PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گفتگو با فریدون محرابی بازیگر تلوزیون

NeshaNi
3rd June 2010, 07:38 PM
فریدون محرابی، لیسانس بازیگری را از دانشگاه هنر و معماری و فوق‌لیسانس كارگردانی و بازیگری را از دانشكده سینما و تئاتر دریافت كرده است. او اگرچه در سریال‌هایی چون مدار صفر درجه، مرگ تدریجی یك رویا، به كجا چنین شتابان، آشپزباشی و كارهای تلویزیونی به ایفای نقش پرداخته است، اما در واقع محرابی به عنوان یكی از بازیگران و كارگردان‌های مطرح رادیویی به حساب می‌آید كه سال‌هاست نقش‌های متنوع رادیویی را پشت میكروفن مركز نمایش رادیویی به واقعیت تبدیل كرده و كارگردانی نمایش‌های رادیویی مختلفی را عهده‌دار بوده است. گفتگوی كوتاه ما برای حضور او در سریال به كجا چنین شتابان و ویژگی‌های كار رادیویی وی است.http://www.seemorgh.com/DesktopModules/iContent2/Files/60541.jpg
چطور از دنیای كارگردانی نمایش به عرصه تصویر رفتید؟
واقعیت این است كه من در رشته تئاتر تحصیل كرده‌ام و اولین كار حرفه‌ای من از تئاتر شروع شد و در دیگر عرصه‌های هنری نیز ادامه پیدا كرد.
حضور همزمانتان در 2 سریال آشپزباشی و به كجا چنین شتابان را با 2 شخصیت متفاوت از دید مخاطبان چگونه ارزیابی می‌كنید؟
من از این اتفاق خوشحالم و این قضیه كاملا اتفاقی پیش آمد، اما بازی در 2 نقش مثبت و منفی برای من خیلی جذاب است. چون فكر می‌كنم توانمندی‌های بیشتر از این هم دارم و امیدوارم بتوانم حتی در یك فیلم یا سریال چندین نقش متفاوت بازی كنم و به این قضیه معتقدم كه همیشه ساده‌ترین راه بهترین نیست.

درباره شخصیت كیوان در سریال به كجا چنین شتابان صحبت كنید و این كه این نقش چقدر به زندگی خودتان نزدیك است؟
این نقش از شخصیت واقعی خودم بسیار دور بود، چون من در زندگیم حتی یك سیگار هم نكشیده‌ام و برای همین در رسیدن به نقش نیاز به تمرین‌ها و تحقیقات زیادی داشتم تا بدانم یك جوان با خصوصیات «كیوان» در موقعیت‌های مختلف زندگی‌اش چه واكنش‌هایی دارد و از لحاظ كیفیت رفتاری چطور عمل می‌كند.

نمایش رادیو نسبت به تلویزیون چقدر متفاوت است؟
در رادیو اساسا تمام جنبه‌های تصویری باید به گونه‌ای طراحی شود كه در ذهن مخاطب شكل گیرد و باورپذیری برای مخاطب داشته باشد كه این تصویرسازی و ایجاد تخیل بیشتر از بعضی جهات سخت‌تر و وقتی از تكنیك استفاده می‌شود آسان‌تر است، اما در این میان كارگردانی تصویر بحثی تخصصی و طولانی دارد كه همه اتفاقات تصویری در جلوی دوربین رخ می‌دهد و این فرآیندی است از تلاش گروهی كه پشت دوربین این فضا را مهیا می‌كنند.

كارگردانی چه نوع نمایشی در رادیو برایتان جذاب است؟
كارگردانی اكثر نمایش‌هایی را كه انجام می‌دهم برایم جذاب است كه از میان آن نمایش رادیویی «ربه‌كا» كه در 21 قسمت و «شاه‌لیر» كه در 4 قسمت نوشته شده برایم جذاب‌تر بود.

دوست دارید سال جدید چه نوع نمایش‌هایی را برای رادیو تولید كنید؟
دوست دارم برخی نمایش‌هایی كه درباره مسائل و مشكلات اجتماعی و اقتصادی روز جامعه هستند برای رادیو تولید كنم.

در حال حاضر مشغول چه كار تصویری برای تلویزیون هستید؟
در سریال «خانه بی‌پرنده» به كارگردانی كاظم معصومی كه برای شبكه تهران تولید می‌شود بازی می‌كنم.

تا چه حد هنرمند بودن به زندگی هنرمندانه هم كمك می‌كند؟
من اعتقاد دارم ما در زمانه‌‌ای زندگی می‌كنیم كه هنرمندانه‌زیستن ‌گاه دشوارتر از خلق یك اثر هنری است، به هر حال برای من این مهم است كه قبل از هنرمند شدن،‌ هنر زندگی‌كردن را داشته باشم.

واكنش مردم نسبت به شما چگونه است؟
گاهی اوقات از لطف و مهربانی‌شان خجالت می‌كشم،‌ به نظر مردم بازیگران با مردم عادی فرق دارند كه معمولا این ‌طور نیست ولی هنرمندان هم از نظر توانمندی و هم از نظر خصایص نیك انسانی باید ظرفیتی داشته باشند كه بتوانند این لطف مردم را پاسخگو باشند.

تحصیلات چقدر به كیفیت كار یك هنرمند در عرصه بازیگری، كارگردانی یا دیگر عرصه‌ها كمك می‌كند؟
الزاما تحصیلات در كار یك هنرمند كافی نیست، اما می‌تواند به او در رسیدن به اهدافش كمك كند، چون خلق یك اثر نیاز به شرایط خاص و خلاقیت ویژه‌‌ای دارد. هنر بسیار ارزشمند و نامحدود است و نیاز به عشق و زحمت فراوان دارد كه انسان بتواند به درك وسیع‌تری از زندگی و كائنات برسد.منبع:اخبار بازیگران

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد