PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شهادت دکتر مصطفی چمران

روابط عمومی سایت
20th June 2010, 11:26 PM
http://www.aftab.ir/articles/politics/iran/images/65441d92b7a15897c4e1f6a249728a33.jpg

«سخن گفتن از شهیدى با ابعاد گوناگون، از اسوه اى که جمع اضداد بود؛ از آهن و اشک، از شیر بیشه نبرد و عارف شب هاى قیرگون، از پدر یتیمان و دشمن سرسخت کافران، بسیار سخت، بلکه محال است. سخن گفتن از شهید دکتر مصطفى چمران، این مرد عمل و نه مرد سخن، این نمونه کامل هجرت، جهاد و شهادت، این شاگرد مکتب على علیه السلام ، این مالک اشتر جنوب لبنان و حمزه کربلاى خوزستان، سخت و دشوار است؛ چرا که حتى نمى توان یکى از ابعاد وجودى او را آن گونه که هست، توصیف کرد و نباید انتظار داشت که بتوانیم تصویر کاملى در این مختصر، از او ترسیم نمائیم؛ که مردان و رهروان راه على و حسین علیهماالسلام را با این کلمات مادى و معیارهاى خاکى نمى شود توصیف نمود و سنجید.

http://ermiya.persiangig.com/image/SHahid-CHamran.jpg

آبجی
20th June 2010, 11:32 PM
رقص مرگ !
متن زیر آخرین نوشته دکتر چمران می باشد که چند دقیقه قبل از شهادت آن را نگاشته است :
(( ای حیات ! با تو وداع می کنم ، با همه مظاهر و جبروتت . ای پاهای من ! می دانم که فداکارید ، و به فرمان من مشتاقانه به سوی شهادت – صاعقه وار به حرکت در می آیید ، اما من آرزویی بزرگتر دارم . به قدرت آهنینم محکم باشید . این پیکر کوک ، ولی سنگین از آرزوها و نقشه ها و امیدها و مسئولیت ها را به سرعت مطلوب به هر نقطه دلخواه برسانید . در این لحظات آخر عمر ، آبروی مرا حفظ کنید . شما سالهای دراز به من خدمتها کرده اید . از شما آرزو می کنم که این آخرین لحظه را به بهترین وجه ، ادا کنید . ای دستهای من ! قوی و دقیق باشید . ای چشمان من ! تیزبین باشید . ای قلب من ! این لحظات آخرین را تحمل کن . به شما قول می دهم که پس از چند لحظه همه شما در استراحتی عمیق و ابدی آرامش خود را برای همیشه بیابید . من چند لحظه بعد به شما آرامش می دهم ، آرامشی ابدی . چه ، این لحظات حساس وداع با زندگی و عالم ، لحظات لقای پروردگار و لحظات رقص من در برابر مرگ باید زیبا باشد . ))

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد