PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شروع فصل امتحانات فصل راز و نیاز با خدا

moji5
31st May 2010, 09:24 PM
سلام به همه دانشجویان عزیزی که خودشون رو برای امتحانات پایان ترم اماده میکنن
البته بعضی هاشون مشکل خاصی ندارن چون در طول ترم از خجالت درسا در اومدن.
اما بعضی ها هم هستن که به هر طریقی شده میخوان درسشون پاس بشه(فکرش رو بکن یه درس رو 3 بار برداری ولی باز هم نتونی پاسش کنی){i dont want to see}
اون موقست که دست به دامن خدا میشیم و میخوایم کمکمون کنه.
البته به طور غریزی تو این فصل دلها به خدا نزدیکتر میشه
و لحظه های زیادی هست که به یاد خدا میافتیم و از خدای بزرگ درخواست مرحمت و کمک داریم
مثلا" شب امتحان وقتی هیچی نخوندیم یا لحظه ای که میخوایم تقلب کنیم جزو اون دسته زمان هاییه که شاید به بیشترین نزدیکی به خدا برسیم و حتی اون رو کنار خودمون حس کنیم و در هر لحظه هزاران بار خدا رو یاد کنیم
ذکر خدا خدا قبل از اعلام نتایج
قبل از ارائه پروژه
قبل از صحبت با استاد برای نمره
و خیلی مثال های دیگه
ولی قبول کنید که تو این ماه خدا برامون عزیز تره
با ارزوی قبولی دعاهای همه عزیزان
امیدوارم اخر این فصل همتون رو خوشحال ببینم.
اگه خواستید میتونید مطالب مرتبط با موضوع رو بنویسید/.

hoora
31st May 2010, 09:33 PM
به نام خدایی که اگر حکم کند همه محکومیم ...شک نکنید...

من که دست به دامن بعضی دوستان که خدا عاشقشونه شدم... نذر.....بعد 5 ترم!!!!!!!!! به اشتباه چه

نمی کند...2تا درس مشکل دارم محتاجم به دعای همه دوستان{big hug}

به امید موفقیت همه دوستان من جمله بنده حقیر{worried}

moji5
31st May 2010, 09:45 PM
ولی خیلی جالبه که چرا خدا تو این ماه بیشتر تو چشم میاد
یا بعد از اینکه امتحانات تموم شد باز کمرنگ میشه
خوبه خجالت نمیکشیم و باز هم بهش میگیم دوسش داریم و انتظار داریم کمکمون کنه
البته من در حدی نیستم که نظر بدم این رفتار درسته درست نیست یا بخوام نقد کنم
بیشتر میخوام رو قشنگی هاش دقیق بشم

*مینا*
31st May 2010, 10:10 PM
:-?
واا
درس و نخونیم بعد بگیم خدا بدادم برس :-? ، و خدا هم می رسه به دادمون ، می گه ای بنده ، این درست و بیافت {big green}
این بهترین کمکی هست که می شه در این مورد از خدا انتظار داشت ، چون که وقتی درستو نخوندی بهتره بیافتی ، تا الکی با 10 پاس شی .... ، برای ادامه ی تحصیل پایه ی قوی نیاز هست ....

اگه کسی درسی و افتاد ، حتما خودش کم کاری کرده ، برا دفعه دوم پر کاری کنه تا با یه نمره خوب پاس کنه درس و

اما ... خدا .... خدا ..... خدا ..... من معتقدم اول هر کاری باید توکل کرد به خدا و ازش خواست که برای ادامه دادنش ، برای خوب خوب خوب ادامه دادنش از خدا کمک خواست ، بعد که می خوای نتیجه ی تلاشت و ببینی ، باید به خدا گفت ،خدایا من همه ی تلاشم و کردم ، خودت هم می دونی ، کمکم کن...

kab
31st May 2010, 10:10 PM
راستش این قسمتی از ذات انسانه که در موقع نیاز به سمت کسی بره که میتونه نیازش رو براورده کنه

یادمه میگفتن عزیزی همیشه دعا میکرده که :

خدایا منو در آرامش نگذار همیشه به من اونقدر سختی بده که لحظه ای از یاد تو غافل نشم

اینم یه راه نزدیک شدن به خداست

خداوند خیلی دوست داره که بنده هاش ازش کمک بخوان

خب ما هم تو ایام امتحانات دست به دامن دعا میشیم

یه خاطره بگم جالبه

یادمه امتحان ارتعاشات مکانیکی داشتم

خب درس سختیه

اما از اول ترم خونده بودم خیالم راحت بود که نمره خوبی میگیرم

جای شما خالی

یه مقدار به خودم مغرور شدم

یادم رفت مثل همیشه پامو که از در میزارم بیرون بگم الهی به امید تو شاید تقصیر همون غرور بود

درست پنج دقیقه قبل از امتحان گوشیم رو دزدیدن

منو میگی هنگ کرده بودم هر چی زنگ میزدم گوشی خاموش بود

رفتم سر جلسه تمام سوالات رو بلد بودم ولی نمیتونستم چیزی بنویسم

خدا نصیب هیچ کس نکنه اون همه شماره رو باید از کجا گیر میاوردم؟

امتحان رو گند زدم

وقتی اومدم بیرون بعد از دو ساعت یکی زنگ زد که فلانی گوشیت پیش منه بیا بگیر

تهش ارتعاشات رو ترم بعد پاس کردم

میدونید خودم چی فهمیدم

اینکه

در اين درگه که گَه گَه کُه کَه و کَه کُه شود ناگه

ز امروزت مشو غره که از فردا نه اي آگه

آبجی
31st May 2010, 10:15 PM
اول از همه خودمو معرفی کنم بچه ها من اینا هستما {big green} و {shnjavan}و همون گروه سرود :"> اون خیلی بزرگ بود گفتم نذارمش ( دعوا نکیند که خارخ از موضوع بودا )

خب شب امتحانا اصولا همه از کم خوابی این مدلی هستن sh_omomi112 و حتی یکی دو شب قبل اما اصولا من شب امتحان این مدلی هستم |-) ولی خب روز امتحان یه کوچولو استرس دارم :-ss که البته طبیعی هست {big green} .

عزیزم همیشه میگه که شب امتحانا و کنکور خدا سرش خیلی شلوغ میشه بنده خدا این فرشته های مهربون {angel}که پیامهای ما رو میبرن (وای به روزی که این فرشته ها اشتباهی برن ;)) یا ما سیگنالامون اشتباه کانکت بشه smilee_new2 (23))و میارن ولی اقا مجتبی راست میگه کلی نذر و نیاز تو این شبا انجام میدیم اما بعد از اینکه نتیجه گرفتیم ایا ادای نذرمون هم انجام میدیم ؟؟؟

البته روز امتحان خدا خیرشون بده این امدادهای غیبی رو که البته ترم پیش ما بخاطر جود زیاد مراقبین گرامی از حضور این فرشته های عزیز بی بهره بودیم sh_omomi37 انشاالله که این ترم نباشیم ^:)^.

جمیعا برای کل درسهای منم دعا کنید sh_omomi15sh_omomi70 انشاالله همه مون موفق و پیروز میشیم [-O<

moji5
31st May 2010, 10:36 PM
البته خدا خدای بچه های درس نخونده هم هست
مهم اینه که به یادش میافتن و ازش کمک میخوان
اینش قشنگه

Admin
31st May 2010, 10:52 PM
سلام به همه دانشجویان عزیزی که خودشون رو برای امتحانات پایان ترم اماده میکنن
البته بعضی هاشون مشکل خاصی ندارن چون در طول ترم از خجالت درسا در اومدن.
اما بعضی ها هم هستن که به هر طریقی شده میخوان درسشون پاس بشه(فکرش رو بکن یه درس رو 3 بار برداری ولی باز هم نتونی پاسش کنی){i dont want to see}
اون موقست که دست به دامن خدا میشیم و میخوایم کمکمون کنه.
البته به طور غریزی تو این فصل دلها به خدا نزدیکتر میشه
و لحظه های زیادی هست که به یاد خدا میافتیم و از خدای بزرگ درخواست مرحمت و کمک داریم
مثلا" شب امتحان وقتی هیچی نخوندیم یا لحظه ای که میخوایم تقلب کنیم جزو اون دسته زمان هاییه که شاید به بیشترین نزدیکی به خدا برسیم و حتی اون رو کنار خودمون حس کنیم و در هر لحظه هزاران بار خدا رو یاد کنیم
ذکر خدا خدا قبل از اعلام نتایج
قبل از ارائه پروژه
قبل از صحبت با استاد برای نمره
و خیلی مثال های دیگه
ولی قبول کنید که تو این ماه خدا برامون عزیز تره
با ارزوی قبولی دعاهای همه عزیزان
امیدوارم اخر این فصل همتون رو خوشحال ببینم.
اگه خواستید میتونید مطالب مرتبط با موضوع رو بنویسید/. در ادامه ی این مطالب ...

ولی دریغ از اینکه به حرفی که خدا میگه گوش نمی کنیم ...

از تو حرکت ، از من برکت ... ;)

moji5
31st May 2010, 11:04 PM
درسته اما حرکت وقتی نمیتونی بخونی یا میخونی نمیفهمی
یا هزار بهونه دیگه معنی نداره
اینجام یه چیزی هست که نمیزاره
بارها شده که دیدم ادم هایی رو که میتونن یه شهر رو اداره کنن
اما به هیچ جایی نمیرسن
یا چند وقتیه ادم موفق ندیدم
اونم موفق به تمام معنی
نمیدونم چی عوض شده
اما خدا همون خداست
همونی که وقتی مشکل داریم به هر دری میزنیم تا جوابمون رو بده
اما ...
بقیش دیگه واسه هر کسی فرق داره
یا میخونیم یا نمیخونیم
یا سرنوشت رو دسته خودمون میگیریم یا سرنوشت مارو با خودش میبره
اینجاست که یه برنامه ریزی میتونه همه مشکلات رو حل کنه
نظرتون چیه
یه برنامه گروهی بچینم
همه طبق همون درس بخونیم و شب بیایم اماره درس خوندنمون رو بدیم
اگه مشکلی هم داشتیم بیاید بگید با هم حلش میکنیم
در کل این پایان ترم رو با هم باشیم
و اگه تعداد زیاد و هم گروه بود یا درس یکسان با هم درس بخونیم
یعنی پله پله بریم جلو

سفیر 1389
31st May 2010, 11:16 PM
والله اکثر ادمها وقتی یاد خدا میافتن که بهش نیاز دارن ولی نمیدونم چرا خصلت ادمی اینجوریه

*AM@NDA*
31st May 2010, 11:26 PM
فقط میخوام این ترم همه درسام پاس شه.
دارم دیوونه میشم 3 تا امتحان اولم رو ظرف 1 روز باید بدم.{i dont want to see}
محتاجم به دعا.
خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااایا کمکم کن

moji5
31st May 2010, 11:28 PM
چه درسایی

"SAEED"
31st May 2010, 11:43 PM
منم دوتا درس سخت داشتم تموم شد راحت شدم بقيشم سخته ولي بازم بهتر از اين درس محاسبات فني ساختمانه{i dont want to see}

moji5
31st May 2010, 11:57 PM
اره شنیدم همش فرمول و حجم و زاویست
تا حدودی متناسب با رشتتونه
اما ما چی بگیم که باید کلی ریاضی رو پاس کنیم اونم بدونه اینکه ربطش با رشتمون رو بفهمیم
فقط میگن واسه مهندس شدن باید هر چیزی رو بلد باشی
باشه حرفی نیست مام یاد میگیریم
امیدوارم با برنامه ریزی مناسب بتونی این ترم رو با بهترین نمرات پشت سر بزاری
فقط برنامه ریزی میخواد و کم کردن موارد غیر درسی

Helix
1st June 2010, 12:07 AM
سلام
دوستان منم اوضاع درسيم خوب نيست.{worried}
به خاطر يه مشكلي كه واسه ام پيش اومده ، نه تونستم امتحاناي ميان ترمم رو خوب بدم و نه الان آمادگي واسه امتحانام دارم.:-ss
كلا روحيه مو باختم اساسي!:((
واسه ام دعا كنين.[-O<

*AM@NDA*
1st June 2010, 12:09 AM
چه درسایی

جاوا+فناوری اطلاعات +معماری{worried}

moji5
1st June 2010, 12:30 AM
سلام
دوستان منم اوضاع درسيم خوب نيست.{worried}
به خاطر يه مشكلي كه واسه ام پيش اومده ، نه تونستم امتحاناي ميان ترمم رو خوب بدم و نه الان آمادگي واسه امتحانام دارم.:-ss
كلا روحيه مو باختم اساسي!:((
واسه ام دعا كنين.[-o<
خوب
باید از یه جایی شروع کنی
خوبی این قضیه اینه که سودش به خودمون بر میگرده
یعنی اگه درسمون رو بخونیم کمترین نتیجش اینه که میتونیم راه رو واسه یه اینده خوب هموار کنیم
چون اگه برنامه ای داشته باشیم واسه اینده باید اول درسمون رو تموم کنیم
پس الان فقط باید تمرکزمون رو این نکته باشه که باید درسامون پاس بشه
پس یه یا علی بگو

یه برنامه تو این بازه ای که تا امتحانات پایان ترم مونده بنویس بزار همین جا ما هم چک میکنیم تا برنامت رو عقب نندازی یا اگه انداختی بتونیم سرو سامونش بدیم
به هر حال باید بخونی پس بهتره بدونه هاشیه و بدون منت باشه
یا علی@};-@};-@};-

moji5
1st June 2010, 12:34 AM
به به چقدم به هم ربط دارن
همشونم تخصصی
بهترین کار اینه که از همین الان شروع کنی و کمتر بیای نت تا بتونی زودتر تمومشون کنی
مطمئنم اگه زمان بزاری میتونی نمره بالایی بگیری
جاوا که تمرین میخواد
معماری باید دیده سخت افزاریت خوب باشه تا بتونی بفهمی و بهتره اگه مشکل داری بیخیال فهمیدن بشی و روخونی کنی و نکات رو بنویسی
فناوری هم که خوندنیه باید حفظ کنی
بد شد که پشته هم افتادن
به هر حال موفق باشی
میخوای برنامت رو بنویس تا کمی رسمیتر بشی و مجبور بشی بخونی
نت رو هم کمتر کن

آبجی
1st June 2010, 12:51 AM
اینجاست که یه برنامه ریزی میتونه همه مشکلات رو حل کنه
نظرتون چیه
یه برنامه گروهی بچینم
همه طبق همون درس بخونیم و شب بیایم اماره درس خوندنمون رو بدیم
اگه مشکلی هم داشتیم بیاید بگید با هم حلش میکنیم
در کل این پایان ترم رو با هم باشیم
و اگه تعداد زیاد و هم گروه بود یا درس یکسان با هم درس بخونیم
یعنی پله پله بریم جلو

میدونی دیگه دیر شده این مال شما بچه های دانشگاه ازاد خوبه ماها که امتحاناتمون از یه هفته دیگه شروع میشه فایده نداره انشاالله ترم بعد ;)

moji5
1st June 2010, 12:53 AM
راستی من میخوام امشب رو تا صبح درس بخونم
منتظریم زمان های درس خوندنتون رو بگید

moji5
1st June 2010, 12:55 AM
میدونی دیگه دیر شده این مال شما بچه های دانشگاه ازاد خوبه ماها که امتحاناتمون از یه هفته دیگه شروع میشه فایده نداره انشاالله ترم بعد ;)
این چه حرفیه
شما حتما" باید برنامت رو بگی تا بقیه هم استفاده کنن
برنامه ریزی بهترین روش برای فرار از هدر رفتنه وقت و استفاده بهینه از زمانه پس منتظریم
@};-@};-@};-

آبجی
1st June 2010, 01:00 AM

:-? اقا مجتبی راست میگن به هم هیچ ربطی ندارن {big green} اما میدونی یه توصیه فناوری رو روزنامه وار بخون سعی نکن که حفظش کنی چون اگه روزنامه وار بخونی مطمئن باش درکش میکنی ، من خودم اینجوری خوندم :"> معماری هم که باید بگم بیشتر وقتت رو رو فثصلهای مهم بزار حجمش زیاده اما خدا رو شکر کتابی هست که حذفیات هم داره {big green} تا اینجا سخت نداشت که اما یه چیزی ما جاوا نداریم ;;) اینو دیگه نظری ندارم {big green}

آبجی
1st June 2010, 01:21 AM
این چه حرفیه
شما حتما" باید برنامت رو بگی تا بقیه هم استفاده کنن
برنامه ریزی بهترین روش برای فرار از هدر رفتنه وقت و استفاده بهینه از زمانه پس منتظریم
@};-@};-@};-

اخه میدونی چرا اینو گفتم از بچه ها پرسیده بودم که امتحانات تون کی شروع میشه گفتن که یک تیر 8-> اما مال من دقیقا همون روز تموم میشه اها نه دو روز قبلش {big green} برای این گفتم ;;)

moji5
1st June 2010, 01:32 AM
به هر حال منتظریم برنامتون رو بزارید

kamanabroo
1st June 2010, 01:48 AM
به به
عجب کلاس خداشناسی جالبی راه انداختین ها
ای ول
آره چه بخواهیم چه نخواهیم ما آدما وقتی یادمون میاد خدا می تونه کمکمون کنه که دیگه همه راه ها رو تست کردیم بعدش مجبوریم دست به دامن خدا بشیم.

اما اگه از همون اول با توکل به خدا کارمون رو شروع کنیم دیگه مجبور نیستیم دست به دامن خدا بشیم بلکه تو از همون اول تو دامن خدا هستیم ...

ما که امتحاناتمون تموم شد
آخه یکی دو هفته انداخته بودن جلو به خاطر یک سری مسائل ...
خدا رو شکر بد نبود

این رو هم بگم تو همین مشکلات مقطعی هم که دست به دامن خدا میشیم خدا رو خوشحال می کنیم.
چون خودش یه نوع اعترافه که خدا آخر و اول همه چیز خودتی
خودت به دادمون برس...

moji5
1st June 2010, 02:04 AM
به به
عجب کلاس خداشناسی جالبی راه انداختین ها
ای ول
آره چه بخواهیم چه نخواهیم ما آدما وقتی یادمون میاد خدا می تونه کمکمون کنه که دیگه همه راه ها رو تست کردیم بعدش مجبوریم دست به دامن خدا بشیم.

اما اگه از همون اول با توکل به خدا کارمون رو شروع کنیم دیگه مجبور نیستیم دست به دامن خدا بشیم بلکه تو از همون اول تو دامن خدا هستیم ...

ما که امتحاناتمون تموم شد
آخه یکی دو هفته انداخته بودن جلو به خاطر یک سری مسائل ...
خدا رو شکر بد نبود

این رو هم بگم تو همین مشکلات مقطعی هم که دست به دامن خدا میشیم خدا رو خوشحال می کنیم.
چون خودش یه نوع اعترافه که خدا آخر و اول همه چیز خودتی
خودت به دادمون برس...
با تشکر از اقا مهدی گل
به اینا میگن نکات کنکوری
این حرفا یعنی شروعی تمام و کمال
با پشتوانه قوی
به هر حال باید شروع کرد
پس هرچه زودتر بهتر

*AM@NDA*
1st June 2010, 07:56 AM
همشونم تخصصی
بهترین کار اینه که از همین الان شروع کنی و کمتر بیای نت تا بتونی زودتر تمومشون کنی
جاوا که تمرین میخواد
معماری باید دیده سخت افزاریت خوب باشه تا بتونی بفهمی و بهتره اگه مشکل داری بیخیال فهمیدن بشی و روخونی کنی و نکات رو بنویسی
بد شد که پشته هم افتادن
به هر حال موفق باشی
نت رو هم کمتر کن
ممنون از مشاوره رایگان که میدی{big green}
غروب از ساعت 6تا11 میخوام نرم افزار1 بخونم.
خیلی درس بیخودیه حتی یه بار هم نخوندم.
از استادش میترسم
فردا میانترم دااارم صفر میشم{worried}

*AM@NDA*
1st June 2010, 08:03 AM
:-? اقا مجتبی راست میگن به هم هیچ ربطی ندارن {big green} اما میدونی یه توصیه فناوری رو روزنامه وار بخون سعی نکن که حفظش کنی چون اگه روزنامه وار بخونی مطمئن باش درکش میکنی ، من خودم اینجوری خوندم :"> معماری هم که باید بگم بیشتر وقتت رو رو فثصلهای مهم بزار حجمش زیاده اما خدا رو شکر کتابی هست که حذفیات هم داره {big green} تا اینجا سخت نداشت که اما یه چیزی ما جاوا نداریم ;;) اینو دیگه نظری ندارم {big green}
جاوا بلدم امید دارم پاس کنم.
فناوری اسلایدهاش خیلی زیاده موندم چطور بخونم حوصله درس حفظی ندارم.
معمااری که امید نداارم قبول شم کتاب موریس مانو میخونم بیشترش رو نمی فهمم.{worried}

moji5
1st June 2010, 11:03 AM
جاوا بلدم امید دارم پاس کنم.
فناوری اسلایدهاش خیلی زیاده موندم چطور بخونم حوصله درس حفظی ندارم.
معمااری که امید نداارم قبول شم کتاب موریس مانو میخونم بیشترش رو نمی فهمم.{worried}

فناوری که خیلی شیرینه چون با زیر و بم دنیای نت اشنا میشی
سعی کن یه دور فقط بخونی تو این یه دور که میخونی سعی نکن چیزی یاد بگیری فقط زیر نکات مهم خط بکش
بعد بشین نکاتی رو که زیرشون خط کشیدی مرور کن
معماری هم باید سر کلاس یاد میگرفتی
الانم تنها راهش اینه که کسی که بلده بهت یاد بده

moji5
1st June 2010, 11:05 AM
ممنون از مشاوره رایگان که میدی{big green}
غروب از ساعت 6تا11 میخوام نرم افزار1 بخونم.
خیلی درس بیخودیه حتی یه بار هم نخوندم.
از استادش میترسم
فردا میانترم دااارم صفر میشم{worried}
بهترین راه برای یاد گیری این درس
اینه که نرم افزار رشنال ر نصب کنی
یه بار مثال های کتاب رو رسم کنی
بعد بشینی پروژه خودت رو رسم کنی
اینجوری خیلی راحت میتونی هم پروژت رو تکمیل کنی هم میتونی تو امتحان خودت دیاگرام ها رو رسم کنی
خیلی درسه سر کارییه
البته نکته کنکوریش وجوده شخصی به نامه ابوطالبیه
این یعنی نقضه کلیه قوانین

dodor
1st June 2010, 04:45 PM
سلام دوست من!
بسیار خوب . اما حقیقتا یک موضوعی وجود دارد .
ای کاش همه ما مدام با خدا با پهنای باند بسیار در ارتباط بودیم و dc هیچ موقع وجود نداشت .
ولی باور کنید که خدا هم به هر بنده آن طور که می داند عطا می کند(طبق آیات قرآن) .... ای کاش حکمت تمامی کارهای خداوند در موقع گرفتن نتیجه روشن باشه. من به شخصه دوست دارم که بدونم چرا با اینکه آدم ها زیاد تلاش می گنند ولی هیچ موقع اون نتیجه لازم رو نمی گیرند. همه رو مد نظرم نیست . ولی از خدا می خوام که راه درست انتخاب کردن رو به همه ما نشون بده زیرا انتخاب درست سرنوشت آدم رو تغییر میده. ای کاش خداوند هم یک پروفایل شخصی برای هر کس درست می کرد و طوری می بود که به صورت آنلاین با او در ارتباط باشیم . این را می دانم خداوند برای بندگان خاص خود این پروفایل را دارد و اکنیو هم هست ولی برای ... .
خواسته ها یمان را بگوییم و ایشان هم ... . خداوند را باید درک کرد و باید به او اعتقاد داشت . هر حکمت او پلی برای اعتقاد بیشتر به اوست . من به این یقین دارم ولی نمی دانم چرا زندگی آدم ها را نمی شود پیش بینی کرد . دوست داشتم عمیقا از ته دل برای آنچه می خواهم دعا کنم ولی نمی دانم چطور از او بخواهم و ....
دعا بسیار باید کنیم تا همه در گستره ی خیر او واقع بشیم نه خدای نکرده از فیض او محروم . خداوند ارحم الراحمین است ولی باید به این موضوع ایمان آورد .و این ایمان آوردن واقعا مشکل است.
با آرزوی موفقیت برای همه شما.

hoora
1st June 2010, 06:15 PM
دوستان بشتاپید
دعا با من{big hug}....خواهش و زحمت دارم واسه بچه های مخترع ، رباتیک و سایر دوستان که هوش مصنوعی روز افزونی دارند:یه ربات یه مترسک... میخوام فقط هم اینکه شبانه روز بهم خیره باشه که حتی چشمامو نتونم بچرخونم...یه نمه خشن.. و از همه مهم تر درسامو بلد باشه که واسه هر مشکلی نزنم تو سرم{worried}
دعاتون می کنم
لطف میکنید@};-

moji5
1st June 2010, 06:53 PM
فکر کنم مشکلتون با یه اینه حل بشه
و کمی وقته بیشتر برای درس

moji5
1st June 2010, 06:59 PM
به نظره من دیدمون نسبت به دنیا باعث میشه خیلی چیز هارو نبینیم
باید در وقت مناسب تصمیم مناسب بگیریم
چیزی که خیلی وقتومن رو هدر میده فکر کردن به اینده و قرق شدن تو رویاهاست
که باعث میشه خیلی از فرصت هارو نبینیم یا ازشون به سادگی رد بشیم
بدترین ضربه رو خودمون به خودمون میزنیم اونم وقتیه که داریم به چیزی فکر میکنیم که اصلاگ وقتش نیست
مثلا" الان وقته امتحاناته بهترین فکری که میشه تو این لحظه ها داشت اینه که یه برنامه واسه پاس کردن درسامون داشته باشیم
بعد از پاس کردن درس ها وقت واسه فکر کردن به بقیه مسائل هست
و بهتر میشه رو اینده تمرکز کرد
لطفا" وقتتون رو هدر ندید و بیاید واسه روزهای امتحانات برنامه ریزی کنیم
و به چیز دیگه فکر نکنید
سایر موارد رو بعد از امتحانات با هم پیگیری میکنیم
قول میدم که بهتر میتونید نتیجه بگیرید
هم واسه ایندتون هم واسه امتحانات
اما اگه بخواید الان رو هدر بدید معلوم نیست چه موقعیت هایی رو از دست میدید

hoora
1st June 2010, 09:15 PM
فکر کنم مشکلتون با یه اینه حل بشه

آینه که باشه خودمو میبینم اونوقت بیشتر یاد خودم میفتم...باز روز از نو و روزی از نو...

مشکلم نداشتن تمرکز یا همون حواسپرتی (فکر کردن به مسائل دیگه ...) و اینکه میگن مثلا بعد 1 ساعت به خودتون استراحت کوتاه بدین اما این استراحت کوتاه واسه من بلند مدت میشه(متاسفانه) خوب همه اینا مشکل از منه خودم باید حلش کنم اما یه پیشنهاد اینکه وقت استراحت رو درست استفاده کنیم مثلا موقع خوندن نماز وقت استراحت باشه چون خوندن نماز و قرآن(حتی اندکی آیه) تمرکز میاره

hoora
1st June 2010, 09:25 PM
راستی اون موقع هایی که یه جورایی به خدا نزدیک بودم این دعا رو قبل مطالعه میخوندم;;):

دعاي هنگام مطالعه :

اَللّهُمَّ اَخر ِجني مِن ظُلُماتِ الوَهم وَ اَكرِمني بـِنُور ِ الفَهم ِ
خدايا ما را از تاريكي ناداني بيرون آور و به نور دانايي گراميمان بدار
اَللّهُمَّ اَفتَح عَلَينا اَبوابَ رَحمَتـِكَ وَ انشُر عَلَينا خَزائِنَ عُلُومـِك
و درهاي مهرباني خويش را بر ما بگشا و گنجينه هاي دانشت را بر ما بگستران
بـِرَحمَتـِكَ يا اَرحَمَ الرّاحـِمينَ
به رحمتت اي مهربانترين مهربانان

این تایپیک من و یاد اون موقع و این دعا انداخت(تشکر) خیلی تاثیر داره و اینکه بتونن لا اقل هر شب سوره واقعه رو بخونند عالیه;;)

dodor
1st June 2010, 09:51 PM
سلام دوست من!
خوب است همیشه از خداوند بخواهیم که در کنار عافیت و سلامتی همت بلندی به همه ما عطا کند . آن وقت است که با همت بلند(در سایه ی لطف خدا) از بلند ترین مسایل هم میشود به راحتی عبور کرد .
کافی است باورمان را درست کنیم.
موفق باشید.

hoora
1st June 2010, 10:03 PM
کافی است باورمان را درست کنیم.
موفق باشید.

کاش راه حلی واسه باور کردنمون داشتیم8-> آخه میدونی دوسته من وقتی از خدا دور میشی باورت هم از دست میره حتی اگه قبلا باور داشتی و متاسفانه خیلی بهت لطمه وارد میشه.من تجربش کردم.اما این خیلی بده که به خاط رسیدن به موفقیت تو تحصیل ،... به خدا نزدیک شیم.

*مینا*
1st June 2010, 10:10 PM
من سخت ترین درسم شیمی آلی2 هست ، که بچه های ترم پیش خاطره ی بدی دارن ازش {worried} البته خود درس شاید سخت نباشه ها ، ولی استادامون هم کمی که چه عرض کنم {big green} ماشالله همه خفن سوال می دن ، از سوالای ارشد لطف می کنن برامون انتخاب می کنن ... بچه های ترم پیش ترسوندنم ، ولی ما می توانیم {big green}{big green} ایشالله که با یهنمره خوب پاس شم ، برا منم دعا کنید@};-

برنامه ریزی هم قبلا با دوستم ونوس کردیم ، من قراره مطالعه برا امتحانام و از فردا شروع کنم ، انشالله ، از صبح ساعت 7 شروع می کنم، زود تر هم شد چه بهتر ، ساعت 1 به سایت سر می زنم ببینم کی شلوغی کرده :ar! بعد یه سر به دانشگاه میزنم ، وقتی برگشتم دوباره می خونم ... تااا 8 انشالله بیشتر هم شد چه بهتر... بعد بازم میام سایت :ar! شلوغی نکنیدا شاید مخفی باشم تو سایت sgangi6 قراره شیمی آلی 2 هم بخونم فردا ،

ایشالله همه مون موفق باشیم ، التماس دعا @};-

راستی با آقا مجتبی موافقم اگه همه ی بچه ها برنامه های روزانشون رو بنویسن خیلی خوب می شه ؛ آدم از یه طرف حسودیش میشه دلش میخواد بیشتر درس بخونه ... {big green} اگه بنویسیم ساعت مطالعه مون هم چقدر بوده خیلی خوب میشه

dodor
1st June 2010, 10:15 PM
سلام دوست من!

کاش راه حلی واسه باور کردنمون داشتیم8-> آخه میدونی دوسته من وقتی از خدا دور میشی باورت هم از دست میره حتی اگه قبلا باور داشتی و متاسفانه خیلی بهت لطمه وارد میشه.من تجربش کردم.اما این خیلی بده که به خاط رسیدن به موفقیت تو تحصیل ،... به خدا نزدیک شیم.
برای باور کردن باید ابتدا خودمان را باور کنیم . هیچ کاه بدون باور نکردن خودمان به هیچ کجا نمی رسیم . کافی است بدانیم. مطمین باشید هیچ کاه باورتان از بین نرفته است بلکه تنها کم رنگ شده است. غبار رویداد های زندگی باعث کم رنگ شدن و کم اثر شدن اون می شود . پس باید به خانه تکانی دلمان برویم . آن جاست که می دانیم چه اتفاقی افتاده است .
موفقیت جزیی از زندگی انسان ها است و که باعث تغییراتی بسیار در او می شود . بنابراین با حذف موفقیت! قطعه ای را از انسان گرفته اند و این باعث بوجود آمدن نا انیدی در انسان می شود .
کافی است از او بخواهیم تا خودمان را باور کنیم . البته واقعا زمان می برد. ولی امتحانش مجانی است .
موفق باشید .

Helix
1st June 2010, 10:22 PM
خوب
باید از یه جایی شروع کنی
خوبی این قضیه اینه که سودش به خودمون بر میگرده
یعنی اگه درسمون رو بخونیم کمترین نتیجش اینه که میتونیم راه رو واسه یه اینده خوب هموار کنیم
چون اگه برنامه ای داشته باشیم واسه اینده باید اول درسمون رو تموم کنیم
پس الان فقط باید تمرکزمون رو این نکته باشه که باید درسامون پاس بشه
پس یه یا علی بگو

یه برنامه تو این بازه ای که تا امتحانات پایان ترم مونده بنویس بزار همین جا ما هم چک میکنیم تا برنامت رو عقب نندازی یا اگه انداختی بتونیم سرو سامونش بدیم
به هر حال باید بخونی پس بهتره بدونه هاشیه و بدون منت باشه
یا علی@};-@};-@};-

سلام
ممنون كه يه ياد دوستاتون هستين و كمك مي كنين .{happy}
امتحانات من از 16 تا 31 خرداد هستند.
دارم مي خونم اما از افتادن درسام و مشروط شدن به شدت مي ترسم!{i dont want to see}
همين طور مشكلي كه ميگم واسه ام پيش اومده خيلي ذهنم رو درگير كرده.
سعي مي كنم با درس خوندن حواس خودم رو پرت كنم و بهش فكر نكنم اما...[-(

moji5
1st June 2010, 10:30 PM
فکر کردن زیاد به مسائل بدترین مشکلیه که باید حلش کرد
اول باید به تمرکز کامل برسیم
اونم اولین مرحلش فکر نکردنه
روزانه ساعاتی رو مشخص کنید و در اون ساعات به هیچ چیز فکر نکنید بهتره تو محیطی اروم باشه
سعی کنیم درباره دیگران قضاوت نکنیم و این رو از زندگیمون حذف کنیم
حرف نزدن
یعنی ساعاتی از روز رو در نظر بگیریم و در اون ساعات سعی کنیم حرف نزنیم
قبل از اینکه بریم سر کتاب یا جزوه بیایم داشته های خودمون راجع به درس رو بسنجیم
یعنی از خودمون بپرسیم چی از این درس بلدم
چیا راجع بهش میدونم
چیا ازش یادم مونده و این مسائل که مربوط به درسه
بعد جزوه با کتاب رو باز کنیم و به طور خلاصه فقط ببینیم چی میخواد بهمون یاد بده ولی سعی نکینم یاد بگیریم حالت روزنامه وار بخونیمش
حالا تقسیم بندی کنیم یعنی بگیم الان میخوام این مباحث رو یاد بگیرم
بعد شروع کنیم به خوندن
نکته برداری خیلی مفیده
اگه وقت تون زیاده حتما" نکته برداری کنید
ولی خیلی وقت گیره
بعد از اینکه مطلب رو خوندیم حتما" از اون مطلب تمرین حل کنیم یا اگه چیزی یاد گرفتیم حتما" اون رو تست کنیم یا جایی خلاصش رو بنویسیم
بازه زمانی رو تعیین کنیم و تا تموم نشده درس رو تموم نکنیم

*AM@NDA*
1st June 2010, 11:37 PM
بهترین راه برای یاد گیری این درس
اینه که نرم افزار رشنال ر نصب کنی
یه بار مثال های کتاب رو رسم کنی
بعد بشینی پروژه خودت رو رسم کنی
اینجوری خیلی راحت میتونی هم پروژت رو تکمیل کنی هم میتونی تو امتحان خودت دیاگرام ها رو رسم کنی
خیلی درسه سر کارییه
البته نکته کنکوریش وجوده شخصی به نامه ابوطالبیه
این یعنی نقضه کلیه قوانین

وااااای ابوووووووووووووووووووطالب ی{worried}
عجب اشتباهی کردم باهاش نرم برداشتم.
فردا صفر میشم{i dont want to see}

dodor
1st June 2010, 11:42 PM
سلام دوست من!
خواسته ها را می توان هر لجظه از خدا خواست کافی است در هر لحظه ی خواستن خدا را عمیقا حس کنیم . آن وقت است که می توانیم بگوییم دعایی از ته دل کرده ایم . بگذاریم لحظه های با خدا بودن بهترین لحظه ها باشد تا به هیچ قیمتی آن را با هیچ چیز عوض نکنیم .
حضور خدا را می توان با وجودمان احساس کنیم کافی مدار ذهنمان را درست کنیم . پس راهی تا رسیدن به خدا نیست. تلاش می خواهد و باور او.
موفق باشید.

hoora
2nd June 2010, 01:23 AM
یه برنامه پیشنهادی :

4:15 بامداد بعد از نماز صبح شروع ... تا صدای شیکم در نیومد ادامه میدیم{tongue} که میشه ساعت 8 پیش به سوی صبحانه...شروع بعدی ساعت 8:30 تا 12 (بدون استراحت واسه خودم) ، 12 تا 13 نت(انجمن علمی نخبگان{big green})
13 نماز و نهار(اگه میل داشتین)
14 شروع تا 18...
18 تا 20 استراحت که باز من نت رو ترجیح میدم بعد نماز ...تا 24 ادامه مطالعه، بعدش هم لالا(:|
خسته نباشید8->یعنی میشه:-?

راستی این برنامه قابل توجه کاربرهای بیکاری مثل من بود ، جسارت نمی کنیم واسه مدیرا برنامه ریزی کنیم:">

موفق باشید@};-

moji5
2nd June 2010, 02:13 AM
مگه چی میخوای بخونی
اینجوری که یه روزه تموم میشه
این رو دنبال کنی بهتره
6.30 بیدار باش
7 تا 8.45 درس 8.45 تا 9 استراحت درجا
به همین شکل بازه های زمانی 1.45 دقیقه ای
وقت استراحت کلی موقع نهار
حدودا" 2 ساعت
دوباره با همین بازه 1.45 دقیقه ای شروع میکنی
بهتره صبح 3 تا بازه باشه و بعد از ظهر دوتا شب هم دوتا
سر هم میشه حدودا" 10 ساعت که این برنامه واسه هفته اوله
بعد هفته دوم بازه زمانی میشه 2.15 دقیقه
بهتره تفریحات و مسائل غیره درسی حذف بشه
فقط نت و درس
روز های امتحان از روز قبلش نت تعطیل
این ماه ماهه مهمیه
و نکته مهمش اینه که ما میخوایم پس میتونیم

پديده
2nd June 2010, 02:25 AM
با سلام به همه عزيزان :

همه شما عزيزان را دعا مي كنم كه در دروس و گذراندن مقاطع تحصيلي خود با بهترين نمره ها موفق باشيد و سلامت .

خوب بخوانيد
خوب بفهميد
خوب بخوريد
خوب بخوابيد
خوب استراحت كنيد
خوب تفريح كنيد
خوب تمركز كنيد

و از هر گونه استرس و نگراني و يا تشويش ذهني دوري كنيد

مطمئنا موفق خواهيد شد .

ارادتمند همه عزيزان گلم
بروجرديان

Helix
2nd June 2010, 02:27 AM
اين رو بگم كه من تو خونه درس خون نيستم.واسه همين ميرم كتابخونه.
من حدودا 8-8:30 از خواب پا ميشم
ميرم كتابخونه دانشگاه.(حدودا 9-9:30 مي رسم)
تا ساعت 1 درس مي خونم.
حدودا 2 ميرم سر درس تا 4-4:30
بعدش حدودا 5:15 دوباره درس مي خونم تا 8-8:30
وقتي ميام خونه ساعت حدودا 9 شبه.
ميام نت.
بعدشم ديگه نميخونم
آخرشم ميخوابم ديگه حدودا ساعت 12 اينا...
اين برنامه منه.

حالا نظر شما چيه؟

moji5
2nd June 2010, 11:31 PM
خوب اینکه بین خوندنتون یعنی از 9 شب تا فردا صبح اینهمه فاصلست میتونه باعث بشه مطالبتون کمی فررار بشه
و بازدهتون خیلی پایین بیاد
باید تناسب رو رعایت کنید
یه مثال براتون میزنم
وقتی درس میخونید فکر کنید دارید مطلبی رو میزارید تو یخچال
اگه از مطلب فاصله بگیرید انگار در یخچال رو باز گذاشتی
نمیگم سالم نمیمونه اما کمی مشکل ساز میشه
بهتره تو روز نکته برداری داشته باشید با توجه به بازه زمانی و وقتی که میزارید میتونید نکته برداری کنید و شب قبله خواب یه مرور سطحی داشته باشید

و اینکه بازه زمانی تون رو کمتر کنید مثلا" بازه 2 ساعته
اگه از الان میخواید بخونید بهتره اول امتحاناتی رو بخونید که تو روز های اخر قرار داره و امتحانی که اولین امتحانتونه بزارید واسه روز های نزدیک به امتحان تا بتونید اولین امتحان رو با قدرت شروع کنید
مهم اولیشه
اون رو که خوب بدین بقیش درست میشه

Helix
2nd June 2010, 11:49 PM
بهتره تو روز نکته برداری داشته باشید با توجه به بازه زمانی و وقتی که میزارید میتونید نکته برداری کنید و شب قبله خواب یه مرور سطحی داشته باشید

مهم اولیشه
اون رو که خوب بدین بقیش درست میشه

سلام
اولا ممنون از راهنمايي هاتون.
بعدشم اينكه من كلا روش درس خوندنم با نوشتنه.يعني مي خونم و واسه اينكه درست بفهمم مي نويسم.
اما نوشته هامو نگه نمي دارم.فقط واسه تثبيت مطلب تو ذهنم مي نويسم.

يه چيز ديگه اينكه من يه امتحان يكشنبه همين هفته كه گذشت دادم!
البته آزمايشگاه بود و خدارو شكر نمره هارو زدن و نمره من خوب بود

درهر صورت ممنون كه وقت مي گذارين و راهنماييم مي كنين.
ياعلي.

moji5
3rd June 2010, 12:07 AM
پس منتظر کارنامه درخشانت هستیم
و اینکه وقته استراحت واقعا" استراحت کن یعنی واسه استراحتت هم یه برنامه بنویس
موفق باشی
علی یارت

Helix
3rd June 2010, 06:57 PM
سلام
ممنونم ازتون.
اميدوارم هميني كه ميگين بشه.
البته با دعاي شما.
يا حق.

moji5
11th June 2010, 01:48 PM
به به
میبینم که همه دوستان پیگیر درس شدن و دارن واسه هدفشون تلاش میکنن
امیدوارم تو روزهای امتحانات مشکلی براتون پیش نیاد و بتونید به بهترین وجه این روزها رو سپری کنید
چون اگه انرژی دارید باید قبل از امتحانات مصرفش کنید حتی یه زره از انرژی تون رو نگه ندارید چون خدایی نکرده اگه درسی رو بیافتین دیگه انرژی به دردتون نمیخوره و جایی ندارید که بخواید انرژی تون رو استفاده کنید.

Amir
11th June 2010, 04:09 PM
فك كردم ماه رمضان ماه راز و نياز با خداست ..حالا شد فصل امتحانات ؟

moji5
11th June 2010, 04:37 PM
راز و نیاز فصلش مهم نیست مهم شروعشه که تو این ماه خیلی زیاد میشه/.
مخصوصا" برای نمره پاسی و دیده نشدن موقع تقلب و ...

hoora
13th June 2010, 02:33 PM
من که سرطان تمرکز گرفتم
هر کار کردم نشد که نشد
ایکاش می ، شرابی .... وجود داشت که با نوشیدنش آدم و میبرد به عالم درس ، معنویت.....[entezar2]

moji5
13th June 2010, 03:02 PM
وجود داره
شرابی به نامه انگیزه
البته گرمی هوا هم بی دلیل نیست
بهتره اگه وقت هست یه مسافرت مختصر برید و بعد با تمرکز بشینید و شروع کنید

*AM@NDA*
22nd June 2010, 06:48 PM
همشونم تخصصی
جاوا که تمرین میخواد
بد شد که پشته هم افتادن
به هر حال موفق باشی
نت رو هم کمتر کن
ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا
این چه وضعیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![asabani]
شما با این مشاوره که به من دادین هر 3تا امتحان رو می افتم.{i dont want to see}
sh_omomi35

hoora
22nd June 2010, 07:15 PM
وای به حااااااااالت آمنه وای به حالت....این سر سنگین تو از تن جداست واااااااای

همش تقصیر تو ای ای آمنه تو منو اغفال کردی اونجاها رو نخونم[hoshdar] دوزخ ما چشم به راه شماست[hoshdar]

یاران هــواااااااااار ، مردم هــواااااااار ...از دست این استادیاااااااااااار

s@ba
22nd June 2010, 07:25 PM
sh_omomi37sh_omomi37
دوستاااااااااااااااااان همگی با طناب هم افتادیم تو چاه

کی بود مارو اغفااااااااااااااااااااال کرد sh_omomi35sh_omomi35

moji5
22nd June 2010, 07:27 PM
سلام
خدا نکنه
اینجوری که خیلی بد میشه
چرا میافتین
مگه کجاش درست نبوده
البته امیدوارم شوخی باشه

s@ba
22nd June 2010, 07:32 PM
شوخی نیس دادا سقوط آزااااااااااااااااااااااا ااااااااااد شدیم رفت [negaran][negaran]

hoora
22nd June 2010, 07:48 PM
آن قصر که جمشید در او جام گرفت / آهو بچه کرد و شیر آرام گرفت
بهرام که گور می‌گرفتی همه عمر / دیدی که چگونه گور بهرام گرفت

[gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye]

من تسلیم نمیشم باید یه کاری کرد

s@ba
22nd June 2010, 07:51 PM
ما نیزززززززززززززز تسلیم نخواهیم شد [hoshdar][hoshdar][hoshdar]

*AM@NDA*
22nd June 2010, 08:35 PM
[gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye]
[gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye]
[gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye]

moji5
22nd June 2010, 09:01 PM
به به
پس سه مشروطی ترم بعد مشخص شدن
خیلی خسته نباشید
چقد گفتم درس بخونین
اسماتون رو که زدیم سر در انجمن میفهمید که باید درس میخوندین

*AM@NDA*
22nd June 2010, 09:26 PM
وااااااااااااااااااااااای زبونتو گاز بگیررررررررر
من مشروط بشم دق می کنم[nadidan][negaran]

شما که با حرفاتون آدمو بی انگیزه می کنید.[asabani]

hoora
22nd June 2010, 09:40 PM
همانا پروردگار مست با نیکوکاران هست[shademan]

moji5
22nd June 2010, 10:54 PM
اخه میدونم دارید تیریپ میاید
به هر حال تا مشروط نشین دانشجو نمیشین

Amir
22nd June 2010, 11:43 PM
راز و نیاز فصلش مهم نیست مهم شروعشه که تو این ماه خیلی زیاد میشه/.
مخصوصا" برای نمره پاسی و دیده نشدن موقع تقلب و ...

يك راز و نيازي نشونت بده صب كن ..و مكرو مكر الله مكر الماكرين

hoora
22nd June 2010, 11:48 PM
ما جسارت نمی کنیم بی بزرگان و هادی(راهنما و مشاور) پا به بهشت گذاریم [porenerji]

moji5
23rd June 2010, 12:12 AM
يك راز و نيازي نشونت بده صب كن ..و مكرو مكر الله مكر الماكرين
جان داش امیر بیخیال
فکر کنم میگی مایکرویو ضرر داره[cheshmak]
ما که چند بار تقلب کردیم همشم گرفتنمون
یادش بخیر داشتن اخراجم میکردن
به دلیله 2 بار تقلب تو یه ترم

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد