمان از دست رفته بود. به اعتقاد من فتح‌اله‌زاده و مظلومي در نهايت شجاعت به ميدان آمدند. طبق اطلاعاتي كه دارم تا اين لحظه تيم خوبي جمع و جور شده و خيلي خوش‌بيني هستم. استقلال در بدترين شرايط هم استقلال است و همواره جا براي پيشرفت وجود دارد.

*شرايط استقلال براي حضور در ليگ قهرمانان آسيا را چگونه ارزيابي مي‌كنيد؟
ما اينجا دو بحث جداگانه داريم. يكي مسابقات داخلي و ديگري آسيايي. اگر بخواهيم همان نگاهي را كه به ليگ داريم به آسيا داشته باشم اتفاقات دو سال اخير رخ مي‌دهد. بايد هر دو آوردگاه را از الان به صورت مجزا نگاه كرد، به هر حال استقلال هنوز پرافتخارترين تيم ايران در آسياست و در آسيا هم هنوز جزء پنج تيم اول به لحاظ آماري است.

*برنامه يكساله فوتبال ساعاتي قبل اعلام شد، نظر شما چيست؟
به هر حال برنامه فدراسيون در امر نتيجه بسيار اهميت دارد، البته من باز هم اشكالاتي در آن مي‌بينم كه نمونه آن آغاز ديرهنگام جام حذفي است. البته سختي براي همه وجود دارد و استقلال هم مانند ساير تيم‌ها. براي موفقيت بايد كاملا حرفه‌اي عمل شود و نيل به اين مهم شدني است. از نظر رواني نبايد ياس را به تيم راه داد. به خاطر دارم در سال 70 كه قهرمان آسيا شديم و در بازي فينال ليائونينگ چين را شكست داديم سه روز بعد در ليگ بازي كرديم و توانستيم در نهايت قهرمان ليگ هم بشويم، پس همه چيز غير ممكن نيست.

*تقابل امسال استقلال با رقباي قدرتمندي نظير سپاهان، پرسپوليس و استيل‌آذين را چگونه مي‌بينيد؟
امسال مسائلي رخ داد كه تغييرات زيادي صورت پذيرفت. نمي‌شود در حال حاضر اظهار كرد و نياز به زمان است تا به سوال شما با دقت بيشتر پاسخ دهم. هنوز 35 روز فرصت داريم و مي‌شود تيم را آماده كرد. نياز به هماهنگي بيشتر و بازي‌هاي تداركاتي بيشتر است. بايد چند هفته صبر كرد تا كمبودها مشخص شود و آنها مرتفع گردد. مردم بايد كمك كنند و صبوري به خرج دهند. نبايد از ابتدا فشار روحي و رواني روي تيم باشد. يك سري بازيكنان تازه به استقلال آمدند و با جو آشنا نيستند و بايد به آنها فرصت داد. چند سال قبل هم استقلال دچار تغييراتي شد و به مرور زمان موفق شد و در نهايت موفق به كسب دو عنوان نايب قهرماني گشت.

*آقاي پورحيدري نظر شما در مورد اظهارنظر پيشكسوتان و كمكي كه مي‌توانند به تيم در اين برهه حساس بكنند چيست؟
پيشكسوتان خودشان سال‌ها در استقلال بودند. بايد حوصله به خرج دهند، حمايت كنند و اگر انتقادي دارند آن را سريعاً رسانه‌اي نكنند. بيايند و رو در رو حرف‌هايشان را بزنند و از نظريات خود استقلال را منتفع كنند. در وضعيت فعلي برخي اظهار نظر و انتقادات حتي اگر از سر دلسوزي هم باشد نبايد به صورتي باشد كه باشگاه را دچار چالش كند.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد