PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نکاتی جالب راجع به کشورمان ایران

Big-brother
17th May 2010, 07:50 PM
ایران تنها کشوری است که در دانشگاه آن نماز می خوانند و در مصلی آن کتاب می فروشند. ایران تنها کشوری است که در آن سیاستمداران کار اقتصادی می کنند، شرکتهای اقتصادی کار سیاسی می کنند و نیروهای نظامی کار تولیدی می کنند.
یکی از بزرگترین صادرکنندگان نفت و یکی از بزرگترین واردکنندگان بنزین هستیم.
با اسرائیل دشمن هستیم، اما نزدیکترین دوستمان، رئیس جمهور ونزوئلا با چند میلیارد دلار قرار داد نظامی، یکی از نزدیکترین دوستان اسرائیل به شمار می آید!؟
برای مسلمانان لبنان خودمان را هلاک می کنیم، پول می فرستیم و دعا می کنیم، اما هیچ خبری از مسلمانان چچن نمی گیریم.
در همه جای دنیا آثار باستانی را از زیر آب در می آروند، در ایران می برند زیر آب !؟
در ایران دانشجوها توی کتابخانه آشنا می شوند، در پارک درس می خوانند، سر کلاس می خوابند!؟
اینجا همه خودشان را فوق العاده جدی می دانند اما همه همدیگر را مسخره می کنند.
در همه جای دنیا هر وقت سرو کله پلیس پیدا می شود ترافیک حل می شود ولی در ایران هر جا که پلیس هست ترافیک هم هست.
کشور عراق نزدیک 1000 میلیارد دلار بابت خسارتهای جنگ به ایران بدهکار است ولی کشور ایران یک میلیارد دلار به عراق کمک بلا عوض می کند!؟
همه جای دنیا در اداره ها کار می کنند در منازل استراحت و در خیابانها تفریح ولی در ایران مردم در ادارات استراحت، در منازل تفریح و در خیابانها کار می کنند.

پديده
17th May 2010, 07:55 PM
محشر بود / و البته واقعيت هاي بسيار تلخ .

ممنون

AvAstiN
17th May 2010, 08:05 PM
ولی من خیلی موافق نیستم

نمی خوام بگم که مشکلی نداریم تو ایران و همه چی گل و بلبله ولی می خوام بگم که خیلی چیزای دیگه هم هست که می شه امید بده که این کشور می تونه آرمان شهر بشه و بسازیمش

مشکل سر خودباوریه که نداریم

روزنامه گاردین میاد گزارش می ده از سانتریفیوژ های نیروگاه های هسته ای ایران که فناوریش خیلی پیشرفته است و تو کفن که چطوری می شه از آهن باشه و سرعتش چند برابر باشه ، ولی ما خودمون می گیم نه بابا همش الکیه !

Outta_Breathe1020
17th May 2010, 10:10 PM
من كه نميگم اينايي كه گفتين نيست. اتفاقا موافقم.
ولي از چيزايي كه فقط توي ايران هست و نقطه مثبت ايرانه هم ميشه صحبت كرد. يعني به نظرم نقاط مثبت رو هم اگه در كنارش بيارين كامل ميشه تاپيك.

به اميد ايراني آزاد و پاينده{happy}

پديده
18th May 2010, 12:05 AM
ولی من خیلی موافق نیستم

نمی خوام بگم که مشکلی نداریم تو ایران و همه چی گل و بلبله ولی می خوام بگم که خیلی چیزای دیگه هم هست که می شه امید بده که این کشور می تونه آرمان شهر بشه و بسازیمش

مشکل سر خودباوریه که نداریم

روزنامه گاردین میاد گزارش می ده از سانتریفیوژ های نیروگاه های هسته ای ایران که فناوریش خیلی پیشرفته است و تو کفن که چطوری می شه از آهن باشه و سرعتش چند برابر باشه ، ولی ما خودمون می گیم نه بابا همش الکیه !

با سلام :

البته اين مشكل كوچولو يه جاي ديگه هم هست كه اگه حل بشه / فكر كنم خوب باشه و اون مشكل بسيار بسيار كوچولو اينه كه 18 ميليارد دلار پول و شمش طلا از ايران به تركيه ميره و معلوم نميشه صاحبش كيه !!!!!
350 ميليون دلار از حساب شهرداري نيست ميشه و فاكتور هم نداره !!!!!
400 ميليارد دلار از حساب ذخيره ارزي برداشت ميشه معلوم نمي شه كي برداشت كرده و براي چي كه به مجلس هم جواب نمي دن چه برسه به من و شما !!!!!!!!1
و چند مشكل كوچولوي ديگر كه اگه اينه حل بشه ايران خيلي هم خوبه / كي گفته بده !!!

ضمنا شما روزنامه گاردين را ماخذ اثبات فرض مي كنيد !!!!!!؟؟؟؟؟؟

همين روزنامه در جريان انتخابات كلي از زدو خورد ها و كشته ها و ..... مسائل ديگه نوشت / اون موقع دروغ مي نوشت و كسي حرفشو قبول نداشت ؟؟!!!!!!!!

حالا شده پسر پيغمبر و راست نوشته و ميشه روش حساب كرد ؟؟؟!!!!

kamanabroo
18th May 2010, 12:39 AM
با سلام :

البته اين مشكل كوچولو يه جاي ديگه هم هست كه اگه حل بشه / فكر كنم خوب باشه و اون مشكل بسيار بسيار كوچولو اينه كه 18 ميليارد دلار پول و شمش طلا از ايران به تركيه ميره و معلوم نميشه صاحبش كيه !!!!!
400 ميليارد دلار از حساب ذخيره ارزي برداشت ميشه معلوم نمي شه كي برداشت كرده و براي چي كه به مجلس هم جواب نمي دن چه برسه به من و شما !!!!!!!!1

همين روزنامه در جريان انتخابات كلي از زدو خورد ها و كشته ها و ..... مسائل ديگه نوشت / اون موقع دروغ مي نوشت و كسي حرفشو قبول نداشت ؟؟!!!!!!!!

یه چیزی خیلی من رو متعجب می کنه که
چرا ما باید همیشه به نیمه خالی لیوان نگاه کنیم
کمی هم مثبت گرا باشیم
بله یکسری نقص هایی هست و مشکلاتی هست
اما آیا با زدن به تبل تو خالی نکرده ها و نداشته ها مشکلی حل میشه؟
آیا اگه کمی فقط کمی امیدوارانه تر و دوستانه تر نگاه کنیم بهتر نیست؟

آیا به جای هر نوع عیب جویی و ... به اندازه خودمون در راستای اعتلای ایران تلاش کنیم بهتر نیست؟

بعدش می خواستم بپرسم:
شما برای این ادعاهاتون دلیل معتبری هم دارین؟
می تونین اثبات کنین ؟
یا چون فلانی و فلانی تو بوغ و کرنا کردن ...

خواهش می کنم دلیل معتبر بدین
در ثانی
اگه این ادعاهای شما صحت داره پس چرا بانک مرکزی تایید نکرده
نمی خواهین بگین که بانک مرکزی هم آره...
یا اینکه بانک مرکزی هم هیچی نفهمیده!

kamanabroo
18th May 2010, 12:47 AM
ما وقتی مریض می شیم پیش دکتر می ریم
یا پیش متخصص میریم

مسلما پیش یه دکه روزنامه فروشی نمی ریم برای دردمون!!

بهتر نیست سوالات سیاسی و اقتصادی که ما رو خیلی به خودش مشغول می کنه رو
جوابشو از منبع معتبر خودش بخواهیم؟

به نظر شما امثال این سوالاتی که مطرح کردنش در این جو و فضای مجازی غیر از تشویش اذهان ثمره دیگری هم داره؟

چون بگذارین من حرف آخر رو اول بزنم:
نه تنها در این سایت بلکه در هیچ سایت دیگه ای در سطح اینترنت به این سوالات شما اونجوری که باید جواب داده نمیشه.
هر چقدر از این سوالات و امثال این بحث ها در این فضا چه در ان سایت چه در سایتهای دیگه انجام بشه
به هیچ نتیجه ای نمی رسه
چرا
بخاطراینکه منبع و مرجع پاسخگویی در اینجا نیست تا جواب محکم و مستدلی به اینها بده
و لذا مطرح کردنشون غیر از به هم ریختن جو عمومی و تشویش اذهان و احتمالا مقاصد.... چیز دیگری رو در بر نداره.

پس بیاییم به هر بهانه ای ، به ایرانمون و به مسائل کشوری مون حمله نکنیم بلکه برادرنه در پی حل مشکلاتمون باشیم.

ممنونم

Big-brother
18th May 2010, 01:10 AM
8->

اندیشیدن ممنوع!
چراغ، قرمز است..
سخن گفتن ممنوع!
چراغ، قرمز است..
بحث پیرامون علم دین و
صرف و نحو و
شعر و نثر، ممنوع!
اندیشه منفور است و زشت و ناپسند!

نزار قبانی

mohamadaliv
18th May 2010, 09:40 AM
:)) :)) :))
كارم از گريه گذشته، به آن مي خندم.

AvAstiN
18th May 2010, 05:12 PM
با سلام :

نگفتم مشکل نیست
گفتم هست ولی مهم ترینش عدم خودباوریه
این تفکر که ما نمی تونیم نمیشه بدبختیم ...
می دونم مشکل هست اگه بخواین می تونم N تا هم من بگم و آخرش بشینیم باهم غصه بخوریم که ایرانی که کوروش ساخت به چه روزی افتاده !
ولی یه راه دیگه هم هست که بیایم خودمون رو باور کنیم
توانایی هامون رو
و بسازیم کشوری رو که این همه دوسش داریم ( و یا شایدم دارم {worried} )
شما بگین کدوم یکی به کشور بیشتر کمک می کنه اینکه شروع کنیم تا جایی که می تونیم بسازیم اینجا رو یا اینکه ....

منظور من از مثال روزنامه گاردین این بود که می خواستم بگم مشکل خودباوریه

@};-@};-@};-@};-@};-

چامه
21st May 2010, 05:13 PM
پیوند حقیقت و دروغ نتیجه ای جز این نداره.
:((:((:((

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد