توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال ساعت ویندوز خل شده
AmirR13
17th June 2010, 04:53 PM
خوب دو روزه بیش از شونصد بار ساعت ویندوز روتنظیم کردم اما...
اول بگم که تاریخ تغییر نمیکنه.
بعدشم تنظیم اتوماتش هم خاموشه.
زمانی که روشنه یهو 4-5 ساعت تغییر میکنه.
کسی میدونه ممکنه از چی باشه؟
آبجی
17th June 2010, 09:26 PM
سلام دوست گرامی مشکلی که شما میگی یکی از این دو هست [tafakor]:
1- بعضی وقتها این مشکل مربوط میشه به دلیل وجود تیک گزینه time zone خب برای برداشتن این تیک روی ساعت ویندوز دوبار کلیک کنید تا باز شود به تب (تب دوم )time zone برو و تیک گزینه پایین اون رو بردار و از تو منوی کشویی tehran را انتخاب کن[cheshmak].
اگه مشکل حل نشد در این صورت باطری مادریورد شما مشکل داره [nadidan]احتمال داره باطری مادربورد خراب شده باشه یا اینکه ضعیف شده باشه [negaran].( برای اینکه نگهداری تنظیمات ساعت سیستم بر عهده باطری مادربورد هست )
در ضمن : خیلی کم پیش میاد که مشکل از ویروسی شدن باشه یه سر هم به استارت اپ ویندوزت بزن ممکنه برنامه ای اونجا باشه که اون شیطنت میکنه [cheshmak]
موفق باشید .
AmirR13
18th June 2010, 10:16 AM
اون که رو تهران هست.
در مورد باتری مادر برد هم ، تاریخ و دیگر تنظیمات هم دست اون باتریه ، که اگه مشکل از اون باشه باید بقیه هم بپرن
اما فقط ساعت!
در مورد ویروس هم با وجود نود همیشه آپدیت فکر نکنم.
گزینه ی استارت آپ رو چک میکنم.
اما برنامه جدیدی نصب نکردم تو این چند روزه
ممنون
Admin
18th June 2010, 10:29 AM
اون که رو تهران هست.
در مورد باتری مادر برد هم ، تاریخ و دیگر تنظیمات هم دست اون باتریه ، که اگه مشکل از اون باشه باید بقیه هم بپرن
اما فقط ساعت!
در مورد ویروس هم با وجود نود همیشه آپدیت فکر نکنم.
گزینه ی استارت آپ رو چک میکنم.
اما برنامه جدیدی نصب نکردم تو این چند روزه
ممنون
دوست عزیز ...
وقتی که به اینترنت وصل هستی روی ساعت گوشه ی ویندوز دوبار کلیک کن تا بخش ساعت و تاریخ باز بشه بعد بخش Internet Time رو انتخاب کن و بعد گزینه ی Update Now رو بزن ببین درست میشه یا نه ...
موفق باشی
AmirR13
18th June 2010, 08:07 PM
به به دوست قدیمی
آقاا مصطفی گل
نه برادر وقتی آپدیت رو میزنم ارور میده
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.