PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاریخ بررسی اثاردرجشن خانه ی موسیقی باید به عقب تربرگردد

NeshaNi
9th June 2010, 07:55 PM
عباس خوشدل آهنگساز ضمن بیان این مطلب در خصوص رقابتی شدن جشن خانه موسیقی به خبرنگار مهر ، گفت : رقابتی شدن یازدهمین جشن خانه موسیقی اتفاق خوبی است اما به اعتقاد من زمان بندی هایی که برای بررسی آثار درنظر گرفته شده مناسب نیست چرا که در طی دوسال گذشته (مقطع اعلام شده از سوی خانه موسیقی) فعالیت مستمر و اثر شاخصی از سوی هنرمندان موسیقی روانه بازار نشده است و اگر آلبومی هم منتشر شده غالبا آثار قوی موسیقی نبوده است به همین دلیل نمی توان ارزیابی منصفانه ای روی کلیت آثار موسیقی ایران داشت.

وی درادامه افزود : به نظرمن بهتر است تاریخ آثار ارسالی برای ارزیابی در جشن خانه موسیقی از آغاز سال 1378 تا امسال درنظر گرفته شود به عنوان نمونه من آلبوم 'شور عشق' به آهنگسازی فریدون شهبازیان را یکی از کامل ترین آلبوم های موسیقی ایرانی می دانم که در دهه گذشته منتشر شده و شایسته است که مورد ارزیابی قرار گیرد.

منبع:اخبارفرهنگ وهنر
آهنگساز آلبوم 'نیلوفرانه' در ادامه صحبت های خود به نحوه داوری آثار اشاره کرد و گفت : برای داوری سه بخش رقابتی بهترین آلبوم ، بهترین کتاب موسیقی و بهترین سنتور نواز در بخش جایزه ویژه پرویز مشکاتیان باید افراد کارشناسی که آهنگساز هستند را انتخاب کنند و یا برای ارزیابی کتاب از مولفان و ناشران تخصصی کتب موسیقی دعوت به عمل آورند.

خوشدل در ادامه صحبت های خود به برنامه های آینده خود اشاره کرد و گفت : طبق مذاکراتی که با آقای نادرگلچین انجام داده ام بنا دارم که براساس وسعت فعلی صدای ایشان قطعاتی را برای ضبط آلبوم بنویسم در واقع چنین معمول است که آهنگساز براساس وسعت صدای خواننده موسیقی می نویسد اما من می خواهم این بار تابع وسعت صدای گلچین باشم .

وی در پایان متذکر شد : این آلبوم در دو بخش منتشر می شود یک بخش آن مربوط به آثاری است که در گذشته با نادر گلچین کار کرده بودم و یک بخش قطعات جدید است که براساس وسعت صدای ایشان خواهم ساخت ضمن اینکه رنگ صدای گلچین منحصر به فرد است و خوشبختانه نمونه آوازی ندارد و می توان روی این صدا به درستی کار کرد.
منبع:اخبارفرهنگ وهنر

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد