PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال پروژه درسي c++

engeneer_19
8th June 2010, 06:05 PM
سلام
کدها (سورس و فايل هاي کامپايل شده برنامه ها) ، فلوچارت و توضيح فارسي خط به خط کدهاي دو برنامه زير رو ؟؟؟؟ .

‏- برنامه اي بنويسيد که بدون استفاده از لگاريتم فاکتوريل يک عدد شش رقمي را بدست اورده و نمايش دهد .
تو اين برنامه نبايد از بانک اطلاعاتي استفاه شه ... به اين صورت هست که وقتي برنامه رو اجرا مي کنيم بايد يک عدد شش رقمي وارد کنيم و بعد برنامه فاکتوريل رو بدست مياره و نمايش ميده .

اين پروژه درسي هست و بايد سورس برنامه بايد با استفاده حلقه loop - حلقه for - حلقه تو در تو nested loop - ارايه ها - ارايه دو بعدي - پياده سازي sort - الگوريتم bad sort - سازه stractfor و ... نوشته شه .
سورس برنامه رو در محيط turbo c‏ اجرا و تحويل بديد

پروژه در:
Windows xp , turbo c++ .

dodor
8th June 2010, 10:40 PM
سلام دوست من!
شما برای پیاده سازی این برنامه ابتدا باید کلاس اعداد بزرگ را برای ضرب اعداد پیاده سازی کنید زیر فاکتوریل یک عدد ۶ رقمی بسیار بزرگ بوده و به را جتی قابل استفاده نیست .
شما کلاسی را برای ضرب اعداد بزرک پیاده سازی کنید می توانید از آرایه ای با طول نسبتا بزرگ هم استفاده کنید . برای ذحیره سازی آن آرایه لازم است تا حدی برای بریش انتخاب شود.
موفق باشید.

dodor
8th June 2010, 11:00 PM
سلام دوست من!
شما ایده ی خودتون رو بگید شاید بشه تغییراتی توش داد ...باید بگم شما برای ذخیره سازی نتایح باید از کلاس اعداد بزرگ استفاده کنید یعنی نتیاجی که برای شما ایجاد می شود را باید ذخیره کنید تا بتوانید این حاصل را حساب کنید
با کمی دقت میشه برنامه را نوشت .
موفق باشید.

engeneer_19
10th June 2010, 10:50 AM
سلام دوست من!
شما ایده ی خودتون رو بگید شاید بشه تغییراتی توش داد ...باید بگم شما برای ذخیره سازی نتایح باید از کلاس اعداد بزرگ استفاده کنید یعنی نتیاجی که برای شما ایجاد می شود را باید ذخیره کنید تا بتوانید این حاصل را حساب کنید
با کمی دقت میشه برنامه را نوشت .
موفق باشید.
سلام
این سوال درسی من نیست
دوستم ازم خواسته و من براش اینجا گذاشتم تا اگر ممکنه کسی بلده جوابشو بده
حالا اگر بلدید و جواب رو دارید لطف کنید

آبجی
10th June 2010, 04:39 PM
پروژه درسي c++

تو تاپیک قبلی هم گفتم سایت نمیتونه پروژه های کاربران رو انجام بده فقط میتونه راهنمایی کنه همکار عزیز

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد