توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دانلود Lifehacker Pack 2010
benny
2nd June 2010, 01:34 PM
http://cache.gawkerassets.com/assets/images/17/2010/06/ninite_full.jpg
Download Link (http://ninite.com/lifehacker)
dodor
2nd June 2010, 02:23 PM
سلام دوست من!
آیا بهتر نیست معرفی شما از یک نرم افزار کامل و جامع باشید من در پست مربوط به فدورا توضیح دادم لطف کنید کامل و جامع بیان کنید تا حداقل یک خلاصه ای از این نرم افزار در ذهن بازدید کننده باشد.
موفق باشید.
benny
2nd June 2010, 02:35 PM
سلام دوست من!
آیا بهتر نیست معرفی شما از یک نرم افزار کامل و جامع باشید من در پست مربوط به فدورا توضیح دادم لطف کنید کامل و جامع بیان کنید تا حداقل یک خلاصه ای از این نرم افزار در ذهن بازدید کننده باشد.
موفق باشید.
توضیحات داده شده. پست fedora همراه با release note بود.
اما در مورد این پک. شما وقتی به لینک مربوطه میری هر کدوم از نرم افزار ها رو که انتخاب کنی توضیح مربوط بهش هم لینکش هست .
معمولا پکیج هایی که سایت مثل lifehacker ارائه میکنه سوالی توش نیست، ولی حرف شما هم در مورد توضیح کامل و جامع کاملا درست هست. برای همین من از release note خود کمپانی سازنده استفاده میکنم که خطا های احتمالی ترجمه برطرف بشه و کامل ترین توضیح در اختبار کاربر قرار بگیره
dodor
2nd June 2010, 02:46 PM
سلام دوست من!
بسیار خوب شما می توانید موارد بر جسته را بیان کنید و یا اگر طوری بیان کنید که حداقل بازدید کننده این صفحه یک محتوای فارسی از آن درک کند. صرف گذاشتن آن باعث کم محتوا به نظر رسیدن تاپیک می شود . اگر چنانچه تاپیکی بسیار عالی داشته باشد محتوای آن ها هم باید هم خوان با تاپیک زده شده باشد. برجسته نمودن چند ویژگی به فارسی کافی است تا بازدید کننده خود تمایل به دانستن بیشتر راجع به موضوع شود .
این مورد برای تاپیک های زده شده شما بسیار خوب می بود که اجرا می شد.
موفق باشید.
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.