PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گروه طراحی وساخت خودروی خورشیدی تک سرنشین

حسین متقی
12th June 2010, 01:42 PM
قصداز باز کردن این تاپیک طراحی وساخت خودروی خورشیدی تک سرنشین به طوری که زیبا ومورد پسند
وبرای عبور ومرور شهری مناسب باشد
هرکسی میتواند طرحی جدا گانه یا طی پستی قسمتی را طراحی کند
بااین شرط که قابل اجرا باشد
وبرای سرعت خود ایمنی کامل داشته باشد
به هزینه ان هم توجه داشته باشید چون احتمالا از خودمان تامین می شود

حسین متقی
12th June 2010, 02:00 PM
برای این که در خیابان مجوز حرکت داشته باشد با ید بتواند به سرعت ترافیکی برسد (یعنی 120کیلومتر برساعت)_ایمنی کامل درحداکثر سرعت مجاز داشته باشه_ترمز گیری خوب _امکانات رفاهی مناسب داشته باشه_ وشرط فروش هم قیمت وزیبایی ان است_
راستی هر طرح یانظری دارید برای تهیه وسایل مورد نیاز ان حتما جایی سراغ داشته باشید
خوب مثلا برای شاسی از الومینیوم استفاده کنیم
واز پروفیل های در وپنجره می تونیم استفاده کنیم تا سبک وقابل استفاده باشد

وبرای بدنه از فایبر کلاس یارزین استفاده کنیم که احتمالادر رنگ فروشی ها پیدا بشه

hossien
13th June 2010, 07:45 PM
حسین جان چه مدلی در نظر دارین .شکل اونو بزارید

moji5
13th June 2010, 09:10 PM
یعنی تو سرعت بالایی مثله 120 خودرو میتونه نیروش رو از خورشید بدست بیاره یا باید از باطری استفاده کنه
به نظرم بهتره دنبال این طرح باشیم
که به جای اینکه هر خودرو یه سیستم خورشیدی داشته باشه
ایستگاه های متعددی در سطح شهر یا غیره مثله پمب برقی(پمپ بنزین) ایجاد کنیم که اونا خورشیدی باشن
هم میشه مانور بیشتری داشت هم میزان بازده بالا و تولید ماشین های برقی

حسین متقی
13th June 2010, 10:14 PM
منظور من خودرویی است که برای حمل یک نفر استفاده بشه واز بار ترافیک کم کنه
اولین طرح باید ساده باشه بعد روی اون مانور بدیم
یه ماشین کهمثلا اگر موتور بنزینی داشت حجم موتور اون 200سی سی باشه ویک نفر روحمل کنه
مثل موتور سیکلت کوتاه وزیبا
اما4 یا3 چرخ
باید باتریهم داشته باشه واز طریق یک موتور بنزینی کوچک هم شار÷ مجدد بشه البته در موارد اضطراری

از ترمز هم میتونیم بازیابی انر÷ی داشته باشیم

حسین متقی
14th June 2010, 04:44 PM
البته اصلا زیبا نیست اما
یه چیزی تو این مایه ها که افرادی که مرسدس بنز می خرن هم حاظر شن سوار شن

حسین متقی
14th June 2010, 06:07 PM
یه چیز تو این مایه ها
اما قابل ساخت وزیبا وخورشیدی

باید همه ی اعضا توی کار سهیم باشند

حسین متقی
14th June 2010, 06:14 PM
مثل اینا

حسین متقی
14th June 2010, 06:25 PM
[khande]مثل اینا

حسین متقی
14th June 2010, 06:29 PM
مثل اینا[khande]

حسین متقی
14th June 2010, 06:39 PM
مثل اینا[khande]

حسین متقی
14th June 2010, 06:44 PM
مثل اینا[khande]

حسین متقی
14th June 2010, 06:54 PM
مثل اینا[khande]

حسین متقی
14th June 2010, 07:00 PM
من منتظر طرح های شما هستم
اما در همه این عکس ها ماشین ها زیادی بلند هستند وپهنای کافی برای حظور در خیابان ندارند

البته 120 تا سرعت لازم نیست

اما باید سعیمونو بکنیم

*مینا*
14th June 2010, 08:41 PM
... اما در همه این عکس ها ماشین ها زیادی بلند هستند وپهنای کافی برای حظور در خیابان ندارند ...

ارتفاعش بلند باشه ایرادی داره [soal]

تو عکسی که تو پست شماره #6 (http://www.njavan.com/forum/showpost.php?p=142353&postcount=6) پیوست کردین ، سلول خورشیدی سقف ماشین رو هم پوشونده ؟
میشه لطفا یه مقاله یا متنی از نحوه ی ساخت سلول خورشیدی قرار بدین . شاید با تغییر در نحوه ی قرار گیریش روی خودرو بشه کارایی رو بالا برد

moji5
14th June 2010, 11:30 PM
نمیخواید رو ساخت پمپ شارژ خورشیدی تمرکز کنید(یه استگاه شارژ که از خورشید انرژی میگیره)

حسین متقی
15th June 2010, 12:15 AM
ببخشید پمپ شارژ خورشیدی دیگ چیه
تاحالا نشنیدم

بله کل سقف رو پوشانده+پشت شیشه عقب چون ماشین یهجور فیست بک هستش وصندوق
بزرگی برای یک نفر داره

اون خیلی مهم نیست من چیزی از طراحیماشین نمی دونم

حسین متقی
15th June 2010, 12:18 AM
در ارتفاع بیشتر کنترل خودرو برای راننده به نظر راحت تره اما هندلیک وپایداری سر پیچ ودر حرکت و
در نتیجه ایمنی بیشتر به پهنای بیشتر هم بستگی دارد

وخودرو اسپورت تر وجوان پسند تر نیزر هست

moji5
15th June 2010, 12:48 AM
خوب تو پست قبلی مطرح کردم
به جایه اینکه برای هر خودرو این سیستم رو طراحی کنیم یه دونه مثله پمپ بنزین میزنیم که انرژیش از خورشید تامین میشه و بقیه از اینجا شارژ میشن
و چون نیروگاه ثابت میشه میشه مانور های زیادی روش داد
و وقتی ماشین صرفا" برقی باشه باز هم مانور های زیادی میشه روش داشت

حسین متقی
15th June 2010, 10:41 AM
اهان گرفتم ولی برای ساخت اون شار÷ر ها باید یه کمی بادقت به موضوع نگاح کنید

شار÷ شدن باتری این خودرو حدود 8ساعتی طول می کشه وباید از برق خانگی استفاده کنه (2شاخه)

برا همین با ید یه دینام و یه موتور درحد 10 سی سی برای شار÷ش توماشین باشه

moji5
15th June 2010, 01:19 PM
خوب برای این منظور میشه تو ایستگاه ها به طور مستقیم باطری قرار داد تا هنگامی که خودرو مراجعه میکنه فقط باطری خالی با شارژ شده تعویض بشه
که اینم یعنی هزینه بیشتر
به هر حال باید روش بحث کرد
هیچ طرحی از ابتدا کامل نبوده

حسین متقی
15th June 2010, 02:13 PM
اونجوری نظم به هم میخوره باتری هم 5-6 کیلو یا 8-9 کیلو ودر اوردنش از کاپوت هم ساده نیست

*مینا*
15th June 2010, 11:23 PM
خوب تو پست قبلی مطرح کردم
به جایه اینکه برای هر خودرو این سیستم رو طراحی کنیم یه دونه مثله پمپ بنزین میزنیم که انرژیش از خورشید تامین میشه و بقیه از اینجا شارژ میشن
و چون نیروگاه ثابت میشه میشه مانور های زیادی روش داد
و وقتی ماشین صرفا" برقی باشه باز هم مانور های زیادی میشه روش داشت

من متوجه نمی شم ، یعنی می گید پمپ بنزین ها رو خورشیدی کنیم ،که چه اتفاقی بیافته ؟[soal]

شار÷ شدن باتری این خودرو حدود 8ساعتی طول می کشه وباید از برق خانگی استفاده کنه (2شاخه)
کدوم خودرو ؟ خودروی خورشیدی؟

من این جا کمی گیج شدم منظور آقا مجتبی اینه که روی پمپ بنزین های ماشین های معمولی ای که الان هست تو خیابونا کار کنیم ؟ [soal]

moji5
15th June 2010, 11:39 PM
نه
طرح دوستمون خودرو خورشیدیه
من پیشنهاد دادم به جای پیاده سازی بر روی هر خودرو بیایم یک ایستگاه شارژ همون پمپ بنزین ماشین های برقی ایجاد کنیم
گفتم پمپ بنزین تا کمی قابل لمس تر باشه
بنزینی در کار نیست به جای بنزین برق میدن یا باطری های شارز شده

حسین متقی
15th June 2010, 11:40 PM
به نظر من اونجوری اصلا نمیشه

لطفا چیزی که قابل اجرا برای ما باشه بگید چون می خواهیم خودمون با پول خودمون بسازیم
روی نهوه اجرا بحث کنیم بهتره نه

حسین متقی
15th June 2010, 11:45 PM
مثلا این که شاصی به چه شکلی باشه بهتره لوله ای باشه بهتره یا پرو فیلی
اگه شکننده باشه بهتره که انر÷ی تصادف رو جذب کنه
یا محکم که مقاومت داشته باشه
ویا................

moji5
16th June 2010, 12:03 AM
منتظر نظر دوستان هستیم

حسین متقی
16th June 2010, 12:29 AM
خوب باتری وسلول خو رشیدی رو باید ازکجا گیر بیاریم

خودرو باید چه اندازه نسبی داشته باشه

چرخ و نحوه اتصالات چجوری باشه

اصلا به نظر شما بهتر نیست یه نمونه ماکت از یه طرح ساده رو اجرا بعد رو ی اون مانور بدیم

پس هرکسی باید طرح خودشو طراحی وماکت کنه

که البته ماکت باید بتونه کار کنه

hossien
16th June 2010, 09:25 PM
طرح هوبي هست اما براي اجرايي شدن اون غير از كارهاي عملي بايد از نظر علمي بررسي بشه چون تمام قسمت هاي يك خودرو از قبيل گيربگس ، ترمز ، اصلان موتور و سيستم روشنايي و ......... بايد اول مهندسي وار بررسي شود سپس بريم براي ساخت .آيات شما در اين مورد فك كردين؟

حسین متقی
16th June 2010, 10:04 PM
الان که لازم نیست یه خودرو کامل بسازیم
ماسینی که میسازیم یه چارچرخ یا سه چرخه که راه میره وسبکه

اما بعدا توی چند تا کار همونو تقویت وبهسازیش میکنیم تا به تکامل برسه

الان در حد یه کارته (کارتینگ)

حسین متقی
16th June 2010, 10:43 PM
خوب اوندفه گفتم ارتفاعش کم باشه

حالا رد میکنم چون درتصادفات ارتفاع برابر دید بهتر است واز صدمه جلو گیری میکنه

در رابطه با پروفیل های در وپنجره هم تحقیق کردم اونا خیلی نرم هستند وسنگین

میتوان ازنردبان های الومینیومی استفاده کرد که 2-3 کیلو بیشتر نیستند وبسیار محکم ومقاوم اند

برای کاهش وزن از یک چرخ جلو استفاده میکنیم

hossien
18th June 2010, 01:03 PM
اين سايت در مورد وسايل نقليه آينده ايجاد شده كه براي ايده گرفتن از طرح ها براي شما مفيد هست حتما يك سر بزنيد.

اينجا كليك كنيد (http://psipunk.com/)

حسین متقی
18th June 2010, 03:11 PM
خیلی جالب بود امامن نمی خوام اونقدر پیشرفته باشه

خیلی کوچک وسبک اما کمکم اونو گسترش بدیم وبعد ها نونه هایی کامل بسازیم

خیلی خیلی ساده مثل این

حسین متقی
19th June 2010, 12:10 AM
نکته ها و موارد مهمی ( نکات کنکوری!) پیرامون موفقیت در طراحی خودروی الکتریکی و شرکت در مسابقه.

1- تا می تونید تو اینترنت سرچ کنید و بچرخید مخصوصا سایت های خارجی و دانشگاه های اونور آبی، اطلاعات، نقشه ها، ایده ها و موارد مهمی رو می تونید پیدا کنید که بسیار مهم و کاربردی است.
2- پیگیری اخبار و اطلاع رسانی رو فراموش نکنید، قوانین رو درست بخونید و همیشه پیگیر مسایل مطرح شده از طرف سایر تیم ها و پاسخ دبیرخانه به آنها؛ همچنین تغییرات احتمالی برخی از قوانین و یا مطمئن شدن از برداشت درست و صحیح تیمتون از قوانین باشید، ( اصل آویز، یعنی یکنفر آویزون دبیرخانه باشه، حتی اگر شده به صورت تلفنی ) مثل اتفاقی که برای ما افتاد و ما تنها تیمی بودیم که به علت تجربه نداشتن و کم کاری مسئول مربوطه، تا لحظه ی اندازه گیری عرض خودرو ها در روز سوم مسابقه، نمی دونستیم که آینه های بقل جزو عرض خودرو حساب نمی شوند!!!
3- دقت کنید که تست های خودرو و مسابقه ی طی کردن مسافت چندین کیلومتری در یک روز برگزار نمی شوند، و می تونید در طول چند روز برگزاری مسابقه هر شب تا صبح شارژ مجدد داشته باشید.
4- اورشارژ (Over Charge) کردن باتری ها گزینه ی مناسبی است، حتما انجام بدید، ما تنها تیمی بودیم که طبق قوانین شارژ باتری ها، اونها رو شارژ می کردیم و چیزی به اسم اورشارژ نداشتیم.
5- چیزاهایی مثل خازن های قدرت برای زمان شتاب گیری بسیار سودمند خواهند بود، هرچند که طیق قوانین مسابقه تیمی حق استفاده از این مورد رو نداشت، ولی یکی از تیم های دانشگاه آزاد، آزادانه عمل کردند و استفاده نمودند، نتیجه ی خوبی هم در بعضی از تست ها گرفتند. بپرسید اگر شد امسال حتما استفاده نمایید.
6- فراموش نکنید که اینجا ایرانه، و شما در یک مسابقه ی ایرانی شرکت می کنید، پس اصلا هزینه، وقت و وزن خودروتون رو برای امنیت بیشتر وکامل قرار ندید، همینکه وسیلتون حرکت کنه خودرو حساب می شه و ایمنی درصد کمی در امتیاز مسابقه داره، ما حتی در شیشه و درب خودروی خودمون آب بندی هم جهت نفوذ نکردن باران داشتیم که نیاز نبود، ( نکته ی شماره ی دو)
7- وزن فاکتور بسیار مهمی در مسابقه است، به هر قیمتی شده پایین نگهش دارید، فراموش نکنید در مسابقه ی پارسال اگر زانتیا با پراید مسابقه می داد، با توجه به سیتسم های تعلیق و هندلینگ بسیار بالای زانتیا بدون هیچ ابهامی پراید به علت وزن کم برنده می شد! ما برای تصادف ها و حتی برای چپ کردن خودرو هم، از لحاظ فنی مشکلی نداشتیم، به مدل سه بعدی شاسی در فایل آماده شده دقت کنید، پنج لایه بودن بدنه ی کامپوزیتی، احتمال شکستن آن را در شرایط بسار بد هم، پایین می آورد؛ ولی در مسابقه چنین چیزهایی نیاز نبود و فقط وزن مارا بالا برد. ( نکته ی شماره ی دو) تقریبا تمام تیم ها از بدنه ی کامپوزیتی دو لایه استفاده کرده بودند.
8- سیستم انتقال قدرت از اعضای مهم و حیاتی خودروی شما خواهد بود، در مرحله ی طراحی اجزا قبل از محاسبه ی بقیه ی اجزا و ساختشان، حتما سیستم انتقال قدرت را تهیه کرده و بازده عملی و دقیق آنرا در محاسبات به کار ببرید، در مرحله ی ساخت اگر بازده سیستم انتقال قدرت در عمل آنچنان که باید نباشد، خیلی از اجزای دیگر را باید طراحی، تعویض و یا دوباره بسازید.
9- کسانی که قبلا کار رباتیک انجام داده اند، توجه کنید که این خودرو ربات نیست، پس کاملا صنعتی به موضوع نگاه بنمایید.
10- همزمان با انجام محاسبات و یا ساخت قسمت های مختلف، همه چیز را آزمایش کنید، لازم نیست تا خودروی شما کامل شود و سپس آن را آزمایش کنید، گاهی از لحاظ تئوری چیزی امکان دارد ولی در عمل اتفاق نمی افتد، مثل زنبور که از لحاظ تئوری نباید بتواند پرواز کند، ولی این کار را انجام می دهد. پس از صحت پیاده سازی طراحی ها در هر مرحله اطمینان پیدا کنید.
11- به علت وجود جریان های بالا، در صورت کوچکترین اتصالی هایی، احتمال آتش سوزی در تست ها و زمان ساخت خودرو وجود دارد، آمادگی مقابله با آتش را در زمان ساخت وآزمایشات خود داشته باشید؛ ما هم آتش داشتیم، هم آمادگی اش را!
12- در زمان مسابقه ، لباس های متحد الشکل تاثیری روانی خوبی بر راننده و تیم و حتی بازدیدکنندگان دارد، به فکر تهیه ی آن باشید، تنها تیمی که مطمئن بود که از طرف دبیرخانه ی مسابقات به همه تیم ها لباس می دهند ما بودیم، ولی چنین چیزی هرگز مطرح نشده بود!؟!؟! ( باز هم نکنته ی شماره ی دو)
13- دقت کنید در زمان انجام مسابقه، زاپاس قطعات مهم و آمادگی تعویض را داشته باشید، به قطعات بازار نمی توان اطمینان کرد. ما در روز اول مسابقه به علت کیفیت پایین ودرجه ی دوم بودن، دچار شکستگی یکی از یاتاقان ها شدیم، ولی در وسط مسابقه قطعه را از بیرون خریدیم، آوردیم و تعویض کردیم. ولی یکی دیگر از تیم های خوب هنگامی که در روز آخر دچار شکستگی یاتاقان شدند، متاسفانه از مسابقه بیرون رفتند.
14- در درایور موتور سعی کنید امکان ریجنریتیو بودن را قرار دهید (Regenerative) ، با توجه به پستی و بلندی مسیر چندین کیلومتری تست برد، حسابی به داد باتری هایتان خواهد رسید.
15- اگر سیستم انتقال قدرت خودروی شما اصطلاحا روان بوده و استهلاک کمی داشته باشد، به علت شیب دار بودن زمین مسابقه در تست ها، شتاب اولیه ی خوب و بی دردسری پیدا می کنید، پس با نگاهی به آینده، از استهلاک خودروی خود بکاهید!
16- با توجه به اینکه در اینگونه مسابقات نیاز به موتور هایی با راندمان بالا می باشد، در انتخاباب موتور دقت کنید، دوتیم اول و دوم بین خودرو های ساحته شده، موتور خود را از خارج از کشور تهیه کرده بودند.
http://njavan.ir/images/stories/thumbs/L2hvbWUvdm9sNC9naWdmYS5jb20vZ2lnZmFfMjE1OTU1My9ob3 RhLmlyL2h0ZG9jcy9pbWFnZXMvc3Rvcmllcy9wYXN0YXJjaGl2 ZXMuanBn.jpg (http://njavan.ir/images/stories/pastarchives.jpg)

حسین متقی
19th June 2010, 12:14 AM
الو
هیچکسی پایه کار نیست

مگه شما ها نخبه نیستید

کسایی که پایه کارن پست بزنن

راستی کار یه هزینه ای داره وهر چه افراد بیشتر باشن هر کسی پول کمتری میده

دست به دست هم دهیم به مهر خودرو خوشیدی بسازیم به فکر

moji5
20th June 2010, 08:25 PM
نکات خوبی رو نوشتید ولی میشه بگید چرا این طرح براتون جالب شده؟
امیدوارم دوستان اهل فن بیان و حمایت کنن

حسین متقی
20th June 2010, 11:33 PM
تجربه ساخت
چون به خودرو بسیار علاقه دارم

یا هر وسیله مکانیکی که حرکت کنه

یه مدت روبات های کوچیک میساختم البته با کیت های ثابت ولی شکل های متنوع

اما اونا خیلی کوچیکند ومنو راضی نمیکنن
حالا با کمی تحقیق وخیلی فکر اومدم یه ماشین یا موتور سه چرخ کوچیک بسازم

راستی اصلا تخصص لازم نیست هرکسی عشقش میکشه بیاد

حسین متقی
21st June 2010, 12:22 AM
به اینجا ها یه سری بزنید گرچه موتوراش خیلی کوچیکن
http://roboeq.com/modules.php?op=modload&name=Web_Links&file=index&req=viewlink&cid=14 (http://njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Froboeq.com%2Fmodul es.php%3Fop%3Dmodload%26name%3DWeb_Links%26file%3D index%26req%3Dviewlink%26cid%3D14)
http://roboeq.com/modules.php?op=modload&name=Web_Links&file=index&req=viewlink&cid=30
http://roboeq.com/modules.php?op=modload&name=Web_Links&file=index&req=viewlink&cid=98
http://roboeq.com/modules.php?op=modload&name=Web_Links&file=index&req=viewlink&cid=1 (http://njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Froboeq.com%2Fmodul es.php%3Fop%3Dmodload%26name%3DWeb_Links%26file%3D index%26req%3Dviewlink%26cid%3D1)

حسین متقی
27th June 2010, 03:54 PM
از اونجایی که هیچکسی برای همکاری پست نزده (حتی یک نفر)پس خودم با اولین اعتباری که بدستم برسه(از لطف شمابه تنهایی)شروع میکنم

moji5
27th June 2010, 04:34 PM
اینی که میگید بسازیم فکر میکنید به این سادگی هاست
کارگاه
ابزار
سرمایه و از همه مهمتر وقت میخواد
حداقل باید تابستون رو روش بزاری تا چیزه توچی در بیاد
و اینکه میدونی چندتا متخصص میخواد
فکر کنم حداقل یه شرکت و کارگاه متمرکز لازم داره
اما یه کاری میشه کرد اگه مشکل طراحی و نصبش حل بشه
میتونید این دو مرحله رو کمک کنید
طرح دارید یا نمونه و ایده هاتون مستنده
تیم دارید یا دنبال تیم میگردین.
میشه کامل بگید هدف چیه
اگه مشکل طراحی حل بشه میشه برای گرفتن کارگاه و سرمایه رایزنی کرد

حسین متقی
27th June 2010, 09:35 PM
ای بابا چرا اینقدر سخت می گیرید یک بار هم که شده بدون قوانین دست وپا گیر ومحدودیت

برای تفریح

وبدون هزینه زیاد
مگه میخواهیم تولید انبوه بشه

هدف حرکت در خیابان با امنیت است

شکل وقیافه وطراحی ماشینای روز جهان رو فراموش کنید

به عملی بودن با ظرفیت وعلم خودتون فکر کنید حالا اگه اصلا هم بدرد بخور نبود

یا زشت بود یاکوچیک وبی امنیت بود

فرقی نمیکنه فقط باید راه بره
این جا ایرانه
اگه اولیش ساخته بشه بعدا میتونید باعث پیشرفتش بشید واونو ارتقاع بدید
یایه بهترشو بسازید
حالا کیا پایه اند

moji5
28th June 2010, 12:17 AM
اگه اولیش ساخته بشه بعدا میتونید باعث پیشرفتش بشید واونو ارتقاع بدید
فکر کنم دفعه پیش که رفتم ساخته شدش رو اورده بودن
فردا میپرسم تا مطمئن بشم
خیلی بد موقعی رفته بودم
وقتی من رسیدم داشتن کلی طرح خورشیدی رو امتحان میکردن
اعصابم خورد شده بود
از ابگرمکن بگیر تا کولر و ...

حسین متقی
28th June 2010, 01:34 AM
بخشید منظورتونو نمیفهمم

کجا رفته بودید

دارید مسخره ممیکنید

منظور من اینه که اگه شروع کنید تموم میشه نه اگه فقط حرف بزنید

حالا میخواهید هم کری کنید؟

چامه
28th June 2010, 05:29 PM
من خودرو خورشیدی مدل سا ختم و توی مسابقات هم گروهی با بچه ها ماشینمون رتبه ی اول رو اورد اگه کمکی از دستم بر بیاد پایم [esteghbal]
حالا چیکار می تونم بکنم؟؟؟

حسین متقی
28th June 2010, 10:40 PM
اگر میخواهید کمک کنید

للفا موتوری پیدا کنید که دوتای ان دریک محورمجزا 160 کیلو گرم روبه سرعت 50km/hسرعت برساند

ممنون

چامه
29th June 2010, 03:44 PM
سعی می کنم و خبر می دم[cheshmak]

حسین متقی
29th June 2010, 09:19 PM
ممنون

حسین متقی
1st July 2010, 07:09 PM
اگه موتورا مشخس بشن باتری وسلول خورشیدی رو من ردیف میکنم

شاسی هم میشه دوتا نردبام الومینیومی برای چراغ هم یا ال ای دی یا چراغ موتور

چرخشم چرخ دوچرخه با چرخ جلوی موتور

hossien
1st July 2010, 08:19 PM
حسين جان من تا 3 شنبه يك كتاب براي طراحي خودروهاي مدل مي فرستم براتون در اين كتاب تمام فاكتورهاي طراحي و همچنين نحوه بدست آوردن توان موتور و ....... توضيح جامعي داده است.
ولي تقريبا موتوري با توان 25 مناسب هستش.

حسین متقی
1st July 2010, 08:28 PM
25چی؟

اسب بخار یا وات یا کیلو وات

hossien
8th July 2010, 11:58 PM
25 كيلو وات .
من در اين رابطه با چند نفر طراح و كساني كه اين خودرو ها را ساخته اند صحبت كردم گفتن كه همين طوري نميشه يك ماشين را طراحي و بسازيم چون در ساخت با پاره اي از مشكلات و ........ برخورد مي كنيم.حداقل بايد بعضي موارد را علمي محاسبه كنيم.

قول داده بودم يك فايل پي دي اف از طراحي خودرو بزارم چون حجمش خيلي بود در چند پست اون را مي زارم اين قسمت اول اين كتاب هست.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد