PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مرکز تخصصی اموزش هنراسلامی تاسیس می شود

NeshaNi
8th June 2010, 11:46 AM
مركز تخصصي آموزش هنر اسلامي تاسيس مي شود

به گزارش باشگاه خبرنگاران،آيين توديع و معارفه مديران آموزش و پژوهش حوزه هنري صبح امروز با حضور محسن مومني شريف رئيس حوزه هنري، حسن بنيانيان مشاور رئيس سازمان تبليغات اسلامي و جمعي از مديران حوزه هنري در تالار انديشه شماره 2 برگزار شد.

بنابراين گزارش، در اين مراسم پس از قرائت آياتي از قرآن مومني گفت: امروز از وجود حكيمان بي بهره ايم و همه چيز را همه كس مي داند در اين شرايط نياز داريم روند كارمان را از حالت تك بعدي خارج كنيم و هنر را از ابعاد و زواياي مختلف مورد تحليل و بررسي قرار دهيم و تحقق اين امر در گرو فعاليت هاي معاون جديد ميسر مي شود.

وي افزود: پيش از مديريت من ساختار جديدي براي ادغام معاونت آموزش و پژوهش و پژوهشگاه فرهنگ و هنر اسلامي در نظر گرفته شده بود كه اين كار كاملا بجاست و از اين رو مركز تخصصي آموزش هنر اسلامي تاسيس مي شود.

در بخش پژوهش، آموزش و توليدات بايد به بنيان هاي انقلاب بپردازيم

در ادامه مرتضي گودرزي ديباج مدير سابق پژوهشگاه فرهنگ و هنر اسلامي گفت: در بخش پژوهش، آموزش و توليد بايد به بنيان هاي انقلاب بپردازيم چرا كه بنيان ها توانستند ساختار فرهنگي ما را ارتقا بخشيده و موجبات شكوفايي فرهنگي جامعه را دوران دفاع مقدس را ايجاد كرد.

وي ادامه داد: طي هشت سال كه مديريت پژوهشگاه فرهنگ و هنر اسلامي را عهده دار بودم فعاليت هاي بسياري انجام شده اما بهتر در اين مورد صحبتي نكنم و خاموش بمانم تا آثار توليد شده در اين مدت عملكرد مرا نشان دهند.

مدير مركز هنرهاي تجسمي حوزه هنري با اشاره به ديدگاه هايي كه نسبت به آثار توليدي پژوهشگاه فرهنگ و هنر اسلامي وجود دارد گفت: آثار توليد شده در اين مركز به اعتراف دوستان مورد وثوق بوده و صاحب نظران بسياري اين آثار را تاييد مي كنند و اين موضوع مرا خرسند كرده است.

همه پست و مقام ها فاني اند و تمام شدني

سپس قدمي معاون سابق آموزش و پژوهش طي سخناني اظهار كرد: يكي از دوستانم كه وزير بود در جلسه توديعش گفت مراسم توديع مثل ترحيم است با اين تفاوت كه در مجلس ترحيم فرد مورد نظر مجال صحبت ندارد اما در مراسم توديع فرصت صحبتي وجود دارد اين ها را گفتم تا بدانيم همه پست و مقام ها فاني اند و تمام شدني.

وي ادامه داد: دوران محدود مديريت من نيز به پايان رسيد و اميدوارم طي اين مدت توانسته باشم منشا خير واقع شوم اما كار در حوزه هنري با زبان هنر انجام مي شود و به همين علت پيچيده است و كار هر كسي نيست كه از زبان قطور هنر در تعميق، توسعه و اشاعه آرمان هاي نظام بهره گرفته و اين موارد را به خوبي با هم تلفيق كند.

قدمي در پايان موفقيت واحد آموزش و پژوهش را در به كارگيري كارشناسان و مديران باهوش و ولايت مدار كه شعار و شعور را همراه هم داشته باشد دانست.

در حوزه هنري مجموع هنر اسلامي در كنار هم قرار دارند

خسرو زينال پور تبريزي نيز در آيين معارفه خويش به عنوان معاون آموزش و پژوهش حوزه هنري طي سخناني ديدگاه هاي خود را پيرامون مسئله آموزش و پژوهش در حوزه هنري بيان كرد و گفت: اين مسئوليت از جهاتي بر دوش من سنگين است چرا كه براي كار حوزه هنري بايد بتوانم هنر اسلامي، شيعي و ولايي را گسترش و تعميق بخشم و اين كار دشواري است.

وي حوزه هنري را نهادي منحصر به فرد در سطح جهان دانست و افزود: در حوزه هنري مجموع هنر اسلامي، شيعي و ولايي در كنار هم قرار دارند و اين موضوع حوزه را از همه دنيا متمايز كرده است.

زينال پور در پايان سخنانش عنوان كرد: آموزش هنر امري اختصاصي است و شبيه هيچ مقوله معرفتي نيست از اين رو بايد بتوانيم در برنامه هاي جديد روش هاي درستي را براي تربيت هنرمندان به كار بگيريم.
منبع:اخبارفرهنگ وهنر

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد