توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نرم افزارهای مربوط به کنترل پروژه
yuhana
21st May 2010, 06:16 PM
با سلام@};-
در این تاپیک نرم افزارهای مربوط به کنترل پروژه رو خواهیم گذاشت.
سربلند و پیروز باشید@};-
yuhana
21st May 2010, 06:17 PM
گروه برنامه ريزی و کنترل پروژه :
MSP
Primavera
Project Scheduler
WBS Pro
Ace Planner
SAP R/3
yuhana
21st May 2010, 06:20 PM
Harvard Project Manager (HPM)
رسم نمودارهای پرت و گرت به اندازه دلخواه ؛ محاسبه محدودیتهای FF و SF و … ؛ قابلیت تعریف 350 فعالیت با حداكثر 12 كاراكتر ؛ آنالیز مقادیر به دست آمده تجمعی و گراف آن ؛ هزینهبندی انواع پروژهها ؛ تعریف تقویم برای هر منبع ؛ تعیین زمان استفاده از منبع در تخصیص منابع .
Microsoft Project (MSP)
رسم نمودارهای پرت و گرت و گانت ؛ به كار بردن و پروسه كردن روزهای كاری و تعطیل ؛ محاسبه زمان پایان پروژه ؛ محاسبه انواع شناورهای LF و EF و … ؛ امكان استفاده از Password ؛ پشتیبانی انواع پلاتر و چاپگر ؛ آنالیز انواع هزینهها ؛ محاسبه هزینه اضافهكاری ؛ قابلیت تعریف حداكثر 9999 فعالیت و منبع با حداكثر 256 كاراكتر ؛ تعریف نمودن فعالیت جدید در فضای پرت و جابهجا كردن آنها ؛ گزارش دادن نمودار میلهای منبع در مقیاس زمان .
Project Schedule 7 (PS7)
رسم نمودارهای پرت و گرت با نمایش بهتر و در اندازه دلخواه ؛ آنالیز روزهای تعطیل كاری ؛ محاسبه انواع شناورهای منفی ؛ امكان استفاده از Password ؛ قابلیت تعریف حداكثر 20000 فعالیت و تخصیص دادن یادداشت به هر فعالیت ؛ استفاده از تقویمهای مشترك در پروژههای چندگانه ؛ محاسبه ظرفیتهای متغیر ؛ هزینههای تورم و اضافهكاری برای منابع و افزودن به زمان اصلی یا كاهش آن ؛ محاسبه واریانسهای زمانبندی و آنالیز انواع هزینهها ؛ تهیه گزارش منبع ، هزینه و …
Time Line (TL6)
رسم انواع نمودارها با اندازه دلخواه ؛ در نظر گرفتن محدودیتهای «زودتر از … شروع نشود» و یا « دیرتر از … شروع نشود» ؛ آنالیز پرت ؛ تعیین مدت زمان استفاده از منبع و به تأخیر انداختن آنها با تخصیص تقویم به منابع ؛ استفاده از بانكهای اطلاعاتی برای ایجاد پروژهها ؛ تهیه گزارش راجع به منبع ؛ قابلیت مهم نمودار پرت زمانبندی شده به همراه MSP ؛ قابلیت جانبی Guide Line 2 .
Primavera
رسم نمودارهای پرت ، گرت و گانت ؛ با توجه به جمیع موارد ، این نرمافزار اغلب تواناییها و دسترسیهای سایر نرمافزارهای كنترل پروژه را دارا میباشد و علاوه بر آن امكانات قوی استفاده شبكهای از آن وجود دارد .
yuhana
21st May 2010, 06:24 PM
دانلود پریماورا نسخه ۶
دانلود (http://www.damasgate.com/vb/t101613.html)
engeneer_19
7th May 2011, 11:17 AM
سلام
کمک میخواستم
خیلی فوری نیاز به یک راهنمایی و نمونه پروژه در نرم افزارmicrosoft project 2007 دارم
خواهش میکنم اگه کسی کار کرده و پروژه ای داره برام بفرسته بهمراه توضح کارها که چطوری شده
نیاز فوری دارم
ممنون میشم
910227563
26th November 2015, 11:59 PM
با عرض سلام و سپاس فرآوان از سایت خوبتون
میخواستم خواهش کنم اگه میشه در این مورد هرچه سریعتر مطلب بذارید . آخه بنده موضوع پایان نامم دقیقا همین هست.
ممنونم ازتون
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.