توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال پای پرانتزی
mehrsa
19th May 2010, 10:15 AM
اگر فردی بالای 20 سال باشد ایا میتواند مشکل پای پرانتزی را بدون نیاز به عمل جراحی حل کند؟;)
امير آشنا
19th May 2010, 10:15 PM
اگر فردی بالای 20 سال باشد ایا میتواند مشکل پای پرانتزی را بدون نیاز به عمل جراحی حل کند؟;)
سلام دوست عزیز@};-
به سایت خودت خوش اومدی{happy}
البته پاسخ سوال شما تو تاپیک مشابهی داده شه با این لینکزانو پرانتزی (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?t=49442) ؛
با این حال باید بگم این مشکل رو بعضا تو سنین پائین تر ( یعنی دوران کودکی و قبل از بسته شدن صفحات رشد استخوانی ) ممکنه بسته به شدت اون با روش هایی مثل استفاده از کفش های طبی و ... تا حدودی تحت درمان قرار بدن و البته باز هم در این سنین جراحی بهتر جواب میده ... تو سنین بالاتر مثل 20 سالگی که مورد سوال شما بود ، ممکنه بعضی از فیزیوتراپ ها استفاده از ورزش های خاصی رو توصیه کنن ولی پزشکان ارتوپد فوق تخصص زانو در حال حاضر روش جراحی رو پیشنهاد می کنن و روشی غیر از جراحی رو موثر نمی دونن
sajad13671367
4th April 2011, 03:10 PM
باعرض سلام وخسته نباشید اینجانب دانشجو هستم وبرای درس تربیت بدنی باید تحقیق کنم احتیاج به کتابی دارم که در مورد زانوی پرانتزی 30 تا چهل صفحه مطلب داشته باشد ایا میتوانید کتابی به من معرفی کنید؟لطفا مشخصات کتاب را به من میل کنید (m.seyedsjad@yahoo.com)
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.