PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گفتگو با آسمان

touraj atef
13th June 2010, 04:18 PM
آسمان چه گو ئی ؟ مر ا به دیاری بر دی که بر ایم آشنا تر از آشنا بو د خو اندم آنچه نگاشتی و می خو اهم تو نیز بخو انی آن چه من می نگر م گفتی پشت سر معشو ق خد ا ایستاد ه آر ی اما معشو ق همان عشق است و عشق همان مسیر و تنها مسیر ر سید ن به او است مسیر ر سید ن به خد ا عشق است و عشق و عشق
می گو ئی به پشت سر معشو ق نگاه نکن که خد ا را می بینی آشنا من فقط عشق را می بینم عشق که پشت سر و جلو سر ند ارد عشق است که می بینم به خد ا جز عشق هیچ نمی بینم
می گو ئی اگر عشقت ساد ه است و کو چک و معمو لی ...
آشنا از کد ام عشق سخن می گو ئی ؟ مگر عشق ساد ه و کو چک و معمو لی می تو اند باشد؟عشق و سیع است عشق معمو لی است؟ اگر عشق معمو لی بو د که این دیار فانی این گونه سر د و سخت بر ایمان نبو د دنیا جائی بو د که می تو انستیم اند کی بیاساییم
می گو ئی اگر عشقت گذ ر ا است و تفر یح و تفنن ...
آسمان عشق اگر عشق باشد باشد که گذ ر ا نمی شو د بر ای تفر یح و تفنن نمی باشد عشق عشق است عشق من است و من عشق هستم و معشو ق همه و جو د م است شاپر ک همه و جو د ناخد ا است نا خد ا بی شاپر ک چیست جز تند یسی که حتی نمی تو ان به آن خندید
گفتی خد ا نمی گذ ارد هر گز بین تو و معشو قت فاصله بیافتد ...
آر ی خد ا شاهد است که بین من و من فاصله ای نیست هر چه هست بر ای او ست هر جا که بینم چر توی ر وی شاپر ک است به قو ل حافظ
در عشق خانقاه و خر ابات فر قی نیست
هر جا بینی پر تو ی ر وی حبیب است
می گو ئی نا امید می شو م می گو یم که عشق بیهو د ه تر ین کار ها است!!
نه آسمان ! مگر می تو ان نا امید بو د عاشق شد ؟ مگر د ل بی امید عشق را می پذ یر د ؟ مگر امید قیمت عشق است ؟ نه معشو ق من امید من است تا هست امید و و جو د م من است ؟ بیهو د ه تر ین کار ها اگر عشق باشد پس بیهو د گی چیست ؟ کار چیست ؟
گفتی قطر ه ای از عشق هد ر نمی ر و د
می د انم در یای عشق همو ار ه گو هر می د هد گو هر صفای د ل گو هر بخشش گو هر خو شبختی ...
آری ر است گو ئی پشت سر معشو ق خد ا است اما می گو یم عشق تنها با عث می شو د که خد ائی شو ی خد ا ر ا حس کنی عاشق خد ا شوی آری این گو نه است
نه با شاپر کم همه چیز ز یبا است همه جا امید است همه جا سبز است او به ناخد ا فر صت ز یستن می دهد شاپر کم با کو له پر از غمش تنها امید من است او شو ق ز ند گی من است او آفتاب من است او جز یره خو شبختی من است او سعاد تی است او بالهای پر و از به سر ز مین خو شبختی ها است آری شاپر کم خو د خو شبختی است

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد