PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا مايكل جكسون زنده است؟!

LaDy Ds DeMoNa
17th May 2010, 12:28 PM
فیلمی از مراسم بزرگداشت مايكل افشا مي‌كند؛
مايكل جكسون زنده است؟!

http://www.musicema.com/images/cache/1273850497.jpg

موسيقي ما - سعيد عبداللهي: به تازگي فيلمي از شبكه‌هاي خارجي و به خصوص در يوتيوب و فيس بوك منتشر شده است كه نشان مي‌دهد مايكل جكسون با گريم يك زن در مراسم ختم خودش شركت كرده است.

نمايش اين فيلم شايعاتي كه در زمان اعلام مرگ مايكل مبني بر نمايشي بودن اين داستان و زنده بودن سلطان پاپ در سراسر دنيا منتشر شده بود را قوت بخشيد.

اين در حالي است كه اشخاص زيادي در زمان خاكسپاري مايكل جكسون نتوانستند پيكر بي جان وي را ببيننند و شبهات زيادی در اين زمينه به وجود آمده است.

Big-brother
17th May 2010, 07:55 PM
این ویدئو که حدودا هفته ی پیش تو یوتوب پخش شد همون ساعات اول هزاران بازدید کننده داشته
البته این ویدئو راست نیست
الان مایکل جکسون استخوانی بیش نیست {tongue}{big green}

LaDy Ds DeMoNa
17th May 2010, 08:00 PM
این ویدئو که حدودا هفته ی پیش تو یوتوب پخش شد همون ساعات اول هزاران بازدید کننده داشته
البته این ویدئو راست نیست
الان مایکل جکسون استخوانی بیش نیست {tongue}{big green}

بهر حال از این قوم یجوج معجوج (درست گفتم دیگه ) هیچی بعید نیست !!

این به دلیل علاقه به مایکل خیلی ها خودشن با حراجی پلاستیک مثل اون کردند هم نمی شه ندید گرفت
خود من اهنگاشو دوست دارم ;)

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد