PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رفتم (دختران) را ببینم راهم ندادند!

NeshaNi
3rd June 2010, 07:50 PM
رفتم «دختران» را ببينم، راهم ندادند!
خبرگزاري فارس: ... ساعت شد ده و چهل و پنج دقيقه يعني زماني كه قاعدتا بايد نمايش فيلم پس از اتمام آگهي‌ها آغاز مي‌شد. بليط‌فروش اظهار داشت: به علت نرسيدن شمار تماشاگران به حد نصاب، نمايش «دختران» در سئانس ده و نيم صبح كان‌لم‌يكن تلقي مي‌شود.
http://media.farsnews.com/Media/8903/Images/jpg/A0859/A0859215.jpg

بعنوان مدير گروه سلامت رواني – اجتماعي و اعتياد دانشگاه علوم پزشكي تهران و دبير اجرايي همايش سالانه رسانه و سلامت روان و همايش سالانه رسانه، اعتياد و سلامت اجتماعي وظيفه خود مي‌دانم كه كليه فيلم‌هاي ايراني با موضوع آسيب‌هاي اجتماعي را به‌هنگام اكران عمومي ببينم. به عنوان منتقد فيلم و عضو پيوسته انجمن منتقدان ونويسندگان سينماي ايران نيز خود را موظف به ديدن همه فيلم‌هاي ايراني اكران روز مي‌دانم تا بتوانم قضاوت شايسته‌اي در مورد توليدات سينماي كشورم داشته باشم و شرمنده همكارانم در خبرگزاري‌ها و نشريات كه طالب يادداشت و يا نقد فيلم و مصاحبه‌اند، نباشم (براي يك منتقد خيلي بد است كه بگويد: فلان فيلم ايراني اكران روز را نديده‌ام)...
سه شنبه يازدهم خرداد ساعت ده و پانزده دقيقه براي ديدن فيلم دختران با بليط نيم بهاء به مجتمع فرهنگي – هنري تهران (سينما ايران) رفتم. بليط فروش مجتمع با متانت و ادب از من خواست تا براي دقايقي در سالن انتظار بنشينم تا اگر تعداد تماشاگران به حد نصاب رسيد به من بليط بفروشد. خواسته ايشان را اجابت كردم . تا ساعت ده و نيم كه سانس شروع فيلم بود زمان زيادي باقي نمانده بود. نشستم و شروع كردم به تورق و خواندن روزنامه ايران چاپ همان روز. در صفحه اجتماعي روزنامه صحبت هاي جناب آقاي دكتر حسيني - وزير محترم فرهنگ و ارشاد اسلامي - در مورد ضرورت احداث سالن هاي سينما توجهم را جلب كرد. ايشان گفته بودند:
«با هزينه‌هايي كه سالانه صرف مصرف دخانيات در كشور مي‌شود ، مي‌توان گام‌هاي بلندي در زمينه جبران كمبود چهارصد سالن سينما در شهرهاي كشور ، احداث مجتمع هاي فرهنگي – هنري ، كتابخانه ، ساخت سالانه پنجاه تا شصت فيلم سينمايي و توليد فيلم‌هاي فاخر برداشت».
ساعت شد ده و چهل و پنج دقيقه يعني زماني كه قاعدتا بايد نمايش فيلم پس از اتمام آگهي‌ها آغاز مي‌شد. بليط‌فروش اظهار داشت: به علت نرسيدن شمار تماشاگران به حد نصاب، نمايش «دختران» در سئانس ده و نيم صبح كان لم يكن تلقي مي‌شود. از سينما ايران زدم بيرون. در محوطه بيرون سينما چند نفر دختر و پسر نوجوان تقريبا هم تيپ و هم سن و سال هنرپيشگان اصلي فيلم دختران داشتند سيگار توليد داخل مي‌كشيدند...!!؟؟
منبع:خبرگذاری فارس

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد