PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مهریه ام را بخشیدم تا شوهرم ادامه تحصیل ندهد

پارمیدا72
22nd June 2010, 03:53 PM
زنی در حضور قاضی دادگاه مهریه 1014 سكه بهار آزادی خود را بخشید تا شوهرش ادامه تحصیل ندهد.

مردی با مراجعه به دادگاه خانواده شهید محلاتی دادخواستی را به قاضی یكی از شعب ارائه كرد.

این مرد 34 ساله در حضور قاضی شعبه 240 این مجتمع مدعی شد كه همسرش نمی‌گذارد او ادامه تحصیل بدهد.

وی ادامه داد: همسرم ابتدای ازدواج كه حدود یك سال از آن می‌گذرد، راضی به این امر بود ولی حالا وسط ترم به من می‌گوید دیگر ادامه تحصیل ندهم.

مرد بیان كرد: همسرم دیپلمه است و معتقد است كه نباید تحصیلات مرد بالاتر از زن باشد، او مرا خسته كرده است، می‌خواهم یا او راضی شود یا از او جدا شوم.

وی اضافه كرد: اگر من كتابی در منزل بخوانم كه بار اطلاعاتی داشته باشد او كتاب را از من می‌گیرد و در سطل آشغال می‌‌اندازد و مرا از مطالعه محروم می‌كند.

زن 30 ساله در دادگاه حضور داشت و گفت: من فقط نمی‌خواهم شوهرم ادامه تحصیل بدهد؛ حتی حاضر هستم مهریه هزار و 14 سكه‌ای‌ام را به او ببخشم ولی او ادامه ندهد.

وی بیان كرد: شوهرم باید به امور زندگی برسد و دیگر سنش از درس خواندن گذشته است.

مرد در حضور قاضی گفت: حاضرم ادامه تحصیل ندهم به شرط اینكه همسرم مهریه خود را ببخشد. كه زن این موضوع را قبول كرد.

قاضی رسیدگی كننده به این پرونده مهریه را از سوی زن به مرد بخشید و حكمی مبنی بر طلاق صادر نشد

http://www.seemorgh.com/news/default.aspx?tabid=2511&conid=63360

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد