PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نمایش مستند من ایرانیم در انجمن مستند سازان

NeshaNi
3rd June 2010, 07:40 PM
نمايش مستند «من ايراني‌ام» در انجمن مستندسازان
خبرگزاري فارس: مستند «من ايراني‌ام» ساخته محسن غلام‌زاده در جلسه جديد نمايش هفتگي انجمن مستندسازان سينماي ايران به نمايش درمي‌آيد.
http://media.farsnews.com/Media/8705/Images/jpg/A0475/A0475796.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، «من ايراني‌ام» مستندي اجتماعي است كه به بررسي نوع نگاه شهروندان آمريكاي شمالي، اروپايي و ايراني‌تباران دور از وطن و ميزان شناخت آن‌ها از فرهنگ و تمدن باستاني ايران مي‌پردازد و نتيجه رويارويي آن‌ها را با واقعيت‌ها و ارزش‌هاي فرهنگي اين مرز و بوم به تصوير مي‌كشد.
اين مستند 86 دقيقه‌اي در ايران، اروپا و كانادا تهيه و توليد شده است. محبوبه هنريان و مركز گسترش سينماي مستند تهيه‌كنندگان «من ايراني‌ام» هستند.
اين فيلم روز يكشنبه 16 خردادماه ساعت 18 در خانه سينما روي پرده مي‌رود و پس از آن نشست پرسش و پاسخ با حضور عوامل برگزار خواهد شد.
نمايش هفتگي انجمن مستندسازان هر يكشنبه در خانه سينما برقرار است.منبع:خبر گذاری فارس

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد