PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر بخشنامه مبارزه با بي حجابي در دانشگاهها صادر شد

پديده
14th May 2010, 12:51 PM
بخشنامه مبارزه با بي حجابي در دانشگاهها صادر شد

http://www.dadesfahan.ir/images/51.JPG بخشنامه مبارزه با بي حجابي در دانشگاهها صادر شد
آغاز برخورد با مديران و مسئولين متخلف در دانشگاهها يک مقام مسئول در دولت از تمهيدات ويژه حراست مرکزي وزارت علوم براي مبارزه جدي با کشف حجاب و بدحجابي ها در دانشگاههاي کشور خبر داد.
به گزارش«شیعه نیوز»به نقل از جهان، امروز ابلاغيه اي از سوي حراست کل وزارت علوم صادر شد مبني بر اينکه با مصاديق بدحجابي و کشف حجاب به صورت جدي و قاطعانه برخورد و تمرد مديران کميته هاي انضباطي دانشگاهها به حراست کل گزارش شود.
اين مقام مطلع با بيان اينکه مسائل مربوط به کشف حجاب در دانشگاهها به خصوص دانشگاه تهران بحث امروز و ديروز نيست، تصريح کرد: جريان سازماندهي شده اي بعد از 22بهمن سال گذشته حرکات خزنده خود در دانشگاههاي کشور را آغاز کرد.
وي ادامه داد: اين جريان از سوي حراست مرکزي وزارتخانه شناسايي و به مسئولين دانشگاه نيز تذکر داده شد تا برخورد جدي با اين تحرکات صورت بگيرد.
اين مقام مسئول تاکيد کرد: اما به واسطه اينکه حراست در دانشگاه وظيفه اش نظارتي است تا اجرايي ، مواردي که در دانشگاه شناسايي مي شد به کميته انضباطي معرفي مي شد که متاسفانه به خاطر غلبه رويکرد غير ديني در اين کميته ها با مصاديق کشف حجاب برخورد خاصي صورت نگرفت.
وي در پاسخ به سوال خبرنگار جهان مبني بر اينکه پس چرا اين روزها موجي از شعار مبارزه با بدحجابي ها و کشف حجاب ها در دانشگاهها ديده مي شود، تاکيد کرد: تا وقتي اين مسائل رسانه اي نشده بود هيچ يک از مسئولان کميته هاي انضباطي و شوراي هاي فرهنگي دانشگاهها دغدغه و اراده اي نداشتند حال که اين مسئله دغدغه نمايندگان مجلس شده و به رسانه ها راه پيدا کرده است آقايان مجبورند که خود را موافق با مبارزه با بدحجابي نشان دهند.
وي در ادامه گفت: وقتي کميته هاي انضباطي و مسئولان دانشگاهها تذکرات را جدي نگرفته و حتي بي محلي نشان مي دهند مسلما وقتي نيروي حراست يک دانشگاه به يک دانشجوي بي حجاب تذکر دهد او را مسخره خواهند کرد.
گفته مي شود صدور اين بخش نامه به دنبال گزارش هاي متعدد جهان از وضعيت بي حجابي در برخي از دانشگاههاي تهران صورت گرفته است.

منبع و لينك :

http://www.dadesfahan.ir/tabid/38/ctl/Edit/mid/530/Code/1467/Default.aspx

تاری
22nd May 2010, 09:11 PM
ایجاد عشق و علاقه نه نقابهای رنگین

یارب
متن خوبیه البته در عمل، نه اینکه فقط خواننده باشیم.

"در زمان شاه ، آن موقعي كه كودك بودم دورة ابتدايي را در مدسه علوي بدون مقنعه و روسري مي رفتم تا اينكه كم كم به سن تكليف رسيدم، روزي پدرم به من گفت: اعظم بيا اتاقم كارت دارم با خود فكر كردم شايد خطايي ازمن سرزده كه پدر اينگونه احضارم نموده است. رفتم اتاق پدر ، پدرم روكرد به من و فرمود : اعظم دخترم تو الآن پا به سن تكليف گذاشته و شايستگي پيدا كرده اي كه سر سفرة دعوت و مهماني خداوند بنشيني . من تو را مجبور نمي كنم كه حتما حجاب داشته باشي امّا يكي دو تا سؤال از تو مي كنم خودت برو فكر كن وقتي جوابش را پيدا كردي و به نتيجه اي رسيدي آن را به من بگو . بعد فرمود: حال كه به درگاه خداوند راه يافته اي و مي خواهي سر سفرة عبوديت و بندگي خداوند بنشيني، فكر كن با چه هيئت و با چه وضعيت و با چه لباس و پوششي به مهماني خدا شركت كني تا خداوند از تو راضي باشد.
سؤال ديگر اينكه: تو يك نسبتي با حضرت زهرا (س) داري، فكر مي كني چه رفتار و كردار و چه نوع پوششي را برگزيني كه در شأن اين نسبت تو با حضرت زهرا (س) باشد و آ ن بي بي دو عالم از تو راضي باشد. بعد مرا مرخص نمود.
اينجا يك انقلاب عجيبي در درونم ايجادشد و يك شب تا صبح روي بستر خوابم با خود فكر كردم و روز بعد خدمت پدر رسيدم و گفتم بابا برايم چادر و سجاده تهيه كنيد. بعدا ديدم كه پدرم يك چادر نماز سفيد و سجاده و مهر و تسبيح و يك شيشه عطر برايم خريده است . "

برگرفته از خاطرات دوران كودكي خانم اعظم طالقاني.

پديده
22nd May 2010, 09:18 PM
با سلام :
تاري جان عزيزم بسيار ممنون از مطلب مفيدتون .

البته اين بخشنامه هم همين موضوع را داشت !!! اما يك مقدار چوب و چماق هم همراشه !!!!

خوب هميشه ميگن گل با خاره ديگه !!!!
اين كه اشكالي نداره !!!

آبجی
22nd May 2010, 09:36 PM
با سلام :
تاري جان عزيزم بسيار ممنون از مطلب مفيدتون .

البته اين بخشنامه هم همين موضوع را داشت !!! اما يك مقدار چوب و چماق هم همراشه !!!!

خوب هميشه ميگن گل با خاره ديگه !!!!
اين كه اشكالي نداره !!!

اصلا موافق این صحبت شما نیستم اقای بروجردیان با تمام احترامی که براتون قائل هستم اما باید بگم اینجورا هم که شما میگید نیست همون قدر که شما تو جامعه هستید ما هم هستیم و داریم میبینیم نمییدونم متاسفانه چرا همه اش دارید ماجرا رو یه جور دیگه جلوه میدید .

اگه شما استادین و تو دانشگاه تدریس میکنید ما هم دانشجو هستیم و اونجا درس میخونیم (استاد و دانشجو قابل قیاس با هم نیستن دارم حضور و دیدن رو میگم ) و داریم مثل شما میبینیم شاید بیشتر از شما ( قصدم جسارت نیست و چنین قصدی هم ندارم ) .

فقط باید اینو بگم که چند سال پیش دانشگاه یه معنی دیگه داشت ولی متاسفانه الان یه معنی دیگه ای داره . وقتی که بچه های سال ورودی خودمون رو با ورودی های جدید مقایسه میکنم واقعا متاسف میشم که ایا واقعا اینجا دانشگاه هست که ما میریم ؟؟؟

ایا همیشه باید یه نفر بالای سرمون باشه که بگه اینکار رو انجام بده و اونکار رو نه ؟؟؟

از شما که استاد هستید واقعا این حرفا بعید هست .

باید بگم که بخشنامه جدید رو تو دانشگاه ما هم زدن و تمامی بچه ها هم موافق بودن حتی اساتید . چون وضعیت موجود واقعا یه جورایی تاسف برانگیز بود .

هر مکانی یه حرمتی داره دانشگاه هم یکی از اون اماکن هست . وقتی داریم میبینیم طرف براش مهمونی و دانشگاه فرقی نداره و با یه تیپ میاد با یه نحوه ارایش ایا واقعا درسته ؟؟؟گشتن و لباس پوشیدنش ؟؟؟

پس بهتره به این مسایل بپردازیم تا بیایم بگیم با چوب و چماق. وقتی گوشی برای گوش کردن نباشه باید یه زوری باشه که مجبور به گوش دادن کنه پس اگه شما میگید که با چماق باید بگم خودمون من و شما باعث میشیم که از همون چوب و چماق استفاده کنند وقتی که که گوش نمیدیم .

امیدوارم با دید بهتر به زندگی و مسائلش نگاه کنیم همه مون و کمتر بریم سراغ حاشیه انشاالله

موفق باشید .

پديده
22nd May 2010, 11:50 PM
آبجي خانم سلام :

بابا شوخي كرديم .

شوخي هم نمي تونيم بكنيم ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!1

آبجی
23rd May 2010, 12:42 AM
آبجي خانم سلام :

بابا شوخي كرديم .

شوخي هم نمي تونيم بكنيم ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!1

فکر نمیکنم اخبار سایت جایی برای شوخی داشته باشه بعد هم من لحن شوخی تو این تاپیک ندیدم متاسفانه

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد