PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رضا صادقی برای ادامه تحصیل به خارج از کشور خواهد رفت

LaDy Ds DeMoNa
23rd May 2010, 05:53 PM
رضا صادقی که چندی پیش در آخرین کنسرتش در همدان، خبر از رفتنش از ایران داده بود،
گفت: «قصد دارد برای ادامه تحصیل و آموزش بهتر موسیقی به خارج از کشور برود.»

وی اعلام کرد قرار است برای این آموزش چهار ساله به یک کالج که هماهنگی‌های آن نیز
صورت گرفته برود و دوره آموزش موسیقی کاربردی و دیجیتال ببیند.

صادقی تاکید کرد قطعا تا پایان سال 90 در ایران خواهد ماند.

او همچنین ضمن تکذیب ادامه کار موسیقی در خارج از ایران، تصریح کرده: «من آدم
خانواده‌دوستی هستم و یک تعلق خاطر عجیب و غریبی هم نسبت به وطنم دارم».

LaDy Ds DeMoNa
23rd May 2010, 06:11 PM
http://www.musicema.com/images/cache/1274510901.jpg

صادقی برای ادامه تحصیل به خارج می‌رود؛
رضا صادقی چند سالی کنار طرفداران خود نخواهد بود

موسیقی ما - رضا صادقی خواننده مشکی‌پوش و پرطرفدار موسیقی پاپ ایرن به احتمال زیاد، چند سالی در کنار طرفداران خود نخواهد بود. رضا صادقی تصمیم دارد مدتی برای ادامه تحصیل به خارج از کشور برود.

صادقی با اعلام این خبر در در آخرین سئانس اجرایش در همدان طرفداران خود را شوکه کرد.

وی اعلام کرد قرار است برای این آموزش چهار ساله به یک کالج که هماهنگی‌های آن نیز صورت گرفته برود و دوره آموزش موسیقی کاربردی و دیجیتال ببیند.

صادقی تاکید کرد قطعا تا پایان سال 90 در ایران خواهد ماند.

او همچنین ضمن تکذیب ادامه کار موسیقی در خارج از ایران، تصریح کرده: «من آدم خانواده‌دوستی هستم و یک تعلق خاطر عجیب و غریبی هم نسبت به وطنم دارم».

لازم به ذکر است رضا صادقی به زودی در کاشان و زنجان کنسرت برگزار خواهد کرد و با همکاری ارشاد، قرار است تور کنسرت‌های خارجی وی از آلمان شروع بشود و اواخر تیرماه در تهران به پایان می‌رسد.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد